Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Η σειρά «Βίκινγκς» του History Channel δίνει στον Ragnar Lodbrok μια νέα αγάπη. Μάντεψε ποια..


Όπως διαβάζουμε στο popsugar.com

Η σειρά «Βίκινγκς» επιστρέφει για την τέταρτη σεζόν, στις 18 Φεβρουαρίου, και όταν αυτή επιστρέψει, ο Ragnar (Travis Fimmel) θα αποκτήσει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Μπορούμε κατ’ αποκλειστικότητα να αποκαλύψουμε το νέο χαρακτήρα Yidu, που παίζεται από την Dianne Doan και η οποία «συναρπάζει τον Ragnar», σύμφωνα με την υπόθεση, «γιατί είναι από μια διαφορετική κουλτούρα».

Η Aslaug, που ονομάζεται επίσης Aslög, Kraka, Krabi ή Randalin, βασίλισσα στη Νορβηγική μυθολογία και σύζυγός του (πραγματικού) Ragnar Lodbrok, του θρυλικού Νορβηγού ηγεμόνα, βασιλιά και ήρωα της εποχής των Βίκινγκ που περιγράφεται στην Παλαιά Νορβηγικά ποίηση και σε πολλά έπη.

ΚΟ: Πάντως, εάν η σειρά δεν βάλει γκέι βίκινγκ λαβ στόρι, δεν την παραδέχομαι ως «προοδευτική».  

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτική σειρά αναμφίβολα.Θυμάμαι κάποια σχόλια στο youtube που παραπονιόντουσαν γιατί δεν παίζανε και μαύροι ηθοποιοί...Τώρα βέβαια απ ότι βλέπω θα μας πλασάρουν μια σχιστομάτα.Ποιος τρελός θα διάλεγε μια σχιστομάτα σε σχέση με μια σκανδιναβή πριγκίπισσα;

Ανώνυμος είπε...

Την σειρά δεν την παρακολουθώ αλλά υποθέτω για να ονομάζεται ''Βικινγκς'' θα παίζουν ξανθοί,ανοιχτόχρωμοι και κοκκινομάλλιδες ηθοποίοι, πράγμα πολύ λογικό.
Οι μαύροι που κολλάνε; Ειναι σαν να υπαρχει σειρά με το όνομα ''Πυγμαίοι'' και να παιζουν σε αυτή ψηλές Σουηδέζες!

Βελισσάριος Λεωνίδου είπε...

Skywatcher και αγαπητοί αναγνώστες

είχα την -λανθασμένη- εντύπωση ότι είχατε καταργήσει τις τηλεοράσεις, σινεμάδες, σειρές και τα λοιπά φερέφωνα των εωσφοριστών· ηλεκτρονικά και μή.
Το 99% του οπτικοακουστικού υλικού που διοχετεύεται στο πόπολο αποτελεί άμεση ή έμμεση ψυχολογική επιχείρηση κατήχησης και κοινωνικής μηχανικής.
Πώς μπορείς να αντιταχθείς και να πολεμήσεις το σύστημα όταν επιμένεις να θρέφεσαι από την προπαγάνδα του;


«Ποιος τρελός θα διάλεγε μια σχιστομάτα σε σχέση με μια σκανδιναβή πριγκίπισσα;»

Εγώ.
Μεταξύ μιας πανέμορφης γυναίκας χωρίς θηλυκότητα(ψυχοσωματική) και μιας λιγότερο όμορφης γυναίκας με πλήρη θηλυκότητα(ψυχοσωματική), ο άντρας επιλέγει την θηλυκότητα.

SkyWatcher είπε...

Βελισσάριε, επειδή αναφέρθηκες στην μηδαμινότητά μου, σου λέω ότι δεν έχω δει ποτέ την σειρά. Όταν στον ΚΟ μιλάμε για την προπαγάνδα της τηλεόρασης ή άλλα εργαλεία κατήχησης, δεν σημαίνει ότι είμαστε fan της και πολύ περισσότερο ότι τρεφόμαστε από αυτήν. Όταν όμως κάτι επηρεάζει την κοινή γνώμη και δημιουργεί "πεποιθήσεις", ε, έχουμε κάτι να (αντι)πούμε. Αλλιώς να αδιαφορήσουμε παντελώς για το πόπολο.

Ανώνυμος είπε...

Βελισσάριος Λεωνίδου επειδή το σχόλιο σου πήγαινε σε μένα...Μπορώ και αντιστέκομαι στην προπαγάνδα και μάχομαι με τον δικό μου τρόπο απέναντι στην καινούρια ζωή που επιθυμούν να μας επιβάλουν.Παρ΄όλα αυτά υπάρχουν σειρές ιστορικού ενδιαφέροντος με λευκούς ηθοποιούς(vikings από τις λίγες σειρές που παίζουν μόνο λευκοί) και είναι ωραίο να τις παρακολουθείς ,ειδικά αν έχεις μια αδυναμία στην σκανδιναβική μυθολογία (όπως έχω εγώ για παράδειγμα).Όσο αναφορά στη θηλυκότητα έχεις εν μέρει δίκιο , αλλά επίσης θηλυκότητα μπορεί να έχει και ο ένας γκέι-ομοφυλόφιλος (για να είμαι πολιτικά ορθός έτσι ; :) ) ενώ μια πανέμορφη γυναίκα να είναι ψυχρή.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι τελευταίο να πω αν μου επιτρέψει ο Skywatcher να περάσει το σχόλιο.Πώς εσύ , Βελισσάριε Λεωνίδου ,αντιστέκεσαι στην ας πούμε εν συντομία , νέα τάξη πραγμάτων , όταν ισχυρίζεσαι πως θα διάλεγες κάποια που δε θα ήταν λευκή ,μόνο και μόνο επειδή θα είχε ''θηλυκότητα'' σε σχέση με μια ψυχρή λευκή, όταν γνωρίζεις πως η νέα τάξη επιθυμεί τον αφανισμό της λευκής φυλής και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να την διαιωνίσουμε , σε πείσμα όλων αυτών που θέλουν την καταστροφή της, και όχι να δημιουργήσουμε μιγάδες με ασιάτισες ,αφρικανές ή ερυθρόδερμες της Λατινικής Αμερικής,επειδή μπορεί να κάνουν ''νάζια'' σε σχέση με τις δικές μας λευκές (αναφέρομαι στην ''θηλυκότητα'' που εσύ χρησιμοποίησες).Θα ήθελα μία απάντηση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

hellel είπε...

Απ' όσα λίγα ξέρω , στον λαό τών Βίκιγκς υπήρχε πάντα χώρος για τις "διαφορετικές κουλτούρες" , και αυτος ήταν στην κορυφή της λατρευτικής πυράς..

Ανώνυμος είπε...

το "πετυχα" και εγω καποια στιγμη...
βαρβαρο οπως βαρβαροι ειναι ολοι αυτοι οι βοριοι..
επισης εχουν τοσο πολυ ξεφυγει,που με θρασσος πλεον "καταθετουν" και στο κοινο την βαρβαροτητα τους...
θεωρω τους χειροτερους και πιο ασχημους "ανθρωπους"..πιθηκους θα ελεγα..
σεξομανεις,πολεμοχαρεις,απανθρωποι,και πολυ εξικιωμενοι με τον θανατο...των αλλων,ακομα και τον ιδιων της φυλης των βαρβαρων...
θυμαμε πως σκεφτηκα οτι εαν υπηρχε πραγματι εσρ,θα επρεπε να κλεισει σε φυλακη οποιους επετρεψαν τετοια προβολη..,και σε ψυχιατρικο "τσιρκο",τετοια ζωα..
αναρρωτιεμαι τι ακριβως σας "αρεσε"???
το σεξ? η βια? η μιζερια και η κακομοιρια??,,,
ελεος!! γινεται ελληνας και να "θαυμαζει" τετοια διποδα,που ειναι και στην πραγματικοτητα,ας φορεσαν κοστουμια...
παραμενουν βαρβαροι.

sta είπε...

Γιατι ΠΑΝΤΑ τρογωμαστε μεταξυ μας για το παραμικρο πχ αναρτηση ενος μπλογκ;
Αδελφια καιρος να μιλαμε αδελφικα ο ενας στον αλλο. Ισως τοτε αλλαξει κατι..

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, 12:47, είσαι ο μόνος που έπιασε την ουσία. Να αγιάσει το στόμα σου!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μου αρέσει αυτή η σειρά και συμπαθώ τους βίκινγκς παρόλο που ήταν βάρβαροι. Ήταν πραγματικοί άντρες, ατρόμητοι πολεμιστές και δεν φοβόταν τον θάνατο. Μακάρι οι ευρωπαίοι να ήταν σήμερα σήμερα σαν και αυτούς και όχιευαίσθητοι, πονόψυχοι, ανεκτικοί, αντιρατσιστές, ευνουχισμένοι και θυληπρεπείς, όπως τον έκαναν σήμερα. Ούτε μαύροι θα υπήρχαν, ούτε μουσουλμάνοι, ούτε εγκληματικότητα, ούτε βιασμοί. Ας τολμούσαν στην Κολωνία να κάνουν αυτά που έκαναν οι μουασουλμάνοι στις γυναίκες, αλλα το κυριότερο είναι οτι δεν υπήρχαν μουσουλμάνοι. Το πρόβλημά μας είναι ότι γίναμε υπερβολικά πολιτισμένοι. Η φυσιολογική κατάσταση του ανθρώπου είναι αυτή. Ο άντρας είναι από την φύση του κυνηγός και πολεμιστής. Αυτο που είμαστε οι λευκοί τώρα είναι εκφυλισμός.

Ανώνυμος είπε...

αγαπημενο θεμα της εν λογω σειρας στα πρωτα της επεισοδια ηταν το ανηλεες σφαξιμο των χριστιανων σε τετοιο βαθμο υπερβολης που αγγιζε την "λαγνεια",και βεβαια η αλλαξοπιστηση του νεαρου χριστιανου μοναχου που απηγαγαν ο βικινγκς σε φανατικο παγανιστη..

Ανώνυμος είπε...

Η 4 σεζόν έκανε μια παύση στο 10ο επεισόδιο (The Last Ship) στις 21/04/16. Στο 11ο επεισόδιο (The Outsider) 30/11/16, η Λάγκερθα είναι λεσβία!!! Άει σιχτίρ πια με την γκ3ι προπαγάνδα.