Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΓΑΛΛΙΑ: Θρήνος: Έχασε ένα δόντι μέλος των χριστιανοφοβικών «ακτιβιστριών» της FEMEN



ΚΟ: Για την πρόσφατη μεγαλειώδη διαδήλωση στη Γαλλία κατά του «γάμου» των ομοφυλόφιλων και του δικαιώματος υιοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια είχε γράψει ο ΚΟ

«Αντιδιαδήλωση» επιχείρησαν να κάνουν μέλη της λεγόμενης «Femen», με τις φανατικές χριστιανοφοβικές γυμνόστηθες Ουκρανές (;) «ακτιβίστριες».

Τα άτομα αυτά που ήθελαν σαφώς να προκαλέσουν, εμφανίστηκαν ανάμεσα στο πλήθος των διαδηλωτών μασκαρεμένες σαν καθολικές καλόγριες με τόπλες και με αντιχριστιανικά συνθήματα γραμμένα στα γυμνά σώματά τους, (“F.. God”,  FChurch” κλπ) ενώ ψέκαζαν τους διαδηλωτές με λευκό αφρό που έγραφε “Holy sperm”.

Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να απωθήσουν τις «ακτιβίστριες» και σε λίγο ξέσπασαν συμπλοκές. Η αστυνομία αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα για να διαλύσει το πλήθος.

Οι «ακτιβίστριες» αφού διασώθηκαν από την αστυνομία, παραπονέθηκαν ότι δύο από αυτές τραυματίστηκαν. Η μία έχασε ένα δόντι και η άλλη έσπασε τη μύτη της.
(Θα είχε ενδιαφέρον μία τέτοια «ακτιβιστική» ενέργεια αυτών των «θαρραλέων» γυναικών σε όχλο μουσουλμάνων. Δεν πιστεύω ότι οι μουσουλμάνοι δέχονται τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων, οπότε ένα  παρόμοιο «χάπενιγκ» θα έπρεπε να γίνει και πιθανόν να κατέληγε με τα ίδια αποτελέσματα. Ένα δόντι εδώ, μια μύτη εκεί… κάπου εδώ θα είναι και τα υπόλοιπα μέλη….θα τα βρούμε σιγά σιγά).

Η Femen απειλεί με εκδίκηση.

"Η Femen υπόσχεται να μην ξεχάσει αυτό το γεγονός και να πάρει εκδίκηση κατά των διοργανωτών με την καλύτερη χριστιανική παράδοση: οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος", έγραψαν στην ιστοσελίδα τους.

Ο κ. Ολάντ δηλώσει ότι είναι αποφασισμένος να νομιμοποιήσει τους γάμους ομοφυλοφίλων.

Η ‘Le Nouvel Observateur’ αναφέρει ότι η εκπρόσωπος της Γαλλικής κυβέρνησης, Μαροκινής καταγωγής, Najat Vallaud-Belkacem δήλωσε "σοκαρισμένη" από την βία και αφού συνήλθε από το σοκ ξαναδήλωσε: "Δεν υπάρχει χώρος για ακροδεξιά βία σε αυτή τη χώρα".  

Παρακάτω βλέπετε δύο από τους "θανάσιμους" εχθρούς της FEMEN:
 

Ακολουθεί απόσπασμα από σχετικό άρθρο του blog Μαύρος Κρίνος:

Βασικός οργανωτής των διαδηλώσεων ήταν το Ινστιτούτο Civitas, σύλλογος του Γαλλικού εθνικοκαθολικού χώρου και λαϊκή πτέρυγα της παραδοσιακής Καθολικής Ιερατικής Αδελφότητος Άγιος Πίος ο Θ', μιας ένωσης κληρικών που εδώ και 4 δεκαετίες αντιτίθεται στις αποφάσεις της 2ης Βατικάνειας συνόδου και υπερασπίζεται την παραδοσιακή Καθολικότητα (βλ. και εδώ). Στο πλευρό του εθνικού - καθολικού κινήματος τάχθηκε και το μεγαλύτερο μέρος του Γαλλικού Εθνικιστικού κινήματος συμμετέχοντας στις διαδηλώσεις με διακριτικό (δηλαδή ενωτικό) αρκετές φορές τρόπο.

Τον Ιούνιο είχαν υπάρξει διαδηλώσεις κατά του «Gay Pride» και τον Σεπτέμβριο - Οκτώβριο κατά του εν λόγω νομοσχεδίου με αποκορύφωμα την εξαιρετικά πετυχημένη και μεγάλη διαδήλωση της περασμένης Κυριακής. Ήδη είχαν υπάρξει αντιδιαδηλώσεις (πράγμα που απαγορεύεται ρητώς από τη γαλλική νομοθεσία) κυρίως από τη μεριά της Ουκρανικής ψευτοφεμινιστικής νεοταξικής κίνησης FEMEN η οποία στον απόηχο της περίφημης πορτοκαλί επανάστασης, επιχειρεί να διευρύνει τις δραστηριότητες της αποστέλλοντας επαγγελματίες ακτιβίστριες στη Γαλλία ενώ διατηρεί επίσης γραφεία και ''κατασκήνωση εκπαίδευσης'' (με τι χρήματα άραγε) στο Παρίσι.

Η διαδήλωση της Κυριακής συγκέντρωσε απ' ότι μαθαίνουμε - από έγκυρες πηγές Γάλλων Αυτονόμων Εθνικιστών συντρόφων, -  και κατόπιν γενικευμένης κινητοποιήσεως, χιλιάδες Γάλλους, από πολλές πόλεις, μεγάλο μέρος νεολαίας και κυρίως οικογένειες με παιδιά. Συνεπώς θα ήταν μάλλον απίθανο οι διοργανωτές να είχαν κατά νου συγκρούσεις που θα έθεταν σε κίνδυνο τον κόσμο που τους ακολουθούσε.
 
Μόλις όμως 10 λεπτά μετά την έναρξη, ακτιβίστριες της FEMEN προσπάθησαν με άκρως προκλητικό τρόπο, να περάσουν μέσα από την πορεία (!) γυμνόστηθες, φορώντας μόνο μαγιό και καλύπτρες στο κεφάλι όπως αυτές που έχουν οι καλόγριες, τραγουδώντας ''Μαρία, ας παντρευτούμε'' και ψεκάζοντας τον κόσμο με άσπρο αφρό! Μετά τα πρώτα σπρωξίματα και την σκληρή αποδοκιμασία του πλήθους έπεσαν πάνω στον σκληρό πυρήνα της περιφρούρησης που βρίσκονταν στο τέλος της διαδήλωσης, και απωθήθηκαν βιαίως, λαμβάνοντας ένα γερό μάθημα, μαζί με αυτές και οι δημοσιογράφοι που κατά περίεργη σύμπτωση τις ακολουθούσαν και κάλυπταν μόνο το συγκεκριμένο επεισόδιο.
 
Προπηλάκιση δέχτηκε και η Καρολίν Φουρέστ * γνωστή αριστερή δημοσιογράφος και δηλωμένη ομοφυλόφιλη, όχι τόσο για το γεγονός ότι βρέθηκε να καλύπτει με κάμερα την διαδήλωση όσο για το ότι βρισκόταν να το κάνει μεταμφιεσμένη σχεδόν, κάτι που δείχνει αν μη τι άλλο ότι γνώριζε πολύ καλά τι θα συνέβαινε. Κατόπιν αυτού η πορεία συνεχίστηκε κανονικά εν μέσω συνθημάτων και χιουμοριστικών τραγουδιών, των οποίων επίκεντρο ήταν η υπεράσπιση της οικογένειας, των παιδιών (αφού μετά τον γάμο, σειρά έχει και η άδεια υιοθέτησης παιδιών) και της φυσικής τάξης.

(* Η Fourest έφαγε ξύλο πριν δύο μήνες σε κομμουνιστικό φεστιβάλ από μουσουλμάνους που ήταν μαζί με τους «συντρόφους»!)

Ακούγονταν μεταξύ άλλων: ''Η Γαλλία θέλει δουλειά, όχι γάμους ομοφυλοφίλων'', ''Ένας μπαμπάς,  μια μαμά για όλα τα παιδιά'', ''Πρώτη, δεύτερη, τρίτη γενιά! Είμαστε όλοι παιδιά από φυτόχωμα'' (υπαινιγμός στην φυσική αναπαραγωγή), ενώ πλακάτ έγραφαν όχι δίχως χιούμορ ''1 άνδρας + 1 άνδρας = ντούο όχι ζευγάρι''! Εκείνο μάλιστα που προκαλούσε μεγαλύτερη αίσθηση ήταν η ατμόσφαιρα γιορτής και σατιρικής διάθεσης που επικρατούσε σε μια κατά πλειοψηφία χριστιανική εκδήλωση, ενώ η υπερασπιστές του πολιτικά ορθού έπαιρναν το ύφος της πιο υστερικής σοβαροφάνειας για να υποστηρίξουν το απαράγραπτο και ιερό ''δικαίωμα στην ισότητα''. Τελικώς η πορεία κατέληξε κοντά στο κτίριο της Εθνοσυνέλευσης όπου και έληξε μετά από αρκετά και μελωδικά Άβε Μαρία και προσευχές!
Το ίδιο βράδυ μέλη των FEMEN όπως και η περιβόητη Φουρέστ έδιναν σόου έξω από κεντρικό νοσοκομείο ενώ την επομένη ο ''σοσιαλιστής'' (λέμε τώρα) και ελευθεροτέκτων βουλευτής του διαμερίσματος των Εκβολών του Ροδανού, Πατρίκ Μενουτσί ζήτησε με τον πιο χυδαίο τρόπο την απαγόρευση του Civitas επικαλούμενος την  επικινδυνότητα του, λόγω της απώθησης των Ουκρανών φεμινιστριών, και την διασύνδεση του με το εθνικιστικό κίνημα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

konion είπε...

Ὡραῖο τὸ σχόλιο μὲ τοὺς μουσουλμάνους, ἕνα δόντι ἐδῶ, μία μύτη ἐκεῖ, σιγά - σιγὰ θὰ βροῦμε καὶ τὰ ὑπόλοιπα μέλη.

Γελάσαμε.