Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

ΗΠΑ: Η Τσέλσι Κλίντον αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με την «Εκκλησία του Σατανά» (και οι liberal την αποθέωσαν)Η κόρη του Μπιλ Κλίντον και της Χίλαρι Κλίντον ανέφερε ότι πέρυσι εκείνη και οι Σατανιστές «βρέθηκαν σε μερικά threads μαζί». Ένα thread (νήμα) του Twitter είναι μια συζήτηση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν αναφέρει πώς ή γιατί, αλλά επισημαίνει την εωσφορική «εκκλησία».

Η Εκκλησία του Σατανά έλαβε γνώση του μηνύματός της στο Twitter και απάντησε με tweet, στο οποίο η Τσέλσι ανταπάντησε «Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!» Οι οπαδοί του σατανά απάντησαν: "Ομοίως σε σένα!"

Ο διάλογος αυτός έγινε δεκτός με επαίνους από τους λίμπεραλ χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλώντας την Chelsea graceful” και “classy”. 

Η Τσέλσι στη συνέχεια, μόλις η είδηση κυκλοφόρησε, υπερασπίστηκε τις ευχές της για "Ευτυχισμένο το Νέο Έτος" προς την εκκλησία του Σατανά με μήνυμα στο tweeter, "Μπορούμε να είμαστε ... φίλοι με ανθρώπους που δεν μοιράζονται τις ίδιες θρησκευτικές μας πεποιθήσεις. Μερικές φορές, τους παντρεύουμε. Είμαι Μεθοδίστρια και ο σύζυγός μου είναι Εβραίος".
«Φανταστείτε εάν ο Ντόναλντ Τραμπ αντάλλασσε ευχές για “ευτυχές το νέο έτος” με τον David Duke ή οποιονδήποτε άλλον αμφιλεγόμενο ή θεωρούμενο λευκό ρατσιστή / ναζί / ΚΚΚ κλπ», έγραψε Jim Hoft του ‘Gateway Pundit’. "Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είχαν μουρλαθεί!"

«Ακόμη χειρότερα, εάν οι οπαδοί του Trump έτρεχαν και υποστήριζαν την χαρούμενη ανταλλαγή ευχών ως “classy”», συνέχισε ο Hoft.

Κάποιοι άλλοι σχολίασαν στο tweeter: "Τουλάχιστον η Τσέλσι Κλίντον δηλώνει ανοιχτά την λατρεία της στον Σατανά. Μακάρι να ήταν και η Χίλαρι Κλίντον ειλικρινής".

ΚΟ: Εγώ θα έλεγα και με κάποια «συντηρητική» εκκλησία να αντάλλασσε ευχές ο Τραμπ οι λίμπεραλ θα έσκουζαν για «θεοκρατία», «μεσαίωνα» κλπ. Εάν αντάλλασσε ευχές με τζαμί ή συναγωγή ή παγόδα ή στοά ο μεσαίωνας θα ξεχνιόταν.

Για την χαριτωμένη και classy Τσέλσι δες και: Γιατί η Τσέλσι Κλίντον φοράει έναν ανάποδο σταυρό;

ΚΟ / πηγή

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτη η κοπελα ειναι χαζοχαρουμενη........

Ανώνυμος είπε...

εε αει στο διαολο δεν το πιστευω,βρε την Τσελσυυυυ!

Lonewolf P είπε...

Με τους γονείς που έχει τι περιμένεις;Και η αντίδραση του κόσμου; άστα να πάνε. Η Αμερική είναι χαμένη από χέρι.

Υ.Γ. είναι σόι με τον Κυριάκο; έχουν το ίδιο μισοτρελλο βλέμμα.

Ανώνυμος είπε...

Εξ'αφορμής του σωστού σχολίου του Κ.Ο σχετικά με τον Μεσαίωνα,και το πώς τον αντιλαμβάνονται οι "προοδευτικοί" φιλελεύθεροι και αναρχοκομμουνιστές,θα απαντήσω με μία φράση του Πλεύρη,όταν τον είχαν κατηγορήσει για τις απόψεις του που πηγάζουν από τον "Μεσαίωνα".Είπε λοιπόν:" Και τί το κακό είχε ο Μεσαίωνας;".
Πράγματι,ο Μεσαίωνας ήταν ο πραγματικός πολιτισμός της Ευρώπης,με τις μεγάλες αυτοκρατορίες και βασίλεια(Βυζαντινή-Ανατολική Ρωμαϊκή,Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού Έθνους και τα διάφορα ευρωπαϊκά,χριστιανικά βασίλεια).Αυτοκρατορίες και βασίλεια που αντλούσαν την ισχύ τους από τον Θεό και όχι από κάποιο δημαγωγικό,δημοκρατικό ή κομμουνιστικό σύνταγμα.Η Αναγέννηση που πολλοί θεωρούν ως "άνθηση του πολιτισμού,μέσω των τεχνών και των γραμμάτων", ήταν η προπαρασκευή για την έλευση της μασονικής Γαλλικής Επανάστασης.Ήδη από την αναγέννηση είχε ξεκινήσει η αποϊεροποίηση και η απομάγευση του Ευρωπαϊκού κόσμου, χάνοντας κάθε επαφή με το ιερό,κάτι που ολοκληρώθηκε με τη Γαλλική επανάσταση.Όπως είπε και ο διαπρεπής πολέμιος της μασονοκίνητης Γαλλικής επανάστασης, ο Καθολικός Ζοζέφ Ντε Μαιστρ:" δεν ήταν ανόητοι οι αρχαίοι που έβλεπαν παντού πνεύματα.Εμείς είμαστε οι ανόητοι που τώρα πια δεν μπορούμε να τα δούμε".Μία φράση που αποδομεί πλήρως τους ρασιοναλιστές οπαδούς του Βολταίρου και κάθε είδους, σοφιστή-φιλοσοφίσκου της περιόδου πριν και μετά την γαλλική επανάσταση που τόλμησαν τότε και τώρα να κατηγορήσουν τον "σκοταδιστικό" Μεσαίωνα.

vasoula2908asteria είπε...

Η πληροφορία για την ανταλλαγή ευχών ισχύει.
Το ότι είναι κόρη του Μπιλ, δεν ισχύει.
Ο πραγματικός της πατέρας είναι ο Webb Hubbell,έμπιστος των Κλίντον
που τους γλύτωνε απο πολλές φορολογικές επιβαρύνσεις
http://blackbag.gawker.com/is-this-chelsea-clintons-real-father-1780376180

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι να μην υπάρχει θεοκρατία. Δεν χρειαζόμαστε έναν θεό να μας αντλεί δύναμη για να έχουμε κράτος. Μου βγάζει λίγο ανικανότητα των ανθρώπων να δημιουργήσουν κράτος, πολίτευμα και πολιτισμό. Η ελευθερία λόγου πρέπει να υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θέμα θεοκρατίας,αλλά ευσέβιας.Οι εξουσίες στους παλαιούς πολιτισμούς, αντλούσαν την νομιμότητα τους από το θείο.Τώρα την αντλούν από τα χαμηλότερα στρώματα, από τη μάζα.Αυτό είναι απαράδεκτο.Όσο συνεχίζουμε έτσι,τόσο περισσότερο οδηγούμαστε στην αποϊεροποίηση.Διότι είναι άλλο ο άνθρωπος να έχει λογική και πίστη στις ικανότητες του,και άλλο να γυρνάει την πλάτη στο θείο.Οι μεγαλύτεροι επιστήμονες της αρχαιότητας αλλά και του Μεσαίωνα,πίστευαν στον Θεό και στους θεούς.Τώρα οι "επιστήμονες" οο σημερινοί,διακηρύσσουν περήφανα ότι δεν πιστεύουν στον Θεό,χωρίς όμως να έχουν απόδειξη ότι δεν υπάρχει,σωστά; Άρα ο λόγος τους είναι κενός περιεχομένου.
Σχετικά με την ελευθερία λόγου:Ο Πλατών (τον οποίο ο μεγάλος Χριστιανός μυστικιστής Μέιστερ Έκχαρτ αποκάλεσε "Μέγα Ιερέα",Great Priest),είπε πως η υπερβολική ελευθερία οδηγεί μόνο στην υπερβολική δουλεία.Δεν πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να λέμε ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι στο όνομα της "ελευθερίας".Διότι κάπως έτσι γεμίσαμε ένα σωρό άχρηστες δηλώσεις,που δεν προσφέρουν τίποτα και τις παρακολουθούμε συχνά στην τηλεόραση, στο διαδίκτυο κτλ.

ImmortalCataphract είπε...

Το σατανιστικό λόμπι είναι πανίσχυρο στους κόλπους της οικονομίας, της πολιτικής και της βιομηχανίας θεάματος. Παλιά το θεωρούσα σενάριο συνωμοσίας και υπερβολές. Μεγαλώνοντας διαπίστωσα πως πρόκειται για ζοφερή πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ImmortalCataphract....σωστα.
Αλλα δεν ειναι πρωταρχικα, σατανικο ή σατανιστικο, οπως το ονομαζεις.

Ειναι ΕΒΡΑΪΚΟ αυτο το λομπι που αναφερεις, δημιουργημενο αποκλειστικα απο εβραιους και αρκετους "γκογιμ" συνοδοιπορους τους.

Να λεμε τα πραγματα με τ' ονομα τους.Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω ρε Πατρίκιε, επειδή μας τα έχεις πρήξει με τους Εβραίους... Νομίζεις πως Σιωνισμός και Σατανισμός έχουν καμία ουσιώδη διαφορά? Όχι βέβαια... Ο αρχηγός των Σιωνιστών είναι ο ανθρωποκτόνος Σατανάς. Οι άνθρωποι είναι δαιμονισμένοι! Μισούν όλους τους ανθρώπους! Άρα είναι αυτονόητο ότι όταν μιλάμε για Σατανισμό, εμπλέκονται και οι περιούσιοι... Αλλά είναι ανάγκη σε κάθε topic να αναφέρεις κάτι για τους Εβραίους? Δεν είναι οι μοναδικοί που φταίνε για όλα... Αν και είναι οι κυρίαρχοι φταίχτες. Κουράζεις. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις.

Armen είπε...

Οχι η Αναγέννηση αλλά ο Διαφωτισμός έφερε τη Γαλλική επανάσταση. Μη τα μπερδεύουμε αυτά τα δύο. Η Αναγέννηση ήταν μόνο καλλιτεχνικό κίνημα όχι αντιχριστιανικό όπως ο Διαφωτισμός.Η αποχριστιανοποίηση της Ευρωπης αρχισε τελη 17ου και αρχες 18ου αιωνα με καταληξη τη Γαλλικη επανασταση.Οσα ακολουθησαν μετα τη Γαλλικη επανασταση ειναι λιγο πολυ σωστα.Επιπλέον το Ισλάμ έσωσε τον ανατολικο χριστιανισμό απο τον Διαφωτισμό.

Ανώνυμος είπε...

Άντε με το καλό και στην κοράκλα του Τράμπ..ναι βρε αυτή που χαιρόταν με τις "μπόμπες" που έριχνε ο πατερούλης της σε βάρος της Συρίας και έχει και αυτή αντρούλη όχι απλά Εβραίο αλλά Σιωνιστή και έχει ασπαστεί και αυτή το ταλμουδικό δόγμα...όλα τα γουρούνια ( δημοκρατικά ή ρεπουπλικάνικα ) την ίδια μούρη..