Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΗΠΑ: Της επιτέθηκε, της έκοψε το λαιμό και εκείνη του διάβαζε τη Βίβλο!


Η αστυνομία αναφέρει ότι μία γυναίκα στη Βόρεια Καρολίνα πέρασε περισσότερο από μία ώρα διαβάζοντας την Αγία Γραφή στον κακοποιό που εισέβαλε στο σπίτι της – και ο οποίος της είχε κόψει το λαιμό με ένα μαχαίρι.

Η Lindsay Wood και ο 15χρονος γιος της είχαν μόλις επιστρέψει στο σπίτι από την εκκλησία το βράδυ της Τετάρτης. Η Wood ζήτησε από το γιο της να μαζέψει τα σκουπίδια από την άκρη του πεζοδρομίου, αλλά μόλις εκείνος άρχισε να τα μαζεύει ένας άγνωστος τον έσπρωξε και μπήκε μέσα στο σπίτι, όπως αναφέρει η Shelby Star. Ο άγνωστος εισβολέας μίλησε για λίγο με την Wood. Στη συνέχεια, έβγαλε ένα μαχαίρι και την έκοψε στη δεξιά πλευρά του λαιμού της.

Μετά την επίθεση, η Wood άρχισε να μιλάει με τον άνθρωπο, ενώ ο γιος της έμεινε κρυμμένος έξω. Προσπάθησε να συζητήσει μαζί του, προσφέροντάς του το αυτοκίνητο και τα λεφτά της. Όταν δεν έδειξε να ενδιαφέρεται, άρχισε να του διαβάζει εδάφια από την Αγία Γραφή.

"Μέχρι που τον κάλεσε στην εκκλησία της," λέει ο αξιωματικός της αστυνομίας του Shelby Rick Stafford, στη Star. "Εκείνος της έλεγε ότι λυπήθηκε, και στη συνέχεια έφυγε."

Πριν φύγει, ο άντρας άνοιξε μια εξωτερική βρύση και σκάλισε ένα εξάκτινο αστέρι στο αυτοκίνητό της, αναφέρει το WCNC-TV.

Η κατάσταση της Wood είναι σταθερή, αν και δεν είναι σε θέση να μιλήσει μετά από την χειρουργική επέμβαση. Της έκαναν 20 με 25 ράμματα για να κλείσει η πληγή.

Σύμφωνα με το WCNC, η αστυνομία δεν πιστεύει ότι η Wood γνώριζε τον επιτιθέμενο, και έχει εντείνει τις περιπολίες στη γειτονιά.

«Θέλουμε να τον πιάσουμε», είπε ο Stafford.

Η γειτόνισσα της Wood, Faye Cooke, περίγραψε αυτή και το γιο της ως "καλούς Χριστιανούς."

«Δεν έχω καμία ιδέα γιατί κάτι τέτοιο συνέβη σε αυτήν," είπε η Cooke στο Star. "Δεν υπάρχει κανένας λόγος."

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Παναής είπε...

Κάτι Χριστιανές σαν και αυτήν μας βάζουν γυαλιά εμας εδω πέρα στο Ελλαδιστάν!Την έσφαζε και του διάβαζε την Βίβλο!Εμάς να μας σφάζουν θα βρίζουμε τους πολιτικούς και τον Χριστό!Παρολίγον μάρτυρας η κοπέλα...τουλάχιστον ας πάρουμε το παράδειγμα της και να αρχίσουμε να διαβάζουμε κανένα Ορθόδοξο βιβλίο για αρχή πριν αρχίζουν να μας σφάζουν....να φύγουμε "διαβασμένοι"τουλάχιστων!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να εκτιμάς πολύ λιγο τη ζωή σου για να το κάνεις αυτό.Και ωραία εσένα πες δεν σε νοιάζει αλλά τον γιο σου,το παίδι σου που θα το άφηνες μόνο του το ρώτησες?Και μετά τους λένε και καλούς χριστιάνους...βεβαίως...