Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τους νεκρούς των ισλαμιστών τρομοκρατών, αλλά το Χόλυγουντ βλέπει «νεοναζί τρομοκράτες»

O εβραϊκής καταγωγής Άγγλος ηθοποιός Daniel Radcliffe (Ντάνιελ Ράντκλιφ) γνωστός από τις ταινίες Χάρι Πότερ, πρωταγωνιστεί στην ταινία Imperium, ως νεαρός πράκτορας του FBI, Nate Foster. Η ταινία, όπως λέει, είναι εμπνευσμένη «από αληθινά γεγονότα».

Στο τρέιλερ της ταινίας βλέπουμε τον Radcliffe ως το νεαρό, ιδεαλιστή πράκτορα του FBI Nate Foster, ο οποίος πηγαίνει σε μια μυστική αποστολή για να αποτρέψει μια τρομοκρατική ομάδα Λευκών ρατσιστών να κατασκευάσει μια κακιά βόμβα, όπως γράφει το Entertainment Weekly.

Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Imperium, πολλοί άνθρωποι επέκριναν την ταινία, ότι για μια ακόμη φορά το Χόλυγουντ αποφεύγει να αγγίξει τo θέμα της ισλαμικής τρομοκρατίας, επιλέγοντας να δείχνει συνεχώς άλλους «κακούς», και ποιοι είναι καλύτεροι από τους «λευκούς ρατσιστές». Κάποιοι είπαν ότι η ταινία έμμεσα επιτίθεται στον Τραμπ.

Ένας σχολιαστής είπε, "Με την ισλαμική τρομοκρατική να δολοφονεί κάθε μέρα ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, με τους μαύρους να διαπράττουν τη συντριπτική πλειοψηφία των δολοφονιών και των διαφυλετικών βίαιων εγκλημάτων στην Αμερική, και με την βίαιη εγκληματικότητα των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών που συνεχώς εισέρχονται στις ΗΠΑ, το Χόλιγουντ κάνει μια φανταστική ταινία προπαγάνδας σχετικά με κάποια νεοναζί λευκά αγόρια".

Ένας άλλος είπε, «Ίσως με αυτό προσπαθούν να ανακόψουν τον Trump, το οποίον πολλοί λένε ότι είναι «Χίτλερ», επειδή θα μας οδηγήσει στον «φασισμό».
Π.χ., η ομοφυλόφιλη με εβραϊκές ρίζες γνωστή Αμερικάνα παρουσιάστρια του MSNBC Rachel Maddow (φωτο), δήλωσε ότι διαβάζει βιβλία για την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία, φοβούμενη την νίκη του Τραμπ!.

Άλλοι λένε ότι η ταινία ίσως επιτίθεται στο Brexit, επειδή «οι ηγέτες του Brexit είναι κυριολεκτικά ναζί».

Ο παραγωγός της ταινίας Daniel Ragussis (προφανώς ελληνικής καταγωγής) αποκάλυψε ότι η ταινία συν-γράφτηκε από τον Michael German, ο οποίος ήταν πρώην πράκτορας που για πολλά χρόνια είχε εισχωρήσει κρυφά στο εσωτερικό του νεο-ναζιστικού κινήματος.

Ο Ragussis είπε ότι όσο έκανε την ταινία, τόσο περισσότερο ένιωθε ότι ήταν σχετική με τη σημερινή πραγματικότητα. "Είμαστε μάρτυρες μιας αύξησης σε όλη την Ευρώπη ακροδεξιών ομάδων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, βρίσκονται σχεδόν κοντά να νικήσουν στις εθνικές εκλογές", δήλωσε.

Προσέξτε πόσο αισχρά ο κ. Daniel συνέδεσε την άνοδο των νόμιμων πατριωτικών / εθνικιστικών κομμάτων στην Ευρώπη με τους «τρομοκράτες ρατσιστές» της ταινίας του.
Πιο αισχρά ακόμα, στο trailer της ταινίας (στο 1:19) παρουσιάζεται μια σκηνή από την μεγαλειώδη πορεία στην Πολωνία κατά την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, ως δείγμα «νεοναζί»!!!.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του ‘Imperium’ είναι η 19η Αυγούστου.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sa-ragussis...Γνήσιος Ἕλληνας, περιουσίας καταγωγῆς.

Ανώνυμος είπε...

Ιστορικα παραγεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια ταινια , μεγαλου στουντιο , ανα ετος, που να υπενθυμιζει το ολοκαυτωμα των Εβραιων. Ειναι ο ορισμος της "επιστημης" της προπαγανδας.

Ανώνυμος είπε...

"Ραγκούσης" ή Σαραγκούσης; Εβραϊκό όνομα είναι [γιαυτό ο πρώην υπουργός και ξάδελφος της Χάνα Νταλάρα, το έκοψε για να μην φαίνεται η προέλευση...]

ikonsgr είπε...

Δυστυχώς αυτή η παθολογική εμμονή με τα φαντάσματα του παρελθόντος "χτιλερ,ναζί, φασίστες" κτλ, στοιχειώνει τα μυαλά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ "προοδευτικών" κατοίκων της ινδογρεκίας οδηγόντας τους τελικά σε μία ψυχοπαθολογική κατάσταση άρνησης της πραγματικότητας....
Είχα πρόσφατα μία συζήτηση με κάποιος γνωστούς, μεγάλης ηλικίας 60-65, οι οποίοι μάλιστα υποτίθεται ότι είναι και... "δεξιοί", και κάποια στιγμή αρχίσαν τα "γνωστά" τσιτάτα περί κακής φασιστικής Χ.Α. ,νεοναζί, χιτλερ κτλ...
Αφού λοιπόν άκουσα το παραλήρημα κάνω τις εξής απλές ερωτήσεις:
- Συγνώμη, οι ναοναζί, ο χτιλερ και οι φασίστες φταίνει για την σημερινή μας κατάντια;
- Οι ναοναζί, ο χτιλερ και οι φασίστες φταίνε για το ότι κοντευετε να κλείσετε την επιχειρησή σας;
-οι ναοναζί, ο χτιλερ και οι φασίστες έχουν μετατρέψει την χώρα σε μπάτε σκύλοι αλλέστε παράδεισο κάθε 3κοσμικού τυχοδιώκτη κατσαπλιά;

Και η απάντηση ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ, φανερώνοντας ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή την παθολογική ΑΡΝΗΣΗ της πραγματικότητας:....ΝΑΙ, ΝΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ!!!!!

Πραγματικά, είναι άλλο πράγμα να συζητάς γι'αυτό και άλλο να το βιώνεις "στα μούτρα"... ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΝΑΥΔΟΣ!

Πλήρης συσκότιση λογικής....

Ανώνυμος είπε...

O Ραγκουσης εβραιοςω απο την Σαραγγοσσα

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχή του βίντεο φαίνεται να καίγονται τα ναζιστικά σύμβολα ταυτόχρονα με τον Σατυρό στην μέση αυτών.
Τι προσπαθούν να δείξουν ...οι "αντιρατσιστές";

polycmike είπε...

Έτσι για να ανοίξουν τα ματάκια τους "οι εθνικοκοινωνιστές",

και ελπίζω εν τέλει να πάψουν τις χαζομπαρούφες περί αγιοποίησης του Χίτλερ και του "εθνικοκοινωνισμού"(sic), διότι καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα.

Ανώνυμος είπε...

Πως μαθαμε οτι ο Ραγκουσης ειναι εβραιος
https://www.youtube.com/watch?v=g9DFMSs_1Ik

Ανώνυμος είπε...

Με λίγη βοήθεια από τους φίλους της στο Χόλυγουντ, η πολεμοχαρής Χίλαρι θα βγει πρόεδρος.
Η σχέση του Χόλυγουντ με τις κοινωνικές αλλαγές στις ΗΠΑ είναι πλέον τεκμηριωμένες. Οι προεδρικές εκλογές δεν αποτελούν εξαίρεση και το πρώτο παράδειγμα εναι η εκλογή του Ρήγκαν (1981). Είχε προηγηθεί η προβολή του Σούπερμαν 1978 και του Σούπερμαν ΙΙ (1980) που άδηλα οδηγούσε στον παραλληλισμό ότι η κοινωνία των ΗΠΑ χρειάζονταν έναν υπεράνθρωπο να τη σώσει από τους κινδύνους (πληθωρισμός, υψηλές τιμές πετρελαίου, οικονομικά προβλήματα, κ.ά.)
Η ιστορία επαναλήφθηκε με τον υπερήρωα Hancock (2008) με πρωταγωνιστή τον μαύρο ηθοποιό Γουίλ Σμιθ που ζευγαρώνει με τη λευκή συμπρωταγωνίστριά του Σαρλίζ Θερόν (που παίζει τη γυναίκαι ενός λευκού - ουσιαστικώς αδύναμου και κερατά, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.) Το θέμα είναι ότι στις εκλογές του 2008 εξελέγη ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ανώνυμος είπε...

Χθες 18/7, στις 11 το βράδυ είδα ειδήσεις στο ίντερνετ.
Σήμερα στις 8 το πρωί, διάβασα για την επίθεση με τσεκούρι του "17χρονου" αφγανού σε τραίνο στην Γερμανία, με σοβαρό τραυματισμό δεκάδων επιβατών του συρμού...
Ο αφγανός είχε πάει ασυνόδευτος στην Γερμανία και τον φιλοξενούσε ανάδοχος οικογένεια!
Δηλαδή φθάσαμε κάθε 6-7 ώρες να συμβαίνει κάποιο θανάσιμο περιστατικό με μουσουλμάνο/ους που αφήνουν δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, αλλά όλοι να προσπαθούν να μας πείσουν ότι "είναι ένα μεμονωμένο ή τυχαίο περιστατικό"!!!!!!
Πότε θα ανησυχήσουν; Όταν γίνουν ανά ώρα τα περιστατικά;

Ανώνυμος είπε...

Μια μικρή διορθωσούλα, έτσι για την καλησπέρα:
Στο 1:09 δείχνει την πορεία των Πολωνών, όχι στο 1:19. Αυτά!
Εξαιρετικό το blog!! Άριστη δουλειά!! Καλή συνέχεια!!

polycmike είπε...

(Μετά από δεύτερη ανάγνωση)

Πολύ καλή παρατήρηση!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατά περίεργο τρόπο μαζεύονται πολλοί με κοινή καταγωγή και σε αυτή την παραγωγή!!!!!!!! Μα πόσοι έχουν τελοσπάντων εβραΙκή καταγωγή σε τούτο τον κόσμο!! Και η κόρη της Χίλαρυ Εβραίο έχει παντρευτεί!! Λες και δεν υπάρχουν ρε παιδί μου άλλες χώρες και λαοί, όλο αυτοί πρωταγωνιστούν στις Τράπεζες, στην πολιτική στο Χόλυγουντ...Δεν είναι άξιο έρευνας;