Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Βρετανικές εκλογές: Οι τρεις τους και ο Farage!


Την Πέμπτη 6 Μαΐου 2010, γίνονται οι εκλογές στην Μ. Βρετανία
Οι δημοσκοπήσεις λένε ότι οι Τόρις (Συντηρητικοί) του Ντέιβιντ Κάμερον προηγούνται, ενώ οι Εργατικοί του Γκόρντον Μπράουν και οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες του Νικ Κλεγκ ισοψηφούν. Μέχρι πρόσφατα οι δημοσκοπήσεις έδιναν στο αντιπολιτευόμενο Συντηρητικό Κόμμα άνετη νίκη στις κάλπες της 6ης Μαΐου, στο κυβερνών Εργατικό Κόμμα τη δεύτερη θέση και στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες την τρίτη. (Άλλα κόμματα δεν υπάρχουν, απ'ότι φαίνεται...) 
Πάμε μια μικρή βόλτα στην Μ. Βρετανία για να προσέξουμε κάποια από τα καμώματα των τριών πρωταγωνιστών και μετά απολαύστε, παρακαλώ, τον κ. Nigel Farage του Κόμματος της Ανεξαρτησίας, (‘United Kingdom Independence Party’ ή ‘UKIP).
Το ανθελληνικό παραλήρημα του Κάμερον ! Η ΕΛΛΑΔΑ θα πρέπει να αποκαλείται «Πρώην Οθωμανική Κτήση της Ελλάδας», ενώ ο πληθυσμός της ΠΓΔΜ είναι «στη συντριπτική πλειονότητά του μακεδονικός, με ξεχωριστή γλώσσα, πολιτισμό και ιστορία», σύμφωνα τουλάχιστον με τον Ντέιβιντ Κάμερον, τον αρχηγό των Συντηρητικών που διεκδικεί την πρωθυπουργία της Βρετανίας. 
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Το 2003, ο Ντέιβιντ Κάμερον πήγε στα Σκόπια, κυρίως για να παρακολουθήσει το ματς Αγγλίας - ΠΓΔΜ, όπως παραδέχεται- και... έγινε ειδήμων στις σχέσεις των βαλκανικών χωρών, αλλά και στο πρόβλημα της χώρας μας με τη γείτονά της που διεκδικεί το όνομα «Μακεδονία».Τόσο καλά έμαθε την Ιστορία ο Κάμερον ώστε θεώρησε καλό, μόλις επέστρεψε στη χώρα του, να συγγράψει εμβριθές άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2003 στην εφημερίδα «Guardian» υπό τον τίτλο «Τhe Μacedonian Job» (‘Η Αποστολή της Μακεδονίας’. Δείτε το άρθρο στα αγγλικά ΕΔΩ).
Στο άρθρο του αυτό, ο ηγέτης των Συντηρητικών αναφέρεται υποτιμητικά στη χώρα μας και ζητεί την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την εγγύηση των συνόρων της. «Απ΄ όσα μπορώ να δω», γράφει, «η χώρα- και είμαι αποφασισμένος να την αποκαλώ Μακεδονία- έχει απολύτως το δικαίωμα να υπάρχει. Ο πληθυσμός είναι στη συντριπτική πλειονότητά του μακεδονικός, με ξεχωριστή γλώσσα, πολιτισμό και ιστορία. Είναι φτωχότερος απ΄ ό,τι μερικές από τις άλλες παλιές γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες, όμως σημαντικά πλουσιότερος από την Αλβανία. Οι άνθρωποι είναι πολιτισμένοι, φιλικοί και πολύ μορφωμένοι. Ακόμη και ο ξεναγός μου είχε μάστερ στη διοίκηση επιχειρήσεων».
«Είναι πάντα δύσκολο να ξέρεις πώς να απαντήσεις στην ερώτηση: “Τι θα κάνετε για να μας βοηθήσετε;”», συνεχίζει στο άρθρο του ο Κάμερον. «Ομως στην περίπτωση αυτή είχα την απάντηση. Από τώρα και στο εξής θα αποκαλώ τον αξιοσέβαστο εταίρο μας στην Ε.Ε. “the Former Οttoman Ρossession of Greece” (FΟΡΟG)» (Πρώην Οθωμανική Κτήση της Ελλάδας- ΠΟΚΕ). Και οι Ελληνες, για τον κ. Κάμερον, θα είναι προφανώς οι FΟΡΟGs... --> 
("If we give the Macedonians peace and they will deliver their own prosperity. So please, forgive me my brief junket. After all it could be my last. Next year, the Olympics will be held in the Former Ottoman Possession of Greece. Somehow I don't think I'll be getting the call up.")
Ο άνθρωπος αυτός θα είναι, πιθανόν, αυριανός πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας…

Κάμερον: Σιωνιστής και πιθανόν, απόγονος του Μωυσή!!!
Σύμφωνα με άρθρο των "timesonline", ο Cameron, είναι εβραϊκής καταγωγής.
Σύμφωνα με τον ερευνητή Yaakov Wise, του τμήματος εβραϊκών μελετών του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, ο προπάππους του Cameron, Emile Levita, μετανάστευσε στην Αγγλία από την Γερμανία το 1850 και κατάφερε μέσα σε 21 χρόνια να πάρει υπηκοότητα και το 1871 να γίνει διευθυντής της Τράπεζας Chartered Bank of India, Australia and China.
Μάλιστα ο Wise έψαξε το γενεαλογικό δέντρο του Cameron σε μεγάλο βάθος χρόνου και έφθασε μέχρι το 1469-1549 και τον πρόγονο του, το Elijah Levita. Σύμφωνα με τον ερευνητή το "Levita" προέρχεται απο το Levite που σημαίνει ότι είναι Εβραίος πρόγονος από την φυλή του Λεβί, γιού του Ιακώβ και μια άπω τις 12 αυθεντικές φυλές του Ισραήλ. Ο Wise είπε: "Είναι πολύ πιθανόν ο Κάμερον να είναι απευθείας απόγονος του Μωϋσή, ή το λιγότερο, μακρινός ξάδερφος.
Δείτε το βίντεο




Στη διάρκεια προεκλογικής του περιοδείας του Μπράουν, η 65χρονη Γκίλιαν Ντάφι τον προκάλεσε να της δώσει απαντήσεις για σειρά θεμάτων, ανάμεσά τους η μετανάστευση και η εγκληματικότητα (και η φορολογία). Αφού, σαν καλός πολιτικός, φόρεσε για λίγο το ψεύτικο χαμόγελο και έκανε τις κατασκευασμένες χαιρετούρες, μπήκε στο αυτοκίνητο και έβγαλε την μάσκα...Πιστεύοντας πως το μικρόφωνό του είναι κλειστό ακούστηκε να λέει: «Αυτό ήταν σκέτη καταστροφή. Δεν έπρεπε να με είχαν βάλει με αυτή τη γυναίκα. Ποιανού ιδέα ήταν; Ήταν γελοίο».
Όταν κάποιος τον ρώτησε τι του είχε πει η γυναίκα, ο Βρετανός πρωθυπουργός απάντησε: «Τα πάντα! Είναι το είδος της φανατισμένης γυναίκας που λέει ότι συνήθιζε να ψηφίζει Εργατικούς. Είναι απλά γελοίο».
«Υποτίθεται ότι διοικεί τη χώρα και αποκαλεί φανατισμένη μια απλή γυναίκα που πήγε να του κάνει κάποιες ερωτήσεις που ο καθένας θα του έκανε [...] την ώρα που θα έχουμε φόρους, φόρους, φόρους για άλλα 20 χρόνια για να ξεφύγουμε από το δημόσιο χρέος» δήλωσε εκνευρισμένη η 65χρονη αφότου άκουσε από τα μέσα ενημέρωσης τα υποτιμητικά σχόλια του Μπράουν.
Δείτε το βίντεο


O Μπράουν έχει τρομερή αδυναμία στη λέξη "New World Order" δηλ. "Νέα Παγκόσμια Τάξη" (όπως ο δικός μας στην "Παγκόσμια Διακυβέρνηση"...)
Δείτε το παρακάτω ‘κακό’ βίντεο



Ο Κλέγκ είναι αντίθετος με τις νέες βιομετρικές ταυτότητες (ok..)
Αλλά....
Κλεγκ: Εάν εκλεγώ θα υποχρεώσω τα θρησκευτικά σχολεία να διδάσκουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι ‘φυσιολογική’
Ο Nick Clegg, είχε δηλώσει ότι του εάν κερδίσει το κόμμα τις εκλογές, θα ψηφίσει νόμο σύμφωνα με τον οποίον όλα τα θρησκευτικά σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο να υποχρεούνται από το νόμο να διδάξουν στους μαθητές τους ότι η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική, χωρίς κανένα κίνδυνο για τη σωματική ή ψυχική υγεία. Πλήρες άρθρο ΕΔΩ.
Δείτε βίντεο με ομιλία του για αυτό το θέμα ΕΔΩ και άλλο βίντεο όπου μιλάει στο ‘Gay Pride’ του Λονδίνου το 2008.

Και τώρα ο Nigel Farage!
Ο Farage μιλάει για το πρόβλημα της μετανάστευσης
Ο Farage, στο παρακάτω βίντεο, λέει στην αρχή, ότι σχετικά με το θέμα των μεταναστών, η Βρετανία, στην οποία κατοικούν άνθρωποι από πολλές εθνότητες, δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά όλα άλλαξαν πριν από τρία περίπου χρόνια. Τότε άνοιξαν τα σύνορα σε ανθρώπους από φτωχές χώρες. Και τα τρία ‘μεγάλα’ κόμματα ψήφισαν υπέρ εκτός από το κόμμα του . (Βλέπε άρθρο του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ για το σκάνδαλο με τους Εργατικούς που σκόπιμα άνοιξαν τα σύνορα στην Βρετανία) Θέλουμε ανθρώπους να έρθουν να δουλέψουν, αλλά δεν θέλουμε "ανοιχτά σύνορα'. Σε κάθε πόλη και κάθε χωριό άλλαξε το τοπίο και πλέον δεν αναγνωρίζεις την γειτονιά που μεγάλωσες. Θα πρέπει να "παγώσουν" τα μεταναστευτικά ρεύματα. Δεν ξέρουμε πια ποιος έρχεται στην χώρα. Στο τέλος χειροκροτείται...
Εδώ είναι σποτ του κόμματος για τις βιομετρικές ταυτότητες, όπου ο άνθρωπος αντιμετωπίζεται ως «κατοικίδιο ζώο».

Εδώ επιτίθεται στη Μέρκελ
Συνέντευξη στο BBC



1 σχόλιο:

amethystos είπε...

Ο Κάμερον είναι άλλος ένας Βρετανός ο οποίος αγάπησε μέ πάθος τό οθωμανικό δίκαιο, από τή στιγμή πού τό γνώρισε. Πώς λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά;