Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Το όνομά της ήταν Ebba Akerland. Ήταν μόνο 11 χρονών.

H 11χρονη Ebba Åkerlund, κουφή μαθήτρια στο Ειδικό Σχολείο της Manilla, ήταν ένα από τα θύματα της ισλαμικής τρομοκρατικής επίθεσης στην Σουηδία.



Τα άλλα θύματα ήταν:

Ο Chris Bevington, ο 41χρονος Βρετανός που ζούσε στη Σουηδία εδώ και 10 χρόνια.

Η Maïlys Dereymaeker, η 31χρονη Βελγίδα, οπαδός της «διαφορετικότητας» η οποία βοηθούσε παράνομους μετανάστες στο Γραφείο Αλλοδαπών.

Μία 70χρονη γυναίκα από την πόλη Uddevalla της Σουηδίας.

Ο σκύλος Iggy, από την Ιρλανδία.


«Ο φόβος δεν πρέπει να βασιλεύσει. Ο τρόμος δεν μπορεί να κερδίσει», είπε στο πλήθος η σοσιαλίστρια δήμαρχος της Στοκχόλμης Karin Wanngård, λέγοντας ότι η «τρομοκρατία» θα ηττηθεί με «καλοσύνη και με το να παραμείνουμε ανοιχτοί».

«Εμείς δεν ανταποκρινόμαστε με φόβο, ανταποκρινόμαστε με αγάπη», έγραφε ένα πόστερ που είχε μια γυναίκα που φορούσε μαντίλα, στο "Lovefest", στην διαδήλωση "υπέρ της αγάπης" που έγινε προς τιμήν των θυμάτων..

«Εμείς μιλάμε, δεν πολεμάμε», είπε μία άλλη.
Κάποιοι δεν δείχνουν και πολύ σοκαρισμένοι...... 
Ενώ άλλοι..
Οι πρόγονοι των Σουηδών προφανώς, θα αντιδρούσαν διαφορετικά...

ΚΟ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι φωτο που επιλέγεις ταιριάζουν εκπληκτικά με το άρθρο.
αλλά δεν ξέρω εάν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω............

Ειρήνη Δημοπούλου είπε...

Εξαιρετικό. Πλέον του δυτικού τρόπου ζωής, οι εθνομηδενιστικές Αριστερά και Δεξιά χρησιμοποιούν επιλεκτικά και επιδέξια τα ευρωπαϊκά αντανακλαστικά στην χριστιανική ανεξικακία, δυστυχώς με επιτυχία. Πώς σώζεται κάποιος που δεν θέλει να σωθεί; Στον κόσμο των ανθρώπων, η Βία μόνον δια της βίας απωθείται. Στο πεδίο του Θείου, "μωραίνει Κύριος...". Πιστεύω πως ενεργεί παιδευτικά και δεν επιδιώκει την απώλεια αυτών που Τον δόξασαν.

Ανώνυμος είπε...

«Εμείς δεν ανταποκρινόμαστε με φόβο, ανταποκρινόμαστε με αγάπη»
- Η αγάπη έχει όρια, ή μήπως είναι και αυτή επιλεκτική; Αγκαλιάζετε μουσουλμάνες και συγγενείς των δραστών ως συμπαράσταση μετά από κάθε τρομοκρατική ενέργεια, ή υπάρχει κίνδυνος να κατηγορηθούνε οι λευκοί άνδρες ως σεξιστές και non-tolerant της διαφορετικότητας από διάφορες οργανώσεις και ΜΚΟ; Παρακαλούμε διευκρινείστε, γιατί μας έχετε μπερδέψει!

η «τρομοκρατία» θα ηττηθεί με «καλοσύνη και με το να παραμείνουμε ανοιχτοί»
- Πολυ Σωστά! Το πιστεύετε;
ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΣ, να μας το αποδείξετε! Η αγάπη και μόνο είναι αρκετή για τη Δημόσια Ασφάλεια.
Μέσω του φεμινιστικού κινήματος, η ιστορία για πρώτη φορά ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ και θ’αποδείξει την ύπαρξη Αμαζώνων και των μεθόδων τους στα γεωπολιτικά και κοινωνικοΐστορικά δρώμενα!

Ανώνυμος είπε...

μονο για το κοριτσακι στενοχωρηθηκα,για τους ενηλικους και ειδικα την χοντρουλα Βελγιδουλα που βοηθουσε λαθρομεταναστες δεν με ενοιαξε.

ikonsgr είπε...

η «τρομοκρατία» θα ηττηθεί με «καλοσύνη και με το να παραμείνουμε ανοιχτοί»....

Μιλάμε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό το πράμα!!!!
Και από αυτή την βαθιά αρρώστια της ψυχής, δεν πάσχουν μόνον οι αυτοκτονίζοντες "προοδευτικοί" μαζάνθρωποι αλλά δυστυχώς, και πολλοί "καλοί Χριστιανοί" (γνωστοί και ως εβραιο-χριστιανοί ή χριστιανο-μερξιστές, ξέρετε αυτοί που ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, μιλάνε ακατάσχετα ΜΟΝΟΝ για ισοπεδωτική αδιάκριτη αγάπη, αλλά για ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!....)
Αυτό που θα τις απαντούσα λοιπόν της κυρίας που θέλει να αντιμετωπίσει την ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ των 3κοσμικών ισλαμο-δίποδων με... καλοσύνη και "ανοιχτότητα" είναι αυτό που είχα απαντήσει πρόσφατα σε κάποιο σχολιασμό και σ'εναν... "καλό Χριστιανό" :

Κρίμα να μην υπάρχει μετενσάρκωση, να έρχεσαι μερικά εκατομμύρια φορές στην ζωή, (περιμένοντας μάταια ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ το...."θαύμα" της μετάνοιας των ισλαμο-ορκ....), να σε ληστεύουν,να σε πηδάνε και να σε σφάζουν, ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ μέχρι να καταλάβεις ότι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΔΙΠΟΔΟ!....

ΤΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Το κοριτσακι στην σουιδικη αραβια, θα μεγαλωνε ως υποστηρικτις της ανεξιας και της φυλετικης μειξεως, στρεφομενη εναντιουσα στην ιδια βιολογικη υπαρξη της, με το να γαμιεται με αφροασιατες εισβολεις.

Αυτο θα ηταν το μελλον της, στην Σουηδικη Αραβια.

Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που οι Σουηδοί δεν ενδιαφέρονται για τους ομοεθνείς τους γιατί να μας νοιάξει εμάς; Εγώ εύχομαι καμένη γη για τη Σουηδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία κτλ ακόμη και την Ελλάδα. Θα είναι ένα τέλειο παράδειγμα προς αποφυγή. Ακόμα και με τίμημα το τέλος του κόσμου. Ή μήπως πρέπει με τη δικιά μας θυσία, το αίμα μας και το θάνατο των συντρόφων/συντροφισσών μας να σώσουμε αυτά τα πολυπολιτισμικά σκουπίδια;

Ανώνυμος είπε...

Η είδηση που θάφτηκε: 90 ραβίνοι έδωσαν εντολή στον Τραμπ να επιτεθεί στον Άσαντ

90 ραβίνοι κάλεσαν τον Τράμπ να επιτεθεί με στο καθεστώς Άσαντ γιατί όπως
είπαν η επίθεση με χημικά που έκανε παραβιάζει τα ψηφίσματα ασφαλείας
του ΟΗΕ..

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των ραβίνων στις 6 Απριλίου οι ΗΠΑ κτύπησαν την
αεροπορική βάση Shayrat και κατέστρεψαν το 20% της πολεμικής
αεροπορικής δύναμης του Συριακού Στρατού.

Οι ραβίνοι ποτέ δεν έχουν καλέσει τον Τράμπ να επιτεθεί στο Ισλαμικό Κράτος και τους Τζιχαντιστές! ..........

http://freedomvoicegr.blogspot.gr/2017/04/90.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.athensvoice.gr/politiki/den-thelo-na-erethiso-ta-pneymata