Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Πολλοί Αμερικάνοι πιστεύουν ότι η Δευτέρα Παρουσία θα γίνει μέχρι το 2050


Δημοσκόπηση διαπιστώνει ότι το 41% των Αμερικανών αναμένει την Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού στη επόμενα 40 χρόνια. Επίσης οι περισσότεροι φοβούνται την πυρηνική τρομοκρατία

Μια νέα έρευνα διαπιστώνει ότι οι Αμερικανοί είναι διχασμένοι ως προς το αν πιστεύουν ότι ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει μέχρι το έτος 2050.


Μεταξύ των ερωτηθέντων στην έρευνα του Pew Research Center for the People and the Press και το Smithsonian Magazine, το 41% είπαν ότι αναμένουν την Δευτέρα Παρουσία του Ιησού στα επόμενα 40 χρόνια, ενώ το 46% είπε ότι μάλλον ή σίγουρα δεν θα συμβεί.


Η δημοσκόπηση δείχνει ότι το 58% των λευκών Ευαγγελικών πιστεύει ο Ιησούς θα επιστρέψει το 2050 σε σύγκριση με μόνο το 32% των Καθολικών, και μεταξύ των ερωτηθέντων αυτοί που δεν είχαν τελειώσει το Λύκειο το πιστεύουν τρεις φορές περισσότερο, από τα άτομα που έχουν απολυτήριο Λυκείου, την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού στα επόμενα 40 χρόνια.


Η πλειοψηφία του συνόλου των ερωτηθέντων, εν τω μεταξύ, αναφέρουν ότι αναμένουν να υπάρξει κάποιου είδους πυρηνικής τρομοκρατίας εναντίον των ΗΠΑ ή ακόμα και τρίτος παγκόσμιος πόλεμος μέχρι το 2050.


Εξήντα οκτώ τοις εκατό των ερωτηθέντων ηλικίας κάτω των 30 προβλέπουν ένα παγκόσμιο πόλεμο μέχρι το 2050, το 72% πιστεύει ότι θα υπάρξει παγκόσμια ενεργειακή κρίση μέχρι το 2050 και το 31% αναμένει ότι ένας αστεροειδής θα πλήξει τον πλανήτη.


Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 53% αναμένει μια τρομοκρατική επίθεση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών με τη χρήση πυρηνικών όπλων.


Η δημοσκόπηση δείχνει επίσης μια απότομη πτώση στη συνολική αισιοδοξία από το 1999, όταν το 81% των ανθρώπων ανέμενε μια καλή ζωή για τους ίδιους και τις οικογένειές του.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


1 σχόλιο:

Στυλιανός είπε...

Σίγουρα ο καιρός είναι κοντά, αλλά θα το μάθουμε ακριβώς μόνο οταν έρθει ο αντιχριστός όποτε μετράμε αντίστροφα (7 ή 3,5) χρόνια για να μάθουμε.
Η μέρα λένε θα είναι Κυριακή. Ο μήνας Μάρτιος. Το έτος άγνωστο.
Πάντως ο Θεός θα κολοβώσει τις μέρες...