Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Μουσουλμάνοι πιστεύουν στον Χριστό μέσα από όνειρα και οράματα


Η είδηση από το CharismaNews / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Αρκετά χρόνια πριν, ο Αλί ξεκίνησε για το παραδοσιακό μουσουλμανικό προσκύνημα στη Μέκκα, γνωστό ως ‘Hajj’.

«Φυσικά, όταν πήγα στη Μέκκα πήγα εκεί για να αποτίσω φόρο τιμής στην Kabba και να εκπληρώσω τις εντολές του Ισλάμ», θυμάται.

Αλλά το ταξίδι κατέληξε να γίνει ένα πνευματικό ταξίδι, τέτοιο που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

«Εκείνο το βράδυ είδα τον Ιησού σε ένα όνειρο. Στην αρχή, ο Ιησούς άγγιξε το μέτωπό μου με το δάχτυλό Του. Και μετά το άγγιγμα μου, είπε, «Ανήκεις σε μένα» θυμάται ο Αλί.

«Και τότε με άγγιξε πάνω στην καρδιά μου», συνέχισε. «Η πίστη σου σε έσωσε, ακολούθει μοι. Ανήκεις σε μένα», είπε."

Η ιστορία του Αλή στη Μέκκα περιέχεται σε ένα DVD που ονομάζεται ‘More Than Dreams’ (Περισσότερα από Όνειρα).

"Αποφάσισα ότι δεν πρόκειται να τελειώσει την Hajj, το προσκύνημα. Ό, τι και αν χρειαστεί να γίνει, θα ακολουθήσω αυτή τη φωνή," εξήγησε.

Στο DVD καταγράφεται η ιστορία του Αλή και πολλών άλλων μουσουλμάνων που πίστεψαν στον Ιησού Χριστό μέσω ενός ονείρου ή ενός οράματος.

«Ακούμε συνεχώς τέτοιες ιστορίες. Ακούμε για ανθρώπους που δεν είχαν ποτέ σκεφτεί τον Ιησού ως Σωτήρα», λέει ο Tom Doyle (Τομ Ντόιλ), της χριστιανικής (ευαγγελικής) οργάνωσης ‘e3 Ministries’. "Είναι κανονικοί μουσουλμάνοι οι οποίοι ομολογούν ότι έχουν τέτοια όνειρα ξανά και ξανά."

Ο Doyle και η σύζυγός του Joanna προσπαθούν να κάνουν γνωστό το Ευαγγέλιο στον μουσουλμανικό κόσμο. Είναι επίσης ο συγγραφέας του υπό δημοσίευση βιβλίου, ‘Dreams and Visions: Is Jesus Awakening the Muslim World?’ (‘Όνειρα και Οράματα: Αφυπνίζει ο Ιησούς τον μουσουλμανικό κόσμο;’)

«Νομίζω ότι ο Θεός μας είναι ένας δίκαιος Θεός, και πολλοί άνθρωποι έχουν αναζητήσεις και δεν ξέρουν πού να πάνε», είπε ο Ντόιλ.

«Ίσως δεν έχουν την Αγία Γραφή, ίσως δεν υπάρχει κάποιος χριστιανός ιεραπόστολος στο χωριό», είπε. "Αλλά (ο Θεός) θα τους δώσει το μήνυμα με κάποιο τρόπο."

Το φαινόμενο των ονείρων και των οραμάτων έχει εμφανιστεί σε όλο το μουσουλμανικό κόσμο, από την Ινδονησία μέχρι το Μαρόκο.

«Στην εκκλησία μας, αν ρωτήσεις με ποιον τρόπο οι άνθρωποι ήρθαν στον Χριστό, το 80 τοις εκατό θα σου πουν, "Τον είδα σε ένα όνειρο", είπε μια γυναίκα από την κεντρική Ασία στο CBN News. Η ταυτότητά της προστατεύεται για λόγους ασφαλείας.

Ένας χριστιανός φίλος της την προκάλεσε να ζητήσει από το Θεό να της μιλήσει προσωπικά.

«Έτσι αποφάσισα να τον ρωτήσω», είπε. "Την επόμενη μέρα ... στο όνειρό μου είδα τον Ιησού ... αποφάσισα να πάω σ 'Αυτόν."

Ο Hazem Farraj έχει ένα δορυφορικό πρόγραμμα που απευθύνεται στους μουσουλμάνους, το ‘Reflections’. Είπε ότι συχνά παίρνει μηνύματα για όνειρα και οράματα.

«Μια κυρία μου έγραψε ..., «άνοιξα την τηλεόραση και άκουγα τις λέξεις που έβγαιναν από το στόμα σας, ήταν τόσο ειρηνικές που αποκοιμήθηκα», λέει ο Farraj.

"Είπε, «Όταν αποκοιμήθηκα είδα ένα όραμα με τον Κύριο», συνέχισε. "Είπε, «Μόλις σήκωσα τα μάτια μου ήξερα ότι ο Χριστός ήταν η θυσία, ο Γιος του Θεού".

Ο Doyle είπε ότι ένα όνειρο ή ένα όραμα είναι συνήθως η αρχή και όχι το τέλος της αλλαγής πίστης ενός Μουσουλμάνου.

«Κανείς δεν πάει για ύπνο μουσουλμάνος και ξυπνάει χριστιανός, αλλά καταρρέουν ξαφνικά μέσα του, τα ψεύτικα εμπόδια που είναι συνυφασμένα με το Ισλάμ», εξήγησε ο Doyle.

Οι Doyles είπαν ότι μέσα στην τρέχουσα επανάσταση στη Μέση Ανατολή, συντελείται και ένας ‘πνευματικός σεισμός’.

"Αυτή είναι η στιγμή που οι καρδιές είναι ανοικτές, οι άνθρωποι είναι απελπισμένοι, οι κυβερνήσεις αλλάζουν," λένε. "Όλα τα θεμέλια κλυδωνίζονται και εκεί ο Ιησούς Χριστός είναι η απάντηση που μπορεί να έρθει και να καλύψει αυτή την ανάγκη."

Πολλοί παλιοί χριστιανοί ιεραπόστολοι στον μουσουλμανικό κόσμο λένε ότι τα όνειρα και τα οράματα, σε συνδυασμό με την δορυφορική τηλεόραση, οδηγούν μουσουλμάνους να πιστέψουν στον Χριστό με πρωτοφανείς αριθμούς.

Ισχυρίζονται ότι περισσότεροι Μουσουλμάνοι έρχονται στον Ιησού Χριστό από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στα 1400 χρόνια της ιστορίας του Ισλάμ.

"Δεν μπορούν να πάνε όλοι στη Μέση Ανατολή. Αλλά μπορούν να προσεύχονται," λένε οι Doyles.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι στην Ινδονησία δραστηριοποιούνται πολλές προτεσταντικές ομάδες και συγκεκριμένα το ρεύμα των αναγεννημένων χριστιανών. Επιτελούνται πολλά ψευτοθαύματα και πολλοί μεταστρέφονται στον χριστιανισμό. Ποιόν όμως χριστιανισμό; Ένα ψεύτικο χριστιανισμό, ένα χριστιανισμό που δυνδέεται με το πνεύμα της σύγχρονης εποχής.
Στο βιβλιο η θρησκεία του μέλλοντος του πατήρ Σεραφείμ Ρόουζ όλα αυτά περιγράφονται με σαφήνεια.
Αυτοί οι μουσουλμάνοι που με όνειρα μετεστράφησαν στον χριστιανισμό βαπτίστηκαν ορθόδοξοι; ΄Οχι βέβαια, είναι δυνατόν ο Χριστός που υποτίθεται ΄οτι βλεπουν, να τους οδηγούσε στην αίρεση του προτεσταντισμού και των αναγεννημένων χριστιανών; Ας είμαστε πιο προσεκτικοι!!!