Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Νigel Farage: Απεγνωσμένοι άνθρωποι, κάνουν απεγνωσμένες πράξεις


Από: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους (βίντεο από: Έχω Μάτια και Βλέπω)

Οι ευρωβουλευτές συνάδελφοί του αρκετές φορές τον χαρακτηρίζουν σαν γραφικό και δεν διστάζουν να μειδιούν όταν αυτός παίρνει τον λόγο και κατακεραυνώνει τις μαριονέτες - υπαλλήλους, με εκλεγμένους, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των οποίων η ανικανότητα(;) έχει δημιουργήσει τραγικά αδιέξοδα και απειλεί τον κοινωνικό και εθνοτικό ιστό της γηραιάς ηπείρου.

Βέβαια, ζούμε σε εποχή κατά την οποία ο ανθρωπισμός και η λογική χλευάζονται, αλλά μήπως θα έπρεπε να αρχίσουμε όλοι εμείς, τα θύματα των τραπεζοϋπαλλήλων και των διαφόρων λόμπι της Ε.Ε., να κινούμαστε στο πλαίσιο εκείνο που οι αιρετοί της Ευρώπης θέλουν να χαρακτηρίζουν ως γραφικό;

Δείτε στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί, τι είπε ο Βρετανός ευρωβουλευτής Niegel Farage, σήμερα στην Ευρωβουλή για την πρόταση της Γερμανίας, την Ελλάδα και την κρίση.

Ο άνθρωπος είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, αυτά που είπε δεν τα έχουν πει ούτε Έλληνες βουλευτές στο κοινοβούλιο.

Μπράβο κ. Niegel Farage... Μπράβο και πάλι μπράβο!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=47hnV3CbEcs

Ανώνυμος είπε...

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες έγκυρων Βρετανών αναλυτών, οι Έλληνες που μετέφεραν κεφάλαια στο Λονδίνο συμμετέχουν και σε κερδοσκοπικά κεφάλαια τα οποία στοιχηματίζουν στην υποτίμηση του ευρώ έναντι του δολαρίου, ταυτοχρόνως, όμως, τα ίδια πρόσωπα τροφοδοτούν και τις γνωστές καμπάνιες στην Ελλάδα για επάνοδο της δραχμής και βέβαια έξοδο της χώρας μας από την ευρωζώνη.

Συνάδελφος της βρετανικής «γκάρντιαν» μάς είπε επίσης ότι Έλληνες κεφαλαιούχοι στηρίζουν σήμερα και τον ηγέτη του βρετανικού δεξιού λαϊκιστικού «κόμματος ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου» (UKIP), ευρωβουλευτή κ. Νίγκελ Φαρέιτζ (Nigel Farage), ο οποίος, πέρα από το μένος κατά της ευρωζώνης, καταφέρεται βίαια και εναντίον της Γερμανίας. Εξάλλου θεωρείται ο «πατέρας» της γνωστής θεωρίας περί «τέταρτου Ράιχ», την οποία πολλοί -ανιστόρητοι και εκ του πονηρού- έχουν υιοθετήσει στην Ελλάδα, για να μπορέσουν με τον τρόπο τους να υπονομεύουν οποιαδήποτε οικονομική εξυγίανση της χώρας.

http://www.ppol.gr/cm/index.php?Datain=7497&LID=1