Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: "Υπό την σημαία της ΕΕ εκλάπη πλούτος της χώρας μας", κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Σύμφωνα με τον αρχηγό του κράτους της Μολδαβίας, οι δυτικές χώρες υποστήριξαν την (προηγούμενη) κυβέρνηση στη λεηλασία του πλούτου της χώρας για να διατηρήσουν την επιρροή τους στην περιοχή. Η διαφθορά αποτελούσε τη βάση της πολιτικής της ΕΕ για τη Μολδαβία.

Οι δυτικές χώρες στήριξαν επίσης την κυβέρνηση της Μολδαβίας σε οικονομική και «γεωπολιτική» έννοια, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν τις διεφθαρμένες πρακτικές των κρατικών αξιωματούχων, κάνοντας όλα αυτά για να διατηρήσουν τον έλεγχό τους στη χώρα, εμποδίζοντας την επέκταση της ρωσικής επιρροής στην περιοχή, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Igor Dodon, σε ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι.

Η Δύση ήταν περήφανη για το γεγονός ότι η κυβέρνηση της Μολδαβίας ονόμασε τον εαυτό της Ευρωπαϊκή. Οι δυτικοί πολιτικοί δεν βλέπουν όλα όσα συνέβησαν εδώ - και κυρίως το γεγονός ότι τα χρήματα της ΕΕ έχουν κλαπεί.

Με το να αναφέρονται ως «Ευρωπαίοι», οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν επίσης εκβιάσει τη Δύση - αν δεν κάνετε τα στραβά μάτια μέχρι να ολοκληρωθεί η θεσμοθετημένη ληστεία της χώρας, οι Ρώσοι θα έρθουν και θα πάρουν τη θέση σας.

Ο αρχηγός του κράτους πρόσθεσε ότι παρά την οικονομική στήριξη που παρέχεται για οκτώ χρόνια, από την υπογραφή της Συμφωνίας Σύνδεσης,

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, οι άνθρωποι παρακολουθούσαν αβοήθητοι τους διεφθαρμένους πολιτικούς να ληστεύουν τη χώρα υπό τη σημαία της ΕΕ. Στη συνέχεια άρχισαν να θέτουν ερωτήματα: γιατί πρέπει να στηρίξουμε την ΕΕ όταν η ΕΕ υποστηρίζει αυτούς τους εγκληματίες; είπε ο Dodon.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016, ο αρχηγός του κράτους τόνισε ότι η Μολδαβία πρέπει να επαναφέρει την στρατηγική συνεργασία με τη Ρωσία, να ανακαταλάβει τη ρωσική αγορά και να εξομαλύνει τη συνεργασία με τη Ρωσία στον ενεργειακό τομέα.

ΚΟ: Με την ανάληψη των καθηκόντων του τον Δεκέμβριο του 2016, ο 42χρονος πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας Ιγκορ Ντοντον, (πρώην μέλος του κομμουνιστικού κόμματος) προχώρησε στην αφαίρεση της σημαίας της Ε.Ε. από το κτίριο της προεδρικής διοίκησης. Ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατίας Ιον Τσεμπαν σε ανακοίνωση σημείωσε ότι, ο ΠτΔ «σέβεται το σύνταγμα και ότι από σήμερα και στο εξής στο Προεδρικό Μέγαρο θα κυματίζει μονάχα η σημασία της Μολδαβίας».

ΚΟ / Πηγή 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι πρώην κομμουνιστές , εξαιτίας των εμπειριών τους και που προφανώς δεν θα ήθελαν να τις ξαναζήσουν ούτε στα …πιο τρελά όνειρά τους , αντιλαμβάνονται προς τα πού οδηγείται η Ε.Ε. και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια!

Οι εδώ κομουνιστές , ψευδοφιλελε και οριτζιναλ , όλα αυτά που γίνονται τα αντιλαμβάνονται ως αναπόφευκτη πρόοδο και πως όσοι δεν είναι αποφασισμένοι να προσαρμοστούν είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν. Ακόμα και την Κυριακή αργία θέλουν να καταργήσουν οι ψευδοφιλελε και κατηγορούν τους οριτιζναλ κομουνιστές ως οπισθοδρομικούς οι οποίοι …αντιστέκονται!!!
Ούτε καν αντιλαμβάνονται πως στην κομουνιστική σοβιετική ένωση ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Κυριακή Αργία! Υπήρχε όμως Κυριακή αργία σε όλες τις πραγματικά φιλελεύθερες χριστιανικές χώρες της δύσης! Τι άλλαξε τώρα; Ψιλά γράμματα για τους …μη λαϊκιστές!!!
Ούτε καν αντιλαμβάνονται πως βάζουν τους κομμουνιστές να φωνάζουν εναντίον ΟΛΩΝ των μέτρων που αντιγράφει η Ε.Ε. από τις πρώην κομουνιστικές δικτατορίες ,

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ –- ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!!!!

Oι οποίοι κομμουνιστές , βλέπεις σύντροφε το έδειξαν ΚΑΙ όλα τα κανάλια πως μόνο εμείς οι κομουνιστές αντιδρούμε στην κατάργηση της Κυριακής Αργίας, αποκλείεται να μην το είδες! Ειδές τι καλοί που είμαστε εμείς οι κομουνιστές , πως υπερασπιζόμαστε τα δίκια του εργάτη; Μέχρι και ξύλο παίζουμε! ΤΑ κεφάλια μας στο ντορβά τα βάζουμε για να σε υπερασπιστούμε! Τι άλλο να κάνουμε πια για να καταλάβεις πως μόνο οι κομμουνιστές σε σκέφτονται και σε συμπονάνε!
Σκέψου πως αναγκάστηκαν να το δείξουν και όλα τα φασιστικά κανάλια , τα οποία πάντα θάβουν όλες τις δραστηριότητες μας και μας κακολογούν Ολημερίς και ολονυχτίς!
Αυτή τη φορά όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν αλλιώς. Τους το επιβάλαμε με τους αιματηρούς μας αγώνες να μας αναδείξουν ως μόνη δύναμη αντίστασης απέναντι στα νεοφιλελεύθερα ναζιστικά φασιτικά εξοντωτικά μέτρα!!!

Ε αφού στο έδειξαν τα κανάλια , εμάς να ψηφίσεις. Εννοείται μετά από τον “δεξιό” κουλή! Έτσι εργάτη αγρότη φοιτητή; Σου το έδειξαν όλα τα κανάλια πόσο πολύ αγωνιζόμαστε για τι δίκια του εργάτη. Σου το λένε κι όλοι οι “δεξιοί - φιλελε”παπαγάλοι πως μόνο εμείς οι αριστεροί αντιδρούμε στην σκλαβιά σου. Μην μου πεις πως δεν τα βλέπεις όλα αυτά, έτσι;
Την επόμενη λοιπόν ξέρεις εσύ!
Εμπρός λοιπόν αριστερά , για πρώτη φορά , διότι το είπε και ο λοβερδος πως αυτοί δεν είναι αριστεροί αλλά λαϊκιστές !!!
Μίλησε ο πασόκος λοβερδος ..για λαϊκισμό!!!

Υ.Γ.1
Πιστεύουν ως άθεοι στην φυσική επιλογή ,όποιος αντέξει στον ανελέητο ανταγωνισμό …και κατηγορούν τους ναζί και τους κομμουνιστές!!! Αφου ρε συντροφοι ηταν πιο δυνατοί εκείνη την εποχή ..οτι ήθελαν έκαναν στους σκλάβους τους! Γιατι τους καηγορείται; Τον δυνατό δεν επαινείται;

Υ.Γ.2
ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΛΥΤΡΑ …ΘΑ λιντσάρεται, θα κλείνει μέχρι νεοτέρας ...εντολής …ΠΛΗΡΤΩΜΗΣ