Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Και οι παιδόφιλοι θέλουν να τους αποδεχτεί η κοινωνία όπως έγινε με τους ομοφυλόφιλους


Και οι παιδόφιλοι ισχυρίζονται ότι έχουν «γεννηθεί έτσι» ("born that way"). Έτσι πρέπει να θυσιάσουμε τα παιδιά μας σε αυτούς. Η κοινωνία βομβαρδίζεται με μηνύματα που επιτάσσουν την υπέρβαση των «ταμπού» και των ξεπερασμένων «στερεοτύπων» και την υποταγή όλων μας στη νέα «ηθική» (sic) που σερβίρουν οι ελίτ και τα media της νέας τάξης.

Από την Lulu (Henrymakow.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Την πρώτη φορά που άκουσα για τους παιδεραστές που προσπαθούσαν να διώξουν το «στίγμα» από πάνω τους και να περάσουν το μήνυμα στη κοινωνία ότι και αυτοί έχουν «δικαίωμα στην αγάπη», ήταν μέσω της Δρ Judith Reisman. (Σχ. ΚΟ: Η Judith Reisman είναι καθηγήτρια Νομικής, χριστιανή και πρόεδρος του Ινστιτούτου για τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, (Institute for Media Education), της οποίας η έρευνα έχει επικεντρωθεί κυρίως στην αποκάλυψη αυτού που αποκαλεί "δολιότητα" και "σεξουαλική παθολογία" εκείνων των "επιστημόνων του σεξ" που υποστηρίζουν την σεξουαλική επανάσταση. Βλέπε και εδώ).

Μίλησε για το Συμπόσιο B4U-ACT που πραγματοποιήθηκε στη Βαλτιμόρη τον Αύγουστο του 2011. Παιδεραστές και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας (APA), προσπάθησαν να δημιουργήσουν «μια γέφυρα κατανόησης» μεταξύ των παιδεραστών και της κοινωνίας των πολιτών, και να δώσουν στους παιδεραστές ένα φόρουμ για να μιλήσουν για τις επιθυμίες τους για τα παιδιά μας. 
(Σχ. ΚΟ: Στόχος της ομάδας ‘B4U-ACT’ είναι είναι να επανακατασκευάσουν την σκέψη των πολιτών σχετικά με αυτό που τόσο ευγενικά ονομάζουν “Minor-Attracted Persons” ("Πρόσωπα που Ελκύονται από Μικρότερους"). Αν είχαν την δυνατότητα, το σεξ μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων δεν θα ήταν πλέον ‘ταμπού’ και η παιδοφιλία δεν θα αναφερόταν πλέον, ως ψυχική ασθένεια από την Αμερικανική Ψυχιατρική Εταιρεία, η οποία το 1973 έβγαλε την ομοφυλοφιλία από το κατάλογο των "ψυχικών διαταραχών". Για το πόσο... «επιστημονική» ήταν η αλλαγή αυτή της ΑΡΑ βλέπε ΕΔΩ και ΕΔΩ)
Βλέπε σχετικό άρθρο : Μετά την ομοφυλοφιλία, σειρά έχει η πλήρης αποδοχή της παιδοφιλίας. Συνέδριο στις ΗΠΑ για να φύγει το ‘στίγμα’ από τους παιδεραστές.

Ελπίζουν ότι η APA θα επαναπροσδιορίσει τον κλινικό ορισμό της παιδοφιλίας ως μια «φυσική κατάσταση», ως κάτι με το οποίο οι άνθρωποι γεννιούνται και όχι αποτέλεσμα κάποιας προηγούμενης κακοποίησης ή έλλειψης γονικής σύνδεσης.

Είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε μια επανάληψη των όσων η ΑΡΑ είχε κάνει για την ομοφυλοφιλία, πίσω στη δεκαετία του '70, που είχε αποτέλεσμα την παρενόχληση όσων ανθρώπων τολμούν να μιλήσουν εναντίον της.

Η Judith Reisman ότι παρακολούθησε συμπόσιο για να δει από κοντά που το πάνε αυτοί οι ψυχοπαθείς, έτσι ώστε να  μπορούσε να προειδοποιήσει τον κόσμο. Είμαι τόσο ευγνώμων γι 'αυτήν.

Χθες, στον απόηχο της υπόθεσης του παιδεραστή προπονητή Jerry Sandusky που κακοποίησε παιδιά, ο ομοφυλόφιλος παρουσιαστής του CNN, ο Don Lemon (ο οποίος κακοποιήθηκε από έναν παιδεραστή, όταν ήταν μικρός), ρώτησε τους τηλεθεατές του, αν «οι παιδεραστές αξίζουν συμπάθειά μας»...

(Σχ. ΚΟ: Στις 22 Ιουνίου 2012 ολοκληρώθηκε η δίκη του Jerry Sandusky, προπονητή αμερικάνικου ποδοσφαίρου σε ομάδα ανηλίκων, ο οποίος αποδείχθηκε ένοχος για 45 στους 48 βιασμούς παιδιών και έτσι έκλεισε ο δικαστικός κύκλος, που έπληξε την φήμη του κολλεγίου, που τον «φιλοξενούσε».
Ο 68χρονος Jerry Sandusky αναμένεται να αντιμετωπίσει κάθειρξη πολλών χρόνων - θα μείνει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή - για την σεξουαλική παρενόχληση δέκα αγοριών τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Ένα από τα θύματα, που ανακρίθηκε, ξέσπασε σε λυγμούς, όταν άκουσε την ετυμηγορία. Ο Jerry Sandusky καταδικάστηκε για εικοσιπέντε κακουργήματα και είκοσι κακουργήματα).

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, ο εγκέφαλος των παιδεραστών είναι φτιαγμένος «με διαφορετικό τρόπο» και καθώς «έχουν γεννηθεί έτσι», δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν τους εαυτούς τους από το να ελκύονται σεξουαλικά από παιδιά, λέει.

Ανέφερε επίσης ότι δεν υπήρχε καμία διαθέσιμη θεραπεία ή γιατρειά για την "κατάσταση" τους.

Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια και τα αυτιά μου και σηκώθηκαν οι τρίχες της κεφαλής μου!

Χάρη στην Δρ Reisman, είδα από πριν, αυτό που θα ερχόταν, αλλά δεν περίμενα όμως να έρθει τόσο σύντομα ...

Ξέρω ότι η παιδοφιλία είναι αποτέλεσμα είτε κακοποίησης σε μικρή ηλικία είτε έλλειψης συναισθηματικού δεσίματος με τους γονείς (η οποία, ω τι έκπληξη!, είναι και αυτό που μπορεί να συμβάλει σε κάποιον να γίνει ομοφυλόφιλος), και όχι επειδή κανείς «γεννήθηκε παιδεραστής»!

Φίλοι μου, σας προειδοποιώ να προσέξετε πολύ τα παιδιά σας. Να έχετε το νου σας συνεχώς, γιατί οι καιροί είναι πονηροί και όλο αλλάζουν προς το χειρότερο.

"Είναι νόμιμο να αγαπάς". Αφίσα στην Πράγα πριν το λεγόμενο "Gay Pride". Στο τέλος φαίνεται (προφανώς) το σήμα με το Α των αναρχικών..
Σχ. ΚΟ: Χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική που χρησιμοποίησαν με επιτυχία και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν οι ακτιβιστές για τα «δικαιώματα των ομοφυλόφιλων», και έχουν καταφέρει να αλλάξουν την άποψη της κοινωνίας (τουλάχιστον στις ΗΠΑ), οι παιδόφιλοι έχουν αρχίσει και αυτοί να επιζητούν παρόμοια κατάσταση, υποστηρίζοντας ότι η επιθυμία τους για τα παιδιά είναι απλά ένας «σεξουαλικός προσανατολισμός» που δεν είναι διαφορετικός από αυτόν των ετεροφυλόφιλων ή των ομοφυλόφιλων. Στα ίδια χνάρια έχουν βαδίσει και οι πολύγαμοι, (εδώ και εδώ), ενώ σειρά τώρα έχουν πάρει και οι κτηνοβάτες, που αυτοπροσδιορίζονται ως «μειονότητα» που «αδικείται και «υφίσταται διακρίσεις». Προφανώς κάποια στιγμή θα ‘σκάσουν μύτη’ και οι νεκρόφιλοι, οι επιδειξίες, οι ηδονοβλεψίες, οι κοπρολάγνοι κλπ. Βλέπε σχετικά ΕΔΩ)

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /Πηγή

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως τα λες, αγαπητέ.
Όπως τα λες.
Γίνεται ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ της ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ και θα τίθενται ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ, ως ανώμαλοι, οι έχοντες ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΘΙΚΗ.
Επαληθεύονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ για την ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Βασικη και θεμελιωδης διαφορα μεταξυ της ομοφυλοφιλιας και της {ετεροφυλοφιλης η ομοφυλοφιλης} παιδοφιλιας ειναι οτι αναφερεται σε δυο συναινουντες ενηλικες πολιτες...ενω στην περιπτωση της παιδοφιλιας συνηθως υπαρχει βιασμος ψυχολογικος και σωματικος του παιδιου .Επομενως μιλαμε για δυο εντελως διαφορετικες καταστασεις .
Και δεν καταλβα Κοκκινε Ουρανε γιατι δεν συγχεεις και τους ετεροφυλοφιλους με τους ετεροφυλοφιλους παιδεραστες ?
Δηλαδη ολα τα στραβα κουλουρια ειναι της νυφης ?
Επισης θα ηθελα να σας πληροφορησω , οσοι τυχον εξακολουθειτε να θεωρειτε ανωμαλια και ψυχικη νοσο την ομοφυλοφιλια ...οτι εκτος απο τις ΗΠΑ και σε πολλες αλλες χωρες οι ενωσεις ψυχολογων , ψυχιατρων και σεξολογων δεν θεωρουν ασθενεια την ομοφυλοφιλια .Συγκεκριμενα σε ολες τις χωρες της Δυτικης Ευρωπης {και την Ελλαδα} στον Καναδα ,Αυστραλια , Βραζιλια ,Αργεντινη ,δηλαδη σε ολες τις προοδευμενες στα θεματα δημοκρατιας χωρες.
Φυσικα οι ομοφυλοφιλοι καταπιεζονται η και διωκονται σε υπαναπτυκτες χωρες , σε χωρες που ακομα εχουν δημοκρατικο ελλειμμα και στις μουσουλμανικες χωρες .
Φανταζομαι οτι προτιματε να ζειτε στην πρωτη πρωτη κατηγορια χωρων , αν και για ορισμενους απο σας αμφιβαλλω ...Μαλλον θα προτιμουσατε να ζειτε σε μια χωρα τυπου χριστιανικου Ιραν !
Με την προσηκουσα ταπεινοφροσυνη ενας ''ψυχασθενης'' ,''αρρωστος σεξουαλικα'' , ''αμαρτωλος σαρκικα με ηδη καπαρωμενη σουιτα στην ...κολαση'' ,ενα ''ατεκνο λαθος της Φυσεως''...
Αχιλλεας Πατροκλος
Υ.Γ. Συγγνωμη αν ξεχασα κανεναν αλλο κοσμητικο τιτλο μου ...προσθεστε κατα βουληση και υποτιθεται χριστιανικη και επιστημονικη αδεια...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι γενικώς και ειδικώς ΦΑΝΑΤΙΚΑ, ΚΑΤΑ της σωματικής και ψυχικής βίας επάνω στο σώμα του πλησίον, αλλά ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ, ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ...ΑΝ κάποιος Κερατάς μού ακούμπαγε σεξουαλικώς, ΑΝΗΛΙΚΟ, αυτόν τον Κερατά, ΟΠΟΤΕ και αν έπεφτε στα χέρια μου, θα τον έκλεινα κάπου και θα τον έγδερνα οριζοντίως και καθέτως, ΜΕΧΡΙ θανάτου, βάζοντας επάνω στις πληγές του κάθε τόσο και χοντρό ΑΛΑΤΙ για να... νοστιμέψει, το κρέας του.

Μετά...αυτό που θα απέμενε θα το τάιζα σε σκύλους!

Την ίδια τάση με εμένα έχει και ένας φίλος μου, μεγαλοδικαστής.

Και αυτός πολύυυυυ του κατηχητικού επίσης.

Κατάλαβες τώρα ΠΌΣΟ ΣΩΖΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ;

Ετσι.
Επειδή χάθηκε ο σεβασμός για την Ορθοδοξία από τον κόσμο, μίλησα για τις ΤΑΣΕΙΣ που θα μου ανέβαιναν σε τέτοια κολασμένη περίπτωση, για να καταλάβουν κάποιοι αργόστροφοι.

Ευτυχώς, ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ,
ΜΕ ΦΥΛΑΞΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΓΩ ΦΥΛΑΞΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ, ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΟΥ!

;-)

Ανώνυμος είπε...

H Σαϊεντολογία διαλύει (και διάσημες) οικογένειες: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63679665

SkyWatcher είπε...

Αχιλλέα,
Δεν μίλησε κανένας για "ψυχασθένεια". Τουλάχιστον, όχι ο ΚΟ.
Την ομοφυλοφιλία την είχαν μέχρι το '70 στις "ψυχικές διαταραχές". Ψυχική διαταραχή είναι και μια φοβία ή οι διαταραχές ύπνου.

Για την παιδεραστία όμως τίθεται το ερώτημα: εάν το παιδί είναι 14 ή 15 χρονών και "συναινεί" έχουμε "βιασμό"; Εάν είναι πιο μικρό; Γιατί αυτό είναι το επιχείρημα των παιδόφιλων (που έκαναν και κόμμα στην Ολλανδία).
"Μπορούσα κανονικά να νιώσω, πώς τα μικρά κοριτσάκια από την ηλικία των πέντε ετών είχαν ήδη μάθει να μου την πέφτουν" λέει ο Κον Μπέντιτ, γνωστός και ως "κόκκινος Ντάνι" του γαλλικού Μάη του 1968. .
Εάν την πέφτει το 5χρονο έχουμε "συναίνεση";

Το θέμα είναι ότι εξ αιτίας της δράσης των ομοφυλόφιλων ακτιβιστών (και της συστηματικής πλύσης εγκεφάλου κατ'εμέ) η κοινωνία έχει εξοικιωθεί με όρους όπως "διαφορετικότητα", "ερωτικός προσανατολισμός" κλπ, κάνοντας την "αποδοχή" και άλλων "προσανατολισμών" πολύ πιο εύκολη.

Δεν ξέρω για τις "προοδευτικές" χώρες της Δύσης, αλλά το να μην επιτρέπεται στον ομοφυλόφιλο να κατέχει δημόσιο αξίωμα δεν το θέσπισε το Ιράν, αλλά η αρχαία Ελλάδα.

konion είπε...

Συμπέρασμα (ὅσο σκληρὸ καὶ κυνικό): Κάνετε πολλὰ παιδιὰ κι ὅσα σᾶς μείνουν. Κατάλαβατε πόση ἀνωμαλία καὶ διαστροφὴ ὑπάρχει. Ἔσονται ἀπώλειες.

Ἡ ἀνωμαλία καὶ ἡ διαστροφὴ διαλύουν τὴν κοινωνία, ὅσο πιὸ πολλοὶ εἶναι οἱ κανονικοί, τόσο πιὸ πολλὲς ἐλπίδες ἔχουμε.
Στὸ τέλος ὅλοι ἔτσι θὰ γεννιοῦνται, ἀκόμη καὶ οἱ δολοφόνοι.

Μετὰ σοῦ λέει γιατὶ ἡ κουλτούρα αὐτὴ δὲν ἀναπαράγει τὸν ἑαυτό της, ἡ ὑπογεννητικότης εἶναι φυσικὴ συνέπεια.

Ἀλήθεια τὶ λέει τὸ Ἰσλάμ, γιὰ ἐσᾶς τὸ λέω ποὺ ἀγαπᾶτε τὴν πολυπολιτισμικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Όντως η ομοφυλοφιλία δεν είναι ασθένεια.Είναι ΠΑΡΑ ΦΥΣΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.Εκτός κι αν είναι φυσιολογικό να έχεις ακράτεια από το ορθό λόγω παρά φύσην χρήσης.
Οδυσσέας Πολύφημος.

Ανώνυμος είπε...

Sky watcher ασφαλως ουτε ψυχικη διαταραχη ειναι η ομοφυλοφυλια ... ειναι απλως μια διαφορετικη {μειοψηφουσα} ερωτικη εκφραση.Γνωριζω ετεροφυλοφιλους ακραια διαταραγμενους ψυχικα , γι'αυτο ομως δεν ευθυνεται η ετεροφυλοφιλια τους ...Αντιστοιχως και οι οποιες ψυχικες διαταραχες παρουσιαζουν καποιοι ομοφυλοφιλοι δεν οφειλονται στην ομοφυλοφιλια τους , αλλα σε εξωγενεις παραγοντες οικογενειακους η κοινωνικους.Οι ομοφυλοφιλοι εχουν καθε δικαιωμα στην συντροφικοτητα και την κοινωνικη ισοτητα , διοτι προκειται για συναινουντες ενηλικες πολιτες ,που δεν βλαπτουν τους συμπολιτες τους κατ'ελαχιστον.
Προσωπικα πιστευω οτι η παιδοφιλια ειναι το ιδιο φυσιολογικη με την ετεροφυλοφιλια οσο και σκανδαλωδες κι αν ακουγεται αυτο .Ομως επειδη το παιδι αφ'ενος δεν ειναι εις θεση να υπερασπιστει τον εαυτο του η να λαβει μια ιδιαιτερα σημαντικη αποφαση και αφ'ετερου σωματικα ειναι ανωριμο ειναι καταδικαστεα μια παιδεραστικη σχεση .Συζητειται αν το παιδι ειναι απο 14 ετων και ανω , αλλα εκει προκειται για εφηβοφιλια . Στις περισσοτερες ισλαμικες χωρες επιτρεπεται ο γαμος με 14χρονα κοριτσια και σε μερικες και με 9χρονα...οποτε μπορουμε να μιλαμε για παιδοφιλια.
Προσωπικα θεωρω οτι ερωτικη σχεση ενηλικα με εφηβο η εφηβη κατω των 17 ετων πρεπει να απαγορευεται .Οσο για την παιδοφιλια νομιζω πως ειναι καταδικαστεα , ομως δεν μου αρεσουν οι ακραιες ποινες που προτεινουν καποιοι .Αλλο δικαιοσυνη κι αλλο εκδικηση .

Ανώνυμος είπε...

Λησμονησα να υπογραψω την απαντηση μου στο σχολιο του Sky watcher .
Oσο για την περιπαικτικη διαθεση του Οδυσσεα Πολυφημου για ποια ακρατεια ομιλει? Πιθανον καποιοι που ειναι ερωτομανεις η πορνοι/ες επαγγελματιες να υποφερουν απο ακρατεια .Παντως οι συνηθισμενοι ομοφυλοφιλοι απο ακρατεια δεν υποφερουν ... αντιθετως υποφερουν απο την ρατσιστικη ακρατεια και τη βλακεια ορισμενων υστερικων αντιομοφυλοφιλων...
Αχιλλεας Πατροκλος

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά θεωρώ και τους ομοφυλόφιλους και τους παιδεραστές άτομα με ψυχιατρικά προβλήματα, τώρα τα δικαιώματα που ζητούν όλα αυτά τα παράσιτα της κοινωνίας είναι παραμύθια, για έναν απλό λόγο, ας έρθουν όλοι αυτή οι άρρωστοι από μένα και από οποιοιδήποτε άλλον σαν και μένα να διεκδικήσουν τις ανωμαλίες τους, το σουτ που θα φάνε θα είναι ανεκδιήγητο, όποτε τι συζητάμε; Μήπως είδε κανένας από μας όλους αυτούς τους λεχρίτες και δεν τους έκραξε στο δρόμο; Η μήπως όλοι αυτοί κυκλοφορούν άνετα στο δρόμο χωρίς να ξεφτιλίζονται; Δικαιώματα και κουραφέξαλα, εγώ προσωπικά όπου βλέπω τέτοιους τους μπιλινικώνω, όπως έγινε και στην παρέλαση των Γκέι στην Σαλονίκη και τους πήρε ο κόσμος παραμάζωμα, ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ ΡΕ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ.

SkyWatcher είπε...

"Προσωπικα πιστευω οτι η παιδοφιλια ειναι το ιδιο φυσιολογικη με την ετεροφυλοφιλια".... Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω ρε Αχιλλέα και δεν πιστεύω στα μάτια μου.... Ή μάλλον επιβεβαιώνεται η άποψη ότι οι ομοφυλόφιλοι έχοντας κάνει σημαία την "ανεκτικότητα", είτε "εκ φύσεως", είτε για λόγους πολιτικής, όπου βρουν "ιδιαιτερότητα" ή "παρέκκλιση" σιγοντάρουν ή υπερθεματίζουν...

Αλήθεια και η κτηνοβασία είναι "το ιδιο φυσιολογικη με την ετεροφυλοφιλια";;;

Ανώνυμος είπε...

Sky watcher ο ομοφυλοφιλος εχει την τυχη η την ατυχια απο την παιδικη του {συνηθως} ηλικια να εχει βρεθει αντιμετωπος με την απορριψη η και τα ...μπινελικια που λεει υπερηφανος καφρος παραπανω... κατα των ομοφυλοφιλων.
Αυτο μας καθιστα ευαισθητους σε θεματα κοινωνικου κανιβαλισμου ακομα κι οταν δεν μας αφορα ως ομαδα .
Ο κανιβαλισμος κατα των παιδεραστων μου ειναι το ιδιο απωθητικος με τον βιασμο ενος παιδιου.Υπαρχει Δικαιοσυνη , αν βιασει καποιος ενα παιδι...Αλλωστε ολοι οι παιδοφιλοι δεν προβαινουν σε βιασμους και θωπειες παιδιων!

Πιστευω οτι η παιδοφιλια ειναι πολυ πιο διαδεδομενη στο ανθρωπινο ειδος απ'οτι πιστευομε στις δυτικες κοινωνιες. Αποδειξη η διαδοση της παιδεραστιας στην Αρχαια Ελλαδα αλλα και σημερα στις μουσουλμανικες κοινωνιες .Ειναι χαρακτηριστικο οτι ο μεγαλος ιμαμης της Σαουδικης Αραβιας δηλωσε κατ'επαναληψη και προσφατως μαλιστα οτι μπορει ενας μεγαλος αντρας να νυμφευτει ακομη και ενα 9χρονο κοριτσακι !
Μαλιστα υπαρχουν ισλαμιστες θεολογοι και ιμαμηδες, που σεβομενοι τον γαμο του Μωαμεθ με την 6χρονη Αισα ,εγκρινουν ακομα κι εναν γαμο με εξαχρονο κοριτσακι...

Υπ'αυτη την εννοια Sky watcher θεωρω οτι η παιδοφιλια ειναι φυσιολογικη ερωτικη ορμη του ανθρωπινου ειδους .Το να κρυβομαστε υποκριτικα πισω απο το δαχτυλο μας και να κρυβουμε κατω απο το χαλι αυτα που μας ενοχλουν δεν λυνει κανενα προβλημα.
Νομιζω πως οι παιδοφιλοι να αντιμετωπιζονται με κατανοηση και να βοηθουνται απο ειδικους σεξολογους και ψυχολογους ,ωστε να μην μετατρεπονται σε παιδεραστες.

Sky watcher φαινεσαι ψαγμενος ανθρωπος , απορω λοιπον πως δεν γνωριζεις οτι η περισσοτεροι ανθρωποι χαρακτηριζομαστε απο μια η περισσοτερες σεξουαλικες ''ιδιαιτεροτητες'' , ''παρεκκλισεις'' η ''γουστα''.Το να αρνειται καποιος αυτη τη φυσιολογια του ανθρωπινου ερωτισμου ισοδυναμει με εθελοτυφλια.Αυτη η εθελοτυφλια που οφειλεται στον πολιτισμο ειναι αφυσικη!Ο πολιτισμος εξ αλλου κατηγορειται απο πολλους ψυχολογους ως η πηγη της εσωτερικης δυστυχιας του ανθρωπου.
Αχιλλεας Πατροκλος

ΥΓ Ενημερωσου για τον πανσεξουαλισμο των Μπονομπο και πες μου αν τον βρισκεις αφυσικο...Η Φυση τα εχει ολα ,"ωραια" και "ασχημα" , κι αυτο αν μας αρεσει η οχι την αφηνει παγερα αδιαφορη !
Η Φυση πορευεται ανεξαρτητα και περαν απο τις δικες μας επιθυμιες, αποψεις , ιδεες και πιστεις.

Ανώνυμος είπε...

Sky watcher προφανως οριζουμε με διαφορετικο τροπο την εννοια της λεξεως ''φυσιολογικος'' και νομιζω οτι ο δικος σου τροπος ειναι αυθαιρετος και λανθασμενος.

Κατ'εμε το οτι το λιονταρι κατασπαραζει ζωντανη την αντιλοπη ειναι μεν απεχθες αλλα απολυτως φυσιολογικο...και βεβαιως καθολου νορμαλ , αφου το οτι τα λιονταρια ειναι σαρκοβορα δεν ειναι νορμα ισον κανονας αλλα απολυτον...Τοσο το νορμαλ οσο και το παρεκκλινον απο τη νορμα ειναι απολυτως φυσιολογικα.

Αντιθετως εσυ οριζεις το φυσιολογικο βασει των ιδεων σου η της νορμας.
Κανεις δηλαδη το λαθος να θεωρεις οτι το φυσιολογικο καθοριζεται απο ενα συνολο ιδεων ψυχολογικης , φιλοσοφικης η θρησκευτικης προελευσεως η απο την πλειονοτητα της νορμας ...
Ομως η Φυση - και ο Θεος - κεινται περαν της ανθρωπινης σκεψεως και βουλησεως και καθολου δεν ισχυει το "παντων χρηματων μετρον ανθρωπος"...
Αχιλλεας Πατροκλος

Ανώνυμος είπε...

Sky Watcher μια και ανεφερες την Αρχαια Ελλαδα να σου θυμισω οτι η θεση των ομοφυλοφιλων κατα εποχη και πολη-κρατος διαφερει .Απο δημοσια αξιωματα αποκλειονταν οσοι εκπορνευονταν ,εταιριζονταν και οχι αυτοι που ειχαν ομοφυλοφιλες σχεσεις .Αποδειξη ο Αλκιβιαδης που εγινε αρχιστρατηγος καθως και ο Δικαιος Αριστειδης και ο Θεμιστοκλης , οι οποιοι οπως λεγει ο Πλουταρχος ειχαν εχθρικες σχεσεις λογω του οτι ηταν ερωτικοι αντιζηλοι...ειχαν ερωτευτει τον ωραιο και αρρενωπο νεο {με γενειαδα...} Στησιλεω.

Ακομα οπως λεγει ο Θουκυδιδης αλλα και ο Αριστοτελης ο τυραννος των Αθηνων Ιππαρχος ,γιος του Πεισιστρατου, δολοφονηθηκε απο τον Αριστογειτονα, διοτι ερωτευτηκε τον Αρμοδιο ...Αρμοδιος και Αριστογειτων ηταν ενα αγαπημενο ζευγαρι εραστων, προτυπο ομοφυλοφιλου ζευγους.

Εδω βεβαια γινονται γελοιοι και ορισμενοι ''φασιστοειδεις'' τυποι που λενε οτι δυο ομοφυλοφιλοι δολοφονησαν τον Ιππαρχο και εφεραν την παρακμιακη και εκμαυλιστικη Δημοκρατια στην αριστοκρατικη και ηθικη Αθηνα... ξεχνωντας η μαλλον μη γνωριζοντας οτι και ο τυραννος Ιππαρχος ομοφυλοφιλος ηταν...

Αλλα και ο Φιλιππος της Μακεδονιας δολοφονηθηκε απο τον εραστη του Παυσανια , επειδη δεν τον προστατευσε , οταν κατα τη διαρκεια συμποσιου τους ο στρατηγος Ατταλος βιασε τον Παυσανια...

Οσο για τον περιφημο Ιερο Λοχο που ηταν ιερος επειδη απετελειτο απο 350 ομοερωτικα ζευγαρια ρωμαλαιων Θηβαιων ,ορκισμενα σε ιερη θρησκευτικη τελετη στον βωμο του Ιολαου , εραστη του Ηρακλεους...Αυτα αναφερουν ο Πλατων ,Συμποσιον -ο Πλουταρχος,Πελοπιδας και ερωτικος -ο Ξενοφων ,Ελληνικα.

Αυτα ετσι εντελως ενδεικτικα ...για περισσοτερα σχετικα με την ομοφυλοφιλια στην Αρχαια ελληνικη κοινωνια ,τεχνη και θρησκεια σε καμμια ...διακοσαρια σχετικα βιβλια με χιλιαδες αναφορες...

Αχιλλεας Πατροκλος

Υ.Γ Φυσικα οσοι εχουν ως εμβλημα τους το "ου με πεισεις καν με πεισης" δεν θα πειστουν που o κοσμος να χαλασει...Οπως δεν πειθονταν οι χριστιανοι ιεροεξεταστες οτι η Γη γυριζει παρα τις αποδειξεις που τους προσκομισε ο κυριος "και ομως η Γη γυριζει"...τουτεστιν ο Γαλιλαιος.

Ανώνυμος είπε...

Κατά κάποιους χωρίς...παρωπίδες και...ψευδοκαθωςπρεπεισμούς η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική.
Οπότε ως αποτέλεσμα ενός φυσιολογικού έρωτα "άνδρα" προς "άνδρα" και "γυναίκας" προς "γυναίκα" μπορεί να γίνει αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους.
Γιατί προφανώς η "πίσω πόρτα" δεν μας δόθηκε μόνο ώστε να αφοδεύουμε αλλά και να αγαπιόμαστε.
Όπως φυσιολογικό κατά κάποιους κοντόσταυλους,είναι να τεκνοποιεί μια εννίαχρονη αλλά και να προσπαθεί κάποιος άνθρωπος να γονιμοποιήσει μια...κατσίκα και να θέλει να τον θεωρούμε ομαλό και υγιή.

Όσον αφορά την ακράτεια δεν έχω γνώση από όμο αλλά από θηλυκά που κάνανε το λάθος με τον φίλο τους αλλά και το σύζυγό τους και μετάνοιωσαν την ώρα και τη στιγμή που το έκαναν.
Κατά δήλωση των παθουσών οι τελέσαντες την καταστροφή δεν ήταν "φυσικάρηδες".
Προφανώς η "πίσω πόρτα" δεν παθαίνει ζημιά από pee-wees αλλά η "παραβίαση" είναι και πάλι "παραβίαση".
Ευτυχώς δεν έχω τέτοιες προσωπικές εμπειρίες οπότε οι έχοντες την "πίσω πόρτα παραβιασμένη" ή όσοι συνέβαλλαν σε κάτι τέτοιο να δικαιούνται δια να ομιλούν και πιθανόν ουχί εγώ.

Περιπαικτική διάθεση;Ποιός περιπαίζει ποιόν;

Δικαίωμα κάποιου άμα θέλει να κάθεται στο παλούκι αλλά μην προσπαθεί να μας το πασσάρει για φυσιολογικό έρωτα.Νισάφι πιά.

Οδυσσέας Πολύφημος

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να προσπαθείς να βαπτίσεις το γάλα μακράς διαρκείας ως φρέσκο,αυτό ποτέ δεν θα έχει τον ορισμό του φρέσκου όταν λήγει σε 15 μέρες ότι κι αν λέει η νομοθεσία,ότι κι αν γράφει η συσκευασία.

Όσο και να προσπαθούν οι κίναιδοι να γίνουν αποδεκτοί ως ισότιμα περήφανα μέλη της κοινωνίας μας ποτέ δεν θα το καταφέρουν.
Γιατί ακόμη κι αν καταφέρουν να γυρίσουν το νόμο με το μέρος τους και κείμενα όπως το δικό μου διώκονται ποινικά,ποτέ δεν θα υπάρξει γονιός περήφανος για το γιό του που είναι ομο.
Θα τον αγαπάει ως παιδί του,θα τον πονάει ως σπλάχνο του,αλλά θα τον τρώει το σαράκι.
Κι αυτό θα το νοιώθει ο γιός και τον καημό του για το σαράκι των γονιών του δεν θα τον ανακουφίζει καμμία νομοθεσία.
Η ανωμαλία είναι ανωμαλία και καμμιά "συσκευασία" δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα του περιεχομένου της.

Οδυσσέας Πολύφημος

Ανώνυμος είπε...

Οδυσσεα Πολυφημε ο εχων ωτα ακουειν ακουετω ... γι'αυτους που εχουν αυτια μιλαω και επιχειρηματολογω.
Φυσικα ειναι δικαιωμα σου να κλεινεις και αυτια και ματια ,ανοιγοντας ταυτοχρονως το στομα σου για να υποτιμησεις , να εξυβρισεις προκειμενου να εξυψωθεις εσυ ο σωστος και φυσιολογικος...
Θα σου προτεινα να ασχοληθεις με το δοκαρι που ειναι μπηγμενο στο ματι σου και να αφησεις ησυχα τα δοκαρια των αλλων .
Να σου γνωστοποιησω τελος οτι εκτος απο τον πρωκτικο ερωτα υπαρχουν καμμια εικοσαρια διαφορετικοι τροπου να κανει ερωτα ο ανθρωπος.Αλλωστε υπαρχουν ομοφυλοφιλοι που δεν αρεσκονται να "καθονται στο παλουκι" και ετεροφυλοφιλοι που αρεσκονται...
Στους ανθρωπους ο ερωτας δεν αποσκοπει ντε και καλα στην αναπαραγωγη ...Συμφωνα με την αναπαραγωγικη προσεγγιση σου στον ερωτα , τα ετεροφυλοφιλα ζευγαρια αφ'ης στιγμης αποκτησουν τον επιθυμητο αριθμο παιδιων θα πρεπει να σταματησουν να κανουν ερωτα.

Οι ομοφυλοφιλοι δεν ζητουν να επιβαλουν στους αλλους τον δικο τους τροπο ζωης ουτε να τους αποδεχτουν οι υπερσυντηρητικοι συμπολιτες τους { χωρια κοιμομαστε...} , αλλα ζητουν να τους αντιμετωπιζει ισοτιμα η Πολιτεια.
Η ισονομια ειναι το εκ των ουκ ανευ θεμελιο της δικαιοσυνης και να ειστε βεβαιοι οτι αργα η γρηγορα θα κερδισουν την ισονομια.
Αχιλλεας Πατροκλος

Ανώνυμος είπε...

Αν εξύβριζα θα είχα φάει πόρτα από τον διαχειριστή του blog.Μήπως φαντασιώνεσαι ότι σε βρίζουν;Για ψάξε το.

Αλήθεια,σχολιάζεις θετικά την ομο και την ευθανασία γερόντων σε κατασταλαγμένο συντηρητικό blog συντηρητικών αναγνωστών και λες ότι απευθύνεσαι σε όσους έχουν ανοικτά μάτια και αυτιά ;
Μήπως σου αρέσει να τρίβεσαι στα αγκάθια,να προκαλείς και να προκαλείσαι;
Εσύ δεν εκφέρεις απλώς άποψη.Έχεις πάρει υπεργολαβία.
Μήπως να μπω κι εγώ στο site του Γαύρου και να σχολιάζω τα πέτσινα πρωταθλήματά του και να λέω ότι απευθύνομαι σε ανοικτά μάτια και αυτιά και να το κάνω και σε ημερήσια συχνότητα ;
Τι λες,θα αρχίσουν να κλαίνε γονυπετείς και μετανοημένοι οι πεπλανημένοι γαύροι ;

Η αναπαραγωγική προσέγγιση δικαιώνει το ορθόν της ετεροφυλοφιλικής σχέσης και το ανώμαλον της ομο.Όταν σπέρμα γονιμοποιήσει σπέρμα και ωάριο άλλο ωάριο θα βγάλω το...δοκάρι από το μάτι μου και θα το βάλω όπου θέλεις.

Κληρονομικά δικαιώματα,σύμφωνα συμβίωσης,ναι.Αλλά υιοθεσία παιδιών είναι απλά "αιτία πολέμου".Αν έτσι νοείται η ισονομία
πολιτών τότε το τέλος της ανθρωπότητας είναι κοντά.

Και τελικά θα κερδίσουν οι αρσενοκοίτες την "ισονομία".Προς Σόδομα και Γόμορα οδεύουμε σύμφωνα με τις προφητείες.

Να εξυψωθώ εγώ ο σωστός και φυσιολογικός;!Άνθρωπος χωρίς πάθη κι ελαττώματα δεν υπάρχει,πόσο μάλλον εγώ.Κι όπως προείπα εσένα σου αρέσει να προκαλείς κι εγώ πέφτω στην παγίδα σου.
Αλλά μέχρι εδώ.Προσωπικά δε συνεχίζω αυτήν την αντιπαράθεση.
Έχεις τον τελευταίο λόγο και δεν πρόκειται να απαντήσω γιατί ο διαχειριστής θα αρχίσει να φορτώνει.

Εσύ που ξέρεις πολλά,δεν μου λες,ξέρεις πολλούς γονείς να ξεχειλίζουν από περηφάνεια για τον αρσενοκοίτη γιό τους;

Κι όπως είπα,περιμένω απάντηση αλλά δεν το συνεχίζω,ούτε σε αυτή την ανάρτηση ούτε σε άλλη.Ας τσιμπήσει άλλος το δόλωμα.

Οδυσσέας Πολύφημος

SkyWatcher είπε...

Πάντως, Πολύφημε αδελφέ μου...εάν δεν είχες εκείνη την εμμονή περί "γαύρου", θα σου έδεινα το βραβείο του καλύτερου αναγώστη σχολιαστή... και θα έψαχνα και για κανένα παραπανήσιο μάτι....

kostas.lacon είπε...

Οδυσσεα Πολυφημε κατανοω την αλλεργια σου στην αντιθετη αποψη ...Προσωπικα συνηθιζω να μιλω με επιχειρηματα και οχι υποτιμησεις.
Την ευθανασια για τους υπερηλικες δεν την υποστηριζω ...μαλλον εχεις παραισθησεις.Σεβομαι ομως τον ανθρωπινο πονο.Οταν τα φαρμακα παρατεινουν το μαρτυριο ενος ανιατου ειναι χειροτερα και αντιχριστιανικοτερα απο την ευθανασια .Η αληθεια εχει πολυ συχνα δυο οψεις...

Δεν γνωριζα οτι τα συντηρητικα σαιτ θυμωνουν , οταν ενας σχολιαστης ειναι αντιθετης αποψεως...Ο sky watcher εχει τη δυνατοτητα να μη δημοσιευσει το σχολιο μου ,αλλα σε αυτη την περιπτωση θα θυμιζε σιωπηλο νεκροταφειο ο χωρος των σχολιων.

Ναι ευτυχως για μενα γνωριζω γονεις που ειναι υπερηφανοι για το ομοφυλοφιλο παιδι τους , πρωτα πρωτα να αναφερω τη μητερα μου ,εναν ανθρωπο με περισσεια αγαπη ,μια ηρωιδα που γεννησε επτα παιδια ,μια αγνη χριστιανη που η θεση της οτι ο Θεος με εκανε ομοφυλοφιλο και Αυτος γνωριζει το γιατι ,με εσωσε.

Αληθεια νομιζεις οτι οι γονεις των Μιχαηλ Αγγελου , Λεοναρντο ντα Βιντσι , Χατζιδακη ,Νουρεγιεφ δεν ηταν υπερηφανοι για τα παιδια τους?
Μηπως επειδη δεν εκαναν παιδια μειωθηκε η αξια τους ? Οι μοναχοι και οι αρχιερεις και τοσοι και τοσοι ατεκνοι αγιοι και αγιες χανουν την αξια τους επειδη δεν τεκνοποιησαν ?

Αχιλλεας Πατροκλος