Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Η αντίδραση μετά την σφαγή στο Παρίσι

«Η Ευρώπη έχει ριχθεί, γυμνή και ανυπεράσπιστη, σε έναν κόσμο που ‘καίγεται’ να την ταπεινώσει εκδικητικά» - Dominique Venner, The Shock of History

Η αντίδραση στην πρόσφατη ισλαμική τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι ήταν εντελώς προβλέψιμη. Στο ίδιο έργο θεατές. Οι πολιτικοί κάνουν έκκληση για «ενότητα» και διαβεβαιώνουν ότι το «πνεύμα της δημοκρατίας» θα παραμείνει άρρηκτο. Το σύνολο των media και των εφημερίδων μιλάει για "τρομοκράτες" (γενικώς, χωρίς άλλο πρόσημο) και για την "τρέλα" που υπάρχει στον (προφανώς λογικό και ωραίο) κόσμο μας, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα καλούν τον κόσμο να μην ξεχάσει το δράμα των "προσφύγων", να μην κάνει "ρατσιστικούς συσχετισμούς" και είναι έκδηλη η αγωνία τους μήπως ανέβει η, κατά αυτούς, "ξενοφοβία". Μεγάλες μορφές της δυτικής "κουλτούρας", κάνουν δηλώσεις, προσπαθώντας να δράσουν "κατευναστικά" και αποπροσανατολιστικά, όπως η γνωστή 57χρονη καμπαλίστρια, που βγήκε να πει ότι "όλοι είμαστε μετανάστες". Ο κόσμος, όπως τουλάχιστον δείχνουν τα media, μοιάζει να ζει το.. Γούντστοκ του. Παριστάνουν τα "παιδιά των λουλουδιών", ενώ δεν έχει στεγνώσει το αίμα των θυμάτων. Πλακάτ με το σύμβολο της "ειρήνης", λουλούδια, αρκουδάκια και τραγουδάκια του Λένον είναι η απάντηση των (για μια ακόμη φορά) "σοκαρισμένων" δυτικών. Κάποιοι, ως συνήθως, βρίσκουν την ευκαιρία και τα βάζουν (γενικώς) με τη «θρησκεία». 

Σχεδόν ΟΛΟΙ βρίσκονται "αλλού", αν και ορισμένοι αρχίζουν σταδιακά να μπαίνουν στο νόημα.
Είναι πλέον σαφές ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει σήμερα μια σειρά από συγκλίνουσες κρίσεις: οικονομική κατάρρευση, ενεργειακές ανάγκες, κατάρρευση των ηθών, ισλαμική τρομοκρατία, δραματική μείωση του γηγενούς πληθυσμού και ανεξέλεγκτη ξένη εισβολή. Οι κρίσεις έρχονται τώρα στο προσκήνιο τόσο έντονες, ώστε πρέπει να είμαστε τυφλοί για να τις αγνοήσουμε. Αυτό είναι το "σοκ της ιστορίας" που είχε προβλέψει ο Dominique Venner.

Μετά από κάθε τρομοκρατική επίθεση επί ευρωπαϊκού εδάφους, υπάρχουν πάντα κάποιοι υπερ-εξημερωμένοι πληβείοι που λένε το γνωστό σλόγκαν «δεν είναι έτσι όλοι οι Μουσουλμάνοι» ή προσπαθώντας να "ισορροπήσουν" τα πράγματα, αναφέρονται στις... Σταυροφορίες ή αναμασάνε ανοησίες ότι το πρόβλημα είναι η «θρησκεία». Τώρα βιώνουμε ξανά όλον εκείνο τον απόηχο της τελευταίας επίθεσης στο Παρίσι (στα γραφεία του "Charlie Hebdo"), λιγότερο από ένα χρόνο πριν.

"Δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι είναι έτσι"

Όποιος σήμερα εξακολουθεί να επαναλαμβάνει τα ψέματα περί «ισότητας», «ποικιλομορφίας» και ότι «δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι έτσι» ή προσπαθεί να κατηγορεί γενικά και αόριστα την «θρησκεία», όταν τα πάντα γύρω φωνάζουν για το αντίθετο, ή προσπαθεί να κάνει τους σύγχρονους Ευρωπαίους να νιώσουν "ένοχοι" για την βίαιη πάλη για επιβίωση των προγόνων τους, αποτελεί μέρος του προβλήματος, ακριβώς όπως και οι ορδές των τριτοκοσμικών εισβολέων.

Για να επαναλαμβάνει κάποιος αυτά τα ψέματα ενώ βρίσκεται μπροστά σε μια παράλογα αντιφατική πραγματικότητα πρέπει είτε:

- Να αναμένει να επωφεληθεί από μια διαλυμένη κοινωνία στην οποία βασιλεύει η βαρβαρότητα.

- Να είναι τόσο τυφλός στο να δει την πραγματικότητα, άρα δεν υπάρχει για αυτόν ελπίδα.

- Ή να γνωρίζει την αλήθεια, αλλά να είναι πολύ δειλός για να μιλήσει.

Είτε είναι εχθρός, είτε είναι ανόητος, είτε είναι δειλός. Επικίνδυνος στη χειρότερη περίπτωση, και άχρηστος στην καλύτερη περίπτωση. Το να ταξινομήσουμε που ακριβώς βρίσκεται ο κάθε ένας απολογητής της (λαθρο)μετανάστευσης είναι κουραστικό και χάσιμο χρόνου. Το να επαναλαμβάνει κάποιος τα περί «πολυπολιτισμικότητας» και «ποικιλομορφίας» είναι πλέον τόσο ασύμβατο με την πραγματικότητα και κάθε συζήτηση με αυτούς τους ανθρώπους είναι άσκοπη. Ο χρόνος είναι πάρα πολύ λίγος για να τον ξοδεύεις να πείσεις έναν ηλίθιο και έναν δειλό. Όσοι από εμάς δεν πήραμε διαζύγιο από την λογική, έχουμε μάτια να δούμε, αγάπαμε το έθνος μας και δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς μπροστά στον θάνατο της Ευρώπης, θα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Αν δεν μπορούν αυτοί να δουν την αλήθεια ούτε τώρα ή είναι τόσο δειλοί για να την πουν, τότε είναι άχρηστοι για μας στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Η Ευρώπη δεν μπορεί να σωθεί από εκείνους που είναι τόσο ηλίθιοι για να συνειδητοποιήσουν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε ή που είναι τόσο φοβισμένοι για να πολεμήσουν τους εχθρούς της.

Αφήστε τους στην άγνοια και τη δειλία τους. Ίσως κάποιοι από αυτούς θα "αποστατήσουν" εθελοντικά από το στρατόπεδο των ηλίθίων ή θα βρουν το θάρρος να πουν την αλήθεια, αντί να ακολουθούν το κοπάδι της ήσυχης συναίνεσης, από τη στιγμή που φαίνονται οι σοβαρές επιπτώσεις από τα ψέματα που ακούγονται τόσα χρόνια και από την προώθηση της ατζέντας που ζητεί τον θάνατο της Ευρώπης. Δεν πρέπει να υπάρχει μέση οδός. Δεν πρέπει να υπάρχει δειλή αποδοχή. Το ηθικό μας πρέπει να είναι υψηλό στο πεδίο της μάχης. Κανένας συμβιβασμός. Ούτε μισόλογα. Αναγκάστε τους να επιλέξουν πλευρά. Κάποιος πρέπει να είναι ή υπέρ του ευρωπαίου ανθρώπου ή εναντίον μας. Όπως έλεγε ο ιστορικός και ποιητής Hilaire Belloc, η Ευρώπη είναι η πίστη. Η πίστη είναι η Ευρώπη. Αυτός που τα βάζει μαζί μας, τα βάζει με τον Θεό.

Χρόνια τώρα πλάσαραν μια δηλητηριώδη ιδεολογία που μας έφερε εδώ που μας έφερε. Χρόνια τώρα ήταν στο απυρόβλητο. Το ιερατείο της πολιτικής ορθότητας εξέδιδε "ιερούς κανόνες", που όποιος τους αμφισβητούσε πεταγόταν στην πυρά. Τώρα λοιπόν, θα πρέπει να δοκιμαστούν οι αντίπαλοί μας και να αποφασίσουν αν η ιδεολογία τους είναι κάτι που αξίζει να πολεμήσουν για αυτήν και να πεθαίνουν για αυτήν. Οι υποστηρικτές και διαμεσολαβητές των τριτοκοσμικών μεταναστών στα εδάφη μας δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητοι τώρα. Για να επιβιώσει αυτή η ήπειρος θα πρέπει να απομακρυνθούν με κάποιο τρόπο από την κοινωνία ή να υποχρεωθούν να ταπεινωθούν και να διορθώσουν την συμπεριφορά τους. Θα τους βλέπατε τότε, να το βάζουν στα πόδια, εάν συνειδητοποιούσαν ότι τα «ανοικτά σύνορα» δεν είναι ένας σκοπός που αξίζει για αυτόν να περάσουν ταλαιπωρίες.

Αυτά τα ψέματα περί «ισότητας» προέρχονται από τους πολιτικούς. Πολιτικούς "προοδευτικούς", αλλά και "συντηρητικούς". Πολιτικούς, οι οποίοι συνεχίζουν να μας λένε ότι η "διαφορετικότητα" είναι κάτι καλό για εμάς, αλλά που οι ίδιοι ζουν κλεισμένοι στον υπό προστασία κόσμο τους, μακριά από τη βίαιη σκόνη της διαταραγμένης κοινωνίας. Πολιτικοί σαν τον Φρανσουά Ολάντ, τον άνθρωπο που κυρίως ευθύνεται για τη σφαγή στο Παρίσι, ο οποίος λέει στους Γάλλους πολίτες ότι πρέπει να αποδέχονται τους αλλοδαπούς που ζουν ανάμεσά τους, αλλά που ο ίδιος ήταν ο πρώτος που φυγαδεύτηκε από την ομάδα προστασίας του όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί. Τους υπεύθυνους της προστασίας του, που έχουν συζύγους και παιδιά, αλλά που δεν απολαμβάνουν την προστασία που έχει ο Πρόεδρός τους. Αναρωτιέμαι αν αυτοί οι ίδιοι, καθώς και άλλοι αστυνομικοί και στρατιωτικοί, έχουν αρχίσει να αμφισβητούν την πίστη τους προς ένα πολιτικό σύστημα το οποίο είναι εντελώς αδιάφορο προς αυτούς.

Τρομοκράτες και δειλοί

Πολιτικοί και "διασημότητες" καταγγέλλουν τους τρομοκράτες του Παρισιού ως "δειλούς" και ότι "δεν θα μας νικήσουν", επειδή εμείς (οι δυτικοί) είμαστε "πολύ δυνατοί". Το "δειλοί" είναι μια εύκολη κατηγορία. Οι τρομοκράτες μπoρούν να κατηγορηθούν για πολλά πράγματα. Σίγουρα είναι αδίστακοι και αιμοδιψείς. Αλλά είναι δειλοί; Αυτοί έχουν το θάρρος και την αποφασιστικότητα να υποφέρουν, να πολεμήσουν και να πεθάνουν για κάτι που πιστεύουν, χωρίς να έχει σημασία πόσο λανθασμένη είναι η ιδεολογία τους.

Στο Ισλαμικό Κράτος αυτοί οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει για τον εαυτό τους ένα κράτος. Ανεξάρτητα από τις διάφορες θεωρίες που υπάρχουν για το ποιος τους χρηματοδοτεί και κινεί τα νήματα από πίσω τους, τολμηροί και αποφασισμένοι άνδρες έχουν δημιουργήσει ένα κράτος που δεν υπήρχε πριν. Δεν είναι μια αδίστακτη τρομοκρατική ομάδα, όπως οι πολιτικοί θέλουν να τους απεικονίσουν, αλλά ένα de facto κράτος. Υπάρχει ένα κράτος επειδή βίαιοι άνδρες με όπλα λένε ότι είναι ένα κράτος και θα συνεχίσει να είναι έτσι, μέχρι άλλοι βίαιοι άνδρες με όπλα να τους σταματήσουν. Οι απόψεις των πληβείων στα facebook δεν αξίζουν τίποτα.

Οι δειλοί είναι οι Ευρωπαίοι που δεν κάνουν τίποτα, δεν λένε τίποτα, και κοιτάνε στην άλλη πλευρά του δρόμου, ώστε να απολαύσουν την παρακμή τους. Οι δειλοί είναι εκείνοι που προσβλέπουν σε πολιτικούς για να τους σώσουν ή νομίζουν ότι με μια γνώμη στα social media θα καταφέρουν κάτι.

Και αλήθεια, είναι "πολύ δυνατή" η Ευρώπη για να ηττηθεί από την ξένη τρομοκρατία; Και πώς δηλαδή είναι η κοινωνία μας "δυνατή"; Οι γυναίκες μας αφέθηκαν να στειρώνονται και να ντύνονται και να ενεργούν σαν πόρνες, να ενθαρρύνονται να επιβαρύνονται με το χρέος μιας ολόκληρης ζωής από τη στιγμή που γίνονται ενήλικες και να περνάνε το υπόλοιπο της στείρας ζωής τους εργαζόμενες για να το ξεπληρώσουν και ύστερα να πεθάνουν μόνες τους στα μολυσμένα από τις γάτες τους διαμερίσματά τους.

Είναι η κοινωνία μας "δυνατή" όταν οι νεαροί άνδρες μας πνίγονται σε μια θάλασσα πορνό και video games και άλλων άχρηστων περισπασμών, την ίδια ώρα που τους κλέβουν το έθνος τους. Τα ναρκωτικά θερίζουν. Η Ευρώπη γερνάει. Η Ευρώπη πεθαίνει. Οι Ευρωπαίοι δεν κάνουν αρκετά παιδιά για να αντικαταστήσουν τους εαυτούς τους. Εξαρτημένοι εντελώς από την τεχνολογία και τα μεταποιημένα τρόφιμα, έχουμε γίνει οι παχύτεροι, και πιο τεμπέληδες άνθρωποι πάνω στη γη. Οι Εκκλησίες μας είναι άδειες. Εγκαταλείψαμε τις αξίες μας. Αφήνουμε τους σοδομίτες να διδάσκουν στα παιδιά μας τις δικές τους διεστραμμένες "ηθικές" αξίες. Από πού και ως που είναι η ευρωπαϊκή κοινωνία "δυνατή"; Λόγω της «αγάπης», της «ελπίδας» και της «δημοκρατίας»; Liberté, egalité, fraternité; Οι άστοχες αξίες που μας έριξαν σε αυτό το χάλι δεν μπορεί να είναι τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να βγούμε από αυτό. Όχι, η Ευρώπη δεν είναι δυνατή και για αυτήν την Ευρώπη δεν αξίζει να πολεμάς και να πεθάνεις.

Αν η ελευθερία και η δημοκρατία σημαίνει το δικαίωμα των γυναικών να ντύνονται σαν πόρνες και να σκοτώνουν τα μωρά τους, τότε εγώ δεν θα πεθαίνω γι’ αυτήν. Η ευρωπαϊκή παράδοση όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα κράτη της σύγχρονης Ευρώπης. Αν το καταλάβει κάποιος αυτό, τότε μπορεί να βρει κάτι που να αξίζει να το υπερασπιστεί.

Η ψεύτικη αντιπολίτευση

Μετά, υπάρχει η νεοσυντηρητική ψεύτικη αντιπολίτευση, η οποία ζητεί την απογύμνωση των ελευθεριών μας στο όνομα της αντιμετώπισης του ριζοσπαστικού ισλάμ, κάτι που έχουν αποδεχτεί πολλοί καλοπροαίρετοι, αλλά ηλίθιοι συντηρητικοί. Αν υπάρχει ανάγκη περιορισμού των ελευθεριών, αυτή δεν θα γίνει στο όνομα ενός κοινωνικού πειράματος.

Ο περιορισμός των ελευθεριών σήμερα, χωρίς έλεγχο των συνόρων και χωρίς την αντιμετώπιση της ανισότητας των ποσοστών γεννήσεων μεταξύ γηγενών Ευρωπαίων και τριτοκοσμικών μεταναστών, σημαίνει ότι θα κληροδοτήσουμε στις μελλοντικές γενιές των Ευρωπαίων μια αυταρχική κυβέρνηση στην οποία θα είναι μια ακόμη πιο περιθωριοποιημένη μειονότητα. Τα ηνία της αστυνομικής και κρατικής εποπτείας σιγά-σιγά θα παραδοθούν σε έναν αυταρχικό αραβο-αφρικανικό πληθυσμό και τα φτωχά λευκά παιδιά του μέλλοντος θα αναρωτιούνται πώς κατάντησαν παρακατιανοί.

Πώς τελειώνει αυτό

Εάν ανησυχείτε με την ισλαμική μετανάστευση (και θα πρέπει να ανησυχείτε, αλλά δεν θα πρέπει να είναι το πρωταρχικό μέλημά σας - η μετανάστευση και το Ισλάμ είναι απλώς συμπτώματα ενός πολύ ευρύτερου προβλήματος που αντιμετωπίζει ο δυτικός πολιτισμός), τότε μην πανικοβάλλεστε με αυτές τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Αν μη τι άλλο, θα ριζοσπαστικοποιήσουν πολλούς Ευρωπαίους και θα τους οδηγήσουν να μας ακούσουν καλύτερα και να δεχθούν αυτά που πιστεύουμε και αυτά για τα οποία φωνάζουμε χρόνια.

Ο πραγματικός κίνδυνος θα ήταν από τους "μετριοπαθείς" μουσουλμάνους, οι οποίοι, αν ήταν υπομονετικοί, θα μπορούσαν όλα αυτά τα χρόνια, να έχουν αναπαραχθεί και να έχουν υπερισχύσει στην γηραιά ήπειρο. Ευτυχώς, οι Άραβες και οι Αφρικανοί είναι ανυπόμονοι, παρορμητικοί, άτομα που θέτουν σε κίνδυνο τη δική τους ασφάλεια στην Ευρώπη μέσω του απερίσκεπτου ανταγωνισμού τους προς τους Ευρωπαίους. Με κάθε τρομοκρατική επίθεση, οι «μετριοπαθείς» Ευρωπαίοι πεθαίνουν, και "ακραίοι" γεννιόνται στη θέση τους. Αν δεν υπήρχε ο ισλαμικός εξτρεμισμός ή η εκτεταμένη δυσλειτουργία των μη Λευκών Ευρωπαίων, οι Ευρωπαίοι θα εξακολουθούσαν να κοιμούνται στο τιμόνι καθώς θα κατευθυνόμασταν προς τον δημογραφικό γκρεμό. Ευτυχώς, έχουμε ξυπνήσει, ενώ ίσως, έχουμε ακόμη χρόνο να κάνουμε κάτι.

Υπάρχει λοιπόν, ελπίδα. Μπορεί το πρόβλημα να λυθεί. Να ξυπνήσουν οι άνθρωποι. Να αντιδράσουν στα ψέματα και στις δηλητηριώδεις ιδεολογίες. Και να πάψουν να στηρίζουν με την ψήφο τους την διάλυση του έθνους τους. Η σκληρή πραγματικότητα που θα ζήσουμε, θα τους υποχρεώσει να αντιμετωπίσουν την παταγώδη αποτυχία της "πολυπολτισμικής" κοινωνίας, του κράτους που μοιράζει επιδόματα και σπίτια στον κάθε εισβολέα, της "δημοκρατίας", της εκκοσμίκευσης, αλλά και του αχαλίνωτου καπιταλισμού.

Έτσι, προσεύχεστε για τις ψυχές των πρόσφατα χαμένων στο Παρίσι. Κλάψτε αν πρέπει. Αλλά, έστω μέσα από αυτή την τραγωδία, δοξάστε τον Θεό που μας προσφέρει αυτήν την προειδοποίηση. Τα μάτια να την δούμε και τα χέρια για να την πολεμήσουμε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Το άρθρο αυτό είναι στηριγμένο σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Iron Legion. Υπήρξαν ουσιαστικές προσθήκες, αλλά και παρεμβάσεις, καθώς το πρωτότυπο άρθρο, στο τέλος του ήταν εξαιρετικά αισιόδοξο για την "αφύπνιση" των Ευρωπαίων, ζητούσε την "φυσική" απομάκρυνση των "εχθρών" (ακόμα και με θάνατο), ενώ χαρακτήριζε "μη δειλούς" τους ανθρώπους που γάζωναν με καλάσνικοφ άοπλους και ανυπεράσπιστους άνδρες και γυναίκες.

11 σχόλια:

Ρωμανός είπε...

Εξαιρετικό άρθρο, συγχαρητήρια!

Ανώνυμος είπε...

"Ελευθερία είναι να μπορείς να πεις ότι δύο και δύο κάνουν τέσσερα. Αν αυτό είναι εγγυημένο, τότε όλα τ' άλλα έπονται."
Σήμερα δεν έχουμε ελευθερία.

John Greek είπε...

Πολύ καλό άρθρο, συγχαρητήρια στον συντάκτη!

Europe is White
Macedonia is Greek
Kosovo is Serbia

Ανώνυμος είπε...

Η βαρβαρική Φρανγκο-γερμανική Ευρώπη, η οποία θεωρεί ως πνευματική κοιτίδα της ενότητός της τις Σταυροφορίες, κατέκτησε συλλογικά όλο τον κόσμο, αφάνισε ολόκληρους πληθυσμούς, κατάλήστεψε κάθε πλούτο από όλα τα έθνη. Εμείς, οι Ορθόδοξοι Ρωμηοί-Έλληνες, είμαστε από τα πρώτα θύματά της. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πληρώσει για τα εγκλήματά της. Φυσικός νόμος, ιστορική αιτιοκρατία: Δράση-αντίδραση, έγκλημα -τιμωρία. Και όσο το ελλαδικό κράτος θα εμμένει βλακωδώς προσκολλημένο σε αυτήν, την ιστορικά εχθρό μας την αιτία κάθε κακοδαιμονίας μας, θα ακολουθήσουμε την μοίρα της, την μοίρα του δούλου που πεθαίνει αναίτια με τον αφέντη του.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και αναρωτηθείτε γιατί έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι... για την Συρία ή κυρίως για να περάσει η "κλιματική αλλαγή" (μέτρα δηλαδή για Παγκόσμια κυβέρνηση);;;

http://www.capital.gr/story/3080653

Minister Chameleon είπε...

Ξεχνάμε ότι το φαινόμενο των πολυπολιτισμικών κοινωνιών δεν αποτελεί ίδιον του 21ου αιώνα; Από την Αλεξάνδρεια της αρχαιότητας και την Θεσσαλονίκη των Βαλκανικών Πολέμων, μέχρι τις μοντέρνες μεγαλουπόλεις (Λονδίνο, Βερολίνο κτλ.) οι άνθρωποι έχουν συνυπάρξει πολλές φορές ειρηνικά στη καθημερινότητά τους, ανεξαρτήτως εθνικότητας και θρησκείας. Ας μην συγχέουμε τον καθημερινό επιούσιο μόχθο του απλού πολίτη με την σκοπιμότητα του χειμαρρώδους, πολεμοχαρή, δημαγωγού ηγέτη.

Το μοντέλο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας αποτελεί τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ανθρωπότητας για συνεννόηση, διάλογο και συμβιβασμό. Με τη συνεχώς διευρυνόμενη δυνατότητα και αμεσότητα επικοινωνίας και συνδετικότητας που προσφέρουν τα νέα τεχνολογικά μέσα, μια ευρύτερη συνειδητοποίηση των κοινών μας αξιών αποτελεί μοιραίο μονόδρομο, υπαρξιακό αυτοσκοπό και επιτακτική ανάγκη.

https://fwstiras.wordpress.com

iojik είπε...

Ανοησίες. Όση σχέση έχει το αμερικανοκινούμενο ισις με το ισλάμ έχω και εγώ με την πυρινική φυσική.
Για όλα μοναδική υπεύθυνη είναι η δύση και τα εγκλήματα που έχουν κάνει οι χριστιανοί δεν ξεπερνιούνται με τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς είναι , βάζει τον κάθε έναν από εμάς στην πλευρά που του αξίζει.
Η με την γενοκτονία μας η με την καταπολέμηση της!

Πολλοί είναι οι εχθροί ο πιο ύπουλος, διότι εμφανίζεται αθώος και αγαθός , είναι ο επιβαλλόμενος από τους ιμπεριαλιστές τραπεζίτες κεφαλαιοκράτες διεθνισμός.
Πολυπολιτισμό τον ονομάζουν, αλλά οι διεθνιστές τον υποστηρίζουν!
Το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας δεν έχει πια κανένα νόημα.
Τους πολέμους δεν τους κάνουν πια οι φασίστες και οι ναζί αλλά οι υπέρμαχοι του διεθνισμού!
Ας σταματήσει λοιπόν το παραμύθι να τελειώσουν οι πόλεμοι, πρώτα θα τελειώσουν με τα έθνη που είναι τα μόνα που μπορούν να αντιμετωπίσουν τον ιμπεριαλισμό και έπειτα θα σταματήσουν οι συρράξεις.
Οι οποίες ΔΕΝ θα σταματήσουν διότι θα μεταφερθούν εντός των εθνών.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση αντίστασης μας απέναντι στην βάρβαρη οικονομική εξαθλίωση μας που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ένα λενινιστικό ,σταλινικό περιβάλλον χωρίς ατομική ιδιοκτησία και ατομικές ελευθερίες , χωρίς αξίες χωρίς θρησκεία χωρίς έθνος χωρίς παρελθόν και άρα χωρίς μέλλον, θα στρέφουν το ένα έθνος εναντίον του άλλου πανεύκολα, δοκιμασμένη τακτική πλήρως αποτελεσματική!

Είναι όλοι αυτοί που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για την γενοκτονία των Εβραίων, στα καθ' ημάς και για την γενοκτονία στην Μικρά Ασία – πλην φλεβοτομημένων – παραβλέποντας την γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους που πραγματοποιείται όχι μόνο με την ανοχή τους αλλά δια της βίας, με πολλούς και διάφορους τρόπους , κυρίως όμως μέσω των ερυθρών χμερ, που εμποδίζουν την οποιαδήποτε εθνική αντίσταση !
Αυτοί είναι οι δημοκράτες!

Καιρός να τους απομονώσουμε πρόκειται για την ΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ !
Για την Πίστη μας, για την ελευθερία μας , για την Ελληνική γη μας, την ατομική ιδιοκτησία μας, την γη των προγόνων μας , των παιδιών μας και των μελλοντικών γενεών Ελλήνων Χριστιανών ορθοδόξων, για όλα αυτά που πολέμησαν και το 21 αλλά και το 40 οι παππούδες μας και οι γονείς μας.
Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου!

Όπως γράφει και το άρθρο ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ του πλούτου είναι καλά προστατευμένοι, όλοι εμείς οι σύγχρονοι πληβείοι –εξαιτίας ΚΑΙ των φόρων – θα είμαστε που θα γευτούμε τα καλά του διεθνισμού, αυτοί θα γευτούν την καταστροφή μας και από ότι φαίνεται το κεφάλαιο και οι διεθνιστές προστάτες του δεν σκοπεύουν να μας χαριστούν.

Η με το Ελληνοχριστιανικό έθνος μας και τις αξίες που απορρέουν από αυτό , η με το κεφάλαιο, ας διαλέξει ο κάθε ένας πλευρά, μόνο να μην ξανατολμήσει να μιλήσει κανείς για εμφύλιο!

Εμφύλιο δεν προτείνει ποτέ και κανείς ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ στο ίδιο έθνος. Μόνο παρανοϊκός ξένος μπορεί να το προτείνει αυτό, μόνο αυτοί που επιθυμούν την εξόντωση ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ διότι δεν έχουν καμία σχέση με το έθνος που είναι εγκατεστημένοι.
Ο ταξικός πόλεμος είναι η παγίδα για τον εμφύλιο, για την εξόντωση των εθνών και την ολοκληρωτική υποδούλωση του στο ξένο κεφάλαιο!
Κανείς δεν θα πρότεινε ποτέ στα δυο παιδιά του εμφύλιο, γνωρίζοντας πως ενδέχεται να βρεθούν το ένα απέναντι στο άλλο.
ΚΑΝΕΙΣ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!
ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!
Εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας η εμφύλιος;

Marinos είπε...

Ναι, σεβασμός στην συνταγματικά ελεύθερη άποψη όταν δεν είναι βλασφημη.
Εσύ όμως γίνεσαι βλάσφημος, διότι οι αληθινοί Χριστιανοί δεν κάνανε εγκλήματα. Τό μοναδικό "έγκλημα" πού κάνανε, είναι ότι χαριτι Χριστού, κατατροπώσανε κατά κράτος το διάβολο καί τούς εργάτες του.
Εκτός εάν έχεις κάνει λάθος καί αναφέρεσαι στους Χριστιανούς σε εισαγωγικά, ή καί σταυροφόρους βάρβαρους, πού κάθε άλλο παρά Χριστιανοί ήταν καί είναι.
Φαντάζομαι ότι δεν έχει σημασία γιά εσένα ή απάντηση, έχει όμως για εμένα καθώς δεν επιτρέπεται δεοντολογικά καί συνειδησιακά να αποδεχτούμε σιωπηρά τις βλασφημίες σου.
Ο σιωπών, δοκεί συναινείν και συνεργείν.

Polivios Amantos είπε...

Aναδημοσίευση από το ιστολόγιο "Ακτίνες"..Απολύτως σχετικό με το ως άνω άρθρο..

http://aktines.blogspot.gr/2015/11/blog-post_67.html

".....Και οι ευθύνες του Ισλάμ;

Τάκης Θεοδωρόπουλος, Εφημερίδα Καθημερινή, 18/11/2015

Η μόνη θρησκεία που μπορείς να κατακρίνεις, να λοιδορήσεις ή και να χλευάσεις στην πολυπολιτισμική Ευρώπη είναι ο χριστιανισμός. Μπορείς να λες με όλη σου την άνεση πως ο χριστιανισμός δεν συμβιβάζεται με τις αξίες της σύγχρονης δημοκρατίας. Δεν κινδυνεύεις να σου προσάψουν μισαλλοδοξία, να σε κατηγορήσουν για αρτηριοσκληρωτικό συντηρητισμό. Το αντίθετο μάλιστα. Θα πάρεις δίπλωμα φιλελευθερισμού, περγαμηνές ανοχής, και τα αγήματα των προοδευτικών θα σου απονείμουν τις δέουσες τιμές. Αν όμως τολμήσεις και κατακρίνεις, ή έστω αμφιβάλλεις, για τη δυνατότητα του Ισλάμ να συνυπάρξει με τις αξίες που ο δυτικός πολιτισμός κατέκτησε ύστερα από αιώνες Ιστορίας, αμέσως θα σε κατατάξουν στο χοιροστάσιο του μισαλλόδοξου φυλετισμού, κάπου στο τελευταίο υπόγειο της κόλασης. Κοινώς, θα σου απαγορεύσουν να μιλάς.

Σκέψεις αναπόφευκτες όταν διαπιστώνεις, χωρίς να εκπλήττεσαι, πως η προοδευτική κοινή γνώμη, μετά τη σφαγή στο Παρίσι, αντί να αναρωτιέται με ποια όπλα θα αντιμετωπισθεί ο «Μαύρος Θάνατος», ενδιαφέρεται περισσότερο να αποδείξει ότι το Ισλάμ δεν ταυτίζεται με την τρομοκρατία. Και βέβαια δεν ταυτίζεται. Μήπως όμως σχετίζεται; Το είπε προχθές ο ιμάμης του Αμστερνταμ, Γιασίν Ελφορκανί: «Οι τρομοκράτες νομιμοποιούν θεολογικά τις πράξεις τους. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να λέμε: αυτό δεν έχει σχέση με το Ισλάμ». Αυτός τουλάχιστον δικαιούται διά να ομιλεί. Σε αντίθεση με τον πρόεδρο Ολάντ, που δεν δικαιούται να μιλάει για πόλεμο και οφείλει να σταματήσει να στέλνει Ραφάλ διότι προκαλεί τα ευγενή αισθήματα του «Ισλαμικού Κράτους». Ετσι λένε και γράφουν τα προοδευτικά παραμύθια, όπου στο τέλος όλα τελειώνουν με μια τεράστια αγκαλιά. Μόνον που, αν είσαι νεκρός, δεν μπορείς ούτε να αγκαλιάσεις ούτε να αγκαλιαστείς.
Σκέψεις αναπόφευκτες όταν ακούς και ξανακούς πως οι τρομοκράτες μπορεί να είναι τρομοκράτες του «Ισλαμικού Κράτους», όμως για την τερατογένεση ευθύνεται το γεγονός ότι γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στη Γαλλία αλλά αισθάνονται αποκλεισμένοι. Και αναρωτιέμαι ο αφελής. Δεν υπάρχουν παιδιά που δεν είναι μουσουλμάνοι, μπορεί να είναι παιδιά καθολικών, εβραϊκών ή και άθεων οικογενειών, είναι όμως εξίσου φτωχά και εξίσου αποκλεισμένα, γιατί δεν μπορούν να σπουδάσουν ή να βρουν δουλειά; Και γιατί αυτά δεν παίρνουν ένα καλάσνικοφ για να θερίσουν τους συνομηλίκους τους που πήγαν να ακούσουν ροκ; Ισως γιατί δεν τους λέει ο ιμάμης της συνοικίας τους πως η ροκ είναι η μουσική των απίστων, και δεν υπάρχει θέση για τους άπιστους στον κόσμο που έπλασε ο Αλλάχ.
Ας το πάρουμε απόφαση. Το μοντέλο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, ακόμη κι αν δεν πέθανε, πνέει τα λοίσθια. Η μετακίνηση των πληθυσμών καταστρέφει τις ισορροπίες στις οποίες στηριζόταν. Η διάχυση της ισλαμικής τρομοκρατίας μεγαλώνει το χάσμα και την καχυποψία. Ας μη βαυκαλιζόμαστε. Η Ιστορία δεν προχωράει ούτε με καλές προθέσεις ούτε με ευγενείς ιδέες. Δυστυχώς.

Η Ευρώπη οφείλει να οπλισθεί πολιτισμικά, εκτός από όλα τα άλλα. Να εγκαταλείψει τις ηλίθιες ενοχές της και να αναδείξει τη σταθερότητα και την υπεροχή των αξιών της. Και η Ελλάδα θα πρέπει να ξυπνήσει από την «προοδευτική» –τρομάρα μου– νάρκη......"

http://aktines.blogspot.gr/2015/11/blog-post_67.html

Ελευθερόφρων είπε...

Όντως το σοκ είναι μεγάλο και ενδέχεται να ενεργοποιήσει τα αντισώματα του Γαλλικού έθνους εναντίον του αφανισμού του. Όμως βλέπουμε τις δυνάμεις που ενεργοποιούνται να προσπαθούν να θάψουν το σοκ. Πιστεύουν ότι με τρείς μήνες μέτρων έκτακτης ανάγκης, εξολόθρευση κάποιων τζιχαντιστικών πυρήνων, και περιορισμό του Ισλαμικού Κράτους θα επανέλθουν στην πολυπολιτισμική κανονικότητα που έχουν δρομολογήσει. Έαν τα καταφέρουν ένα άλλο σόκ ακόμα μεγαλύτερο θα επαναφέρει τη φυσική κατάσταση. Κάθε έθνος όμως θα χρειαστεί το δικό του σοκ για να συνέλθει, το δικό μας σοκ όμως δεν έχει έρθει ακόμα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να φτάσουμε την παρακμή της Γαλλίας, όπως περιγράφεται στο άρθρο, για να αποκτήσουμε το δικό μας σοκ.
Υπάρχει όμως ένα λευκό κράτος που δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει το δικό του σοκ. Είναι οι ΗΠΑ οι οποίες επειδή δεν αποτελούν έθνος δεν πρόκειται κανένα σόκ όσο μεγάλο και να είναι να τις συνεφέρει, άλλα θα βυθιστουν νομοτελειακά στην παρακμή μέχρι θανάτου.