Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΙΣΡΑΗΛ: Απαγορεύτηκε στα λύκεια μυθιστόρημα αγάπης ανάμεσα σε Παλαιστίνιο και Ισραηλινή για να "διατηρηθεί η καθαρότητα του αίματος"

Το Ισραήλ με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, απαγορεύει στα σχολεία ένα μυθιστόρημα αγάπης μεταξύ μιας Ισραηλινής και ενός Άραβα επειδή αποτελεί «απειλή για την εβραϊκή ταυτότητα», αναφέρει η Haaretz.

Η κίνηση αυτή έρχεται παρά το γεγονός ότι ο αρμόδιος για τη διδασκαλία της λογοτεχνίας στα σχολεία συνιστά το βιβλίο για χρήση σε προχωρημένα μαθήματα λογοτεχνίας, και το ίδιο και μια επαγγελματική επιτροπή ακαδημαϊκών και εκπαιδευτικών.

Ο υπουργός Παιδείας Naftali Bennett και το εξώφυλλο του βιβλίου
Το Υπουργείο Παιδείας, λέει, ότι το βιβλίο «απειλεί την εβραϊκή ταυτότητα» και δεν ασχολείται με την "σημασία της επιμειξίας" μεταξύ "Εβραίων και μη Εβραίων".

«Οι νέοι της εφηβικής ηλικίας έχουν την τάση να βλέπουν ρομαντικά τα πράγματα και δεν έχουν, σε πολλές περιπτώσεις, το συστημικό όραμα που περιλαμβάνει ζητήματα που αφορούν τη διατήρηση της ταυτότητας των λαών και τη σημασία της αφομοίωσης».

Το μυθιστόρημα ονομάζεται “Gader Haya,” ή “Borderlife” (Διαχωριστική Γραμμή) με συγγραφέα την Dorit Rabinyan. Μια περιγραφή του είναι η παρακάτω:

"Αυτό που αρχίζει μέσα στο κρύο στις αρχές του χειμώνα στην Νέα Υόρκη καταλήγει σε μια παραλία της Γιάφας στο εκτυφλωτικό αποκορύφωμα του καλοκαιριού. Μια τυχαία συνάντηση φέρνει δύο άγνωστους μεταξύ τους: την Liat, μια Ισραηλινή από το Τελ Αβίβ, και τον Χιλμί, έναν Παλαιστίο που γεννήθηκε στη Χεβρώνα. Σε έναν κατεψυγμένο χειμώνα μακριά από την πατρίδα, σε χιονισμένους δρόμους, γεμάτους με την λαχτάρα της ηλιόλουστης Μέσης Ανατολής, η Liat και ο Χιλμί οριοθετούν το χώρο που προορίζεται μόνο γι’ αυτούς, ένα βραχυπρόθεσμο μέρος για αυτούς, ένα σύμπαν για δύο κλπ….".

Σε ένα ξεχωριστό άρθρο, ο αρθρογράφος της Haaretz, Alon Idan με ειλικρίνεια παραδέχθηκε ότι ο λόγος για τον οποίο το βιβλίο απαγορεύτηκε ήταν ότι έτσι το Ισραήλ θα μπορούσε να "διατηρήσει την καθαρότητα του αίματος".

Ο Alon, δήλωσε ότι η απόφαση αυτή σημαίνει απλώς ότι «οι Εβραίοι και οι Άραβες απαγορεύεται να έχουν σεξουαλικές σχέσεις ο ένας με τον άλλον. Οι Εβραίοι και οι Άραβες απαγορεύεται να αγαπούν ο ένας τον άλλο. Οι Εβραίοι και οι Άραβες απαγορεύεται να παντρευτούν ο ένας τον άλλον. Οι Εβραίοι και οι Άραβες απαγορεύεται να έχουν οικογένειες ο ένας με τον άλλο. Οι Εβραίοι και οι Άραβες απαγορεύεται να ζήσουν μαζί».  

Τι θα πουν τώρα οι λίμπεραλ Σιωνιστές για αυτό; Για αυτής της μορφής την μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό; Ο Henry Siegman γράφει στην Haaretz ότι τις αμερικάνικες φιλελεύθερες (λίμπεραλ) αξίες δεν τις μοιράζονται στο Ισραήλ.

Την ίδια ώρα, το οργανωμένο εβραϊκό λόμπι σε Αμερική και Ευρώπη - που υποστηρίζει φανατικά τον Ισραήλ - απαιτεί οι Ευρωπαίοι να αποδέχονται την επιμιξία και τους μικτούς γάμους, ώστε να μην είναι "ρατσιστές". 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ κι εδώ

10 σχόλια:

Άρκος είπε...

Είναι άλλωστε γνωστό πως άλλα ισχύουν για τον "εκλεκτό λαό" και άλλα για εμάς τους goyim. Αυτοί έχουν το ιερό δικαίωμα στην καθαρότητα και την αποφυγή της επιμειξίας ενώ κάθε λευκός Ευρωπαίος που το ζητά χαρακτηρίζεται άμεσα "ρατσιστησφασιστασνεοναζιμηανεκτικος" από τον "δημοκρατικό" συρφετό και οι απόψεις του γελοιοποιούνται δίχως καν να του δοθεί η ευκαιρία να τις υποστήριξει. Ο Εβραίος έχει δικαίωμα να διατηρήσει το κράτος του φυλετικά και πολιτιστικά ομογενές ενώ για τον goy η φυλετική και πολιτιστική αυτοκτονία παρουσιάζεται ως υπέρτατο χρέος στην νεφελώδη Πανθρησκεία του "Ανθρωπισμού". Ο Εβραίος έχει διαγράψει μερικά από τα πιο στυγερά εγκλήματα της ιστορίας, αλλά εσύ θα βρίζεις και θα αναθεματίζεις ακόμα 70 χρόνια μετά τον Χίτλερ γιατί "τους σκότωσε όλους". Θα σιωπάς μπροστά σε αυτά γιατί θα σε πουν "νεοναζι". Πως καθίσταται τούτο δυνατό; Μέσω του Καθολικού ελέγχου των Μέσων Μαζική Εξαπάτησης, των πουλημένων κυβερνήσεων κάθε Ευρωπαϊκού κράτος, μέσω της Χρηματοπιστωτικής Δικτατορία.

Άρκος είπε...

Οι Εβραίοι διατηρούν το ιερό δικαίωμα κάθε λαού στην καθαρότητα και την ομογένεια, αλλά εμείς οι goyim επιβάλλεται να αυτοκτονήσουμε φυλετικώς και πολιτισμικώς ακολουθώντας πιστά τα νεφελώδη προστάγματα της νέας Πανθρησκείας, του ΝΟΣΗΡΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ"!

konion είπε...

Ὁ John Mearsheimer (συγγραφεύς τοῦ «Η τραγωδία της πολιτικής των μεγάλων δυνάμεων» ἀπὸ τὶς ἐκδόσεις ΠΟΙΟΤΗΤΑ) ὁ ὁποῖος φεῦ, εἶναι ἐθνικιστὴς κάπου γράφει ὅτι τὰ ἐπιτεύγματα τῶν κρατῶν ἐξαρτῶνται ποιὸ πολὺ ἀπὸ τὸ ἔθνος παρὰ ἀπὸ τὸ πολίτευμα.
Αὐτὸ ἀναφέρεται κάπου στὸν πρόλογο τοῦ παραπάνω βιβλίου, ὅπως ἐπίσης λόγῳ τῶν παραπάνω ἡ Εὐρώπη παρακμάζει.

Unknown είπε...

Αντιγράφω "The native populations of the Greek Islands in the Aegean Sea (and many other external, worldwide, non-profit organizations and diaspora Greeks) have done and are doing anything possible to help the displaced Syrian refugees and make them as comfortable as possible, although they themselves have very little to offer, despite being subjected to a severe economic crisis for many years. They have shown their Christ-like behavior with acts of "filotimo", love, respect and "filoxenia" to those who are total strangers to them! Their acts and sacrifices shall not go un-noticed, because they are significant contributors to World Peace and Stability, and are clear examples of LOVE for others in the world to use and to learn from!"
από εδώ https://secure.avaaz.org/en/petition/Anyone_that_is_a_righteous_person_with_a_pure_conscience_Vote_Greek_Islands_receive_Nobel_Prize_for_contributions_to_Ref/?sTUuQeb και αναρωτιέμαι που και πως θα γίνει να ορίζονται διαχωριστικές γραμμές.

Ναι, είμαι χριστιανός, πιστεύω στην αγάπη στον πλησίον αλλά πρέπει να φτάσω στο σημείο, έχοντας και παιδιά, να βάλω μετανάστες μέσα στο σπίτι μου; Και αν ναι με τι όρους, έστω και προφορικούς;

Γενικά συμφωνώ με τις τοποθετήσεις του ΚΟ αλλά αναρωτιέμαι, πρέπει να βλέπουμε τι κάνει το Ισραήλ ή η Τουρκία ή να κάνουμε αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό; Και τι κάνουμε όταν το πλήθος γίνεται σχεδόν αδύνατο να βοηθήσουμε;


... μπερδεμένος...

Unknown είπε...

Μήπως μπορεί ο/η Άρκος να ορίσει τον ΝΟΣΗΡΟ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ; (χωρίς ίχνος ειρωνείας)

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Άρκος είπε...

Κανένα πρόβλημα φίλτατε Αντώνη. Το να έχεις φτάσει ως Έλληνας και Ευρωπαίος να θεωρείς ηθικό σου χρέος και καθήκον την βιολογική και πολιτιστική σου αυτοκτονία, όχι απλά αποδεχόμενος αλλά και επικροτώντας την άμεση και ραγδαία αντικατάσταση πληθυσμού. Το να υποστηρίζεις (με παράλογες δικαιολογίες) την απροκάλυπτη πλέον εισβολή.

Orthodox True είπε...

Αγαπητέ φίλε, ή Ευαγγελική Αγάπη πού μας ζητά ο Χριστός μας είναι πρωταθλητισμός, και όχι απλός αθλητισμός στο ταξίδι της εν Χριστώ ζωής. Άρα μέσα από την Αγία μυστηριακή ζωή, ο Χριστιανός με τη Χάρη Τού Θεού ανοίγει καί πλαταίνει η καρδιά του, καί η αγκαλιά του.
Αυτό σημαίνει ότι ο Ένθεος άνθρωπος αποκτά Ζώσα κοινωνία και φωτίζεται τον τρόπο, τον τόπο, καί το ποσό της καθημερινής εργασίας της αγάπης, έτσι ώστε να χαλυβδώνεται στην Πίστη καί στις αρετές. Έτσι περπατάμε πνευματικά το ταξίδι της ζωής, γιά να αξιωθούμε τον τελικό προορισμό που είναι να αγαπήσουμε Τον Θεόν.
Όταν αγαπήσουμε τον Θεόν θα έχουμε αγαπήσει καί τον αδελφόν μας, καί τότε η ζωντανή Χάρη Τού Θεού μέσα μας, δεν θα κάνει ανθρώπινες διακρίσεις στο μέτρο που κάνουμε εμείς οι χλιαροί της ασθενικής αγάπης, γιατί η ψυχή του πιστού ατενίζει μόνο τον ουρανό καί κανένα γήινο δεν τον αγγίζει. Έτσι οι Άγιοι Μάρτυρες θυσιάστηκαν γιά την Αγάπη Τού Θεού καί γιά την αγάπη των αδελφών. Η τέλεια αγάπη είναι μυστήριο, καί όποιος δεν την έχει αξιωθεί εξ άνωθεν δεν μπορεί να την κατανοήσει, ούτε στον εαυτόν του ούτε στους άλλους.

ikonsgr είπε...

Το αστείο είναι ότι οι άραβες-αγαρινοί είναι συγγενείς εξ αίματος (απόγονοι αβρααμ-αγαρ) με τους "αυθεντικούς" ιουδαίους των προ χριστιανικών χρόνων (εξου και "γυφτοφέρνουν" και οι μεν και οι δε :-) ) . Βέβαια οι σημερινοί εβραίοι σε όλο τον πλανήτη αλλά και στο ισραήλ, στην μεγάλη τους πλειοψηφία είναι χάζαροι από την κασπία που ασπάστηκαν τον ιουδαϊσμό πριν ~1000+ χρόνια, και οι οποίοι βεβαίως δεν έχουν καμία φυλετική σχέση με τους "original" ιουδαίους.

Ανώνυμος είπε...

Να αγαπήσεις τον πλησίον σου ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ, είπε ο Χριστούλης. Αν δεν μπορείς να αγαπήσεις και να σεβαστείς τον άνθρωπο ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ, τότε δεν μπορείς να αγαπήσεις πραγματικά και κανέναν άλλο.
Η αυτοκαταστροφή στην οποία επιδίδεται αυτή τη στιγμή η Ευρώπη, ναι είναι νοσηρός ανθρωπισμός.