Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Το Facebook λογοκρίνει τον όρο "μουσουλμάνος τρομοκράτης"



Λογοκρίνεται η «ριζοσπαστική ισλαμική τρομοκρατία» στη χρήση λέξεων-κλειδιών

Ενώ προσπαθούσαν να ανεβάσουν ένα βίντεο στο Facebook, οι παραγωγοί του Infowars ανακάλυψαν ότι η ιστοσελίδα δεν επέτρεπε να τοποθετούνται βίντεο σε κατηγορία με τον όρο «μουσουλμάνος τρομοκράτης».


Η κίνηση αυτή ήταν αναμενόμενη, δεδομένου της μακράς ιστορίας του γίγαντα των social media αποκλεισμού των χρηστών του από το να δουν συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Ο CEO του Facebook Mark Zuckerberg είχε υποσχεθεί πέρυσι ότι θα λογοκρίνει τις θέσεις και τα σχόλια από το facebook που είναι κατά της μαζικής μετανάστευσης κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.


Η τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας - που πραγματοποιήθηκε από έναν 31χρονο Τυνήσιο (Mohamed Lahouaiej Bouhlel) - στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 84 άτομα - μεταξύ των οποίων 10 παιδιά.

Ας σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες σύμφωνα με αναφορά της Daily Mail, το Facebook είχε αρνηθεί να αφαιρέσει ένα αποκρουστικό σκίτσο ωμής βίας από μια σελίδα των "Μαύρων Πανθήρων", που έδειχνε έναν κουκουλοφόρο, στο στυλ των χασάπηδων του ISIS, να κόβει τον λαιμό ενός Λευκού αστυνομικού.
Το σκίτσο αυτό δημοσιεύτηκε στη σελίδα του «Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων του Μισισιπή», και έφερε τις λέξεις «ως R.B.G. δολοφόνος πάνθηρας δεσμεύομαι να υπερασπιστώ την μαύρη κοινότητά μου με κάθε αναγκαίο μέσο».

Το «R.B.G» σημαίνει ‘Red-Black-Green’, κόκκινο, μαύρο και πράσινο και αναφέρεται στην «Παναφρικανική σημαία», την οποία συχνά ανεμίζουν μαύροι ρατσιστές «ακτιβιστές».

Η εικόνα αναφέρθηκε στο Facebook, αλλά η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αρνήθηκε να την κατεβάσει, λέγοντας ότι δεν παραβιάζει «τα πρότυπα της κοινότητας» της εταιρείας.

Το Facebook έκρινε ότι η εικόνα δεν «προωθεί την ωμή βία»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι την παναφρικανική σημαία είχε στην σελίδα του στο facebook ο δολοφόνος των Λευκών αστυνομικών στο Ντάλας, Micah Johnson.
KOΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα μακελειό από τη...θρησκεία της αγάπης...
Να,τώρα που ξεπετάχτηκαν και οι αφροκεντριστές. Άμα εγώ η οποιοσδήποτε άλλος για παράδειγμα χρησιμοποιήσει το σύνθημα ''White Pride World Wide'',είναι ρατσιστής,αλλά ο μαύρος που μας λέει ''black power'',απλά ...υπερασπίζεται την ταυτότητα του,σύμφωνα με τους αντιρατσιστές.Τρελά πράγματα!
Γιώργος ο Νότιος

mnk είπε...

Ο κουκουλοφόρος φοράει στον λαιμό του το ΑΝΚΧ, ή «σταυρό της Ίσιδος».