Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

«Πυροβολούν» τους ομοφυλόφιλους Dolce και Gabbana γιατί τόλμησαν να υποστηρίξουν την «παραδοσιακή» οικογένεια!

Οι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι θρύλοι της μόδας Domenico Dolce και Stefano Gabbana έχουν γίνει το επίκεντρο επιθέσεων μηνυμάτων μισαλλοδοξίας, επειδή τόλμησαν να δηλώσουν ότι αντιτίθενται στους «γάμους» των ομοφυλόφιλων και στην υιοθέτηση παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, θεωρούν την εξωσωματική γονιμοποίηση αφύσικη και πιστεύουν ότι η τεκνοποίηση "πρέπει να είναι μια πράξη αγάπης".

«Είμαστε αντίθετοι στις υιοθεσίες από γκέι», είπαν και οι δύο στο ιταλικό περιοδικό Panorama. «Η μόνη οικογένεια είναι η παραδοσιακή οικογένεια».

«Γεννιέσαι από μια μητέρα και έναν πατέρα - ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι», είπε ο Dolce.

«Η οικογένεια δεν είναι ένα καπρίτσιο. Σε αυτή, υπάρχει μια υπερφυσική αίσθηση του ανήκειν», πρόσθεσε Gabbana.

Το δίδυμο εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεσή τους στην εξωσωματική γονιμοποίηση, μια τεχνολογία που χρησιμοποιούν τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια για να αποκτήσουν παιδιά.

«Δεν υπάρχουν χημικοί απόγονοι και ενοικιαζόμενες μήτρες: η ζωή έχει μια φυσική ροή, υπάρχουν πράγματα που δεν πρέπει να αλλάξουν», είπαν. 

Ο Dolce είπε ότι αντιτάσσεται στην μεταβολή της φύσης προκειμένου να δημιουργηθούν «παιδιά από χημεία, συνθετικά παιδιά, μήτρες για ενοικίαση, σπέρμα που επιλέγεται από έναν κατάλογο».

Ο Elton John, έκανε έκκληση για μποϊκοτάζ των Ιταλών σχεδιαστών επειδή "συμπαρατάσσονται με τον Πάπα και την ακροδεξιά που υποστηρίζουν τις νομικές διακρίσεις".
(Να σημειωθεί ότι ο Elton John είχε πρόσφατα αποκαλέσει τον Πάπα Φραγκίσκο «ήρωά του» και είχε ζητήσει να τον κάνουν «άγιο», για τις θέσεις του στο θέμα της ομοφυλοφιλίας. Διάβασε εδώ. Επίσης, ο Elton John είχε παραδεχτεί πριν τρία περίπου χρόνια ότι ο γιος του «θα έχει δύσκολα παιδικά χρόνια χωρίς μητέρα!». Διάβασε εδώ). 

Ο Elton John και ο David Furnish, ο «σύζυγός» του, έχουν δύο παιδιά μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης από μια παρένθετη μητέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Πώς τολμάς να αναφέρεις τα όμορφα παιδιά μου "συνθετικά"», έγραψε στο Instagram ο John. "Και ντροπή σε σας που κουνάτε επικριτική το δάχτυλό σας στην εξωσωματική γονιμοποίηση - ένα θαύμα που επέτρεψε σε πλήθος ανθρώπων που αγαπιούνται, τόσο “straight” όσο και οι ομοφυλόφιλους, να εκπληρώσουν το όνειρό τους να αποκτήσουν παιδιά».
«Η αρχαϊκή σκέψη σας δεν συμβαδίζει με την εποχή, όπως και μόδες σας», έγραψε ο John. «Ποτέ δεν θα φορέσω Dolce Gabbana, ποτέ ξανά», κατέληξε.

Οι Dolce & Gabbana που είναι και οι δύο ομοφυλόφιλοι και στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι, έχουν σχεδιάσει μόδα για φιλικά προς την ΛΟΑΤ κοινότητα ποπ σταρ όπως η Madonna, η Lady Gaga και η Kylie Minogue.

Στην έκκληση του John για διακοπή κάθε συνεργασίας με το δίδυμο - οι οποίοι είπαν ότι η δική τους ομοφυλοφιλική σχέση επηρέασε το στυλ της μόδας τους – ανταποκρίθηκαν και άλλοι ομοφυλόφιλοι "celebrities", όπως ο Perez Hilton και ο Ricky Martin.
Hilton που ήταν κριτής στα αμερικάνικα καλλιστεία του 2009, είχε αποκαλέσει «ηλίθια σκύλα» την Carrie Prejean Boller, πρώην Miss California, επειδή στην ερώτησή του εάν πιστεύει ότι η Αμερική πρέπει να νομιμοποιήσει παντού τους «γάμους» των ομοφυλόφιλων, απάντησε: «Πιστεύω ότι ο γάμος πρέπει να είναι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν. Αλλά έτσι ανατράφηκα και έτσι πιστεύω»). 

Οι Dolce & Gabbana, οι οποίοι θεωρούνται από τους πλουσιότερους ομοφυλόφιλους στον κόσμο, με εκτιμώμενη συνολική περιουσία στα 1,65 δισεκατομμύρια δολάρια, στην αρχή αποκάλεσαν τον Elton John «φασίστα», αλλά μετά προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους.
«Πιστεύουμε ακράδαντα στη δημοκρατία και τη θεμελιώδη αρχή της ελευθερίας της έκφρασης, που την επικυρώνει», έγραψε ο Gabbana. "Μιλήσαμε για τον τρόπο που βλέπουμε την πραγματικότητα, αλλά δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μας να κρίνουμε τις επιλογές των άλλων ανθρώπων».

«Πιστεύουμε στην ελευθερία και την αγάπη», πρόσθεσε.

Ο Dolce αναφέρθηκε στην δική του σφιχτοδεμένη οικογένεια. "Είμαι Σικελός και μεγάλωσα σε μια παραδοσιακή οικογένεια, που αποτελείται από μια μητέρα, έναν πατέρα και παιδιά», έγραψε. «Έχω επίγνωση του γεγονότος ότι υπάρχουν και άλλα είδη οικογένειας και νόμιμα όπως αυτή που έχω γνωρίσει ... μιλούσα για την προσωπική μου άποψη, χωρίς να κρίνω τις επιλογές και τις αποφάσεις των άλλων ανθρώπων». 

(Το 2006 σε μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Stefano Gabbana, είχε δηλώσει ότι κάποτε σκέφθηκε την υιοθεσία παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας, αλλά είναι αντίθετος με την ιδέα ένα παιδί να μεγαλώνει σε μια οικογένεια με δύο ομοφυλόφιλους γονείς. Τότε ο ίδιος είχε αναφέρει: «Ένα παιδί χρειάζεται μια μητέρα και έναν πατέρα. Εγώ δεν μπορούσα να φανταστώ την παιδική μου ηλικία χωρίς την μητέρα μου. Πιστεύω επίσης ότι είναι σκληρό να απομακρύνει κανείς ένα μωρό από την μητέρα του»). 

Η οικογένεια έχει επηρεάσει έντονα τους σχεδιαστές.

Σε μια κίνηση σχεδόν ανήκουστη, οι Dolce & Gabbana φιλοξένησαν μια επίδειξη μόδας με μοντέλα που ήταν μητέρες – και κουβαλούσαν τα μωρά τους, ενώ πόζαραν.

Ένα από τα μοντέλα, η Bianca Balti, περπάτησε στο διάδρομο έγκυος κάτω από έντονα χειροκροτήματα.

Η συλλογή του διδύμου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2015, που έκανε ντεμπούτο  νωρίτερα αυτό το μήνα, είχε τον τίτλο "Viva la mamma!" και έλαβε διθυραμβικές κριτικές από τον Τύπο της μόδας.
 
ΚΟ: Εδώ κόλλησαν την ταμπέλα του... «ομοφοβικού» στον Αλαίν Ντελόν επειδή είπε τόλμησε ο αθεόφοβος να πει ότι «εμείς οι άνδρες είμαστε φτιαγμένοι για να αγαπούμε τις γυναίκες..», στους οι Dolce και Gabbana θα κολλούσαν;
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ομοφυλοφιλοι με @ρχιδια ομως σε αντιθεση με αλλους σκετα @ρχιδια (που δεν εχουν και αλλωστε...)

μπραβο τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Ὑπάρχουν καὶ ἀξιοπρεπεῖς ὁμοφυλόφιλοι,ἁπλῶς προωθοῦνται οἱ ἀνώμαλοι.

Ανώνυμος είπε...

Αυξάνεται ραγδαία η συνομοταξία των Gay-Fascists.

Αν μπορούσαν να εξοντώσουν τελείως όποιον έχει αντίθετη άποψη με τον τρόπο ζωής τους θα το είχαν κάνει δίχως ενδοιασμό και σε μαζική κλίμακα.

Αρχίζει να εντείνεται επικίνδυνα το φαινόμενο.

ΒΕ.Λ. είπε...

Μια ηχηρή απάντηση της λογικής στην παράνοια.
Της ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας στην κουλτούρα του θανάτου.
Τους ήρθε απο εκεί που δεν το περίμεναν.
Διότι, εαν πάψουμε να μιλούμε εμείς, θα σηκωθούν να μιλήσουν και οι πέτρες.

Υγ
Έχουμε φθάσει να "πανηγυρίζουμε", όταν απλώς ακούγεται το πανανθρώπινο και θεμελιώδες αυτονόητο.
Τόσο πολύ έχουν μεταλλαχτεί οι συνειδήσεις των ανθρώπων σήμερα...

ΒΕ.Λ. είπε...

Για τους ομοφασίστες που προανέφερε ο ανώνυμος, 2 λέξεις:

Πύρ & θειάφι(όπως περιγράφονται στο βιβλίο της Γενέσεως, στην Π.Διαθήκη).

Και για όσους είναι και αθεοφασίστες, 4 λέξεις:

Τσε & Γκεβάρα & Κούβα & Στρατόπεδα(όπως αναφέρονται σε σύγχρονα ιστορικά εγχειρίδια).

Ανώνυμος είπε...

Εάν μπορείτε, διορθώστε τη δ/νση στην οποία παραπέμει το link «εμείς οι άνδρες είμαστε φτιαγμένοι για να αγαπούμε τις γυναίκες..»,
γιατί οδηγεί σε άλλο άρθρο για τον ΑλέΝτελόν και όχι σε αυτό που είπε ότι είμαστε φτιαγμένοι για να αγαπούμε τις γυναίκες.
Φιλικά, Λεωνίδας

sta είπε...

Ο ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ , Ο SIR ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ SIR ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ LADY ?

SkyWatcher είπε...

Το άλλαξα. Ευχαριστώ Λεωνίδα