Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Μαύρος ο νέος Captain America (και γυναίκα ο Thor!)




Μια μέρα μετά την αποκάλυψη της Marvel ότι ο νέος Thor θα είναι γυναίκα, ανακοίνωσε ότι διαφοροποιεί και έναν άλλον από τους σούπερ ήρωές της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Δημιουργικού της Marvel Joe Quesada, εμφανίστηκε στο The Colbert Report του Comedy Central και ανακοίνωσε ότι ο νέος Captain America θα είναι μαύρος.

Ο Quesada είπε στον Colbert το βράδυ της Τετάρτης ότι ο χαρακτήρας Sam Wilson, ο οποίος είναι γνωστός ως Falcon, θα αναλάβει το ρόλο του Captain America σε μια νέα σειρά, που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Ο Wilson έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά το 1969, στο Captain America νούμερο 117 και ήταν ο πρώτος Αφρο-Αμερικανός σούπερ ήρωας και έχει αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στα comics της Marvel από τότε. Ο χαρακτήρας θα πρέπει τώρα να αναλάβει το ρόλο του Captain America στο Captain America # 25.
 
ΚΟ: Να θυμηθούμε ότι στο κάστ της ταινίας «Θωρ» (2011) στον ρόλο του θεού Heimdall (Χέιμνταλ) ενός από τους θεούς της Σκανδιναβικής μυθολογίας ήταν ο… μαύρος Βρετανός ηθοποιός (και DJ του Hip Hop), Idris Elba. Επίσης ο νέος Spiderman θα είναι μισός μαύρος και μισός Λατίνος (και ίσως gay). Ο δε Iron Man από τύπο που έφερνε προς Clark Gable, τελευταία μοιάζει με Κινέζο…
Διάβασε:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: