Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Νέος νόμος στις ΗΠΑ προστατεύει παιδόφιλους και λοιπούς "εναλλακτικούς"


Έτοιμος για ψήφιση ο νέος νόμος στις ΗΠΑ που θα προστατεύει τους παιδόφιλους. Με το Νόμο περί "Εγκλημάτων Μίσους" θα προστατεύονται εκτός από τους ομοφυλόφιλους και οι 547 "παραφιλίες".


Πηγή: © 2009 WorldNetDaily


Ηγέτης αμερικάνικης χριστιανικής οργάνωσης για την Προστασία της Οικογένειας, καλεί τις οικογένειες σε όλη τη χώρα να έλθουν σε επαφή με τους γερουσιαστές των ΗΠΑ, προκειμένου να εμποδίσουν ένα νομοσχέδιο που ήδη έχει περάσει από το Κονγκρέσο και περιμένει τον πρόεδρο Obama – σύμφωνα με το οποίο θα προστατεύονται "και οι 547 μορφές σεξουαλικής παρεκτροπής ή «παραφιλίες» που καθορίζονται από τον Αμερικανικό Ψυχιατρικό Σύλλογο."

[ Για τις Παραφιλίες (ή Σεξουαλικές Παρεκκλίσεις) στις οποίες περιλαμβάνονται η παιδοφιλία, ο φετιχισμός, η κτηνοβασία, η νεκροφιλία κλπ βλέπε το http://www.psychologia.gr ΕΔΩ].

Το νομοσχέδιο HR 1913, που αφορά τα λεγόμενα "εγκλήματα μίσους", ("Hate Crimes") που έφεραν στο Κονγκρέσο για ψήφιση οι Δημοκρατικοί Γερουσιαστές Edward Kennedy (φωτο) και Patrick Leahy, εγκρίθηκε τελικά με ψηφοφορία, 249 ψήφους υπέρ και 175 ψήφους κατά.


Το νομοσχέδιο, ονομάστηκε «Matthew Shepard Hate Crimes Prevention Act» («Νόμος/Πράξη Πρόληψης Εγκλημάτων Μίσους Μάθιου Σέπαρντ») - εξαιτίας ενός ομοφυλόφιλου από το Wyoming των ΗΠΑ, του Matthew Shepard, (φώτο) που σκοτώθηκε ύστερα από φρικτό ξυλοδαρμό και ληστεία το 1998 -, δημιουργεί μια ειδική κατηγορία για τους ομοφυλόφιλους και όσους έχουν ένα διαφορετικό σεξουαλικό τρόπο ζωής και τους παρέχει προστασία κατά του λεγόμενου "μίσους . "


Βέβαια αυτού του είδους η προστασία δεν αφορά άλλες κατηγορίες πολιτών, όπως πάστορες, Χριστιανοί, ιεραπόστολοι, βετεράνοι του πολέμου και ηλικιωμένοι (οι οποίοι πέφτουν συχνά θύματα βίας και δολοφονιών. Πρόσφατα π.χ. δολοφονήθηκε με πιστόλι, μέσα σε εκκλησία στο Σικάγο των ΗΠΑ (First Baptist Church), ο πάστορας Fred Winters - φώτο...).


Η αρθρογράφος του WND, Janet Porter, (φωτο) η οποία ηγείται αυτής της χριστιανικής οργάνωσης προστασίας της οικογένειας, με την ονομασία Faith2Action.org, λέει "το έχω γράψει, ότι με τον τρόπο αυτό, μέσω αυτού του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, θα ποινικοποιήσουν τον Χριστιανισμό και όλους αυτούς που διαφωνούν με την "ομοφυλοφιλική ατζέντα", τους οποίους εύκολα θα στιγματίσουν ως «εγκληματίες».Αλλά και η ποινικοποίηση του Χριστιανισμού είναι μόνο η αρχή για το τι θα ακολουθήσει σύμφωνα με αυτό το νομοσχέδιο. Επίσης, θα αυξηθούν οι παιδόφιλοι ως «ειδική προστατευόμενη κατηγορία ανθρώπων» - δεδομένου ότι ο όρος «γενετήσιος προσανατολισμός», ο οποίος έχει προστεθεί στη νομοθεσία για τα «εγκλημάτα μίσους» περιλαμβάνει και τους παιδόφιλους, σύμφωνα με τον ορισμό που δίνει ο αμερικανικός Ψυχιατρικός Σύλλογος" για τις διάφορες κατηγορίες του γενετήσιου προσανατολισμού".


Παρά τις πιέσεις, η πλειοψηφία των Δημοκρατικών αρνήθηκε να δεχτεί την πρόταση να μην περιληφθεί η παιδοφιλία στον όρο του «σεξουαλικού προσανατολισμού». Ο ρεμπουμπλικάνος Γερουσιαστής Louis Gohmert, (φωτο) από το Texas, εξήγησε τι σημαίνει αυτό.


( Αριστερά το βιβλίο του David Kupelian, "Το Μάρκετινγκ του κακού". Ανακαλύψτε πως η ομοφυλοφιλία ως "πολιτικά ορθή" πουλήθηκε στην Αμερική και πως η διαφθορά μεταμφιέζεται σε "ελευθερία").


"Εάν μια μητέρα ακούσει ότι το παιδί τους έχει πέσει θύμα βιασμού και χαστουκίσει τον ανώμαλο δράστη με το πορτοφόλι, έχει ήδη κατηγορηθεί για «έγκλημα μίσους», επειδή αυτός ανήκει, πλέον, σε προστατευόμενη κατηγορία. Υπάρχουν και άλλες προστατευόμενες κατηγορίες εδώ. Οι επιδειξίες. Έχω φίλες που μου έχουν διηγηθεί ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν πέσει επάνω σε κάποιον επιδειξία, και η άμεση αντίδρασή τους ήταν να τον χτυπήσουν με το πορτοφόλι τους. Λοιπόν από τώρα και στο εξής, η γυναίκα που θα το κάνει αυτό θα έχει διαπράξει ένα ομοσπονδιακό «έγκλημα μίσους», διότι η επίδειξιομανία ως "σεξουαλική παρέκκλιση", προστατεύεται βάσει του «σεξουαλικού προσανατολισμού».


Στο Νόμο δεν διευκρινίζεται σε ποιες κατηγορίες αυτής της εντελώς ευρείας έννοιας του «σεξουαλικού προσανατολισμού» αναφέρονται τα «εγκλήματα μίσους».

Έτσι θα μπορούν εύκολα, να περιληφθούν ως προστατευόμενες κατηγορίες «σεξουαλικού προσανατολισμού» και η επιδειξιομανία και η νεκροφιλία και η ουροφιλία και η κοπρολαγνεία και η ηδονοβλεψία και πάει λέγοντας... Αν δεις κάποιον να σε κατασκοπεύει την ώρα που ξεντύνεσαι και τον χτυπήσεις, έχεις διαπράξει «έγκλημα» βάσει του παρόντος νόμου!

Ένας εκ των υποστηρικτών του νομοσχεδίου, ο Δημοκρατικός Alcee Hastings, (φωτο) λέει :

«Το νομοσχέδιο αντικατοπτρίζει την απόφασή μας για τον τερματισμό της βίας που βασίζεται σε προκαταλήψεις και την πρόθεσή μας να εξασφαλίσουμε ότι όλοι οι Αμερικανοί, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, θρησκείας, εθνικής καταγωγής, φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου ή αναπηρίας ή όλων αυτών των «παρεκτροπών» και των –ισμών που υποβλήθηκαν, δεν είναι απαραίτητο να ζουν με το φόβο, επειδή είναι αυτό που είναι. Καλώ τους συναδέλφους μου να ψηφίσουν υπέρ αυτής της ρύθμισης ... "

"Το να απωθήσεις μία ανεπιθύμητη κίνηση ενός ομοφυλόφιλου, τραβεστί ή επιδειξία θα μπορούσε να σε καταστήσει κακούργο στα πλαίσια του παρόντος νόμου. Μόνο και μόνοι μιλώντας κατά της ομοφυλοφιλικής αντζέντας θα μπορούσες επίσης να θεωρηθείς «κακούργος». Έτσι οι παιδόφιλοι και οι άλλοι με σεξουαλικές παρεκτροπές θα απολαμβάνουν ένα υψηλό επίπεδο προστασίας, ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι, οι βετεράνοι και οι εκκλησίες, δεν θα έχουν αυτό το προνόμιο" είπε η Porter.


Η Πρόταση για τα "εγκλήματα μίσους" δεν καθορίζει μόνο την ποινική δίωξη κατά όσων με πράξεις ή και μόνο λόγια προσβάλλουν τους ομοφυλόφιλους, αλλά και προβλέπει και τα χρηματικά κονδύλια που χορηγούνται "για την βελτίωση της εκπαίδευσης και της κατάρτισης των τοπικών υπαλλήλων για τον εντοπισμό, τη διερεύνηση, τη δίωξη και την πρόληψη των «εγκλημάτων μίσους» .


Ο αμερικάνος πρόεδρος Obama, που υποστηρίχτηκε θερμά, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, από την ομοφυλοφιλική κοινότητα, φαίνεται έτοιμος να ανταποκριθεί στις επιθυμίες τους.

"Καλώ τα μέλη και από τις δύο πλευρές του σώματος να δράσουν σε αυτό το σημαντικό ζήτημα των δικαιωμάτων των πολιτών με την υπερψήφιση αυτής της νομοθεσίας για την προστασία όλων των πολιτών μας από βίαιες πράξεις μισαλλοδοξίας», είπε.


Ο Gary Cass της Christian Anti-Defamation Commission («Επιτροπή κατά της Δυσφήμισης των Χριστιανών») δήλωσε: "Θα πρέπει να καλέσετε τα μέλη της Γερουσίας σήμερα και να ζητήσετε να σας ακούσουν για αυτό το νομοσχέδιο», έγραψε. "Είναι ένα από τα πιο ριζοσπαστικά τμήματα της νομοθεσίας που έχει έρθει ποτέ προς την Γερουσία. Αν περάσει, θα θέσει τις βάσεις για τον περιορισμό της θρησκευτικής ελευθερίας και της ελευθερίας του λόγου, όπως στον Καναδά και την Ευρώπη."


Παρόμοια νομοθεσίας στο παρελθόν οδήγησε σε διώξεις Χριστιανών. Στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ εδώ και αρκετά χρόνια, μία 73χρονη γιαγιά φυλακίστηκε μόνο και μόνο γιατί προσπαθούσε να μοιράσει χριστιανικά φυλλάδια σε ανθρώπους σε ένα φεστιβάλ ομοφυλόφιλων!


Η Γερουσιαστής των Ρεμπουπλικανών Virginia Foxx, (φωτο) είπε ότι ο Νόμος HR 1913, θα δημιουργήσει οργουελλιανού τύπου «εγκλήματα σκέψης» ("ThoughtCrimes"), ενώ ο Trent Franks, δήλωσε ότι έτσι θα τερματιστεί η ισότητα στις ΗΠΑ.

Ο Gohmert προειδοποίησε ο νόμος θα χρησιμοποιείται κατά των παστόρων - ή οποιουδήποτε άλλου - που θα μιλά κατά της ομοφυλοφιλίας ή της «εναλλακτικής» σεξουαλικής ζωής. Είπε ότι προβλέπει ότι όποιος μέσω ομιλία "προκαλεί" διάπραξη «βίαιου εγκλήματος μίσους» θα δικάζεται σαν να είναι ο δράστης του βίαιου εγκλήματος.


Οι επικριτές λένε ότι με το νόμο αυτόν θα καταστεί δυνατή η άσκηση διώξεων εναντίον παστόρων οι οποίοι θα κηρύττουν την βιβλική απαγόρευση της ομοφυλοφιλίας, αν κάποιος που ακούσει ένα τέτοιο κήρυγμα, πάει αργότερα και κατηγορηθεί ότι έπραξε οποιοδήποτε έγκλημα.


Η Andrea Lafferty, (φωτο), διευθύντρια της οργάνωσης «Traditional Values Coalition» («Συνασπισμός για τις Παραδοσιακές Αξίες», είπε, "Ένα κήρυγμά ενός πάστορα θα μπορούσε να θεωρηθεί «λόγος μίσους» υπό τη νομοθεσία αυτή, αν ένας άνθρωπος το ακούσει και στη συνέχεια επιτεθεί κατά προσώπων με βάση τον «γενετήσιο προσανατολισμό» τους. Θα μπορούσε να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του πάστορα για «συνωμοσία στην διάπραξη εγκλήματος μίσους" "είπε.


Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είχε προηγουμένως αποτύχει να περάσει, όταν ο Πρόεδρος Τζ. Μπους αποφάνθηκε ότι ήταν περιττό – η αντιμετώπιση των εγκλημάτων που απαγορεύονται από τη νομοθεσία προβλέπεται ήδη από άλλους νόμους - και ότι ίσως είναι αντισυνταγματικό.


Ο Matt Barber της οργάνωσης Liberty Counsel («Σύμβουλος Ελευθερίας») έχει εκφραστεί αρνητικά πολλές φορές για τον H.R. 1913.


"Όπως πραγματικά έχει αποδειχθεί, τόσο στην Ευρώπη όσο και στον Καναδά, αυτό το κομμάτι της «οργουελιανής» νομοθεσίας είναι ο άμεσος πρόδρομος των - ανατριχιαστικών και δολοφόνων της ελευθερίας του λόγου - λεγόμενων «νόμων μίσους».


Πρόκειται για μια προσπάθεια για να πέσει τελικά, ένα λεπτό πέπλο σιωπής – με δικαστική ποινή- της οποιασδήποτε αντίθεσής προς τον ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής – είτε αυτή η αντίθεση πηγάζει από την ηθική, την ιατρική ή την Βίβλο», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: