Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ένα έως δυο τζαμιά ανά δημοτικό διαμέρισμα θέλει ο Καμίνης




Η είδηση από το in.gr

Η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα ανοίγει το δρόμο για να λειτουργήσουν νομίμως ένα έως δυο χώροι ανά δημοτικό διαμέρισμα, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη.

Ο Καμίνης εξέφρασε την υποστήριξή του στην απόφαση να προχωρήσει η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα «για αυτονόητους λόγους ισοπολιτείας και υπεράσπισης του δικαιώματος στη θρησκευτική λατρεία» αλλά και «για πρακτικούς λόγους ώστε να μπει τάξη στην άτακτη δημιουργία τέτοιων άτυπων χώρων».

Ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι έθεσε το ζήτημα κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον υπουργό Παιδείας.

«Η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους ανοίγει το δρόμο, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης σε χώρους που πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίοι σήμερα λειτουργούν ως άτυποι χώροι λατρείας, ώστε να λειτουργούν νομίμως ένας έως δύο ανά δημοτικό διαμέρισμα», συμπλήρωσε.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κατσε νεοελληναρα στη καφετερια στις εκλογες να ψηφιζουν οι λαθρο και μετα μην εχεις κανενα παραπονο...

Καλλίμαχος είπε...

Ποιά "ισοπολιτεία" βρε ηλίθιε Καμίνη, ισοπολιτεία σημαίνει "ίδια ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των πολιτών ενός Κράτους"! Οι λαθρομετανάστες ούτε Έλληνες πολίτες είναι, ούτε πολιτικά δικαιώματα έχουν, ούτε και σχετίζεται η ισοπολιτεία με την κατασκευή τζαμιών δημοσία δαπάνη!

Ποιοί ηλίθιοι εκλέγουν αυτούς τους αστοιχείωτους που δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν, πόσο μάλλον να ψάξουν και να χτίσουν το καλύτερο μέλλον για τον τόπο και το Έθνος τους.

Unknown είπε...

" Από τους ισλαμολάγνους πρωθυπ%ργ%ς της Ελλάδας, στους ισλαμομαχητές Βουδιστές μοναχούς της Βιρμανίας ! "

From HEIL GAP ( or mind the GAP)

http://heilgap.blogspot.com/2013/04/blog-post_3.html


και 1 σχόλιο:


to kanoniko VIDEO ... yparxei kai edo

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N7irUgGsFYw

Anti Muslim Monk Wira thu talk about Meiktila before riot

alla otan prospathisa na to anevaso ... me mplokare to youtube ... antikathistontas to me to logokrimeno VIDEO pou exo valei sto post