Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Η 2η Τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ και η προσπάθεια να αφαιρεθούν τα όπλα από τους Αμερικάνους πολίτεςΤου Dwight L. Kinman (από το βιβλίο “Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας” - 1996**)

Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίον θα πρέπει ο λαός να διατηρήσει το δικαίωμα του να κατέχει και να φέρει όπλα είναι, σε τελευταία ανάλυση, η ανάγκη αυτοπροστασίας του εαυτού του εναντίον μιας τυραννικής διακυβέρνησης.
(Τόμας Τζέφερσον)

Να φυλάγετε με ζήλο την δημόσια ελευθερία. Να αντιστέκεσθε σθεναρά σε οποιονδήποτε πλησιάζει απειλητικά σε αυτό το πολύτιμο πετράδι! Δυστυχώς, τίποτε δεν μπορεί να το διατηρήσει άθικτο εκτός από την χρήση ωμής βίας. Αν αμελήσετε να αντισταθείτε στην τυραννική βία, είστε αναπόφευκτα καταδικασμένοι! (Πάτρικ Χένρυ)

Ο Αμερικανικός λαός δεν πρέπει ποτέ να παραδώσει τα όπλα του! Η Ιστορία διδάσκει με εύγλωττα παραδείγματα, ότι όποιος λαός οποιουδήποτε έθνους παρέδωσε τα όπλα του κατέληξε αμέσως στην τυραννία. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε εξέλιξη ένας μαζικός κεραυνοβόλος πόλεμος των ΜΜΕ και του Ρόκεφελερ που αποσκοπεί στην πλύση εγκεφάλου των Αμερικανών πολιτών, ώστε να πειθαναγκασθούν να παραδώσουν τα όπλα τους. Εμείς οι Αμερικανοί δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε τη μεγάλη μας πατριωτική κληρονομιά που μας άφησαν θεοφοβούμενοι άνθρωποι – οι Πατέρες, ιδρυτές αυτού του έθνους - που σφυρηλάτησαν αυτή τη δημοκρατία που ονομάζεται Αμερική.
«Οι Αμερικανοί δεν πρέπει να φοβούνται την κυβέρνηση, μια και έχουν το μοναδικό προνόμιο να είναι οπλισμένοι, προνόμιο που κανένας άλλος λαός δεν διαθέτει». (Πρόεδρος Τζέημς Μάντισον)

Ισχυρίζονται ότι η οπλοκατοχή είναι η αιτία που προκαλεί τα εγκλήματα. Αλλά μήπως η κατοχή όπλων αποτρέπει τα εγκλήματα και δεν είναι αυτή που τα προκαλεί; Η πρωτεύουσα Ουάσινγκτον έχει τους αυστηρότερους νόμους για την οπλοκατοχή και την οπλοφορία σε ολόκληρη τη χώρα. Ταυτόχρονα όμως εμφανίζει και τους περισσότερους φόνους κατά κεφαλήν από οποιαδήποτε άλλη πόλη της Αμερικής.
Η Ελβετία υποχρεώνει κάθε άνδρα να έχει όπλο και να εκπαιδεύεται στη χρήση του. Έχει μια από τις χαμηλότερες εγκληματικότητες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ο ειδικός εγκληματολόγος της Φλόριδας Gary Glech μας λέει ότι τα όπλα χρησιμοποιούνται γι’ αυτοάμυνα 2,5 εκατομμύρια φορές το χρόνο στην Αμερική. Η δήμευση των όπλων αυτών απλώς θα αφοπλίσει τους νομιμόφρονες πολίτες και θα αφαιρέσει το ιερό δικαίωμα προστασίας των ιδίων και των οικογένειών τους.
Πριν εξήντα σχεδόν χρόνια, ένας αρχηγός κράτους μίλησε στους υπηκόους του. Είπε: «Το 1935 θα περάσει στην Ιστορία σαν το πρώτο έτος που ένα πολιτισμένο έθνος έχει πλήρη καταγραφή των όπλων. Οι δρόμοι μας θα είναι ασφαλέστεροι, η αστυνομία μας αποτελεσματικότερη, και ο κόσμος θα ακολουθήσει το παράδειγμά μας στο μέλλον.»
Το όνομά του ήταν Αδόλφος Χίτλερ. (* Η φράση αυτή του Χίτλερ αμφισβητείται. Βλέπε παρακάτω)

Η 2η Τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ

Ο George Madison είπε: “Τι είναι η Πολιτοφυλακή; Είναι ο ένοπλος λαός”.
«Η δεύτερη τροπολογία του Χάρτη των Δικαιωμάτων δίνει στο λαό το αναφαίρετο δικαίωμα οπλοκατοχής και οπλοφορίας. Εξουσιοδοτεί επίσης τον λαό να έχει την δυνατότητα συγκρότησης μιας παλλαϊκής πολιτοφυλακής. Παραχωρώντας στον λαό το κυρίαρχο δικαίωμα να φέρει όπλα και να συγκροτείται ως μη κυβερνητική πολιτοφυλακή, οι ιδρυτές-εθνοπατέρες κατοχύρωσαν την ελευθερία των πολιτών από κάθε απειλή, εξωτερική ή εσωτερική.
Αυτό το δικαίωμα επίσης υπερισχύει έναντι οποιουδήποτε προσχήματος ή αιτιάσεων προβάλλει μια φαυλοκρατούμενη κυβέρνηση καταπιέζοντας τον λαό με διάφορους τρόπους που υπονομεύουν, ανατρέπουν, δυσφημούν και καταργούν τα αναφαίρετα Συνταγματικά μας δικαιώματα. Αν οι κατέχοντες ανώτερα αξιώματα συνεχίζουν απερίσκεπτα να καταδιώκουν και να καταπιέζουν τον λαό, οι συνέπειες που θα προκύψουν θα είναι τραγικές.
Αν αυτοί οι αντίχριστοι πολιτικοί ηγέτες συνεχίζουν να παραβιάζουν και να αγνοούν τα αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα των πολιτών, ο λαός έχει το ύστατο δικαίωμα να οργανωθεί σε πολιτοφυλακή. Η πολιτοφυλακή θα αναλάμβανε ένα ιερό καθήκον. Τη διατήρηση, προστασία και, αν χρειαστεί, την επιβολή του Συντάγματος των ΗΠΑ».

Ποτέ να μην παραδώσετε τα όπλα σας!

Το 1990, μια φοιτήτρια από το Πεκίνο μετέφερε τα τελευταία λόγια των γονέων της όταν έφευγε για την Αμερική: «Πες στον Αμερικανικό λαό να μην παραδώσει ποτέ τα όπλα του. Όσο κρατούν όπλα στα χέρια τους, δεν θα συμβεί αυτό που συνέβη εδώ”.
Ο Τόμας Τζέφερσον έγραψε - προειδοποιώντας μας - για τους συνωμότες που θα επεδίωκαν να υπονομεύσουν και να ανατρέψουν το Σύνταγμα. Τα είπε όλα στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας: «Εγκαθιδρύονται κυβερνήσεις με την υποστήριξη των πολιτών, οι οποίες αντλούν τις νόμιμες εξουσίες τους με την συγκατάθεση των κυβερνωμένων. Οποτεδήποτε, οποιαδήποτε μορφή κυβέρνησης προσπαθήσει να παραβιάσει αυτές τις αρχές και να τις ανατρέψει, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του λαού να την αλλάξει ή να την καταργήσει και να εγκαθιδρύσει μια νέα κυβέρνηση!»
Όταν η κυβέρνηση φοβάται το λαό, υπάρχει ελευθερία. Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, υπάρχει τυραννία.

Το Μεγάλο Προσωπείο

Ο προσεκτικός μελετητής των προφητειών της Αγίας Γραφής γνωρίζει ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη, κάποια μέρα, θα πέσει στα χέρια του πιο απάνθρωπου και τυραννικού δικτάτορα που υπήρξε ποτέ. Το όνομά του θα είναι Αντίχριστος. Αυτός ο παγκόσμιος ηγέτης θα μεταμφιεσθεί πανούργα και θα καλυφθεί κάτω από τη σημαία τάχα της ειρήνης. Η Αγία Γραφή μας λέει στον προφήτη Δανιήλ 8:25: «Και εν ειρήνη θέλει αφανίσει πολλούς...».
Ο Παγκόσμιος αυτός Δικτάτορας θα οδηγήσει τα έθνη σε μια εποχή προσωρινής και κάλπικης ειρήνης. Έπειτα, θα εξαναγκασθεί να αποκαλύψει το θηριώδες πρόσωπο του, σπέρνοντας τον όλεθρο: «Όταν λέγουν, ειρήνη και ασφάλεια, τότε έρχεται επάνω τους αιφνίδιος όλεθρος . . . και δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν». (Α’  Προς Θεσσαλονικείς 5: 3)

* ΚΟ: Η φράση αυτή του Χίτλερ αμφισβητείται έντονα και θεωρείται ότι δεν ειπώθηκε ποτέ. Αντί αυτής ο Χίτλερ είχε πει : "Το πιο ανόητο λάθος που θα μπορούσαμε ενδεχομένως να κάνουμε θα ήταν να επιτρέψουμε στους κατακτημένους λαούς της Ανατολής να έχουν όπλα. Η Ιστορία διδάσκει ότι όλοι οι κατακτητές που έχουν επιτρέψει τις υποτελείς φυλές τους να φέρουν όπλα προετοίμασαν τη δική τους πτώση με αυτόν τον τρόπο. …. Οπότε ας μην έχουν καμία εγγενή πολιτοφυλακή ή αστυνομικές αρχές. Τα γερμανικά στρατεύματα από μόνα τους θα φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για τη διατήρηση του νόμου και της τάξης». - Αδόλφος Χίτλερ, 11 Απριλίου 1942, από το “Hitlers Tischegesprache Im Fuhrerhauptquartier 1941-1942”, Δρ Henry Picker, εκδ. (Athenaum-Verlag, Βόννη, 1951).
Ο Γερμανικός νόμος για τα όπλα του 1938, αντικατέστησε εκείνον του 1928 σύμφωνα με τον οποίον οι πολίτες έπρεπε να έχουν άδεια για να φέρουν ένα όπλο και μια ξεχωριστή άδεια για την απόκτηση όπλου, και επέκτεινε την απαλλαγή από την υποχρέωση άδειας απόκτησης όπλων σε αρκετές ομάδες ανθρώπων. Οι κάτοχοι των ετήσιων αδειών θήρας, οι εργαζόμενοι στην κυβέρνησης, καθώς και τα μέλη του κόμματος NSDAP δεν υπόκειντο πλέον σε περιορισμούς στην ιδιοκτησία όπλου. Η ηλικία κατά την οποία τα άτομα θα μπορούσαν να κατέχουν όπλα μειώθηκε από τα 20 στα 18. Μόνο στους Εβραίους απαγορεύυτηκε η κατασκευή και η κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.

** Άλλα αποσπάσματα  από το βιβλίο του Dwight L. Kinman (1922 – 2010) εδώ, εδώ και εδώ
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/15_30.html

Ανώνυμος είπε...

YOU CAN SEE IT COMING a mile away…

For in the aftermath of Sandy Hook with all the Jewish-driven clamoring for tighter ‘gun control,’ we can now expect the rolling out of a greatly expanded role for Homeland Security and its grope your groin arm…the TSA.

The propaganda for even more Jewish control over our lives AND our private property, especially guns, is now in full swing…and the Jewish-owned press is exploiting the massacre of young children to advance its manipulation of the minds of the masses.

http://www.realjewnews.com/?p=782

Ανώνυμος είπε...

Η μεγάλη εγκληματικότης στην Ουάσιγκτων, οφείλεται στον μεγάλο αριθμό νέγρων που κατοικούν στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα. Οι νέγροι υπερβαίνουν το 50% του πληθυσμού.
Στις αρχές του 20ου αιώνος, παρατηρήθηκε το φαινόμενο της μεταναστεύσεως των νέγρων από τις νότιες πολιτείες προς τα μεγάλα αστικά κέντρα του βορρά, προφανώς, διότι έτσι εξασφάλιζαν καλύτερες συνθήκες παρασιτισμού...
Η υψηλή εγκληματικότης που καταγράφεται στις ΗΠΑ, έχει πηγή την παραβατική συμπεριφορά των εγχρώμων, νέγρων και «ισπανοφώνων» δλδ μιγάδων και ινδιάνων από την Κεντρική Αμερική.
Η εισβολή εκατοντάδων βαρβάρων με υψηλή ροπή στην παραβατική συμπεριφορά καθιστά αναγκαίο τον εξοπλισμό των Ελλήνων για υπεράσπιση των οικογενειών μας αλλά προ παντός την ελευθερία του Έθνους.

Ανώνυμος είπε...

Δειτε κι αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=-zy227hN5B0&feature=player_embedded#!