Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

«Η Ευρώπη πρέπει να πάψει να είναι λευκή», είπε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Frans Timmermans (video)

«Η διαφορετικότητα τώρα σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης θεωρείται απειλή», είπε.

«Η διαφορετικότητα έρχεται με προκλήσεις. Αλλά η διαφορετικότητα είναι το πεπρωμένο της ανθρωπότητας».


«Δεν πρόκειται να υπάρχει, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη, ένα έθνος που δεν θα έχει διαφορετικότητα στο μέλλον. Εκεί οδεύει η ανθρωπότητα».

«Και εκείνοι οι πολιτικοί που προσπαθούν να περάσουν στους ψηφοφόρους τους την ιδέα μιας κοινωνίας που αποτελείται αποκλειστικά από άτομα ενός πολιτισμού, προσπαθούν να απεικονίσουν ένα μέλλον βασισμένο σε ένα παρελθόν που δεν υπήρξε ποτέ, ως εκ τούτου, αυτό το μέλλον δεν θα υπάρξει ποτέ».

«Η Ευρώπη θα έχει διαφορετικότητα, όπως και όλα τα άλλα μέρη του κόσμου θα έχουν διαφορετικότητα».

«Το μόνο ερώτημα είναι, πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την εν λόγω διαφορετικότητα. Και η απάντησή μου σε αυτό είναι, με την εξασφάλιση ότι οι αξίες μας θα καθορίζουν το πώς θα αντιμετωπίσουμε τη διαφορετικότητα και όχι με το να παραιτηθούμε από τις αξίες μας αρνούμενοι την διαφορετικότητα. Αυτό θα μας φέρει κάτω ως κοινωνία».

«Αν δεν το κάνουμε αυτό σωστά, πιστεύω πραγματικά ότι η Ευρώπη δεν θα παραμείνει η Ευρώπη που χτίσαμε. Η Ευρώπη δεν θα παραμείνει ένα μέρος ειρήνης και ελευθερίας, για πολύ καιρό».

Η ομιλία αυτή έγινε τον Οκτώβριο του 2015, αλλά υπήρξε μια πλήρης συσκότιση των μέσων ενημέρωσης, τουλάχιστον στο διαδίκτυο.

Το να ακούγεται η λέξη «ελευθερία» από Ευρωκράτες είναι σαν να ακούς να την λέξη «αγάπη» από τον βιαστή. Μιλούν με ύφος «δημοκράτη» και «ανθρωπιστή» καταπατώντας την βούληση των ευρωπαϊκών λαών και υβρίζοντας και κυνηγώντας όσους δεν υποτάσσονται στα σχέδιά τους. Μιλούν για «αξίες» χωρίς να μας πουν ποιες είναι αυτές οι αξίες. Μιλούν για «ανάμειξη των φυλών» ή «ανάμειξη του κόσμου», αλλά αυτό αφορά μόνο τις πατρίδες των Λευκών Ευρωπαίων, όπου αυτή η «ανάμειξη» πρέπει να επιβληθεί με το νόμο και την βία. Δεν υπάρχει καμία διεθνής πίεση για την επιβολή της διαφορετικότητας σε κάποια ασιατική χώρα. Δεν υπάρχει καμία διεθνής πίεση για την επιβολή της διαφορετικότητας σε κάποια χώρα μαύρων. Αυτό που επιζητούν και το αποκρύβουν πίσω από ωραίες λέξεις είναι η Λευκή Γενοκτονία.

ΚΟ 1: Να θυμίσουμε ότι ο Τίμερμαν μαζί με τον «επίτροπο Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», Δημήτρη Αβραμόπουλο, όταν επισκέφτηκαν την Κω, γνώρισαν «θερμή υποδοχή» από τους κατοίκους του νησιού.

ΚΟ 2 : Να θυμίσουμε επίσης ότι ο κ. Τίμερμαν είναι θαμώνας της Λέσχης Bilderberg. (Όπως και ο Αβραμόπουλος)


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο πιο καθαρά πρέπει να μας το πουν; Πόσο πιο απλά, ώστε ο σημερινός (υπ)άνθρωπος να ξυπνήσει;
Προετοιμάζουν τον βιολογικό, τον πολιτιστικό μας αφανισμό και πλέον έχουν αποθρασυνθεί τόσο που... ούτε καν το κρύβουν!
Η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο, αν η αντίδραση δεν ερθει, και δεν ερθει γρήγορα, αν ο Ευρωπαίος Άνδρας δεν αφυπνησθεί εγκαίρως από τον ολέθριο τούτο λήθαργο ώστε να σταματήσει το επαίσχυντο και ατιμωτικό του τέλος, είναι βέβαιο πως σε 15-20 (ίσως λέω και πολλά) χρόνια θα βρεθεί προ μιας μη αναστρέψιμης καταστάσεως.

michalis_delta είπε...

Υπάρχει έστω και ένας που ακούει αυτές τις δηλώσεις τόσο υψηλά ιστάμενων προσώπων και να μην καταλαβαίνει ότι πρόκειται περί σχεδίου; Αποφάσισαν για τους λαούς χωρίς αυτούς τον πολυπολιτισμό. Που είναι τα δημοψηφίσματα στις ευρωπαϊκές χώρες για την αποδοχή της πολυφυλετικότητας;
Αυτό είναι ένα εγχείρημα και αν αυτό αποτύχει (που είναι ήδη αποτυχημένο) τις συνέπειες θα τις υποστούμε εμείς στο διηνεκές .
Οι συγκρούσεις μεταξύ Αφγανών και Συρίων δείχνουν το δρόμο . Θα δημιουργηθούν τόσα απροσπέλαστα γκέτο για τους αυτόχθονες όσες είναι οι εθνικές μειονότητες.
Το θέμα είναι τι κάνουμε! Στην Ελλάδα είμαστε πολύ πιο μουρόχαυλοι που ούτε καν κάνουμε πορείες όπως κάνουν τα κινήματα του εξωτερικού .Η Χρυσή Αυγή και άλλοι εθνικόφρονες θα έπρεπε να είχαν κάνει πολλά περισσότερα.
Όπως και να έχει οι πορείες αυτές είναι ατελέσφορες .Άντε έκανες την πορεία σου ΝΟΜΙΜΑ και σουλάτσαρες στην πόλη σου, ίσως βρίστηκες με τον άπλυτο μουρόχαυλο ΑΝΤΙΦΑ. Ε και; Άντε και αφύπνισες κάποιους ή και περισσοτέρους .Ε και; Ανακόπτεται η «πολυπολιτισμικότητα» ;
Λοιπόν για να το τελειώνουμε. Αυτά δεν λύνονται με ΝΟΜΙΜΕΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ διαδικασίες . Αυτοί που σχεδίασαν αυτά για εμάς χωρίς εμάς δεν το έπραξαν νόμιμα και δεν μας ρώτησαν γιατί δεν είναι Δημοκράτες .Εσείς περιμένετε να κυβερνήσουν Εθνικιστικά κόμματα με νόμιμες εκλογικές διαδικασίες; Μέχρι τότε θα έχει γίνει ήδη πολυφυλετική η Ευρώπη. Θέλει πραξικόπημα και βίαιη ανατροπή της εξουσίας .Αν εξαιρέσει κανείς τον Βίκτορ Ορμπάν της Ουγγαρίας , όλοι οι υπόλοιποι «ηγέτες» της Ευρώπης είναι κατώτεροι των περιστάσεων.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα! Αυτοί έχουν τα σχέδια τους και θέλουν να μας αναμείξουν.Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για αυτούς για πρώτη φορά (τους νεοταξίτες εννοώ).Η φυλετική μίξη δεν γίνεται τόσο απλά.Ας μην το ''ρίξουμε'' στη βιολογία ,αλλά χρειάζονται χιλιάδες χρόνια και μίξεις επί μίξεων για να αλλάξει η φυλετική σύσταση της λευκής φυλής.Όσοι ονειρεύονται πολυπολυτισμικές ''κοινωνίες'' με μιγάδες αγνοούν τους νόμους του Μέντελ μα πάνω από όλα αγνοούν την ίδια τη Φύση.Αυτό που κάνουν τώρα είναι να μας ερεθίζουν και να μας εξαγριώνουν (τους λευκούς εθνικιστές εννοώ) φέρνοντας με το έτσι θέλω εκατοντάδες χιλιάδες αφροασιάτες και όπως τονίσαμε έχουν το σκοπό τους.Και μόνο που τους βλέπουμε να περιφέρονται στην αγαπημένη μας Γηραιά Ήπειρο και ακόμα περισσότερο στην πολυαγαπημένη μας Ελλάδα,μας πιάνει ένα σφίξιμο στο στήθος,ένας κόμπος που μας πνίγει.Στην αρχαία Αθήνα όποιος βάρβαρος τολμούσε να πατήσει το ιερό έδαφος γύρω από τον Παρθενώνα,τιμωρούνταν με θάνατο.Αυτό το αναφέρω επειδή σε λίγο σε αυτόν τον ιερό χώρο θα εγκαταστήσουν τους...''πρόσφυγες''.Αλλά ας μην ανησυχούμε τόσο πολύ σχετικά με το αν η Ευρώπη παραμείνει λευκή.Σκεφτείτε το.Πείτε πως ο καθένας από εμάς έχει 2 παιδιά: μία κόρη και έναν γιο.Και εμείς αλλά και αυτοί (τα παιδιά μας) θα θέλουν να ζευγαρώσουν με έναν γηγενή λευκό και όχι με μαύρους και ασιάτες. Είναι αυτονόητη η ενδογαμία.Είναι πολύ σπάνιες οι αναμφίβολα άθλιες περιπτώσεις που αναπαράγονται με μη λευκούς.Θα πρέπει να αλλάξουν πολύ τα ήθη και τα έθιμα μας για να κάνουμε κάτι τέτοιο.Τον παρασιτισμό τους πρέπει να φοβόμαστε και τα προνόμια που θα έχουν χάρη των εθνομηδενιστικών κυβερνήσεων που υπάρχουν στην Ευρώπη.
Που θα πάει, οι Λευκοί θα ξυπνήσουν.Δε γίνεται αλλιώς.Υπομονή ,αλλά καλό είναι να μην αργήσει και πολύ αυτή η αφύπνιση!

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λεει ο "ανθρωπος".
Αυτα βεβαια μας τα εχουν πει και ....αλλη στο παρελθον

https://www.youtube.com/watch?v=J3lva9VRvJE


Να ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ στο ισραηλ αυτα, ο χοντρομ@λ@κ@ς



Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Λέει ότι σε όλο τον κόσμο υπάρχει η διαφορετικότητα. Αλήθεια στο Πακισταν η στην Ινδια βλέπετε εσείς καμία διαφορετικότητα;

Δοξαιος είπε...

«Και εκείνοι οι πολιτικοί που προσπαθούν να περάσουν στους ψηφοφόρους τους την ιδέα μιας κοινωνίας που αποτελείται αποκλειστικά από άτομα ενός πολιτισμού, προσπαθούν να απεικονίσουν ένα μέλλον ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ που δεν υπήρξε ποτέ, ως εκ τούτου, αυτό το μέλλον δεν θα υπάρξει ποτέ».
Έχουν ξεφύγει τελείως.
Στο "1984" το καθεστώς θέλει να σκοτώσει την μνήμη ενός παρελθόντος πριν τους καταστροφικούς πολέμους, όπου η ζωή ναι μεν δεν ήταν καθόλου τέλεια, αλλα υπήρχε ελευθερία στην σκέψη και στην ατομικότητα.
Το παλικάρι παραπάνω μου λέει οτι η δεκαετία του 80 και αρχές 90 που τις έζησα σαν πιτσιρίκος, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ.
Ζούγκλα ήταν και τότε όπως και τώρα, απλά εγώ τα έχω αλλιώς στο μυαλό μου, προφανώς επειδή είμαι προκατειλημένος...

Luke Mpar είπε...

Ετσι κι αλλιως θα μας σφαξουν ολους οι...μη λευκοι,ας μη σφιγγεται λοιπον ο εν λογω βλαξ!