Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΗΠΑ: Γυαλιά καρφιά από υπερασπιστές της λαθρομετανάστευσης

-->
-->
Στις ΗΠΑ έγιναν διαδηλώσεις για την Πρωτομαγιά με συνθήματα υπέρ των μεταναστών, λόγω του πρόσφατου νόμου της πολιτείας της Αριζόνα, βάσει του οποίου η αστυνομία εντέλλεται να σταματά και να ελέγχει οποιονδήποτε υποπτεύεται ότι είναι μετανάστης χωρίς άδεια παραμονής.

Σήμερα στις ΗΠΑ εκτιμάται ότι ζουν 12 εκατ. μετανάστες χωρίς άδεια παραμονής. Δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το 64% των ψηφοφόρων στην Αριζόνα τάσσονται υπέρ του νομοθετήματος--σε εθνικό επίπεδο, το 51% των πολιτών φέρεται να το υποστηρίζει.

Το νομοθέτημα υποχρεώνει τους μετανάστες να φέρουν έγγραφα συνεχώς μαζί τους, την αστυνομία να τους ελέγχει χωρίς κανένα λόγο, κι επιβάλλει βαριές ποινές σε όσους απασχολούν ή μεταφέρουν μετανάστες χωρίς έγγραφα. Οι υποστηρικτές του λένε ότι απλώς επιτρέπει στις αρχές στην Αριζόνα να εφαρμόσουν το ομοσπονδιακό νομικό πλαίσιο--βάσει του οποίου όσοι βρίσκονται στη χώρα παράνομα αντιμετωπίζουν σύλληψη και απέλαση.

Στην πόλη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια έγιναν βίαια επεισόδια, κατά την συγκέντρωση.
Ομάδες ‘διαδηλωτών’ έφεραν αυτοσχέδιους πυρσούς, καθώς περπατούσαν σπάζοντας βιτρίνες και γράφοντας με σπρέι αναρχικά συνθήματα. Η αστυνομία εκτιμά ότι τουλάχιστον 15 επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές.
Εξαιτίας του μεγέθους και της βίαιης συμπεριφορά του πλήθους, η αστυνομία της Santa Cruz ζήτησε βοήθεια από όλους τους φορείς του νομού για να διαλύσει τους ταραξίες. Σε ένα σημείο, διαδηλωτές άναψαν φωτιά στη βεράντα μίας καφετέριας και εμπόδισαν τους πυροσβέστες να επέμβουν!
Για τα επεισόδια και την υποβάθμισή τους από τα μεγάλα κανάλια, γράφει ο Paul Joseph Watson για το Prison Planet.com
Για φανταστείτε τι κατακραυγή θα σήκωνε εάν 200 μέλη του Tea Party, σε έξαλλη κατάσταση, μέσα σε στο κέντρο της πόλης, άρχιζαν να σπάνε παράθυρα, να ανάβουν φωτιές και να γεμίζουν την πόλη με γκράφιτι, τι φασαρία θα έκαναν τα γνωστά ΜΜΕ. Και όμως όταν συμμορίες ‘διαδηλωτών’ που υποστηρίζουν τους παράνομους μετανάστες τα κάνουν όλα αυτά και ακόμα πολύ χειρότερα και σε τακτική βάση, οι ειδήσεις δεν λένε τίποτα απολύτως.
"Το Σάββατο, μια μεγάλη ομάδα διαδηλωτών που διαδήλωναν στο συλλαλητήριο για την Πρωτομαγιά για τα δικαιώματα των εργατών και των μεταναστών στο κέντρο της πόλης, άρχισαν να τα σπάνε, με αποτέλεσμα 12 επιχειρήσεις να καταστραφούν, αναφέρει η ‘Santa Cruz Sentinel’.
Το Associated Press αναφέρει ότι δεκαοκτώ επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές, από τους ‘ακτιβιστές’ που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των μεταναστών, ενώ οι ίδιοι προέβησαν σε βίαιες ταραχές, έγραψαν παντού γκράφιτι, έσπασαν παράθυρα, πυρπόλησαν καταστήματα και προκάλεσαν ζημιές μέχρι και $ 100.000 δολαρίων.
«Οι ζημιές προκλήθηκαν χωρίς λόγο," είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας Στιβ Κλαρκ. «Ήταν μία παράλογη βία που θυματοποιεί μια κοινότητα που δεν δέχεται να την θυματοποιούν έτσι. Όποιος και να είναι ο σκοπός τους και ότι να πιστεύουν δεν καταφέρνουν τίποτα έτσι".
Πριν από τα επεισόδια είχε προηγηθεί μία ανακοίνωση των υποστηρικτών της παροχής αμνηστίας στους μετανάστες, για την διοργάνωση πορείας λόγω της εορτής της Πρωτομαγιάς.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια μίας διαδήλωσης υπέρ της αμνηστίας στο Σαν Φρανσίσκο, μέλη της ομάδας ‘40 Golden Gate Minutemen’, (συντηρητικοί που ζητάνε έλεγχο για την λαθρομετανάστευση) που συμμετείχαν σε μία ειρηνική αντι-διαμαρτυρία, κυνηγήθηκαν, χτυπήθηκαν και τραυματίστηκαν από τους κακοποιούς φιλο-μετανάστες.
Αν τα μέλη του Tea Party τολμήσουν να φέρουν πλακάτ με ‘εμπρηστικά’ συνθήματα ή να φωνάξουν κατά της νομοθεσίας, θα δαιμονοποιηθούν αμέσως σε όλη την επικράτεια από τα ‘μεγάλα’ ΜΜΕ ως ‘επικίνδυνοι’, ‘ρατσιστές’, ‘εξτρεμιστές’ και ακόμη και ‘εγχώριοι τρομοκράτες’. Κι όμως, οι αναρχικοί και οι υπερασπιστές των λαθρομεταναστών μπορούν να τα διαλύουν και να προκαλούν τεράστιες ζημιές σε ιδιωτικές περιουσίες και αυτό να μην αποτελεί καν είδηση!
Παρακολουθήστε το κλιπ παρακάτω. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ‘ABC News’, να χαρακτηρίσει τους ενόχους μόνο ως «αναρχικούς» και όχι διαδηλωτές - υπερασπιστές των παράνομων μεταναστών, στο τέλος του κλιπ, μπορείτε ν ακούσετε τους ανθρώπους στο παρασκήνιο να φωνάζουν «απελάστε τους παράνομους μετανάστες», καθιστώντας σαφές ποιους θεωρούν υπεύθυνους για τις ζημίες, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων και οι κάτοικοι.









Όπως έχουμε ήδη επισημάνει, παρά το ότι τα media, όποιον αντιτίθεται στην κυβέρνηση και στην παράνομη μετανάστευση, τον χαρακτηρίζουν ‘βίαιο εξτρεμιστή’, μακράν τα πιο επικίνδυνα και πιο βίαια άτομα έχουν αποδειχθεί ότι είναι οι υπερασπιστές του Obama καθώς και οι ριζοσπαστικές ρατσιστικές ομάδεςLa Raza(οργάνωση για τα πολιτικά δικαιώματα των ισπανόφωνων στις ΗΠΑ).
Κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωση στο Mehville του Missouri, τον Αύγουστο του 2009, εκείνους που ήταν αντίθετοι με το πρόγραμμα υγείας του Ομπάμα, γνωστό και ως ‘Obamacare’ αφού τους κλείδωσαν απέξω από μια συνάντηση στο δημαρχείο της πόλης, μετά δέχθηκαν επίθεση από τραμπούκους που χτύπησαν τον πατριώτη και ακτιβιστή του ‘Tea Party’ Kenneth Gladney, ο οποίος μοίραζε τις ιστορικές σημαίες Gadsden, ενώ τους ξεστόμιζαν ρατσιστικές ύβρεις.
Το Νοέμβρη του 2009, κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωση κατά της μετανάστευσης, πληρωμένοι παράνομοι τραμπούκοι της ομάδας ‘A.N.S.W.E.R.’ επιτέθηκαν στον 62χρονο Dave Caulkett της ομάδας ‘Floridians for Immigration Enforcement’, τον χτύπησαν με τις πινακίδες τους και τον κλωτσούσαν στο πρόσωπο, ενώ οι ομοϊδεάτες τους επευφημούσαν.
Αλλά τα γνωστά ονόματα της τηλεόρασης όπως ο Chris Matthews, ο Keith Olbermann και ο Bill Maher δεν βλέπουν επιθέσεις από ρατσιστικές φιλο-λαθρομεταναστευτικές ομάδες μίσους που απειλούν τους Αμερικανούς να τους σκοτώσουν με τσεκούρια, επειδή απλά η εικόνα αυτή ‘δεν ταιριάζει’ στην κύρια αποστολή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, που είναι να δυσφημίσει τους ειρηνικούς αλλά οργισμένους Αμερικάνους που τα έχουν βάλει με την κυβέρνηση και τις μεγάλες εταιρίες που χειραγωγούν και εγκαθιστούν εκατομμύρια παράνομων αλλοδαπών για να συντρίψουν τη μεσαία τάξη, σαν να πρόκειται για βίαιους ρατσιστές εξτρεμιστές που πρέπει να σιωπήσουν.
Το βίντεο ντοκουμέντο Battle For The Republic του Alex Jones αποκαλύπτει πώς η ελίτ χρησιμοποιεί την παράνομη μετανάστευση καθώς και η αύξηση της παροχής αμνηστίας ως μέσο για να κονιορτοποιήσουν την αμερικανική μεσαία τάξη και να διασφαλίσουν ότι οι πολίτες των ΗΠΑ, μαύροι, λευκοί και Ισπανόφωνοις εξίσου, θα αναγκαστούν να θυσιάσουν την ελευθερία τους και την τα κυριαρχικά δικαιώματά τους, καθώς η Αμερική θα βυθίζεται σε μία τριτοκοσμική καταβόθρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: