Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΗΠΑ: Καθηγήτρια ιατρικής: «Ας ξεφορτωθούμε όλους τους λευκούς. Αυτοί είναι οι αρνητές των εμβολίων» (video)

Στις 9 Μαΐου 2016, στην Ατλάντα της Γεωργίας των ΗΠΑ, ο Εθνικός Σύνδεσμος Μηνιγγίτιδας (www.nmaus.org) διοργάνωσε μια συζήτηση με θέμα «Κατορθώνοντας την επιτυχία των εμβολίων στην παιδική ηλικία στις Η.Π.Α.», πριν από το γκαλά που είχε θέμα “Give Kids a Shot”. Το πάνελ των ομιλητών ασχολήθηκε με μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των γονέων που επιλέγουν να μην κάνουν χρήση παιδικών εμβολίων, των ιατρών που κρατάνε αποστάσεις από το προτεινόμενο πρόγραμμα εμβολίων και τον ρόλο των μέσων ενημέρωσης στη δημιουργία ή την άρση των εμποδίων στον εμβολιασμό.

Στο πάνελ (όλο το βίντεο εδώ) στο οποίο συμμετείχαν πανεπιστημιακοί καθηγητές, ήταν και η Carol J. Baker, MD, Καθηγήτρια Παιδιατρικής, Μοριακής ιολογίας και Μικροβιολογίας στο Baylor College of Medicine, στο Χιούστον του Τέξας.

Στο παρακάτω βίντεο, η Δρ Carol J. Baker που η ομιλίας της γενικά παρουσίαζε μια ασάφεια, κάτι το ασύνηθες για μια καθηγήτρια που πρέπει να έχει συνηθίσει να μιλάει δημόσια - ξεκινά κάποιες προτάσεις και σκέψεις και μετά ακολουθεί κάτι εντελώς άλλο, κάποια στιγμή λέει:

«Μιλάμε για τη μειονότητα [των αρνητών των εμβολίων] και για στρατηγικές κατά της μειονότητας. Έχω λοιπόν τη λύση: Κάθε μελέτη που δημοσιεύεται τα τελευταία πέντε χρόνια, βλέπετε τους αρνητές των εμβολιασμών, δεν μιλάω για ανθρώπους που μπορούμε να τους μιλήσουμε και να συμφωνήσουν, αλλά για αρνητές. Ας απαλλαγούμε από όλους τους λευκούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, γιατί το Χιούστον είναι η πιο «διαφορετική» (πολυπολιτισμική) πόλη σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν επτά ασιατικές γλώσσες που ομιλούνται σε αυτήν την πόλη. Βρίσκομαι στην μειονότητα για περισσότερα από 20 χρόνια στην πόλη του Χιούστον. Η πλειοψηφία τους είναι αυτό που όλοι μας λέμε «Ισπανόφωνοι» - δεν είναι φυλή ή εθνικότητα, είναι πολιτικός προσδιορισμός. Πολλοί από αυτούς προέρχονται από την Κεντρική ή τη Νότια Αμερική, το Μεξικό. Μαντέψτε ποιος θέλει να εμβολιαστεί περισσότερο στο Χιούστον; Οι μετανάστες! [Μετά λέει: Είναι οι «καλά μορφωμένοι» - όσον αφορά τα χαρτιά που έχουν και τα χαρτιά στον τοίχο – εννοεί πτυχία [αυτοί που είναι οι αρνητές των εμβολίων], άνθρωποι που είναι εδώ και πολύ καιρό].

Ούτε ένα άτομο από το πάνελ ή το κοινό μπήκε στον κόπο να ρωτήσει την Δρ Baker τι εννοούσε με αυτή της την πρόταση.

Έχει αρκετό ενδιαφέρον το ότι όταν έγιναν προσπάθειες δημιουργίας εμβολίου για το SARS και το MERS μεγάλο μέρος αυτής της έρευνας έγινε στο Baylor College (που είναι καθηγήτρια η Baker). Το ξέσπασμα του SARS ήταν το 2002 και του MERS το 2012 και για κανέναν από αυτούς τους ιούς - και οι δύο είναι κοροναϊοί - δεν βγήκε εμβόλιο. Το εμβόλιο για τον SARS που ανέπτυξε η Baylor κατέληξε να καταστρέφει τους πνεύμονες των ποντικών, οπότε ακυρώθηκε. Ακόμα και ο Τσιόδρας στις 7/4/2020, κατά την καθημερινή ενημέρωση για την εξέλιξη του κορονοϊού, ανέφερε το ότι δεν υπήρξε μέχρι στιγμής εμβόλιο για τους κορονοϊούς SARS και MERS, κάτι το ποίο χαρακτήρισε «απορίας άξιο». Και συνέχισε ο λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας: «Έγιναν κάποιες προσπάθειες για εμβόλιο, οι οποίες δεν απέδωσαν και έμεινε στα χαρτιά το εμβόλιο του SARS, μόνο σε ειδικά ερευνητικά πειραματικά εργαστήρια».

ΚΟ / το είδα εδώ

8 σχόλια:

GeorgeD είπε...

Οι κοινοβουλευτικοί μπορούν να προσκαλέσουν την εν λόγω πετυχημένη καθηγήτρια να έρθει να γίνει υπεύθυνη του προγράμματος υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Ελλάδα αφού μέχρι τώρα ο μόνος επιστήμων στον κόσμο που εμπιστεύονται είναι ο τσόδρας, ο οποίος αν και έχει στις δημοσκοπήσεις αποδοχή 98% την οποία απολαμβάνει μόνο αυτός και βορειοκορεάτες ηγέτες σε σχόλια στα διάφορα φόρουμ εισπράττει 98% βρισιές, οπότε καλό θα ήταν να αλλάξουμε και λίγο πρόσωπα.Μπορούν έτσι να δώσουν και μερικές ακόμη δεκάδες εκατομμύρια στα κανάλια για να την διαφημίσουν μαζί με τα εμβόλια.Θα διορίσουν και έναν υφυπουργό εμβολιασμού και θα μοιράσουν και μερικές επιδοτήσεις στις ΜΚΟ που θα συμβάλλουν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό με τα μέλη τους να κρατάνε ακίνητους τους εμβολιαζόμενους.Ενώ νέα ''βάουτσερ'' επιμόρφωσης εμβολιασμού για τους υγειονομικούς με κόστος μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια θα προωθηθούν.Οι καλοί, αποστειρωμένοι μετανάστες/έποικοι θα μπορούν να συμβάλλουν στους ελέγχους της αστυνομίας τσεκάροντας τους ηλικιωμένους στις πολυκατοικίες όπου τους έχουν δοθεί διαμερίσματα από τα κατασχεμένα του κτηματολογίου, ώστε να έχουν απασχόληση,να μαζέψουν μόρια για διορισμό στο δημόσιο να συμβάλλουν στην δημόσια υγεία και φυσικά να προστατέψουν τους ίδιους και τα επιδοτούμενα παιδιά τους για να μπορούν να μας μπολιάσουν με υγεία και να πολεμήσουν τον νατιβισμό.Και τα εμβόλια να παρασκευάζονται στην φίλη και σύμμαχο Τουρκία για να την κατευνάσουμε.Όπως βλέπουμε στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.Όλα θα πάνε καλά.Ζήτω η επερχόμενη οθωμανική διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Παλαιε εν rock n roll σύντροφε Κοκκινε Ουρανέ .Δυστυχώς ευειδεις κυρίες ως η συγκεκριμένη βρίσκουν έδαφος για τις μισανθρωπες θεωρίες τους όσο υπάρχουν και εδώ και στις λοιπές χώρες της Δύσης άνθρωποι στην γηγενή πλειοψηφία που δεν μπορούν σε αυτή την ύστατη στιγμή για την ανθρωπότητα να μοιράσουν δύο γαιδουριων άχυρο . Έτσι λοιπόν εν Ελλάδι έχουμε κάποιους υπερπατριωτες που την ώρα που κατακλύζεται η χώρα από απροσκλητους αφροασιατες λαθροεισβολεις ακόμη έχουν πρόβλημα με τους εξ Αλβανίας και τέως ΕΣΣΔ μετανάστες που είναι ήδη εδώ 30 χρόνια είναι ξαδέρφια μας και έχουν παντρευτεί με Ελληνίδες η Έλληνες και τα παιδιά τους μιλούν μόνο Ελληνικά . Το αυτό στις ΗΠΑ την ώρα που η ΝΤΠ ήδη απειλεί την στοιχειώδη ελευθερία ίσως και επιβίωση κάποιοι super λευκοί θυμούνται ακόμη παλαιές εποχές και πρώτον αρνούνται στους επί τέσσερις αιώνες μαύρους συμπολίτες τους την ιδιότητα του ισότιμου πολίτη και δεύτερον και εξοργιστικοτερο αρνούνται στους λευκούς ισπανόφωνους την οφθαλμοφανη ιδιότητα του λευκού πράγμα που δείχνει ανηκεστο εγκεφαλική βλάβη .Όσο υπάρχουν τέτοιοι οι διάφοροι παρ ημιν Δημητραδες και εν ΗΠΑ Σόρος θα κάνουν πάρτυ .ΑΜ Υστερόγραφο Μια που σου αρέσουν οι κλασικοί Λυναρντ Σκυναρντ ξέρεις ότι με τέτοιους ο μακαρίτης Ronnie Van Zant έκανε εμετό

Ανώνυμος είπε...

Η καϋμενουλα γλειφει κι αυτη με τον τροπο της, τους περιουσιους που κρατουν τα ηνια της Υφηλιου.
Βεβαια εχω αχρωματοψια και δεν βλεπω σε ΠΟΙΑ φυλη ανηκει η εν λογω ντοκτορεσσα;
Ειναι και ο πασιφανης σεξουαλικος της προσδιορισμος. Παλι καλα που γινονται και αυτες οι "επιστημονικες" μαζωξεις και βλεπει το φως του Ηλιου.

Κανας ψυχιατρος την ακουει εκει στο Τεξας;



Καλλιοπη

ΑΠΛΟΣΕΛΛΗΝ είπε...

Έγραψες...

Ανώνυμος είπε...

Οι Αλβανοί δεν είναι βέβαιο ότι ανήκουν όλοι στη λευκή φυλή.Οπωσδήποτε είναι Ευρωπίδες,αλλά όχι απαραίτητα λευκοί.Είναι πασιφανές ότι έχουν διαφορετική "φάτσα" και ότι όλοι στο δρόμο όταν συναντήσουμε κάποιον λέμε "να ένας αλβανος". Δεν θα εισέλθω σε λεπτομέρειες που αφορούν την φυλετική ανθρωπολογία.Κάποιοι αναφέρουν για καταγωγή από τον Καύκασο.
Εκτός αυτού όμως οι διαφορές μας είναι,εκτός από φυλετικές, και εθνοτικές, πολιτισμικές και θρησκευτικές.
Οι Αλβανοί είναι εχθροί της Ελλάδας και του Χριστιανισμού και εν γένει,δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή οικογένεια,σε έναν βαθμό φυλετικά (ζήτημα που επιβάλλεται να αποσαφηνιστεί)αλλά και πολιτισμικά.Το ότι εισβάλλουν αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι αφροασιάτες δεν αναιρεί και δεν αθωώνει σε τίποτα τους Αλβανούς.
Και φυσικά,δεν νομίζω να έχει κάποιος μια κόρη,να του φέρουν Αλβανό για γαμπρό και να πετάξει από τη χαρά του,μόνο και μόνο επειδή δεν είναι μαύρος ή Λατίνος Μεξικανός.

Ανώνυμος είπε...

ΝΔ άλλαξε στάση γιατί σε κόβω ήδη πιο αριστερά και από την αριστερά

Ανώνυμος είπε...

Πιο αστοχος δεν θα γινοταν να γινει. Χωρις αλλα λογια.

ΝΕΝΑ είπε...

@George D
Είσαι φοβερός!!!! Έτσι ακριβώς διαφαίνεται το μέλλον, υπό τα χειροκροτήματα και τις γονυκλισίες των λοβοτομημένων...