Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Νέο προκλητικό ξενοφοβικό ρατσιστικό παραλήρημα στην τιβί


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε τώρα αν θα πουν τίποτα οι αλληλέγγυοι εσωτερικού και εξωτερικού!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κ.Ο.

Μάλλον από απροσεξία επέλεξες να βάλεις αυτό το βιντεάκι και δεν κατάλαβες ότι ειρωνεύεται το πνεύμα της ανησυχίας για τον εποικισμό της χώρας. Βάζει δηλαδή έναν που είναι μαύρος, άρα μετανάστης που ήρθε εδώ και βολεύτηκε, να μην θέλει να έρθουν άλλοι.
Άρα υπονοεί ότι τα κίνητρα εναντίων της μετανάστευσης είναι ιδιοτελή και μικροπρεπή.
Επίσης ο τίτλος είναι λάθος, διότι αποδίδει στην έννοια του ρατσισμού τον χαρακτηρισμό ξενοφοβία, όπου ο όρος ξενοφοβία παραπέμπει σε κάτι παθολογικό ή γενικώς μη υγιές, στοιχείο που αποτελεί την συκοφαντική ερμηνεία των αντιρατσιστών εναντίων αυτών που δεν θέλουν τον εποικισμό της πατρίδας τους.

Ανώνυμος είπε...

Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο εκ μέρους του ΚΟ. Για όσους παρακολουθούν το ιστολόγιο, είναι στο ευρύτερο πνεύμα του ΚΟ, που μας κάνει να σκεφτόμαστε τα ίδια πράγματα αλλά με διαφορετικές παραμέτρους. Έτσι όχι μόνο βλέπουμε τη διαφορετική οπτική, αλλά μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα και τη μεροληψία και την προπαγάνδα. (Παμπιπτώντως, είναι αυτή η προπαγάνδα που "έτσουξε" πολλούς τις προάλλες με το ομόνυμο άρθρο και έβαλαν τα σκυλιά τους να αλυχτάνε, σαν τρολ ένα πράμα τώρα τελευταία).
Στην προκειμένη περίπτωση, η ίδια η ζωή έδωσε έτοιμο το παράδειγμα στον ΚΟ. Ας αναλογιστούμε τι θα συνέβαινε, αν εγώ ένας Έλληνας που μένει στο κέντρο των Αθηνών, έβγαινα και έλεγα τα ίδια λόγια στην εκπομπή. Το πιο πιθανό είναι να πήγαιναν για διάλειμμα ή να έπεφταν επάνω μου όλα τα ΜΜΕ να με φάνε. Να μην αναφέρουμε την ποινή που είναι όντως βαριά.

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας το βίντεο του ΚΟ, θυμήθηκα ότι οι λαθρομετανάστες από την Αφρική έχουν αρκετά χρόνια στην Ελλάδα. Τότε γιατί η τηλεόραση δεν τους πολυδείχνει; Μα φυσικά για να μην αλαφιαστούν οι Έλληνες της επαρχίας αλλά και των προαστιακών περιοχών που δεν έχουν ακόμη ζήσει την εμπειρία της ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ και της ΑΛΩΣΗΣ του ζωτικού τους χώρου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΛΑΣΗ - ΓΕΝΙΚΌ ΠΟΓΚΡΟΜ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ..

ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΡΙΣΑΡΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ:

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΙΣΩ 1.000.000 ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ...

SkyWatcher είπε...

Το ότι πολλοί μετανάστες που ζουν χρόνια στην Ελλάδα ή παιδιά μεταναστών έχουν μεγάλη ανησυχία για τον αργό θάνατο της Ευρώπης και δυσφορούν με την ανεξέλεγκτη λαθρο-μετανάστευση δεν είναι κάτι καινούργιο. Απλά δεν βολεύει το σύστημα για αυτό και το κρύβουν. Ο ΚΟ είχε γράψει για τον Αλγερινό στην Γαλλά που έβγαλε βίντεο στο οποίο αναλύει γιατί ψηφίζει Εθνικό Μέτωπο. Ανάμεσα στους κατοίκους του Αγ. Παντελήμονα που έγιναν κάποια στιγμή το "γαλατικό χωριό" της νεοταξικής αυτοκρατορίας, υπήρχαν πολλοί ξένοι (κυρίως Αλβανοί ή και Πολωνοί, αν θυμάμαι). Επίσης υπάρχει και το "επικό" βίντεο του Μάκη... Πέρα από το κατά πόσο ειλικρινείς είναι οι ανησυχίες αυτών των ανθρώπων, όπως του συγκεκριμένου στο βίντεο (που πιστεύω ότι είναι), τέτοιες μαρτυρίες θα μπορούσαν να γίνουν "όπλα" στα χέρια όσων απεχθάνονται τα νεοταξικά αριστερά παραμύθια (πολυπολιτισμικότητα) και τσιτάτα ("ρατσισμός", "ξενοφοβία" κλπ), όσων δηλαδή διαθέτουν ακόμη ΛΟΓΙΚΗ και ΚΡΙΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να αρχισουμε απο τους κυβερνωντες δηλ ολα τα κομματα που ειναι υπευθυνα καιγοντας τα σπιτια τους να δουμε μετα θα ειναι τοσο αληλλεγγυοι; και πονετικοι;αν καθομαστε και κοιταμε στο τελος θα μας διωξουν απ' την ιδια μας τη χωρα αυτο ειναι στα σχεδια τους .