Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ισραηλινός βουλευτής έσκισε την Καινή Διαθήκη

Από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Ένας ακροδεξιός Ισραηλινός βουλευτής έσκισε ένα αντίτυπο της Καινής Διαθήκης, διαμαρτυρόμενος με τον τρόπο αυτό επειδή αυτό το "αξιοκαταφρόνητο" βιβλίο στάλθηκε σε μέλη του κοινοβουλίου.

Ο Μίχαελ Μπεν 'Αρι, του αντιπολιτευόμενου κόμματος της Εθνικής Ενότητας, είναι ένας από τους βουλευτές που έλαβαν ταχυδρομικά την Αγία Γραφή, που περιέχει τόσο την Παλαιά όσο και την Καινή Διαθήκη, εκ μέρους της Βιβλικής Εταιρείας του Ισραήλ.


"Αυτό το αξιοκαταφρόνητο βιβλίο προκάλεσε το θάνατο εκατομμυρίων Εβραίων την περίοδο της Ιεράς Εξέτασης", δήλωσε ο βουλευτής στην ιστοσελίδα NRG-Maariv.


"Είναι μια τρομερή πρόκληση εκ μέρους της Εκκλησίας. Το βιβλίο και αυτοί που το έστειλαν πρέπει να ριχθούν στον σκουπιδοντενεκέ της Ιστορίας", πρόσθεσε.


Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από ένα συνεργάτη του και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα τον δείχνει να σκίζει το αντίτυπο.


Στην επιστολή του που συνόδευε τα βιβλία ο διευθυντής της Βιβλικής Εταιρείας Βίκτορ Κάλισερ δήλωνε στους βουλευτές ότι η νέα έκδοση της Αγίας Γραφής "ρίχνει φως στις γραφές και επιτρέπει την κατανόησή τους".


"Ελπίζουμε ότι το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει και θα φωτίσει το δρόμο σας", κατέληγε ο Κάλισερ.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /
Πηγή (και εδώ)

6 σχόλια:

Γεώργιος Κιντσάκης είπε...

Πω πω πώρωση! Ας μας αναφέρει ο εν λόγω κύριος πού το διάβασε ότι η Ιερά Εξέταση σκότωσε εκατομμύρια Εβραίους. Αν είναι δυνατόν!

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4738614

Ευνουχιζονται με τον νομο!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια τί έχουν νά πούν γιαυτό οί ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΙ ??

Ανώνυμος είπε...

http://kostasxan.blogspot.gr/2012/07/mossad.html

SkyWatcher είπε...

Ανώνυμε με το λινκ, εντελώς "σεμνά και ταπεινά", να σου πω ότι το θέμα με την Μοσσάντ το ανέδειξε ο ΚΟ εδώ και 10 ημέρες. Stay tuned φίλε.

Εξήλθε νικών είπε...

διαμαρτύρομαι έντονα για τη χριστιανοφοβική και γεμάτη μίσος πράξη του εβραίου βουλευτή.
θα έπρεπε να γίνει από την Εκκλησία ή από άλλο φορέα με κύρος ένα επίσημο διάβημα διαμαρτυρίας προς το κόμμα αυτό τουλάχιστον να τον διαγράψει από τις τάξεις του