Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΗΠΑ: Κυνήγι μαγισσών εναντίον όποιου ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, με αφορμή το φονικό στην Αριζόνα



Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com)
Η τραγωδία στο Tucson της Αριζόνας έχει οδηγήσει σε ένα ανελέητο ‘κυνήγι μαγισσών’ εναντίον όσων ασκούν κριτική στην κυβέρνηση Ομπάμα.
Παρά το γεγονός ότι ο δράστης των πυροβολισμών, Jared Loughner δεν είχε πολιτικά κίνητρα, το FBI έχει σχηματίσει μία λίστα με τους Αμερικανούς που θεωρεί ‘πιθανή απειλή’, μόνο και μόνο επειδή επέκριναν κυβερνητικούς παράγοντες - και τους στοχοποιούν με κατ 'οίκον επισκέψεις.
Ένας άνθρωπος από το Ozark της Αλαμπάμα, ο οποίος διαχειρίζεται ένα blog στο οποίο άσκησε, πέρυσι κριτική κατά του Δημοκρατικού μέλους του Κογκρέσου, Billy Long, δέχτηκε, συγκλονισμένος, στο σπίτι του, την επίσκεψη πράκτορα του FBI για ‘περαιτέρω ερωτήσεις’. Ο πράκτορας συνοδευόταν από τον Σερίφη της επαρχίας Green County, Jim Arnott, ο οποίος βγήκε από τα όρια της δικαιοδοσίας του, να συμμετάσχει σε αυτήν την πράξη της πολιτικής καταστολής που στρέφεται κατά του Clay Bowler, κατοίκου της επαρχίας County County.
Ο πράκτορας του FBI ήθελε να μάθει αν ο Μπόουλερ αποτελούσε ‘απειλή’ για τον Long, γιατί είχε χρησιμοποιήσει ένα blog στο Διαδίκτυο για να επισημάνει την ευνοιοκρατία και τη διαφθορά που αφορούν το μέλος του Κογκρέσου πριν από τη εκλογές στο νοτιοδυτικό Μισούρι, το Νοέμβριο, στις οποίες ο Long νίκησε τον Δημοκρατικό Scott Eckersley και αντικατέστησε τον απερχόμενο Roy Blunt.
Η πιο έντονη αντιπαράθεση που είχε ο Μπόουλερ με τον Long ήταν όταν τον ρώτησε μια ερώτηση σχετικά με τις πολιτικές δωρεές που είχε κάνει ο Long. Το video clip για το περιστατικό δείχνει τον Μπόουλερ να κάνει ήρεμα ερώτηση στον Long, καθώς το μέλος του Κογκρέσσου απομακρύνεται. Διαχειρίστηκε μια ιστοσελίδα που ονομάζεται "Ο Long είναι λάθος" (“Long is wrong”) σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την εκλογή του Long το περασμένο έτος. Η ιστοσελίδα έχει πλέον διακοπεί και ο Μπόουλερ δεν είχε καμία επαφή με το Long από το Σεπτέμβριο.
Ακόμη και ο πράκτορας του FBI που επισκέφθηκε Μπόουλερ αναγκάστηκε να συμφωνήσει ότι οι ενέργειές του δεν αποτελούν κάποιο είδος απειλής.
«Δεν είμαι απειλή για τον Long," δήλωσε ο Bowler. "Θεωρώ το όλο θέμα εντελώς αστείο, επειδή είμαι υπερασπιστής των συνταγματικών δικαιωμάτων και ποτέ δεν θα έκανα κάτι που θα έβαζε σε κίνδυνο αυτά τα συνταγματικά δικαιώματα».
Στον απόηχο της τραγωδίας του Tucson, ο πατέρας της 9χρονης Christina Green, του κοριτσιού που σκοτώθηκε στο φονικό της Αριζόνα, παρακάλεσε το έθνος, ο θάνατος της κόρης του να μην χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για την καταστρατήγηση των συνταγματικών δικαιωμάτων.
Επιπλέον, έχει επιβεβαιωθεί, ότι ο δολοφόνος Jared Loughner δεν είχε πολιτικά κίνητρα. Νωρίτερα αυτή την μία εβδομάδα ένας από τους στενότερους φίλους του από το σχολείο είπε στο ABC News ότι ο Loughner, "Δεν παρακολουθούσε τηλεόραση. Απεχθανόταν τις ειδήσεις. Δεν άκουγε πολτικά προγράμματα στο ραδιόφωνο. Δεν είχε κάποια πολιτική θέση. Δεν ήταν με την αριστερά. Δεν ήταν στην δεξιά".
Για άλλη μια φορά, οι ‘γύπες’ είναι ακόμη απασχολημένοι κάνοντας κύκλους γύρω από την τραγωδία της Αριζόνας, χρησιμοποιώντας την ως όχημα μέσω του οποίου θέλουν να προωθήσουν την δική τους αυταρχική και αντι-αμερικανική ατζέντα της πολιτικής καταστολής.
Σε μία άλλη συνέντευξη ο Μπόουλερ, ειρωνικά, μιλώντας για το περιστατικό περιέγραψε τον εαυτό του ως «ένα τρελό τύπος που εξακολουθεί να πιστεύει στο αμερικανικό όνειρο».

Την ίδια ώρα στην εκπομπή "This Week" του ABC ένας φιλελεύθερος οργισμένος που ο ηγέτης του Tea Party στο Tucson, Trent Humphries, διαφώνησε με την έκκλησή του για δρακόντεια μέτρα ελέγχου των όπλων, τον έβγαλε φωτογραφία, και στη συνέχεια φώναξε "είσαι νεκρός". Ο J. Eric Fuller, ο οποίος απείλησε τον Humphries, συνελήφθη, ακούγεται στο 0:50 του βίντεο να λέει "είσαι νεκρός", ενώ μιλάει ο Humphries. Ο J. Eric Fuller ήταν επιζών του φονικού στην Αριζόνα

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο στο οποίο ο Alex Jones προειδοποιεί πως μία πληθώρα τυραννικών επιχειρήσεων έχουν σχεδιαστεί για να διαλύσουν τις κοινότητες και να κάνουν τους πολίτες να στραφούν ο ένας κατά του άλλου. Οι δικαιολογίες για αυτά τα φασιστικά προγράμματα είναι πάντα ότι πρόκειται για ‘θέμα εθνικής ασφάλειας’. Ο πραγματικός λόγος για αυτά τα προγράμματα και ακόμη και για τα γεγονότα που προηγούνται, είναι να δημιουργηθεί ένα πλέγμα ελέγχου της αστυνομίας.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: