Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η Warner Bros. θέλει να αφαιρέσει την σημαία του Νότου από το θρυλικό αυτοκίνητο των ‘Dukes of Hazzard’!


 
Southern Nationalist Network / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ως μια άλλη πράξη του έργου της συνεχιζόμενης εκστρατείας για τη γενοκτονία των νοτίων, η Warner Brothers Studios* αποφάσισε να αφαιρέσει το πιο αναγνωρίσιμο σύμβολο του Νότου από την οροφή όλων των συλλεκτικών αντικείμενων του θρυλικού αυτοκινήτουGeneral Leeκαι κάνει σχέδια για μια νέα ταινία «Dukes of Hazzard», στην οποία επίσης θα έχει αφαιρεθεί η σημαία του Νότου. Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα του μίσους που η αυτοκρατορία της USA έχει για μας εδώ στην Dixie και γιατί πρέπει να αφήσουμε αυτή την εξαναγκαστική «Ένωση» όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο «Στρατηγός Lee» (General Lee) το αυτοκίνητο του Bo και του Luke Duke από το «The Dukes of Hazzard» - είναι ένα κλασικό και άμεσα αναγνωρίσιμο αυτοκίνητο του Χόλιγουντ. Αλλά η κινηματογραφική εταιρεία Warner Bros, το στούντιο που κατέχει την άδεια για τα δικαιώματα της ταινίας, του DVD του «The Dukes of Hazzard», αποφάσισε να αφαιρέσει τη συνομοσπονδιακή σημαία από όλες τις μελλοντικές εκδόσεις του αυτοκινήτου.

Η είδηση έγινε γνωστή από την κοινότητα των χομπιστών τις τελευταίες ημέρες καθώς οι συλλέκτες του «Dukes of Hazzard», έλαβαν γνώση του νέου κανονισμού. Ένας συλλέκτης στο HobbyTalk.com έμαθε από έναν αντιπρόσωπο της εταιρείας παιχνιδιών Tomy:

Από 1ης Ιανουαρίου 2013 όλα τα οχήματα Dukes of Hazzard General Lee δεν θα επιτρέπεται να παράγονται με την συνομόσπονδη Σημαία στην κορυφή του οχήματος.

Σύμφωνα με την είδηση η απόφαση προήλθε άμεσα από την Warner Bros που δεν θέλει πλέον να εγκρίνει κανένα αυτοκίνητο που θα έχει την σημαία του Νότου τυπωμένη πάνω του.

Ενώ προς το παρόν, η εν λόγω οδηγία αφορά τα συλλεκτικά αντικείμενα, η Warner Bros έχει ξεκινήσει μια νέα ταινία «Dukes of Hazzard», με τον Jody Hill στην σκηνοθεσία και αν εφαρμόσουν την ίδια αυστηρή πολιτική, θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν το ίδιο με την επερχόμενη ταινία. Αλλά τι αξίζει μια ταινία «Dukes of Hazzard» χωρίς τον «Στρατηγό Lee» με τη σημαία του Νότου βαμμένη στην οροφή του;



* Η Warner Bros. Entertainment,Inc., γνωστή ως Warner Bros. ιδρύθηκε το 1918 από τους Εβραίους αδελφούς Warner (κανονικό όνομα: Wonskolaser), τον Harry (Hirsz), τον Albert (Aaron), τον Sam (Szmul) και τον Jack (Itzhak). Σήμερα πρόεδρος είναι ο Barry Meyer (Εβραίος).
  
Σχ. ΚΟ: Η ‘πολιτική ορθότητα’ απλώνεται σαν γάγγραινα σε όλη την δύση. Προφανώς οι «ευαίσθητοι» της Warner Bros. θα θεωρούν ως «ρατσιστικό σύμβολο» την ένδοξη σημαία του Νότου. Μια σημαία που χαρακτηρίζει την ιστορία και την κουλτούρα ενός λαού. Έχει κάνει αρκετές αναφορές για αυτό ο ΚΟ. Ευτυχώς στη συναυλία των Lynyrd Skynyrd χόρτασε το μάτι μου νότια σημαία! Να δείτε που δεν θα αργήσει ο καιρός που και ο σταυρός θα θεωρείται σύμβολο «διαχωρισμού» και «προσβολής» προς τους άλλους θρησκευόμενους ή άθεους. Να δείτε που στα ‘πολιτικά ορθά’ καταστήματα θα πουλιούνται σταυροφόροι χωρίς σταυρό! Το επόμενο βήμα είναι να απαγορευτούν και οι σημαίες των κρατών, ως σύμβολο «μίσους»... Βαδίζουμε προς την λεγόμενη «πανανθρωπότητα» της Νέας Εποχής και η ταυτότητα του κάθε λαού θα πρέπει να πεταχτεί στο κάλαθο των αχρήστων. Είσαι έτοιμος να γίνεις χυλός;   


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ζευγάρι δεν τα πάει καθόλου καλά, μάλλον θα χωρίσουν.

http://www.youtube.com/watch?v=GcsROMfxNyY&feature=youtube_gdata_player

Πάνος.

Ανώνυμος είπε...

Ηδη στη Μεγαλη Βρετανια σε πολλες περιοχες , οπου εχουν εγκατασταθει μεταναστες μουσουλμανοι , τοσο το κρατος και οι δημοι οσο και οι πολιτες αποφευγουν να αναρτουν τη Βρετανικη σημαια για να μην προκαλει ο σταυρος της τα θρησκευτικα αισθηματα των επηλυδων μουσουλμανων !!!
Μαλιστα ορισμενοι δημοι εχουν καταντησει να υψωνουν την Αγγλικη σημαια μονο δυο φορες το χρονο και αυτο μονο ανημερα των εθνικων επετειων !
Εδω πλεον μιλαμε για τον απολυτο εξευτελισμο ενος ιστορικου και σπουδαιου Ευρωπαικου εθνους {παρα τις μαυρες σελιδες της ιστοριας του}, το οποιο λησμονησε την παραδοση του σε τετοιο δυσοιωνο βαθμο , ωστε να πουλαει {!!!} τις ιδιες τις εκκλησιες του στους φανατικους μουσουλμανους { απο το Πακισταν και το Μπαγκλαντες κυριως }...

Η μουσουλμανικη κατακτηση της Ευρωπης ειναι θεμα χρονου { εικοσι , τριαντα ετων } αν δεν αντιδρασουν συνειδητα, οργανωμενα και αυστηρα τα ευρωπαικα εθνη.

Οι Ευρωπαιοι θα μετατραπουν σε ντιμηδες και πολιτες μειωμενων δικαιωματων { οπως οι χριστιανοι της Αιγυπτου , του Πακισταν η της Τουρκιας...} και γι'αυτο ευθυνες θα βαρυνουν οχι μονο τις πολιτικες μας ελιτ { αλλωστε εχουν ασυλια και το ...ακαταλογιστο !} αλλα και την γελοια , γελοιοτατη ευρωπαικη "ιντελιγκεντσια" .
Για την Αριστερα περιττευει να μιλησουμε ...απο το σταδιο της προδοσιας της ευρωπαικης ταυτοτητας προχωρει πλεον ακαθεκτη στην εφαρμογη του αταβιστικου της προτσες του αφανισμου των Ευρωπαικων εθνων και πατριδων ...με αιχμη του δορατος της τους μουσουλμανους μεταναστες.

Αχιλλεας Πατροκλος.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΡΜΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΡΜΑ!

http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4199:--q-q----------&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ...
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

ΟΙ ΝΕΓΡΟΛΑΓΝΟΙ - ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ!!!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΟΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΛΕΥΚΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

2009: https://youtu.be/gHO1PprfmkY
2015: https://youtu.be/01SeqlpDHqg
Στο διαφημιστικο δεν υπαρχει σημαια των Νοτιων στον ουρανο του αυτοκινητου,ορισμενοι αστυνομικοι και ενας πωλητης ειναι μαυροι,ο καινουργιος General Lee παλι δεν εχει σημαια των Νοτιων και να χαρω που ο ενας απο τους Ντιουκς ο Μπο εβγαζε λογους υπερ της διατηρησης της σημαιας οταν ηταν να πουλησει 230.000 δολαρια ενα αμαξι απο την σειρα
Οταν ηρθε η ωρα για το διαφημιστικο ομως καταπιε την γλωσσα του λογω χρηματων.....