Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Κορυφαίος καρδινάλιος ανάμεσα στους συμμετέχοντες στη συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg


Κορυφαίος καρδινάλιος του Βατικανού θα παρευρεθεί με εκπροσώπους της παγκόσμιας ελίτ από τη Δυτική Ευρώπη και την Αμερική, στην ετήσια μυστική συνάντηση πίσω από κλειστές πόρτες της Λέσχης Bilderberg αυτή την εβδομάδα, για να συζητήσει την άνοδο των «λαϊκιστών» στην Ευρώπη, καθώς και τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, μεταξύ άλλων.

Ο 63χρονος Καρδινάλιος Pietro Parolin, υπουργός Εξωτερικών του Βατικανού, έχει προσκληθεί να συμμετάσχει στην globalist συνάντηση της Λέσχης Bilderberg για το 2018 στο Τορίνο της Ιταλίας.

Οι συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg έχουν χρησιμοποιηθεί ως φόρουμ για τις παγκόσμιες ελίτ από το 1954 για να προωθήσουν το «όραμά τους» για τον κόσμο. Κανείς από τους συμμετέχοντες δεν επιτρέπεται να αποκαλύψει ποιος είπε τι.

Την εβδομάδα αυτή, 128 συμμετέχοντες από 23 χώρες θα συζητήσουν δώδεκα θέματα: "λαϊκισμός" στην Ευρώπη, "ανισότητα", "το μέλλον της εργασίας", τεχνητή νοημοσύνη, "οι ΗΠΑ και οι ενδιάμεσες εκλογές", ελεύθερο εμπόριο, "αμερικανική παγκόσμια ηγεσία", Ρωσία, κβαντική υπολογιστική, Σαουδική Αραβία και Ιράν, "ο μετα-αλήθεια κόσμος" και τα τρέχοντα συμβάντα. Πέρυσι ο λεγόμενος "λαϊκισμός" ήταν όγδοος στην ατζέντα. Φέτος είναι πρώτος. Οι κυβερνήσεις που χαρακτηρίζονται «λαϊκιστικές» έχουν εκλεγεί τόσο στην Τσεχία όσο και στην Ιταλία μετά από την περυσινή συνάντηση.

Ορισμένοι παρατηρητές του Βατικανού αναρωτιούνται εάν ο Parolin θα δώσει ένα ειδικό μήνυμα από τον Πάπα Φραγκίσκο στους παρευρισκόμενους. Από την εκλογή του το 2013, ο Φραγκίσκος έχει σταθερά υποστηρίξει globalist σκοπούς, όπως η κλιματική αλλαγή και οι στόχοι του ΟΗΕ για αειφόρο ανάπτυξη (να μην ξεχνάμε την στάση του στο λεγόμενο «προσφυγικό» και την πληθυσμιακή αλλοίωση της Ευρώπης λόγω της μαζικής παράνομης μετανάστευσης). Ο Παρολίν θα είναι ο πρώτος προσκεκλημένος από την πόλη του Βατικανού που θα παρευρεθεί σε μια συνάντηση της Bilderberg.

Ο καρδινάλιος είναι ένας από τους ισχυρότερους αξιωματούχους της "Κουρίας" και θεωρείται από τους παρατηρητές του Βατικανού ότι τοποθετήθηκε για να διαδεχθεί τον Φραγκίσκο. Ο Παρολίν έχει επικριθεί από τον Κινέζο Καρδινάλιο Ζεν για τη συμφωνία «αυτοκτονίας» του Βατικανού με την Κίνα και συμμετείχε μαζί με το Βατικανό στη μίσθωση μιας δικηγορικής εταιρείας που υπερασπίζεται τους ομοφυλόφιλους, που προσπάθησε να κλείσει μια καθολική ιστοσελίδα επικριτική του Φραγκίσκου.

ΚΟ: Έχω την εντύπωση ότι είναι ο πρώτος κληρικός που προσκαλείται ποτέ σε συνεδρίαση της Λέσχης. Εάν συμβαίνει αυτό τότε η πρόσκληση του καρδινάλιου προφανώς έχει κάποια σημασία όσο και σημειολογία.

ΚΟ / πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ότι ένα σημαντικό ποσοστό των κληρικών και των πολιτικών είναι μασόνοι δεν χωράει αμφιβολία. Η νέα Τάξη Πραγμάτων προωθείται λυσσαλέα.Και μη μου πει κανείς ότι όλα αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας.Το κίνημα των ομοφυλόφιλων, των εκτρώσεων,του φεμινισμού κτλ όλα αυτά είναι μέρος του σχεδίου τους. Να θυμισω ότι δε νοείτο πριν 40 χρόνια Έλλην πολιτικός να βγεί δημόσια να στηρίξει τους ομοφυλόφιλους γιατί αυτό θα προκαλούσε τον πολιτικό θάνατο του αμέσως. Μέχρι και το 2004 ο τότε υποψήφιος πρωθυπουργός έκοψε από ψηφοδέλτιο υποψήφιο βουλευτή στη Β Αθηνών γιατί διέρρευσε ότι ήταν ομοφυλόφιλος θεωρούσε ότι η κοινωνία ακόμα δεν ήταν έτοιμη να το δεχτεί αυτό(βέβαια και σήμερα ακόμα υπάρχουν κρυφοι ομοφυλόφιλοι και παντρεμένοι με γυναίκα πολιτικοί όπως κάποιος στην Βόρεια Ελλάδα αλλά δε μπορώ να πω το όνομα για ευνόητους λόγους). Ομως μέσα σε λίγα χρόνια άλλαξαν όλα και γίνονται ακόμα χειρότερα μέρα με την μέρα.Σήμερα μέχρι και η Vodafone βγαίνει και λέει ότι γιορτάζει τη διαφορετικότητα του Πράιντ.Η οικονομική κρίση(η οποία κατά σατανική σύμπτωση μας ήρθε μετά τον θάνατο του Χριστοδούλου) μας ισοπέδωσε σαν λαό εντελώς. Ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος είναι πιόνι της κυβέρνησης δεν αντιδρά καθόλου για να περνάνε εκείνοι τα έκτρωματα τους ανενόχλητοι. Ο Αγιος Κοσμάς αν δεν κάνω λάθος είχε πει ότι θα έρθει μέρα που οι κληρικοί θα είναι χειρότεροι από τον κόσμο.

Ahoy είπε...

Ο λαος της Αργεντινης εν υπνωσει, οπως εδω.

https://uploads.disquscdn.com/images/afeae6bd6b186ba402863376698024012ca845e3cccb58aae333f95cc3995d14.jpg