Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Κρυφοομοφυλόφιλος ήταν ο Μπρέιβικ, ισχυρίζονται πρώην φίλοι του


Σχ. ΚΟ: Γιατί έχω την αίσθηση ότι η είδηση αυτή σκοπίμως «κουκουλώθηκε»; Τον είπαν «χριστιανό φονταμενταλιστή», τον είπαν «ναζί», τον είπαν «φασίστα». Ε, όχι και κρυφο-ομοφυλόφιλο. Μην χαλάσει η εικόνα των χαρακτηριστικών που πρέπει να έχει ένας «μπαμπούλας»…

Ο Άντερς Μπρέιβικ (Anders Behring Breivik), ο δράστης των δολοφονικών επιθέσεων της 22ας Ιουλίου 2011 στη Νορβηγία, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 77 άνθρωποι, είναι πιθανόν, την εποχή που σκότωσε τα 77 άτομα, να πάλευε με τα ομοφυλοφιλικά του αισθήματα, λέει πρώην φίλοι του που κατέθεσαν στο δικαστήριο.

Στην δίκη του Breivik, η οποία επιδιώκει να καθορίσει εάν ο δολοφόνος ήταν λογικός ή όχι κατά τη διεξαγωγή των επιθέσεων, υπήρχε μια εκπληκτική αποκάλυψη την Τρίτη, όταν τέσσερις από τους πρώην φίλους του κατέθεσαν ότι υπέφερε από κατάθλιψη, πήγε και έμεινε με τη μητέρα του και έκοψε σχεδόν, κάθε κοινωνική επαφή. Μερικοί μόνο φίλοι του κράτησαν κάποια περιστασιακή επαφή με το φίλο τους τούς μήνες που προηγήθηκαν από τις δολοφονίες, αναφέρει το Associated Press.

Ένας πρώην φίλος είπε ακόμη ότι 33χρονος Breivik, είχε δείξει «γυναικεία συμπεριφορά και χρησιμοποιούσε μακιγιάζ», δεν είχε επιτυχία στις σχέσεις με τις γυναίκες, και μπορεί να ήταν ομοφυλόφιλος. «Πίστευα ότι βρισκόταν σε βαθιά κατάθλιψη ή ότι ήταν ομοφυλόφιλος που δεν ήθελε να μαθευτεί», είπε ο φίλος, του.

Σε άλλο σημείο της δίκης, οι φίλοι του Breivik κατέθεσαν ότι ο 33χρονος είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη μύτη του, γιατί πίστευε ότι ήταν πολύ μεγάλη και τον πείραζαν ότι είχε μύτη «Άραβα».

Ο Breivik, ωστόσο, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς αυτούς και είπε ότι ποτέ δεν είχε κατάθλιψη, και ο λόγος που μερικές φορές φορούσε μακιγιάζ ήταν να καλύψειτα σπυράκια του. Δεν απάντησε όμως άμεσα στις κατηγορίες ότι ήταν ομοφυλόφιλος, όμως.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο ίδιος απομακρύνθηκε από τους φίλους του καθώς σχεδίαζε τις επιθέσεις επειδή δεν τον υποστήριζαν ιδεολογικά και δεν ήθελε να τους κάνει συμμέτοχους.

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OYΦ βρε παιδι μου επιτελους !
Τον βγαλατε σιωνιστη , τον βγαλατε τωρα και ομοφυλοφιλο και ξενοιασατε ... Ειστε τρααατζικ εκει στον κοκκινο ουρανο !Ενταξει πειτε οτι ειναι ομοφυλοφιλος... ε και ?
Δηλαδη τοσοι και τοσοι εγκληματιες ηταν και ειναι ετεροφυλοφιλοι ... ε και ? Ολοι μας εχουμε ...δυο ποδια , δυο χερια , μυτη κλπ κλπ , ειμαστε ετεροφυλοφιλοι , αμφιφυλοφιλοι , ομοφυλοφιλοι... Δεν καταλαβα γιατι κανετε σαν να ανακαλυψατε την Αμερικη ?
Περα απο ολα αυτα παντως ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι φανερο οτι ''πασχει'' απο ιδεοληπτικη εμμονη και παρακρουση , απο την ιδια που επασχαν ολοι οι μικροι , μετριοι και μεγαλοι γενοκτονοι ασχετως κινητρων... θρησκευτικων , εθνικων , πολιτικων ,οικονομικων, φυλετικων,ακομα και ερωτικων.
ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟ!
Μα τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβομε ?
Η Ιστορια του ανθρωπινου ειδους τιποτε δεν διδασκει τελικα τους ανθρωπους...ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ !!!!
Αχιλλεας Πατροκλος

SkyWatcher είπε...

Εμείς, Αχιλλέα, δεν βγάλαμε τίποτα. Αυτοί βγάλανε την στολή του νέου μπαμπούλα που τρώει παιδάκια:
1. Λευκός (όσο δεν πάει),
2. Ρατσιστής (πλεονασμός. Αφού είναι λευκός θα είναι σίγουρα και ρατσιστής),
3. Χριστιανός (γενικώς και αορίστως),
4. Φασίστας, (γιατί δεν "γιορτάζει την διαφορετικότητα / diversity"),
5. Ναζιστής (γιατί σήκωσε το χέρι, αλλά όχι όπως ο Γλέζος στην κηδεία του Χότζα).

Το ομοφυλόφιλος (ή κροφοομοφυλόφιλος) χαλάει την στολή. Είναι παραφωνία. Είναι λεκές. Διότι παραπέμπει σε "ευπαθείς ομάδες" και "μειονότητες" για τις οποίες πρέπει άπαντες να τρέφουμε αισθήματα συμπαθείας.

Ανώνυμος είπε...

Η ν.τ.π. ανατρεπει καθε εννοια του "κατα φυσιν" και καθε εννοια ηθους.
Η θρησκειες ειναι στην υπηρεσια της και οι παπαδες εγκρινουν την ανωμαλια.
Διαβαστε αυτο

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=461261&h1=true