Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΗΠΑ: Διαμαρτυρία φοιτητών κατά «αντι-ομοφυλοφιλικών σημειωμάτων μίσους» που αποδείχτηκε τελικά, ότι τα είχε γράψει λεσβία φοιτήτρια


Μια λεσβία φοιτήτρια αποβλήθηκε από το κολέγιό της και συνελήφθη ύστερα, καθώς  προέκυψε ότι ήταν πίσω από μια σειρά αντι-ομοφυλοφιλικών μηνυμάτων που η ίδια έβαζε κάτω από την πόρτα του δωματίου της στην φοιτητική εστία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Μόλις έγινε γνωστή η ιστορία με τα σημειώματα που βρέθηκαν στο δωμάτιο της Alexandra Pennell στο Central Connecticut State University στο Μάρτιο, εκατοντάδες βγήκαν να υποστηρίξουν την μαθήτρια σε ένα συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στην πανεπιστημιούπολη «κατά των εγκλημάτων μίσους».

Αλλά όταν η αστυνομία έκρυψε μια κάμερα στο διάδρομο έξω από το δωμάτιό της, την έπιασε να αφήνει η ίδια τα σημειώματα - και παραδέχτηκε ότι εκείνη τα είχε γράψει για να τραβήξει την προσοχή της συγκατοίκου της.

Τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για χρήση κατασκευασμένων πειστηρίων, προσπάθεια εξαπάτησης της αστυνομίας και υποβολής ψευδών δηλώσεων. Έχει επίσης αποκλειστεί από τη συμμετοχή σε κάθε κρατικό πανεπιστήμιο για πέντε χρόνια, αναφέρει η Hartford Courant.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 19χρονη Pennell, ανέφερε στις αρχές της πανεπιστημιούπολης ότι είχε βρει αντι-ομοφυλοφιλικά σημειώματα στο δωμάτιό της τα οποία κάποιος είχε σπρώξει κάτω από την πόρτα καθώς και σβησμένα σε έναν πίνακα στην πόρτα της.

Οι αρχές πήραν την έκθεση της αστυνομίας σοβαρά και κλήθηκαν να ερευνήσουν. Στις 13 Μαρτίου, εκατοντάδες μαθητές συμμετείχαν σε μια διαδήλωση «κατά του μίσους», όπου η Pennell απευθύνθηκε στο πλήθος.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν πρόκειται να φύγω από το δωμάτιό μου, και δεν θα πρέπει να παρασυρόμαστε από το μίσος», είπε στο συλλαλητήριο (φωτο).

Μετά το πρώτο σημείωμα η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα. Έξι ημέρες αργότερα, είπε στην αστυνομία ότι είχε βρει άλλο ένα σημείωμα μετά την επιστροφή της από το ντους.

Η αστυνομία έβαλε ένα σύστημα παρακολούθησης με βίντεο που τοποθετήθηκε στο δωμάτιό της για να εντοπίσει το πρόσωπο πίσω από τις σημειώσεις, αλλά εκείνη το απενεργοποίησε πριν ρίξει το σημείωμα κάτω από την πόρτα και η αστυνομία διαπίστωσε ότι ένα καλώδιο είχε βγει από τη συσκευή.
 
Η Pennell είπε ότι μπορεί να είχε βγάλει το καλώδιο, όταν άνοιξε ένα συρτάρι του γραφείου και η αστυνομία έβαλε μία κάμερα σε ένα ντουλάπι του διαδρόμου και την παρακολούθησε να βάζει η ίδια ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα της.

Στην αρχή η Pennell αρνήθηκε ότι ήταν αυτή, αλλά όταν της είπαν για την δεύτερη κάμερα, παραδέχθηκε ότι είχε αφήσει δύο σημειώματα. Τελικά, παραδέχθηκε την τοποθέτηση όλων των σημειώσεων.

Είπε στην αστυνομία ότι είχε το είχε κάνει για να τραβήξει την προσοχή της συγκατοίκου της, Siobhan Dooley. Είπε ότι έλπιζε ότι τα γεγονότα αυτά θα έκαναν την Dooley να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί της.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για δείτε πως προωθούν το αδερφάτο στους αμερικάνους ποδηλάτες , με το ύπουλο πρόσχημα της εθελοντικής κοινότητας
http://www.bikekitchen.org/get-involved.htm

ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟ ΔΕΙΤΕ.