Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Η Γαλλία απαγορεύει τη χρήση των λέξεων "μητέρα" και "πατέρας" σε επίσημα έγγραφα και προετοιμάζει το έδαφος για "γάμους" μεταξύ ομοφιλοφίλων

Toυ Dave Bohon (New American) / Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Η Γαλλία δρομολογεί την απαγόρευση της χρήσης των λέξεων "μητέρα" και "πατέρας" σε νομικά και άλλα δημόσια έγγραφα, στα πλαίσια της εφαρμογής του σχεδίου νομιμοποίησης των "γάμων" μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και της απονομής ίσων δικαιωμάτων στις υιοθεσίες, τόσο στα παραδοσιακά όσο και στα ομοφυλοφιλικά ζευγάρια.

Σύμφωνα με την πρόταση, η οποία προωθείται επιθετικά και με γοργό ρυθμό από τον Γάλλο Πρόεδρο Francois Hollande, μεταξύ άλλων, ο όρος "γονείς" θα αντικαταστήσει τις λέξεις "μητέρα" και "πατέρα" σε τελετές γάμου, οι οποίες στο εξής δεν θα διαφέρουν, ανεξάρτητα από το εάν ο γάμος που τελείται είναι μεταξύ "παραδοσιακών" ζευγαριών ή ομοφυλοφίλων.

Σύμφωνα με το Christian Institute της Βρετανίας, μέσα στον Οκτώβριο πρόκειται να υποβληθεί  ένα νομοσχέδιο για έγκριση στο υπουργικό συμβούλιο του Προέδρου Hollande, το οποίο θα ορίζει τον γάμο ως "σύζευξη δύο ανθρώπων, διαφορετικού ή του ίδιου φύλου".
   
Η Καθολική Εκκλησία της Γαλλίας έχει εκφράσει την έντονη αντίθεσή της στους "γάμους" μεταξύ ομοφυλοφίλων. Ο Καρδινάλιος Philippe Barbarin προειδοποίησε για τις ολέθριες συνέπειες που θα έχει αυτή η νέα πραγματικότητα που θα υπάρξει στη γαλλική κοινωνία. Ο Barbarin δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Free Christianity:

"Ο γάμος μεταξύ ομοφιλόφιλων θα σημάνει την πλήρη κατάρρευση της κοινωνίας. Θα μπορούσε να έχει αμέτρητες συνέπειες. Στη συνέχεια θα θέλουν να δημιουργήσουν ζευγάρια με τρία ή τέσσερα μέλη. Και μετά από αυτό, ίσως μια μέρα να πέσει και το ταμπού της αιμομιξίας".

Η Καθολική Εκκλησία της χώρας έχει δημοσιεύσει μια προσευχή που περιλαμβάνει την εξής παραίνεση:

"Τα παιδιά δεν θα πρέπει να υφίστανται τις συνέπειες των επιθυμιών και των συγκρούσεων των ενηλίκων, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από την αγάπη της μητέρας και του πατέρα τους".

Επιπλέον, ο Πάπας Βενέδικτος κάλεσε 30 Γάλλους επισκόπους στην Ιταλία, προκειμένου να τους ενθαρρύνει στον αγώνα της Καθολικής Εκκλησίας για την προστασία του θεσμού του γάμου. Ο Πάπας είπε στους ιεράρχες:"Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια πραγματική πρόκληση".

Εκπροσωπώντας τις απόψεις όσων επιθυμούν τη νομιμοποίηση των "γάμων" μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στη χώρα, χωρίς να ερωτηθούν οι πολίτες, η υπουργός Δικαιοσύνης της Γαλλίας, Christiane Taubira, (φωτο) έκανε την εξής αμφιλεγόμενη δήλωση:

"Ποιος είναι αυτός που τολμάει να προδικάσει ότι ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι είναι ικανό να μεγαλώσει ένα παιδί καλύτερα από ό,τι ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι, που θα εγγυάται καλύτερες συνθήκες για την ανάπτυξη του παιδιού";

Η Taubira ισχυρίστηκε ότι "αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι το συμφέρον του παιδιού είναι το πρώτιστο μέλημα της κυβέρνησης".

Ο Γάλλος επίσκοπος Dominique Rey ζήτησε από την κυβέρνηση να επιτρέψει στους πολίτες της Γαλλίας να αποφασίσουν σχετικά με τον ορισμό της λέξεως "γάμος", όπως τον προτείνει η κυβέρνηση.

"Επιβάλλεται η διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος, το οποίο θα επιτρέψει μια ουσιαστική συζήτηση, έτσι ώστε να βεβαιωθούν οι πολίτες ότι η κυβέρνηση δεν πράττει τυφλά, ευρισκόμενη στο έλεος κάποιων λόμπυ", είπε. "Η πλειοψηφία του πληθυσμού συμφωνεί με την παραδοσιακή άποψη του γάμου".


Και επίσης:

Στην καναδική επαρχία της Νέας Σκωτίας το 2007, μετά από μια καταγγελία περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» από ομοφυλόφιλους, η επαρχιακή κυβέρνηση ενέκρινε ένα κανονισμό που επιτρέπει σε πιστοποιητικά γέννησης να καταχωρείται μια λεσβία "σύζυγος" της βιολογικής μητέρας ως ο «άλλος γονέας». Κατά το ίδιο έτος, η Γερουσία της πολιτείας της Καλιφόρνιας ενέκρινε νομοθεσία που αντικαθιστά τον «άνδρας και γυναίκα» με τον όρο «δύο πρόσωπα» σε όλες τις αναφορές της πολιτείας για το γάμο.

Αμέσως μετά την ψήφιση της νομοθεσίας του "γάμου" ατόμων του ιδίου φύλου στην Ισπανία, η κυβέρνηση διέταξε ότι οι όροι «μητέρα» και «πατέρας» επρόκειτο να αντικατασταθούν στα Κρατικά Μητρώα του Βιβλίου της Οικογένεια με τους τίτλους, «πρόγονος Α» και «πρόγονος Β».

Παρόμοιες δράσεις έχουν ληφθεί από τις κυβερνήσεις του Οντάριο και του Prince Edward Island (Νησί Πρίγκιπα Εδουάρδου), της αμερικανικής πολιτεία της Μασαχουσέτης και της αυστραλιανής πολιτείας της Βικτώριας.

Το Οντάριο απαγόρευσε τους όρους «μητέρα» και «πατέρας», καθώς και τους όρους "γυναίκα", "σύζυγος", "χήρα", και "χήρος" από όλα τα καταστατικά. Το 2005, στο Prince Edward Island, ​​η συντηρητική κυβέρνηση πρότεινε την τροποποίηση του νόμου που αφαιρεί όλες οι αναφορές σε συζύγους υπέρ ενός ουδέτερου κατά το φύλο "συζύγου".

Στη Σκωτία, το 2007, κατόπιν αιτήματος του ομοφυλοφιλικού λόμπι Stonewall, οι οι νοσοκόμες έμαθαν από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας ότι το «μητέρα» και «πατέρας» είναι «ομοφοβικά». Θα πρέπει να αντικατασταθούν με το "φροντιστές" ή "φύλακες". Οι όροι "σύζυγος", "σύζυγος" και "γάμος" θα πρέπει να αντικατασταθούν με τα «εταίροι» και «στενός φίλος».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

konion είπε...

Ἔρχεται τὸ Ἰσλάμ, τότε θὰ δοῦμε ποιὸς εἶναι ὁμοφοβικός.

Ανώνυμος είπε...

Σοδομα και γομορα! Να δουμε ποια θα ειναι η δικη μας τιμωρια!

Ανώνυμος είπε...

Η Γαλλία είναι η μητέρα της γενικευμένης σημερινής ανωμαλίας, των Ιλουμινάτι, του διεθνισμού, των Ηνωμένων Πολιτειών, και κάθε τι άλλου δύσοσμου που πλανάται στον αέρα σήμερα.

Τις αξίζει αυτό που θα πάθει ...

Εμείς τι φταίμε????

Πρέπει να αλλάξουμε δεσμούς και να ανατρέψουμε άρδην την καταστροφική αυτή πορεία.