Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Το Αριστερό Κόμμα θα καταστήσει τη Σουηδία πιο ρατσιστική


Του Mohamed Omar (Samhällsnytt) /

Το Αριστερό Κόμμα ("Vänsterpartiet" - πρόκειται για το πρώην κομμουνιστικό κόμμα), λέει ότι πάνω από όλα, είναι ένα λεγόμενο «αντιρατσιστικό κόμμα». Ο λεγόμενος «αντιρατσισμός», που είναι μια άλλη λέξη για την ανεύθυνη μαζική μετανάστευση, είναι για αυτό το κόμμα το ανώτερο από όλα τα άλλα ζητήματα. Το είπε ο ίδιος ο ηγέτης του, ο Jonas Sjöstedt, σε μια συνέντευξη: «Το Κόμμα της Αριστεράς είναι στην καρδιά του ένα αντιρατσιστικό κόμμα».

Ο λεγόμενος «αντιρατσισμός» είναι η καρδιά. Δηλαδή, αυτή η ανεύθυνη μαζική μεταναστευτική πολιτική η οποία όμως θα επιδεινώσει την θέση των εργαζομένων στη Σουηδία, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Επίσης, οι μεταρρυθμίσεις που υποσχέθηκαν δεν θα υλοποιηθούν εάν συνεχιστεί η μαζική μετανάστευση, καθώς θα υποβαθμίσει την ευημερία. Δεν μπορεί κανείς να δώσει "όλα σε όλους" αν όλοι σημαίνει όλος ο κόσμος. Δεν είναι καν εφικτό, αν όλοι απλά σημαίνει όλοι οι Σουηδοί πολίτες. Όμως, ο Sjöstedt δηλώνει σαφώς ότι στην επιλογή μεταξύ του λεγόμενου αντιρατσισμού και της ευημερίας των Σουηδών επιλέγει τον λεγόμενο αντιρατσισμό και απορρίπτει την ευημερία.

Το παράδοξο όμως είναι ότι η Σουηδία πιθανότατα θα γίνει μια πιο ρατσιστική χώρα με το Αριστερό Κόμμα και τη λεγόμενη αντιρατσιστική μαζική μεταναστευτική πολιτική των φιλελεύθερων φίλων του. Οι μετανάστες προέρχονται από χώρες που είναι πολύ πιο ρατσιστικές από τη Σουηδία. Είμαστε μία από τις λιγότερο ρατσιστικές χώρες στον κόσμο, ενώ παράλληλα ξοδεύουμε τεράστια ποσά για την καταπολέμηση του ρατσισμού. Πολύ ρατσιστικές χώρες όπως η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία, για να δούμε δύο παραδείγματα, έχουν σπαταλήσει μηδενικά ποσά στην καταπολέμηση του ρατσισμού.

Είναι αυτονόητο ότι με την μαζική μετανάστευση από τα πιο ρατσιστικά μέρη του κόσμου, η Σουηδία θα γίνει πιο ρατσιστική. 

Στις 9 Απριλίου 2016, η Τουρκική Εθνική Ένωση που χρηματοδοτείται από φόρους των Σουηδών πολιτών πραγματοποίησε συνάντηση στο Sergels torg στη Στοκχόλμη. Ο Barbaros Leylani, ο αντιπρόεδρός της, ζήτησε να δολοφονηθούν οι Αρμένιοι. "Οι Τούρκοι ξυπνούν!" φώναξε. "Τα αρμενικά σκυλιά πρέπει να προσέχουν! Θάνατος στα αρμενικά σκυλιά! Θάνατος! Θάνατος! Θάνατος!"

Ο ομιλητής συνέχισε να μιλά για την αγάπη της «πατρίδας», δηλαδή της Τουρκίας. Στη συνέχεια εξέφρασε μια μεγάλη τουρκική σκέψη ότι όλοι οι λαοί των τουρκογενών φυλών  πρέπει να έχουν μία «πατρίδα» (και δεν εννοούσε την Τουρκία) και για να λάβει σάρκα και οστά αυτό το μεγάλο τουρκικό κράτος, «μπορεί να ρέει αίμα», πρόσθεσε.

Όταν ο αιτών άσυλο Abraham Ukbagabir στις 10 Αυγούστου 2015 επέλεξε τα θύματά του στο Ikea στο Västerås, επέλεξε μια 55χρονη γυναίκα και γιό της μόνο και μόνο επειδή «φαινόταν Σουηδοί». Τους έσφαξε ανελέητα με ένα μαχαίρι. Γιατί φαίνονταν Σουηδοί.

Στο Strängnäs στις 23 Αυγούστου 2015, μια Σουηδή μητέρα δέχθηκε επίθεση και βιάστηκε από δύο αιτούντες άσυλο, έναν από τη Συρία και έναν από την Αλγερία. «Θα σε γ… σουηδικό κορίτσι», είπε ένας από τους βιαστές. Όταν τελείωσε με τον βιασμό, έφτυσε την μητέρα στο πρόσωπο. Ποια είναι η άποψη των Σουηδών, ιδιαίτερα των Σουηδών γυναικών;

Ο ρατσισμός εναντίον των Σουηδών είναι πραγματικός. Τον έχω βιώσει. Η μητέρα μου είναι Σουηδέζα, ο πατέρας μου προέρχεται από το Ιράν. Ένα παράδειγμα: κατά τη διάρκεια ενός βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube, κάποιος έγραψε: "Άκου, η μητέρα σου είναι Σουηδική πόρνη" και "Δεν πρέπει να σχετίζεσαι με Σουηδούς, άνδρες και γυναίκες. Είσαι βρωμιάρης".

Πρέπει κανείς να καταλάβει ότι όταν ο Sjöstedt λέει ότι ο αντιρατσισμός είναι η καρδιά του κόμματός του, σημαίνει πραγματικά μαζική μετανάστευση (από περισσότερες ρατσιστικές χώρες στη Μέση Ανατολή και την Αφρική). Ο ρατσισμός εναντίον των "παλαιών Σουηδών" δεν τον νοιάζει. Αντιθέτως, η πολιτική του θα τον αυξήσει, καθώς και τον ρατσισμό μεταξύ ομάδων μεταναστών με τη μορφή μίσους και συγκρούσεων. Για να μην αναφέρω την ισλαμοποίηση.

Από εδώ

8 σχόλια:

DIMOKLITOS είπε...

Ἐπειδὴ ἔχω ζήσει στὴν Σουηδία, Γκέτεμποργκ καὶ Μάλμοε τοὺς Σουηδοὺς εἶναι νὰ τοὺς κλαῖνε οἱ ρέγγες.

Ἡ Σουηδία ἔχει τελειώσει. Τὸ 2005 εἴχανε Ὑπ. Παιδείας μουσουλμάνα. Νομίζω ὁτι ἡ Σουηδία εἶναι τὸ

πειραματόζωο γιὰ τοὺς λάθρο. Οἱ Σουηδοί φοβοῦνται νὰ μιλήσουν γιὰ αὐτοὺς με τὸν φόβο νὰ τοὺς

ποῦν ὅτι δὲν εἶναι Political Correct. Τὸ ἀσφαλιστικὸ τῆς Σουηδίας ἔχει 0 χρήματα,

ὅλα τὰ ἀποθέματα τὰ ἔχουν δώσει στοὺς λάθρο καὶ αὐτοὶ μὲ τὴν σειρά τους γεννοβολοῦν καὶ ἀγοράζουν

Mercedes καὶ BMW. Τὸ στεγαστικὸ τῆς Σουηδίας ἔτσι καὶ σκάσει εἶναι πυρηνικὴ βόμβα.

Ἡ Ἑλλάδα ὡχριὰ μπροστὰ στὸ στεγαστικὸ τῆς Σουηδίας ἀλλὰ τὰ κρύβουν αὐτά,

ὅπως ἡ γάτα ὅταν ἀφοδεὐει σκάβει καὶ τὰ κρύβει.

Οἱ Σουηδοὶ παραήντουσαν Political Correct καὶ πολὺ ἀθῶοι καὶ ἔτσι πληρώνουν τὰ λάθη τους,

ὅπως θὰ τὸ πληρώσουμε καὶ ἐμεῖς μὲ καθυστέρηση κάποιων χρόνων.

Apodei είπε...

Θα γίνει εμφύλιος στην Ευρώπη
Είναι θέμα χρόνου . Θα γίνει μεγάλο μακελειό όταν όλοι αυτοί οι μαυριδεροί νοιώσουν αρκετά ισχυροί

Dimitris D είπε...

Αυτό είναι που γράφω συνήθως: Οι (λάθρο)μετανάστες δεν είναι έθνος αλλά πολλές εθνότητες με πολλούς ρατσιστές κάθε είδους(θρησκευτική, φυλή, εθνότητα). Οπότε μόλις τα «τινάξει» το κοινωνικό κράτος στην ευρώπη οι μετανάστες θα αλληλοσφαγούν μεταξύ τους και επειδή είναι μετανάστες, θα μετακινούνται από χώρα σε χώρα. Τι θα φάνε στην Σουηδία; Δέντρα και παγάκια;
Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι ιθαγενείς;
Οι βορειο-ευρωπαίοι πιθανόν να βρουν political correct λύσεις, όπως ευθανασία σε φτωχούς,άρρωστους, βρέφη, γέρους και σε όσους καταδικάζονται σε ισόβια, στειρώσεις γυναικών-ανδρών. Ή θα βρουν τρόπο να ενισχύσουν την αλληλοσφαγή των μεταναστών.
Ο πολιτισμός τους δεν έχει τίποτα αξιόλογο να επιδειξη σε αντίθεση με τον ελληνισμό που θα βρει μια καλύτερη λύση, πχ η ενσωμάτωση στην κοινωνία όσων μετέχουν στον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό, δηλαδή η μεταφορά των μαύρων στην Ελλάδα από τις ιεραποστολές στις υποσαχάριες χώρες. Τους μετανάστες δεν τους γλιτώνουμε, τουλάχιστον ας κάνουμε καλή επιλογή μεταναστών.

Ανώνυμος είπε...

Τους βαζουν σε σπιτια με προπληρωμενα για τρια χρονια τα νοικια,το νερο,τη ΔΕΗ,τσ κοινοχρηστα.Επιπλα,ηλεκτρικες,συσκευες,χαλια κ χαρτζηλικι.
Φευγουν το πρωι οικογενειακως κ ερχονται το απογευμα.
Αν υποθεσουμε πως κανουν φροντιστηριο Ελληνικων στο τζαμι η καπου αλλου,γιατι εδω κι εξι μηνες δεν εχουν ανταποδωσει μια καλημερα σε καποιον απο τους υπολοιπους ενοικους της πολυκατοικιας?
Σε αντιθεση με αυτους η Κινεζικη οικογενεια στον τεταρτο πηρε ομοφωνα τη διαχειριση της οικοδομης μετα απο ενα χρονο παραμονης της!
Ο ποντιος ο διπλανος τους,τους μαθαινει σχεδον καθε μερα να τραγουδουν και να χορευουν ποντιακα!
Σημερα συνενοηθηκα με τον ποντιο να ψησουμε για ολους τους ενοικους,τη Κυριακη το απογευμα σουβλακια(χοιρινα)κατω απο το μπαλκονι του Ιρακινου.
Αν τσιμπησουν οι Ιρακινοι,ο ποντιος ειμαι σιγουρος πως θα τους την κανει με τα σουβλακια.

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Στη Σουηδία όπως και σε πολλές άλλες χώρες δεν υπήρχε η λέξη ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.
Υπήρχε ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ιδιαιτεροτήτων.
Οταν πλύθηναν οι μετανάστες και ενήργησαν εναντίον της τιμής, της ζωής και της περιουσίας των Σουηδών, φυσιολογικό και επόμενο ήταν η διαμαρτυρία των Σουηδών.
Τότε η αριστερή-φιλελεύθερη-πολιτικά ορθή ιδεολογία τους είπε η διαμαρτυρία τους είναι ρατσισμός.
Η έλλειψη παιδείας και παρανομία των μεταναστών έγινε κατεστημένο και η γνώμη σου ρατσιστικό σχόλιο.
Παράνοια ή ηλιθιότητα;
ή και τα δύο;

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε Οὐρανὲ χίλια συγνώμη ποὺ τὸ μήνυμά μου αὐτὸ δὲν εἶναι σχετικὸ μὲ τὸ ἄρθρο σου. Αὔριο ξεπουλοῦν τὴν πατρίδα ἀριστεροὶ καὶ δεξιοὶ μέσα στὴν βουλή. Θὰ σὲ παρακαλοῦσα νὰ βάλῃς ἕνα μπάννερ, πρώτη εἴδησι, πρῶτο ἄρθρο, κάτι τέτοιο τέλος πάντων ποὺ νὰ καλῇ τὸν ἑλληνικὸ λαὸ ἔστω τὴν ὕστατη στιγμὴ νὰ βρίσκεται ἐκεῖ ποὺ πρέπει. Βεβαίως καὶ θὰ (ξανα)φᾶμε χημικὰ καὶ ξύλο, βεβαίως θὰ πέσουν λυσσαλέα τὰ κανάλια νὰ ποῦν τὰ ψέμματά τους καὶ νὰ καθηλώσουν τὸν κόσμο γιὰ νὰ μὴν πάῃ νὰ διαμαρατυρηθῇ. Εἶμαι ὁ τελευταῖος ἀναγνώστης ποὺ θὰ σοῦ ἔκανε ὑποδείξεις γιὰ τὸ πῶς καὶ τί θὰ προβάλλεις μέσῳ τοῦ ἐκπληκτικοῦ σου ἱστολογίου. Ζητῶ συγνώμη, ἀλλὰ δυστυχῶς τὰ περιθώρια ἔχουν στενέψει ἄσχημα. Πρέπει αὔριο νὰ εἴμαστε ἐκεῖ, ὅλοι ὅσοι νοιώθουμε πατριῶτες καὶ ἀγαπᾶμε τὴν πατρίδα μας μήπως καὶ προλάβουμε τὴν προδοσία.

Ανώνυμος είπε...

Η Δυση και ειδικα η Ελλάδα είναι κατ εμε τελειωμένες υποθεσεις , θα γινει χαμος στο όχι μακρινό μέλλον όσο υπάρχουν άτομα όπως ο Dimitris D* που ονειρευονται μια μαυρη Ελλάδα γιατι οπως λένε δεν γινεται διαφορετικά** τόσο θα χειροτερευει η κατασταση σε σημείο απελπιστικό.

Η αλαζονεία , η αυταρέσκεια και οι ιδεοληψίες δεν τους επιτρέπουν για παραπάνω σκεψεις, όταν θα είναι μειονότητα στη χώρα τους θα ζηταν βοηθεια , η βοηθεια δεν θα έρχεται .


* Όπως και οι περισσότεροι Έλληνες, Ευρωπαίοι και (ΗΠ)Αμερικάνοι σήμερα
** Δεν το παρουσίασε τυχαία ως μη αναστρέψιμο

Ανώνυμος είπε...

Για την Σουηδια ειδικοτερα, εχω να παραθεσω τον κατωτερω συνδεσμο/βιντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=rHvfBtwspPM

Ειναι περιπου 1.5 ωρες αλλα αξιζει να το παρακολουθησετε για να δειτε ποιοι και πως εκβιαζουν Κυβερνησεις και καταστασεις. Κι αν το κανουν στην Σουηδια γιατι να μην κανουν τα ιδια και στην Ελλαδα; ή στην Γαλλια, ή οπουδηποτε αλλου στον Κοσμο;
Ατυχως το βιντεο δεν ειναι μεταγλωτισμενο και η Σουηδεζα δημοσιογραφος μιλα στην Αγγλικην.



Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης