Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Εξώφυλλα περιοδικών. Αποβλακώνοντας τις μάζες..


Το παρακάτω μικρό άρθρο είναι από το πολύ καλό Snippits and Snappits και λέει με λίγα λόγια - και φωτογραφίες - για την ‘κουλτούρα’ των γνωστών ιλουστρασιόν lifestyle περιοδικών. Παντού τα ίδια είναι. Άλλωστε από την ίδια πηγή προέρχονται. Παγκοσμιοποίηση - μαζική, βιομηχανική υποκουλτούρα - υποβιβασμός αξιών - απώλεια εθνικής, πολιτιστικής ταυτότητας - δημιουργία μαζανθρώπων. O tempora, o mores! Ένα σχόλιο μόνο από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ: Πόλεμος στη Νέα Τάξη και στα εγχώρια και διεθνή μεγαλολαμόγια δεν γίνεται με εθισμό στα τηλεσκουπίδια και στην πορνοκουλτούρα… Όχι γιατί μερικοί μας ζαλίζουν με άρθρα του στυλ «ξυπνάτε» και «δείτε το τάδε βίντεο για το πως ετοιμάζουν τη παγκόσμια κυβέρνηση» και μετά οι ίδιοι ρίχνουν στο πόπολο Τζούλιες για να βεβαιωθεί η μακάρια αποβλάκωσή του…

Snippits and Snappits:

Για τις γυναίκες: Οδηγίες για το πώς να είσαι πόρνη / τσούλα και να βρεις έναν άντρα (για ένα βράδυ τουλάχιστον).

Για τους άνδρες: Περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα με ποικιλία θεμάτων.

Δεν χρειάζεται σχολιασμό πραγματικά ...

Αυτές οι αηδίες διαμορφώνουν τις κόρες μας και τους γιους μας ....

Φυσικά, το Cosmo αναπολεί τις παλιές καλές ημέρες των πρώτων ημερών του φεμινισμού, όταν οι κομμουνίστριες Steinem και Friedan, εισήγαγαν το δηλητήριό τους στις αμερικάνικες μάζες. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά τα τελευταία χρόνια. Όλη η εστίαση είναι στο σεξ και μόνο σε αυτό.

Προσωπικά, δεν θα χαράμιζα ούτε ένα λεπτό για αυτά τα σκουπίδια. Ωστόσο, καθώς περίμενα στο γραφείο ενός γιατρού, θα προτιμούσα να πάρω ένα αντρικό περιοδικό χωρίς δεύτερη σκέψη!

Ενδεικτικά μερικοί χαρακτηριστικοί τίτλοι:

"ο στροβιλισμός της γλώσσας που θα τον ωθήσει στα άκρα ...."

"τα πιο σέξι πράγματα για να κάνετε μετά το σεξ"

"το βιτσιόζικο σεξ που κρυφά θέλετε να δοκιμάσετε ..."

"αποπλανήστε έναν άνδρα σε ένα λεπτό ή και λιγότερο ..."

"Woody Harrelson: Η αποτυχημένη αναζήτησή του να γίνει ο μεγαλύτερος laziest bastard .."

"Μέσα στο αιματηρό πόλεμο στα σύνορα με το Μεξικό ..."

"Τι μαγειρεύουν στο σπίτι ..."


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: