Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Η ηλεκτρονική δικτατορία, το παλιό όνειρο των εξουσιαστώνH αντιχριστιανική ελίτ προτίθεται να εγκλωβίσει τους ανθρώπους σε ηλεκτρονικά στρατόπεδα θανάτου για να αποκτήσει απόλυτη εξουσία πάνω τους.

Άρθρο - συνέντευξη του Valery Filimonov, από το blog «Για την απλή και ήσυχη ζωή συν πάσι τοις αγίοις...» του Misha.

O Valery Filimonov, ρώσος Ακαδημαϊκός, ειδικός βιοκυβερνητικής και διαχείρισης συστημάτων, μοιράστηκε με το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ τις σκέψεις του σχετικά με τις προοπτικές μετατροπής της ανθρωπότητας σε ελεγχόμενη "βιομάζα" και αναφέρεται σε αυτούς που βρίσκονται πίσω από αυτές τις προσπάθειες και στους κινδύνους τού ηλεκτρονικού ελέγχου.

- Πιστεύετε ότι η ηλεκτρονική δικτατορία είναι ένας μύθος ή πραγματικότητα;

-Είναι ένα παλιό όνειρο των εξουσιαστών. Ο Zbigniew Brzezinski έγραψε για την αναγκαιότητα του πλήρους ελέγχου και της τεχνοτρονικής δικτατορίας, το 1968.Ο David Rockefeller δήλωσε κυνικά : "Η υπερ-εθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και του κόσμου των τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από τον εθνικό αυτο-προσδιορισμό".
Σήμερα, τα σχέδιά τους υλοποιούνται σταδιακά . Όλοι μας είμαστε μάρτυρες αυτής τής διαδικασίας . Προάγουν την κοινωνία, όπου κάθε άτομο θα παραμένει υπό το άγρυπνο μάτι του Μεγάλου Αδελφού ο οποίος περιφρουρεί τα συμφέροντα των αφεντικών του, των βασιλιάδων της αισχροκέρδειας και των παγκόσμιων ενεχυροδανειστηρίων .Καθίσταται προφανές ότι η τρέχουσα ύφεση είναι μέρος τού σχεδίου της καθεστωτικής ελίτ τού κόσμου για να υποδουλώσει την ανθρωπότητα.

- Ποιοι είναι οι κίνδυνοι του ηλεκτρονικού ελέγχου των ανθρώπους; Είναι δυνατόν να μετατρέψει τους ανθρώπους σε ελεγχόμενη μάζα από Cyborgs;
(σ.σ. αν κάποιος νομίζει ότι ο καθηγητής Φιλιμόνωφ υπερβάλλει ας δει εδώ: http://www.kevinwarwick.com/photogallery.htm)

- Σήμερα μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι δεν θεσπίζουν απλώς ένα σύστημα συνεχούς επιτήρησης, αλλά κατασκευάζουν ένα σύστημα απόλυτης εξουσίας επί των ανθρώπων . Ποια είναι η χρήση των δισεκατομμυρίων που δαπανώνται για «μπανιστήρι» μέσα από την κλειδαρότρυπα ;
Για παράδειγμα, η γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής Ομάδας για τη Δεοντολογία στις Επιστήμες και τις Νέες Τεχνολογίες διακηρύσσει την ανάγκη να προχωρήσει "ο μετασχηματισμός της ανθρώπινης φυλής" με "τον πολλαπλασιασμό των φιλικών προς το σώμα τεχνολογιών" που μπορεί να "προαναγγέλλουν τον ερχομό των Cyborgs." Προτείνει να τροποποιηθούν τα άτομα "μέσω διαφόρων ηλεκτρονικών συσκευών, υποδόριων τσιπ και έξυπνων ετικετών."

- Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με τις κλίμακες αυτού του ελέγχου; Ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις τεχνολογίες και ποιος είναι ο στόχος;
- Σύμφωνα με μια σειρά διεθνών συμφωνιών, η νέα παγκόσμια τάξη είναι αυτό που συνήθως ονομάζεται παγκόσμια κοινωνία της πληροφόρησης ή παγκόσμια κοινωνία των δικτύων. Στην πραγματικότητα, αυτή η διακρατική κυβερνοπολιτεία , θα γίνει ένα ηλεκτρονικό στρατόπεδο θανάτου. Οι άνθρωποι θα μετατραπούν σε απρόσωπα φιλικά προς τον χρήστη "βιο-αντικείμενα." Ο άνθρωπος θα είναι ανήμπορος εμπρός στο κυβερνο- σύστημα, το οποίο δημιουργείται με σκοπό τον έλεγχο της κοινωνίας, και τα αφεντικά τού συστήματος αυτού.
Στην πραγματικότητα, θα είναι ένας παγκόσμιος τεχνοτρονικός φασισμός χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών ως ένα ισχυρό μέσο ηλεκτρονικής καταστολής της ελεύθερης ανθρώπινης βούλησης.
(σσ. η αγγλική κυβέρνηση πέρασε νομοσχέδιο για την διακοπή της σύνδεσης στο διαδίκτυο όποιων πολιτών κατεβάζουν ταινίες ή μουσική από το διαδίκτυο).
Είναι κοινό μυστικό ότι η βασική κινητήρια δύναμη η οποία κρύβεται πίσω από την παγκόσμια κοινότητα του Διαδικτύου ενώνει αντιχριστιανούς και κοσμοπολίτες, μέλη της παγκόσμιας ελίτ , περισσότερο από ότι ενώνει τους ειδικούς επιστήμονες. (σ.σ. σκεφτείτε ότι η μεγαλύτερη βιομηχανία παγκοσμίως τείνει να γίνει η βιομηχανία παραγωγής και διακίνησης πορνογραφικού υλικού, διατιθέμενου σε ποικιλία μορφών, μέσω διαδικτύου)

- Βλέπετε να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των προσπαθειών για τη δημιουργία απόλυτου ελέγχου και τής πίστης στον Θεό ;

- Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο κατ 'εικόνα Του, ελεύθερο και υπεύθυνο. Η τεχνοτρονική δικτατορία εισάγεται με στόχο να καταστείλει την θεϊκή ελευθερία τού κάθε ανθρώπου ατομικά και να αλλάξει πλήρως όλα τα ανθρώπινα συμπεριφορικά μοντέλα. Οι άνθρωποι θα ζουν κάτω από τους αυστηρούς κανόνες τών προτύπων συμπεριφοράς του συστήματος, δηλαδή, θα μετατραπούν σε απλή ελέγξιμη σύνδεση του αυτόματου λειτουργικού συστήματος .
Είναι δυνατόν να διατηρηθεί η θεοειδής αξιοπρέπεια πλασμάτων γεμάτων με ηλεκτρονικά gadgets και υπoκείμενων, εξ αυτού του γεγονότος, σε διάφορους χειρισμούς; Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους εντός μιας παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας, και δεν είναι μυστικό ότι οι αρμόδιοι για "μια νέα παγκόσμια τάξη" έχουν καταστήσει την Αγία Ορθοδοξία υπ΄αριθμόν έναν εχθρό τους.
Η ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης αντιτίθεται στη χριστιανική προοπτική και είναι ασυμβίβαστη προς αυτήν. Εισάγεται και προωθείται στην κοσμική κοινωνία και στην εκκλησία από τις προσπάθειες της παγκόσμιας ελίτ και εκφράζει τα συμφέροντά τους. Οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης Παγκοσμιοποίησης δεν αποδέχονται και αρνούνται στη Ρωσία την ιστορική αποστολή της ως χώρα-θεματοφύλακα της Ορθόδοξης πίστης, πολιτισμού και παραδόσεων.

Πηγή Interfax-Religion.ru, Μετάφραση: Misha

3 σχόλια:

Κωστας είπε...

Aυτο για σενα http://georgioucostas.blogspot.com/2009/08/i-love-your-blog.html

SkyWatcher είπε...

Σε ευχαριστώ φίλε. Καλή δύναμη!

Vater Panajiotis είπε...

Ε, όχι και η Ρωσία θεματοφύλακας της Ορθοδοξίας. Ας χαλαρώσουμε λίγο.