Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΗΠΑ: Η πρώτη μουσουλμάνα αθλήτρια με μαντίλα στους ολυμπιακούς αγώνες, που εξυμνήθηκε από τα media ως «σύμβολο» που θα συνέβαλε στην «εξάλειψη των στερεοτύπων» για τους μουσουλμάνους, εμφανίστηκε σε «χιουμοριστική» φωτογραφία με αποκεφαλισμό…



Η ξιφομάχος της αμερικάνικης ομάδας στους ολυμπιακούς του Ρίο, Ibtihaj Muhammad (Ιμπτιχάι Μουχαμάντ – στην φωτογραφία με το κίτρινο χιτζάμπ), εξυμνήθηκε από τα λίμπεραλ «προοδευτικά» media, ως σύμβολο «αποδοχής της διαφορετικότητας» και αποθεώθηκε επειδή λέει «έγραψε ιστορία», καθώς έγινε η πρώτη αθλήτρια των ΗΠΑ που αγωνίστηκε φορώντας χιτζάμπ.

Έπαθαν δε τέτοια παράκρουση, που την παρουσίαζαν κάτι σαν «φεμινίστρια», αν και η ίδια είπε ότι διάλεξε αυτό το σπορ, επειδή ήταν το μόνο που μπορούσε να αγωνιστεί και να είναι καλυμμένη ως καλή μουσουλμάνα! Τα μυαλά των «προοδευτικών», έχουν υποστεί τέτοια βλάβη που έχουν εφεύρει και αυτό το νέου τύπου «φεμινισμό της Σαρία».

Σε ένα ακόμα δε παραλήρημα «προοδευτισμού», ελληνόφωνη ιστοσελίδα πανηγύριζε ότι η εν λόγω αθλήτρια ήταν ο… «εφιάλτης του Τραμπ»!
Βεβαίως, ο Μπαράκ Ομπάμα περιχαρής και γεμάτος υπερηφάνεια για το «σύμβολο της διαφορετικότητας» φωτογραφήθηκε μαζί της.
 
«Με την συμμετοχή μου νιώθω ότι καταπολεμώ τα στερεότυπα και τις λάθος εκτιμήσεις που έχει η κοινή γνώμη για τις μουσουλμάνες», είχε δηλώσει κάνοντας τους εκπροσώπους των μουμουέ να πλαντάξουν στο κλάμα από συγκίνηση.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, η ίδια επέλεξε να διατηρήσει και να ενισχύσει αυτά τα… «στερεότυπα», καθώς εμφανίστηκε σε φωτογραφία να συμμετέχει σε εικονικό αποκεφαλισμό. Για «πλάκα».

Δεδομένων των συνεχών αποκεφαλισμών στους οποίους σωρηδόν και με δαιμονική ικανοποίηση επιδίδονται ανά τον κόσμο, οι ομόθρησκοί της, δεν πρέπει να ήταν και πολύ καλή ιδέα ένα τέτοιο «χιούμορ».

Εκτός, αν περνάει κάποιο μήνυμα.

Και βέβαια η «ανεκτικότητα» των «προοδευτικών» στο χιούμορ είναι επιλεκτική. Κάποιοι άλλοι αθλητές και αθλήτριες ρίχτηκαν στην πυρά για κάποιο αστείο που είπαν ή έκαναν.   

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ  

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν κάνετε σελίδα στο facebook???

Ανώνυμος είπε...

Όχι κοπέλα μου, δεν είσαι φιλελεύθερη. Σκοταδίστρια του κερατά είσαι.

οι ισλαμιστες μονο στη σπαθα (ματσετα) εχουν ελπιδες διακρισης..οσο για τον τραμπ, ...χεστηκε!

Σε λίγα χρόνια θα είναι δικός σου εφιάλτης, δημοσιογράφε...λέμε τώρα...

Ο ΕΦΑΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...100 ΣΤΙΣ 100 ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ, ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΑΜΑ ΒΓΕΙ

τα παραπάνω είναι μόνο κάποια από τα σχόλια της εν λόγω ελληνόφωνης ιστοσελίδας, η οποία μπορεί να είναι 100% δυτικότροπη και ορθή πολιτικά αλλά οι επισκέπτες της δε φαίνεται να συμμερίζονται και πολύ τις απόψεις της. Ο Σόρος μάλλον έχει πολύ δουλειά ακόμη..............
μάνος

Γιάννης είπε...

Εδώ το ISIS - και τους απανταχού ακραίους ισλαμιστές κατά περίπτωση - τους έχουν ενισχύσει οι ΗΠΑ και άλλοι δυτικοί (πρώην) αποικιοκράτες για να προωθήσουν τα συμφέροντά τους εναντίον μη φιλικών καθεστώτων και λοιπών "ενοχλητικών". Η φωτογραφία της πλάκας σας κακοφάνηκε;

Ανώνυμος είπε...

Το δυτικό κατεστημένο υποστηρίζει τους Ισλαμιστές σε μια περίεργη συμμαχία μεταξύ ΜΜΕ, κυβερνήσεων, φιλελεύθερων, φεμινιστών, αριστερών, κλπ.
Ας δούμε μερικά παραδείγματα.
1) Οι ισλαμιστές τρομοκράτες/σφαγείς της Ευρώπης. Η αστυνομία αποκρύπτει την εθνική και θρησκευτική τους ταυτότητα ΚΑΙ ταυτόχρονα προβάλλει την ψυχοπάθεια ως κίνητρο.
2)Το μπουρκίνι. Οι φεμινιστικές κλπ οργανώσεις διαδηλώνουν ΥΠΕΡ του μπουρκίνι.
3)Η ισλαμική μαντίλα. Προβάλλεται ως διαφορετικότητα.
4) Το Ισλάμ. Προβάλλεται ως θρησκεία ειρήνης και συμφιλίωσης.