Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Μαριόν Λεπέν : «Ή θα σκοτώσουμε τον ισλαμισμό ή θα μας σκοτώσει αυτός»



Μετά την σφαγή στη Νίκαια, η Marion Maréchal Le Pen, η νεαρή, ελκυστική και θαρραλέα ανιψιά της Marine Le Pen, (που πολλοί, ιδιαίτερα Καθολικοί, θα προτιμούσαν να είναι αυτή υποψήφια για πρόεδρος, αντί της Marine), έδωσε μία συνέντευξη στην βρετανική εφημερίδα The Telegraph, όπου δήλωσε ότι πιστεύει ότι η Ευρώπη είναι σε πόλεμο με τους ισλαμιστές, προειδοποιώντας ότι ο χρόνος τελειώνει για τους ανθρώπους να επιλέξουν μια πλευρά. «Ή θα σκοτώσουμε τον ισλαμισμό ή θα μας σκοτώνει ξανά και ξανά», είπε.

Ερωτώμενη για το αν σκέφτεται ότι οι απόψεις της θα «σοκάρουν» πολλούς, απαντά: «Εξέθεσα την πραγματικότητα».

Συνέχισε: «Οι επιθέσεις που έλαβαν χώρα στη Γαλλία, στο Bataclan [στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο] πραγματοποιήθηκαν από τρομοκράτες οι οποίοι διείσδυσαν μέσα από την πλημμυρίδα των μεταναστών που φτάνουν από την Ελλάδα.

«Η ελεύθερη κυκλοφορία των εμπορευμάτων και των ανθρώπων είναι ένας τρόπος σίτισης της τρομοκρατίας. Η μεταναστευτική πολιτική της Γαλλίας συνέβαλε στην έκρηξη του ριζοσπαστικού Ισλάμ εδώ και στη γένεση αυτών των τρομοκρατών που γεννιούνται στη Γαλλία».

Αφοσιωμένη καθολική η ίδια, υπερασπίζεται τα σχόλια που έκανε πριν από λίγο καιρό όπου έλεγε ότι «στο Ισλάμ δεν θα πρέπει να δίνεται ο ίδιος δημόσιος χώρος όπως στον καθολικισμό.

«Έχουμε παραδόσεις, πολιτιστικές επιρροές που είναι Χριστιανικές. Η Γαλλία δεν είναι μια ισλαμική χώρα, και το Ισλάμ δεν πρέπει να έχει την ίδια θέση (με τον χριστιανισμό) στη δημόσια ζωή».

Αλλά κάνει διάκριση μεταξύ του κοσμικού κόσμου της γαλλικής πολιτικής και της προσωπικής θρησκευτικής πίστης, επιμένοντας: «Έχω κάνει μεγάλη διάκριση μεταξύ του πολιτικού μου αγώνα και της πίστης μου. Ποτέ δεν συνδυάζω και τα δύο».

Τα σχόλιά της απηχούν εκείνα του Αμερικάνου Καθολικού Καρδινάλιου Raymond Burke, ο οποίος αυτή την εβδομάδα προειδοποίησε ότι το Ισλάμ είναι «θεμελιωδώς μια μορφή κυβέρνησης» και «θέλει να κυβερνήσει τον κόσμο».

Τονίζοντας, ο καρδινάλιος ότι δεν θέλει να «ασεβής» στο Ισλάμ ή να «δημιουργήσει εχθρότητα», επέκρινε τους Καθολική ηγέτες για την τάση τους να «θεωρούν απλά ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία, όπως η Καθολική πίστη ή η ιουδαϊκή πίστη».

«Όταν [οι μουσουλμάνοι] γίνουν πλειοψηφία σε οποιαδήποτε χώρα έχουν την υποχρέωση να υποβάλουν το σύνολο του πληθυσμού στην Σαρία [ισλαμικό νόμο]."

Όσο για την Maréchal-Le Pen, πιστεύει ότι η απάντηση μπορεί να βρεθεί εν μέρει από την έξοδο της Γαλλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Συμφωνεί με τον Nigel Farage ότι η παραμονή στην ΕΕ ανοίγει το δρόμο για περισσότερες επιθέσεις σε γαλλίδες γυναίκες από τους μετανάστες.

«Αυτοί οι άνθρωποι έρχονται εδώ με διαφορετική γλώσσα και κουλτούρα και χωρίς να έχουν διδαχθεί τίποτα για τα δικαιώματα των γυναικών», λέει.

«Το Brexit ανοίγει μια λεωφόρο για εμάς. Ενώ η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι απολύτως συγκρίσιμες χώρες, το Brexit καταδεικνύει ότι είναι δυνατό να φύγουμε χωρίς να έλθει ο κατακλυσμός, όπως μας προειδοποιούν οι αντίπαλοί μας. Το Ηνωμένο Βασίλειο θα καρπωθεί τα οφέλη, και η Γαλλία θα βεβαιωθεί ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός».

Ερωτηθείς αν το «Frexit» θα μπορούσε να συμβεί, λέει: «Ναι, αν η Marine Le Pen εκλεγεί».

Η Maréchal-Le Pen ρωτήθηκε για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους. Όπως ήταν αναμενόμενο, ως ενεργή Καθολική, που είναι κατά και των δύο.

«Μόλις ξεφύγουμε  από το φυσικό πλαίσιο του γάμου μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, θα μπορούσαμε να δούμε και άλλες μειονότητες που θα θέλουν η μορφή της ‘αγάπης’ τους να αναγνωρίζεται από το κράτος. Αν εγκρίνεις την ομοφυλοφιλία [στο γάμο], γιατί όχι και την πολυγαμία;» ρωτά.

Για την στάση της σχετικά με την υιοθεσία από γκέι, λέει: «Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για ένα παιδί να έχει έναν πατέρα και μια μητέρα, και ότι οι γονείς δεν μπορούν να αντικατασταθούν. Είμαι πολύ δεμένη με την ιδέα ότι ο σύζυγός μου ξοδεύει το χρόνο με την κόρη μας και ότι πληροί το ρόλο του».

Υπερασπίζεται τον εαυτό της από τους ισχυρισμούς ότι οι απόψεις της είναι «φανατικές» και «ρατσιστικές», και αντιτείνει ότι αυτή απλώς υπερασπίζεται τις παραδοσιακές γαλλικές αξίες με την οικογένεια στην καρδιά της κοινωνίας.

«Υπερασπίζομαι τη γαλλική κουλτούρα. Θέλω η Γαλλία να παραμείνει πιστή στην παροιμία, «Όταν είσαι στη Ρώμη, κάνε όπως και οι Ρωμαίοι». Δεν θέλω μια κουλτούρα που εισάγεται από αλλού. Αυτό δεν είναι ένα ρατσιστικό όραμα. Δεν έχει να κάνει με το χρώμα του δέρματος.

«Αισθάνομαι ότι έχω δύο πατριωτικά καθήκοντα. Το ένα είναι να υπερασπιστώ την ανεξαρτησία και την κυριαρχία της χώρας μου, και το άλλο είναι να κάνω παιδιά που θα τους μεταδώσω αυτό το μήνυμα».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρά την όλη καλή της πίστη,η Μαριόν Λεπέν μάλλον έχει χάσει λίγο επαφή με την πραγματικότητα.Καταρχάς ως ''πατριώτισσα'' που δηλώνει,θεωρεί συμπατριώτες και τους εκατομμύρια μαύρους που θεωρούνται ''Γάλλοι''(Φράγκοι ,μιας και έτσι ονομάζουν εαυτούς);Ή δεν τολμάει να θίξει αυτό το θέμα;Η έννοια τους έθνους που ορίζουν πηγάζει από τη Γαλλική επανάσταση,δηλαδή κάθε πολίτης οπλίτης είναι και Γάλλος ανεξαρτήτου χρώματος,θρησκείας κτλ;Πάντως και σίγουρα θα το ξέρει,οι κέλτικης καταγωγής Γαλάτες και οι γερμανικής καταγωγής Φράγκοι από τους οποίους έλκουν καταγωγή,δεν ήταν μαύροι!Και έχει σημασία αυτό,διότι δημιουργείται το ερώτημα:Οι Γάλλοι εθνικιστές,πάνω σε ποια παράδοση θέλουν να χτίσουν,έχουν σεβασμό για τη φυλή τους που αποτελεί τη βάση κάθε έθνους,ή τον κάθε μαύρο και πιθανότατα μουσουλμάνο που θα δηλώσει ''πατριώτης'',θα τον δεχθούν στις τάξεις τους;Σωστά μας τονίζει τις χριστιανικές αξίες της Γαλλίας εδώ και αιώνες,μιας και ο Χριστιανισμός είναι συνυφασμένος με την Ευρώπη.Αντιθέτως ο μουσουλμανισμός είναι διασπαστικός και δεδομένου ότι οι πιστοί του είναι Ασιάτες και Αφρικανοί(που σήμερα δηλώνουν Γάλλοι!),δημιουργείται πρόβλημα και θρησκείας,μέσω των αλλοφύλων Αφρικανών που μοιραία ονομάζονται από τους Γάλλους...ομοεθνείς.
Υ.Γ.Ναι για να προλάβω,κοιτάω και τα χάλια μας,αλλά και οι Γάλλοι δεν πάνε πίσω,για αυτό και τους ταράξαν στις επιθέσεις.Καμία αντίδραση,παραμένουν παθητικοί!
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

1.) Ο παπισμός που πιστεύει η Μαριόν Λεπέν είναι αίρεση με αρχηγό τον βατικανό πάπα
και οπότε δεν είναι χριστιανοσύνη αλλά εωσφορισμός που φαίνεται στα εμπρηστικά και πολωτικά της λόγια , γιατί δεν μιλάει για απέλαση όλων στις χώρες τους π.χ. ;

Όμως δεν λέει ούτε για τις χώρες τους αλλά ότι έρχονται ... από την Ελλάδα οι μετανάστες ....

2.) Ακούγεται ότι η θεία της τα έχει βρει με έναν σιωνιστή γι’ αυτό και είναι στο απυρόβλητο ο σιωνισμός

3.) κάνει διάκριση μεταξύ του κοσμικού κόσμου της γαλλικής πολιτικής και της προσωπικής θρησκευτικής πίστης, επιμένοντας: «Έχω κάνει μεγάλη διάκριση μεταξύ του πολιτικού μου αγώνα και της πίστης μου. Ποτέ δεν συνδυάζω και τα δύο».

Μα γιατί …. οι ομοιδεάτες της ισουίτες μια χαρά έκαιγαν ανθρώπους παραποιώντας , ως αιρετικοί βεβαίως , την Χριστιανοσύνη , αυτή που κολλάει να βαφτίσει τη μπριζόλα …. καλαμπόκι ….

polycmike είπε...

Αγαπητέ μου Γεώργιε,


εγώ λέω ας είμαστε ολίγον επιεικείς με την προαναφερθήσαν κυρίαν, λαμβάνοντας υπόψιν -κυρίως- τους 2 παράγοντες: "εντός ποίου περιβάλλοντος ομιλούσε και ποιό ήσαν το κοινό της;"
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν διαφωνώ με τα λεγόμενά σου. Αλλά δεν πιστεύω πως θα την έκανε περισσότερο "δημοφιλή" (βασικόν προσόν της ντιμοκρατίας μας) μια αναφορά στην φυλετική βάση του γαλλικού Έθνους. Είμαι σίγουρος, πως αν απευθυνόταν στο κοινό του ΚΟ, θα μπορούσε να μιλήσει εντελώς ελεύθερα!!

Υ.Γ. Θέτω ερώτησην: το βρίσκεις σωστό μία Ελληνίδα με "προβληματική" εξωτερικήν εμφάνισην, να παντρεύεται με έναν αράπη; Αν όχι, είναι καταδικασμένη δλδ να ζήσει στην μοναξιά της, λόγω της εξωτερικής εμφάνισης; (περιμένω εναγωνίως την απάντηση σου) εννοείται πως απαντήσεις τύπου π.χ. ας χάσει κιλά, ας πάει σε πλαστικό χειρουργό κτλ. δεν είναι δεκτές. Το ερώτημα είναι πρωτίστως ηθηκόν!!

Ανώνυμος είπε...

Διαλέξτε πλευρά.
Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι ξανθια καθολικια.
Το Ισλαμ ειναι το κακό...ο καθολικισμός και ο Ιουδαισμός ειναι κάλλιστος.

Και πως σκοπεύεις κυρά να εξαφανίσεις το ισλάμ;
Οπως οι αριστεροί τους φασίστες, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά;

"Δεν εχουν μάθει να σέβοντσι τα δικαιώματα των γυναικών"
. Απολουστατα δεν εχουν καλους καθηγητες οπως ειχε ο ανδρας σου που εμαθε τον...ρόλο του, αυτό φταίει οχι το ισλαμ!
Η γσλλικη επανσταση τους εχει παρει τα μυαλα και ετοιμάζονται να αιματοκυλίσουν και πάλι την Ευρώπη.
Οι "αντίπαλοι" δημιουργήθηκαν και πάλι...."με ευθύνη των δεξιών" καπιταλιστών που κάνουν τους πολέμους και έφεραν το Ισλαμ στην Ευρώπη!!!!!
Δεν φταίει η παγκόσμια ελίτ και η αριστερή κοσμοθέαση τους, που επιβάλλει τον διεθνισμο , την εξαφάνιση του Χριστιανισμού και των εθνών ...φταίει το Ισλάμ! Για σου ξανθιά φασίστρια καθολικιά!
Αλλο που δεν θέλουν οι σπερμολόγοι αριστεροί απο τέτοιες δηλώσεις για να βάλλουυν κατα της δεξιάς κοσμοθεώρησης και του Χριστιανισμού!!!!
Πόσους νεκρούς λευκούς Χριστιανούς Ευρωπαίους ειχαμε κατα Α,Β Π.Π. ΚΑΙ τον κομμουνιστικό;
Απο οτι φαίνεται το σχέδιο Καλλέργη δεν προχωρά κατα το δοκούν, απαιτούνται...πιο δρσστικά μέτρα!

Χαίρε Καίσαρ οι μελλοθάνατοι -οικία βουλήσει - ευρω παίοι σε χαιρετούν και θα πάρουμε δυστηχώς στο λαιμό μας εκατομμύρια αθώους λαθρομετανάστες -που στην συντριπτική πλειοψηφία τους - δεν φταιν σε τίποτα.

Οπως το ΠΑΜΕ η πόλεμος θα γίνει η παγκοσμια σταλινικη δικτατορια και οποιος αντιδρα φασιστας και ναζιστης.
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΠΛΕΥΡΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

να απελαθουν απαντες οι μπουκαδοροι μαυροι αλλοδαποι και ας εχουν και υπηκοοτητα,αν αυτο δεν γινει τωρα σημαινει οτι οι κυβερνησεις των Εβαιωπαικων κρατων συγκαλυπτουν και υποκινουν κρυφιως τετοια περιστατικα για να καθηλωσουν ψυχολογικα τους γηγεννεις Ευωπαιους πολιτες ωστε να αναγκαστουν να γινουν ενας πολτος με τους βαρβαρους ασυμβατους αλλοδαπους,η να τους εξοργισουν να αρχισουν αντιποινα για να περαση ο νομος του αφοπλισμου,κατι παρομοιο γινεται και στις ΗΠΑ μετα τα συνεχομενα περιστατικα βιας εκ του μηδενος σε διαφορες πολιτειες,η νεα ταξη ψωριαριδων κακων και κομπλεξικων προωθει αυτο το σχεδιο για υποταγη ολων ανεξαιρετως των ανθρωπων ωστε να τους καθυποταξει ψυχολογικα και να εγκαθιδρυσει την παγκοσμια δικτατορια της εις βαρος ολων μας.

Procroustis είπε...

Απλα πράγματα,.!! Αφήστε τις αηδίες για τα πολιτικώς και κοινωνικώς ορθά.!!Ξεστραβωθειτε όλοι και κοιτάξτε τον χαμό που έρχεται προς εμάς. Όταν μπουκάρουν οι ισλαμιστές με τις χατζαρες ,θέλω να δω τις φάτσες σας, προβληματικά ανθρωπάκια, που ενοχλεισθε όταν κανείς καταφέρεται ενάντια της ομοφυλοφιλιας, και των παρά φύση δικαιωμάτων τους, και όλες τις υπόλοιπες νεοτεριστικες αηδίες, που καταπινετε χρόνια τώρα, απο γελοίους πολιτικαντιδες οπορτουνιστες.Εαν δεν εκτοπιστούν οι ισλαμιστές πίσω στις χώρες τους .....χαθηκαμε ως είδος......Μονο οι Ιουδαίοι θα επιβιώσουν, αλλά και αυτοί όχι για πολύ. Ασφαλώς ως υπεύθυνοι της σημερινής καταστάσεως, η αμοιβή που θα εισπράξουν,
θα ειναι καθοριστική ως προς την ύπαρξη τους.!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Polyc Mike
Φυσικά και πρέπει να είμαστε επιεικείς,γι'αυτό και έγραψα ''Παρά την όλη καλή της πίστη''.Όμως βέβαια όπως λες και εσύ,πρέπει να ξέρουμε ποιο είναι το κοινό της,από ποιους δηλαδή θα αντλήσουν ψήφους.Ομιλεί με ασάφειες.Θέλει να ''αρπάξει'' και ψήφους μαύρων ''Γάλλων'' που έτυχε να είναι Χριστιανοί;Χρειάζεται το κόμμα τους,το κίνημα τους να ορίσει σε τι πιστεύει,ποια Γαλλία θέλει,ακόμα και αν κινδυνεύσει να χάσει πολύτιμους ψήφους,καλύτερα να είναι ειλικρινείς όλοι τους,παρά να πλανέψει και λευκούς και μαύρους και οτιδήποτε άλλο έχει η
Γαλλία.Διότι για να σου πω την αλήθεια(ποδοσφαιρικό παράδειγμα) όταν λέμε Γάλλος δεν εννοούμε τον Πογκμπά ούτε τον Κομάν,αλλά τον Πλατινί και τον Πετίτ.Έτσι πρέπει.Αντιθέτως οι εθνικιστές στη Γαλλία,παρασυρόμενοι από την κοινή γνώμη τα έχουν κάνει όλα ένα αχταρμά στο κεφάλι τους για το ποιοι είναι οι Γάλλοι ενώ δε θα έπρεπε καν να τίθεται θέμα επί τούτου!
Τώρα για το ερώτημα σου,είναι υποθετικό,και δεν ξέρω αν μπορώ να απαντήσω,αλλά θα προσπαθήσω.Αν θέλουμε να ονομαζόμαστε Εθνικιστές,βάζουμε το Έθνος πάνω από όλα.Δηλαδή το κοινό καλό του συνόλου πάνω από το άτομο.Αν αντιθέτως,τοποθετούσαμε το άτομο πάνω από το σύνολο,θα κινούμασταν σε ένα φάσμα από φιλελευθερισμό μέχρι και...αναρχισμό.Αν η γυναίκα με την ''προβληματική'' εμφάνιση ήταν εθνικίστρια,δε θα είχε τεθεί τέτοιο θέμα.Αλλά αν δεν ήταν,και ανθρωπιστικά να το πάρεις,πιστεύω πως ο καθένας μπορεί να βρει το ταίρι του,μέσα στη Φυλή του.Και επειδή δεν πρέπει να καταργούμε ελευθερίες,ας παντρευτεί τον μαύρο.Μοιραία όμως οι απόγονοι της,δε θα πρέπει να ενταχθούν στο έθνος.Δε θα πρέπει να χαλάει η ομοιογένεια του πληθυσμού,ούτε στο ελάχιστο,για τα καπρίτσια ενός ατόμου.Σε κάθε περίπτωση,η μίξη πρέπει να αποφεύγεται.Πιστεύω πως σε ένα κράτος που καθοδηγείται από τον εθνικισμό,δεν πρέπει να επιβάλλεται τίποτα(εκτός από κάποιες θεμελιώδεις αρχές),να μη στερούνται ελευθερίες.Η κάθε ''χοντρή'' που λες θα πρέπει να γνωρίζει από μόνη της το ότι να ζευγαρώσει με μαύρο είναι λάθος,ακόμα και αν αργεί να βρει σύντροφο.Γι'αυτό χρειάζεται παιδεία και καθαρός νους,για να μη χρειαστεί ποτέ κανείς να της απαγορέψει να παντρευτεί έναν αλλόφυλο.Αν δεν είμαστε ξεκάθαροι και συνειδητοποιημένοι και αν δεν μπορέσουμε να μεταδώσουμε την εθνικιστική ιδέα και το τι αυτή πρεσβεύει,στους συνανθρώπους μας,είμαστε καταδικασμένοι να αποτύχουμε.Η εθνικιστική επανάσταση πρέπει να είναι πρώτα πνευματική,προτού γίνει και πρακτική!
Γιώργος ο Νότιος

Unknown είπε...

Για την ερωτηση που εθεσες στο υστερογραφο σου μιας και ειναι δημοσια και υπεπεσε στην αντηλιψη μου,εχω να σου πω κατι και να το βαλεις καλα στο μυαλο σου. Η Ελληνιδα που υστερει στην εμφανιση και θα παντρευτει "αραπη" οπως υποτιμητικα αποκαλεις το ενα τριτο του ανθρωπινου δυναμικου αυτου του πλανητη δεν ειναι οπως υποθετεις μια κακομοιρη που αναγκαστηκε να παρει δευτερης κατηγοριας αντρα, αλλα μια εξυπνη γυναικα που στραφηκε σε καποιο υγειες και δυνατο αρσενικο απο τα εκατομυρια που υπαρχουν στον πλανητη και που θα της εξασφαλισει γερους και υγειεις απογονους που μπορει να μη τους αποκτησει αν στραφει στα "υπολειματα" αυτης της φυλης που αντιπροσωπευεις και στο καθε εκφυλισμενο ασπριδερο που την αξια του την εξαρτα απο το χρωμα του πετσιου του,και τολμα να ρωτα και αν ειναι ηθικο. Ας ρωτησει τοτε τον Θεο που εφτιαξε τους "αραπηδες", αν ειναι ηθικο που τους εφτιαξε, οπως τους εφτιαξε, και κατι ασπριδερα απολυφαδια αισθανονται μεγαλο κομπλεξ απεναντι τους (οχι ολοι ευτυχως). Επισης, μουσουλμανος ειναι θρησκεια και κουλτουρα και μαυρος ειναι φυση.Να ξεχωριζουμε τις ενοιες .

Ανώνυμος είπε...

Ενα κρατος για να ζει με αξιοπρεπεια πρεπει σαν κεφαλι του να εχει τον Χριστο. Ουτε την αναρχια ουτε τον φασισμο ουτε τιποτα αλλο. Ενα κρατος που ειναι Χριστιανικο θα σεβαστει κ θα διατηρησει τις ριζες κ την ιστορια του σεβομενο κ ολους τους ανθρωπους..ολες οι αλλες πολιτικες ιδεες απο καποιο σημειο κ μετα εχουν κενα

polycmike είπε...

Υπόθεση:

Τότε ίσως και να έχει απωλέσει η Γαλλία την πλειοψηφία των Γάλλων ψηφοφόρων, έτσι μοιραία σαν συνεπακόλουθο, οδηγείται ιδεολογικά στην "άμβλυνση των γονιών", για να κερδίσει την πλειοψηφία των ψηφοφόρων. Φυσικά και θα χάσει τις ψήφους των γνήσιων εθνικιστών (θα μου πεις: τι σόι εθνικιστικό κόμμα είναι τότε?), αλλά αποβλέπει στην αρπαγή της μεγάλης μάζας των ψηφοφόρων. Στο τέλος της υπόθεσης, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Λόγω της προβληματικής (ή απούσας) Παιδείας οι πολίτες ψηφίζαν ανά κατηγορία:
1. Γυναίκες με τα αυτιά
2. Άντρες με το κάτω κεφάλι
Με την εφαρμογή/επιβολή του ακραίου "πολιτισμικού μαρξισμού" στον δημόσιο λόγο, τείνει να χαθεί πλέον και η όποια λογική που υπήρχε. Έτσι ξεπροβάλλει και η Λε Πεν Μαριόν, ως ένα lovely butterface pop idol (sic), μιλάει για τον Χριστιανισμό, οικογένεια, παράδοση, αξίες, ιδανικά. Δεν φέρει κανένα στοιχείο των σκίνχετς με τα άρβυλα, πράγμα που θα ήταν βούτυρο στο ψωμί των ΜΜΕ, λέει όσα θέλει να ακούσει μια γυναίκα σήμερα (βλ. άντρας, οικογένεια, παιδί) και η εξωτερική της εμφάνιση παραπέμπει στην ιδανική γυναίκα. Επί της ουσίας, πιστεύω πως η Μαριόν εξυπηρετεί τον αγώνα των εθνικιστών επικοινωνιακά και μόνο!!

Η δε απάντησή σου στην ερώτηση του μιγαδικού γάμου είναι σε ορθολογικά πλαίσια και την ασπάζομαι.

Ο εθνικισμός είναι προ των πυλών και δεν βλέπω κάτι άλλο που μπορεί να τον ανακόψει, τα τελευταία χρόνια που ζούμε είναι το κύκνειο άσμα ενός διεφθαρμένου και ανήθικου πολιτικού συστήματος. Απλά ας ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε όσους θέλουν να πυκνωσουν στις γραμμές του εθνικιστικού αγώνα!!!

polycmike είπε...

(Ωχ αμάν, πέσαμε πάνω σε SJW πρώτης διαλογής.)

Άκουσέ με καλά Γκωγκώ, καταρχάς η ερώτηση που έθεσα ήταν προσωπική και απευθυνόταν στον αγαπητό σχολιαστή Γεώργιο, επομένως δεν ήταν "δημόσια" και κακώς πετάχτηκες να μας προσφέρεις το πνευματικό ?) σου υπόβαθρο επιστητού και αυτό να το βάλεις καλά στο μυαλό(?) σου!!

Τώρα μέσα στο κοκτέιλ της μπαρουφολογίας που αραδιάζεις εδώ μέσα και πιάνεις στο στόμα και τον Θεό, είναι φύσιν αδύνατον να καταλάβεις περί τίνος ομιλούμεν. Ωστόσο θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια.

Για αρχή θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με μια λαβοτομή, έτσι ώστε να απαλλαγείς από την δύσοσμη μονοκύτταρη ύλη που βαραίνει τον αυχένα σου.

Πρώτον: ο Θεός (και η φύση) δημιούργησε τις διαφορετικές φυλές κι όχι εγώ, αν ήθελε προσμίξεις ο Θεός, θα μπορούσε απλά να δημιουργήσει μια ΜΟΝΟ φυλή. Αν δεν θες να το καταλάβεις, μπορείς να εναντιωθείς στην φύση (και στο Θεό) σου.

Δευτερον: με τα μυαλά που κουβαλάς, σε λίγο καιρό ο "αράπης" δεν θα είναι το 1/3 του πλανήτη, αλλά το 100%. Και πίστεψε με, όταν νιώσεις την χατζάρα του ισλαμιστή να κόβει τα κεφάλια των άθεων (όπως άλλωστε προστάζει και το "κοράνι της αγάπης"), τότε θα θέλεις να επιστρέψεις στην φυσιολογικότητα - έλα όμως που θα είναι αργά τότε.

Τρίτον: ο νέγρος μπορεί να είναι υγιής και δυνατός, αλλά δεν θα έχει να επιδείξει κανένα πολιτισμό, επομένως θα οδηγηθεί μαθηματικά στον αφανισμό του. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρά η ιστορία του. Εν αντιθέσει με τις άλλες φυλές του κόσμου όπου η κάθε φυλή δημιούργησε και ανέπτυξε τον δικό του πολιτισμό.

Τέταρτον: για τον διαχωρισμό των ανθρώπων σε φυλές και την αθλιότητα των μιγαδικών γάμων, δες τον ανθρωπιστή και αντιρατσιστή Μοχάμεντ Αλί (μας εγκατέλειψε προ μηνών, αιωνία του η μνήμη), τον επαναστάτη Τσε Γκεβάρα κ.α.

Πέμπτον: αν αισθάνεσαι άσπρο απολειφάδι (*κι όχι απολυφάδι, μαντάμ), είναι δικό σου θέμα δεν με αφορά. Μπορείς να βγεις στον ήλιο να μαυρίσεις λίγο, αλλά μην ξεχνάς ... πάλι ένα απολειφάδι θα είσαι. Ή ακόμα καλύτερα να κάνεις πλαστικές εγχειρήσεις (βλ. Μάικλ Τζάκσον) μέχρι να γίνεις μαύρη, φυσικά αυτό θα ήταν ρατσιστικό για τους λευκούς, αλλά δεν βαριέσαι, φτάνει να μην θίγουν οι .... μη λευκοί!!

SkyWatcher είπε...

Διαφωνείτε χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια. Να θυμίσω ότι σχόλια που "...έχουν εριστική διάθεση" ΔΕΝ δημοσιεύονται. Δεν θα το λέω συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Polyc Mike
Η φύση και αρα ο ανθρωπος ως δημιούργημα αυτης -εαν εννόησα καλώς- το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να καταστρέφει τα δημιούργηματα του Θεού, οταν απομακρυνόμαστε απο Αυτόν.
Λαμπρή απόδειξη η ..."σημερινή φύση"!

Συγγνώμη για την παρέμβαση, πάντως ηρθε επάνω στην ώρα που ετοιμαζόμουν να υπενθιμίσω , "γενικώς και αορίστως" , συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, το ευστοχότατο άρθρο του Κ.Ο. περί του φαινομένου των "cuckservatives" και αυτό οχι γιατι συμφωνώ μαζί σου στην προηγούμενη τοποθέτηση σου αλλά γιατί διαφωνώ με το "τσουβάλιασμα" που έκανε η σχολιάστρια και το γενικευμένο επιθετικό της "ύφος" προς "τους ασπριδερούς", ενω ηταν ολοφάνερο πως είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ !
Επι της ουσίας δεν νομίζω πως διαφωνείται, επιλογη δικη της είναι ο "γερός " στο σώμα, επιλογή σου ο " γερός" στο πνεύμα. Δικαίωμα σου ειναι να θεωρείς τον λευκό γερό στο πνεύμα, δικαίωμα της η επιλογή στον γερό στο σώμα , που δεν το διαθέτουν (ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ =ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ) τα ασπριδερά απολειφάδια.

Και πάλι ζητώ συγγνώμη για τη παρέμβαση...διαφωνώ και με τους δυό σας, ανευ επεξήγησεως της άποψης μου, εφόσον είμαι σίγουρος πως κατάλαβες το ΛΟΓΟ της παρέμβασης μου ,σε εναν διάλογο ορατό σε όλους στα μέσα μαζικής επικοινωνίας επικοινωνίας και αρα...δημόσιο.

Ανώνυμος είπε...

Μη σας κανει εντυπωση που ουτε αυτη παρα τις οποιες καλες προθεσεις της, δεν ειναι ξεκαθαρη..ειναι πολιτικος..ειναι η δουλεια και η επιστημη τους να μην ειναι ξεκαθαροι. Γενικα εχει αρκετες καλες ιδεες αλλα δε θα μπορουσα να συμφωνησω μαζι της για 2 κυριους λογους. Πρωτον δε θα μπορουσα ποτε να δεχθω τον καθολικισμο ως τον 'εκπροσωπο' της Χριστιανοσυνης..Θεος φυλαξει. Και δευτερον οπως ειπαν και αλλοι πιο πανω..δεν ειναι ξεκαθαρες οι προθεσεις της. Ουτε του κομματος της. Γενικα ολα αυτα τα συμβατικα κομματα βρωμανε πολυ δηθενια. Δυστυχως κανενα κομμα, ετσι οπως ειναι τα κομματα τωρα, δεν εχει ειλικρινια, μονο ο Πουτιν ειναι ξεκαθαρος στις προθεσεις του.

polycmike είπε...

Σε κατάλαβα αγαπητέ μου και χαίρομαι που με κατάλαβες κι εσύ.