Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

ΦΙΛΑΝΔΙΑ: Πισίνες προμηθεύονται κουρτίνες για τους μετανάστες κολυμβητές


ΚΟ: Άλλο ένα δείγμα το πόσο δουλεύει η λεγόμενη «ενσωμάτωση» των - μουσουλμάνων και ας μην θέλει να το πει η ‘πολιτικά ορθή’ γλώσσα του άρθρου – μεταναστών στις πολυπολιτισμικές κοινωνίες του δυτικού κόσμου. Την ώρα που οι δυτικές κοινωνίες αυτοκαταργούνται και δείχνουν μία ιστορική, πολιτισμική και θρησκευτική εαυτοφοβία, οδηγώντας την συντριπτική πλειοψηφία των γηγενών σε φίμωση με την κατάργηση γιορτών, εθίμων και συμβόλων που «προκαλούν τον άλλον», οι απαιτήσεις των μεταναστών γίνονται απόλυτα σεβαστές, κάτι που για πολλούς οδηγεί τελικά, στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

HS: Η πισίνα στην συνοικία Martinlaakso της πόλης Vantaa στη νότια Φιλανδία, θα έχει ειδικές τάξεις για μετανάστες στις αρχές του επόμενου έτους. Στην πράξη, αφού κανονιστούν οι ώρες, τα μεγάλα παράθυρα της αίθουσας θα είναι καλυμμένα με κουρτίνες. Οι ρυθμίσεις αυτές σχετίζονται με μια εκστρατεία μεταναστών με την ονομασία «Αθλητισμός για Όλους» - στα πλαίσια της «ένταξης» των μεταναστών της Vantaa.

- Η αίθουσα είχε εξοπλιστεί με κουρτίνες από το φετινό φθινόπωρο. Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας να αφαιρεθούν όλα τα είδη των εμποδίων. Υπήρξαν εμπόδια στους μετανάστες, επειδή οι πισίνες είναι ανοιχτά μέρη και έτσι οι μετανάστες δεν έχουν καταφέρει να συμμετάσχουν σε κολυμβητικές δραστηριότητες, λέει η διευθύντρια του προγράμματος Marja Auroma.

Για το έργο έχουν συνεργαστεί αθλητικές οργανώσεις και οργανώσεις μεταναστών, οργανώσεις νεολαίας και σχολεία.

Η Auroma δικαιολογεί την εισαγωγή των κουρτινών για όσους θέλουν να υπάρχουν την ώρα της κολύμβησης. Οι κουρτίνες χρησιμοποιούνται επίσης κατά τη διάρκεια που σχολικές ομάδες χρησιμοποιούν την πισίνα, αν η ομάδα αποτελείται από τα παιδιά μεταναστών.

Στην συνοικία Korso της Vantaa υπάρχει επίσης πισίνα ξεχωριστή για τους μετανάστες, αλλά η χρήση των κουρτινών δεν είναι απαραίτητη, λόγω της αρχιτεκτονικής της πισίνας.

Η πισίνα στην συνοικία Martinlaakso έχει πρόγραμμα το φθινόπωρο για οικογένειες που κολυμπάνε γυμνές, όποτε οι κουρτίνες, θα χρησιμοποιούνται πάλι.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

konion είπε...

Οἱ μουσουλμᾶνοι θεωροῦν τὶς μὴ μουσουλμᾶνες πόρνες, ποὺ κάνουν μπάνιο μὲ ἄνδρες καὶ φυλᾶνε τὶς δικές τους γυναῖκες ἀπὸ τὴν πορνεία, γι' αὐτὸ θέλουν κουρτῖνες.
Αὐτὴ εἶναι ἡ μαύρη ἀλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Βρέθηκα κάποτε στο Μαρόκο ,(το οποίο σημειωτέον διαφημίζεται για σεξουαλικό τουρισμό ) και έκπληκτος διαπίστωσα ότι υπάρχουν οίκοι ανοχής ,στους οποίους μάλιστα σε οδηγούν παιδάκια (πιλότους τα αποκαλούν οι ναυτικοί) έναντι μικρού φιλοδωρήματος.
Οι εργαζόμενες ήταν ντόπιες ,αλλά ευσεβείς! πόρνες εν αντιθέσει με τις δικές μας που είναι τελείως... ασεβείς! :)