Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

«Δεν έχουμε άλλη επιλογή». Η Ρωσία θέλει να προσελκύσει περισσότερους μαύρους αθλητές για να κερδίσει περισσότερα μετάλλια στο στίβο…





“Τα αποτελέσματα στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ζυρίχη, στο οποίο κυριάρχησαν η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία, δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Στίβου.

 Σύμφωνα με το φύλλο της 10ης Σεπτεμβρίου της εφημερίδας Novye Izvestia, ο Valentin Balakhnichev κάνει έκκληση να χορηγηθεί σε περισσότερους μαύρους αθλητές η ιθαγένεια, έτσι ώστε η Ρωσία να βρίσκεται συχνά στην κορυφή του βάθρου.

«Οι μαύροι αθλητές, οι οποίοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της βρετανικής ομάδας, έφεραν στη χώρα τα 14 από τα 23 μετάλλια της», σημειώνει.

«Αυτή τη στιγμή, δεν κάνουμε σχεδόν τίποτα για να προσελκύσουμε νέους μαύρους ταλαντούχους αθλητές στην ομάδα μας προκειμένου να διατηρήσουμε τη δεσπόζουσα θέση μας σε αυτό το άθλημα, στην Ευρώπη και τον κόσμο. Ακόμη χειρότερα, έχω γίνει στόχος ατελείωτες επιθέσεων για τις προσπάθειές μου προς αυτήν την κατεύθυνση».

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ζυρίχη, η Ρωσία τερμάτισε 4η στον πίνακα μεταλλίων με 22 μετάλλια, συμπεριλαμβανομένων μόνο 4 χρυσών μεταλλίων.

Bye – bye Russia… Bye – bye Europe…

Και οι Τούρκοι;;;


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλλίτερα στὸν πάτο καὶ νὰ παίζουν γηγενεῖς.

Ἄει σιχτίρ μὲ τὴν παγκοσμοιοποίησι πλέον.

konion είπε...

Καταλαβαίνει κανείς τί γίνεται, ὅταν κάποιος ἔχῃ φιλοδοξίες, καὶ τὴν μάνα του πουλάει.

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο μου φαίνεται κάπως πεσσιμιστικό για το μέλλον της ρωσσίας:

Ο Μπαλακχνιτσεφ αναφέρει πως δεν έχει γίνει τίποτα προς αυτό που εκείνος θέλει να κάνει, ακόμα δέχεται επιθέσεις για αυτό, οπότε είναι ένας τρελός σε ένα συμβούλιο που τον κάνει μάλλον μειοψηφία. Θα πρέπει να ανησυχούμε μόνο όταν γίνονται κινήσεις για κάτι τέτοια. Π.χ. δεν είναι ανησυχητικό να είναι ένας Σκορτσιανίτης που είναι μισός Έλληνας, ανησυχητικό είναι που βαφτίστηκε ένας έλληνας για πολιτικούς σκοπούς ενώ δεν έχει κάποια σχέση με γηγενή.

Για εδώ δεν λέμε τίποτα, ότι θέλει κάνει ο φιλελές και κανείς δεν του αντιμιλάει κάν, γιατί άμα του αντιμιλήσει, οι χαρακτηρισμοί πλέον μπορούν και σε φυλακή να σε κλείσουν.

Ανώνυμος είπε...

Κουκλάρες και οι ρωσσίδες και η σέρβα.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Ανώνυμο της 12/09 4:54

Πολύ κακώς έπαιξε ο Σχορτσιανίτης στην εθνική. Ακόμα χειρότερο είναι να θεωρείται Έλληνας.
Από πότε θεωρούνται Έλληνες οι μιγάδες;

Ο Σχορτσιανίτης προετοίμασε το έδαφος για τον Αντετονκούμπο.

Συγχαρητήρια στην Σερβία για την 20άρα που έριξε στο έκτρωμα της "εθνικής" Ελλάδας.