Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΔΑΝΙΑ: Έκρηξη γεννήσεων μετά από χρόνια υπογονιμότητας (δεν φαντάζεστε τι βοήθησε σε αυτό) (video)

Τα ποσοστά γεννήσεων της Δανίας αναμένεται να αυξηθούν μετά από μια σειρά από στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες για το σεξ, συμπεριλαμβανομένης μίας που καλεί τους Δανούς να το «κάνουν για τη μαμά».

Πέρυσι προβλήθηκαν από την κρατική τηλεόραση μια σειρά από διαφημιστικές εκστρατείες που ενθάρρυναν τους Δανούς να τεκνοποιήσουν.

Η εταιρεία, η Spies Travel, κυκλοφόρησε ένα βίντεο με το σύνθημα Do it for mom («Κάν 'το για τη μαμά») το Σεπτέμβριο του 2015, καλώντας τους ανθρώπους να κάνουν παιδιά για να ευχαριστήσουν τους γονείς τους και να συμβάλουν στην αναστροφή της γήρανσης του πληθυσμού της χώρας.

«Το δανέζικο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας είναι υπό πίεση. Ακόμα δεν γεννιούνται αρκετά μωρά, παρά την μικρή πρόοδο. Και αυτό μας αφορά όλους. Αλλά εκείνοι που υποφέρουν περισσότερο είναι ίσως οι μητέρες που ποτέ δεν θα έχουν την εμπειρία ενός εγγονιού», ανάφερε η διαφήμιση, δείχνοντας μια ηλικιωμένη Δανέζα να φαντάζεται το μελλοντικό της εγγόνι.


Λίγο μετά, η πόλη της Κοπεγχάγης παρήγαγε τη δική της εκστρατεία καλώντας τους ανθρώπους να σκεφτούν για τη γονιμότητά τους, με συνθήματα που ρωτούσαν τους άνδρες, αν το σπέρμα τους «κολυμπούσε πάρα πολύ αργά;» και τις γυναίκες, αν "υπολόγισαν τα ωάριά τους σήμερα;"

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας πρόβαλε, επίσης, ένα πρόγραμμα με τίτλο “Knald for Danmark” ή “Screw for Denmark”.


Εννέα μήνες αργότερα οι εκθέσεις έχουν δείξει ότι η Δανία γνωρίζει μια έκρηξη γεννήσεων με 1.200 περισσότερα μωρά να πρόκειται να γεννηθούν αυτό το καλοκαίρι σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, όπως αναφέρει η The Local επικαλούμενη εκθέσεις της Politiken.

Η αντιδήμαρχος της Κοπεγχάγης για την υγεία, Ninna Thomsen, είπε στο TV2 News ότι οι εκστρατείες δεν ήταν συντονισμένες και δεν θα ήθελε να λάβει τα εύσημα για την επικείμενη αύξηση των γεννήσεων.

Η κ Thomsen είπε: «Πιθανότατα δεν μπορούμε να αποδώσουμε την αύξηση των γεννήσεων στην εκστρατεία μας, αλλά είναι ένα έπαθλο για μας, αν η εκστρατεία είχε θετικό αποτέλεσμα.

«Ήταν κάπως έκπληξη για μένα το ότι υπήρχαν τόσες πολλές εκστρατείες για το θέμα μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Σίγουρα είχαν ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι να πάρουν πολλές συμβουλές για την γονιμότητα».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρομερή καμπάνια!Αν και για να πω την αλήθεια μου θυμίζει λίγο το ανέκδοτο με τον ψαρά που δεν έχει πιάσει αρκετά ψάρια για να ταΐσει την πολυπληθή οικογένεια του,ο άλλος που ψαρεύουν παρέα τον ρωτάει:Γιατί έκανες τόσα πολλά παιδιά αφού δεν μπορείς να τα ζήσεις; για να πάρει τη μνημειώδη απάντηση ''μου άρεσε η διαδικασία :) ! Αχ Θεέ μου,τα πάντα εν σοφία εποίησες ,όλα σύμφωνα με τους νόμους της Φύσης και εμείς εδώ ασχολούμαστε με τα... gay parades...
Γιώργος ο Νότιος

Π.Π. είπε...

Ποσα απο αυτα τα παιδια ειναι Δανοι και πόσα ειναι "Δανοι";;;
Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα είναι δανοί; Ή είναι παιδιά μεταναστών;

SkyWatcher είπε...

Νομίζω ότι είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι διαφημίσεις έχουν ως target group του γηγενείς. Θα μπορούσε κάλλιστα να τις πει κάποιος και "ρατσιστικές", καθώς απουσιάζουν διαφυλετικά ή multi culti ζευγάρια. Τα ποσοστά γεννήσεων των μεταναστών ποτέ δεν είχαν ούτε έχουν πρόβλημα. Απεναντίας. Το ότι κάνει σύγκριση του αριθμού των γεννήσεων με το αμέσως προηγούμενο έτος, σημαίνει ότι η αλλαγή που παρατηρήθηκε στα ποσστά, οφείλεται σε γεννήσεις μη μεταναστών.

konion είπε...

Στὸ τελευταῖο βίντεο στὸ τέλος τί δουλειά ἔχουν οἱ τοιοῦτοι;
Ἀπαίσιο.

polycmike είπε...

Εκεί στην Δανία, δεν έχουν Αριστερά, τι στο διάολο, όλο σ'εμάς έχει μαζευτεί;

... απελάσεις τώρα!!

Γεώργιος είπε...

Αυτά τα βίντεο είναι σαν διαφημίσεις πορνοσελίδων. Ελπίζω να προβάλλονται στην νυχτερινή ζώνη.

Υ.Γ. Ό,τι να 'ναι...

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα η διαφημηση θα επιανε αν έλεγε: καν το για το κόμμα!

Unknown είπε...

Κατι παρομοιο στην Ελλαδα τι αντιδρασεις θα ειχε απο μερια "ισοτητα","το κορμι ειναι δικο μου και το κανω οτι θελω","δεν ειμαι εγω αναπαραγωγικη μηχανη" κλπ...

mnk είπε...

Μπα... εμείς είμαστε πιο προχώ. Την ατάκα "...μπιπ... γιατί χανόμαστε" την ακούω εδώ και 40 χρόνια τουλάχιστον.

Μόνο που μετά ρίχνουμε τα παιδιά μας στον Καιάδα και φέρνουμε μελαμψά. Εκεί είναι το θέμα. Σε μας μάλλον θα έπρεπε να προβάλουν την "σιωπηλή κραυγή".

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν έβλεπα τηλεόραση και έχω πέντε παιδιά. Ευτυχώς