Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

‘One World Trade Center’. Το κτίριο – σύμβολο του «Ενός Κόσμου» που κτίζεται στην θέση των Δίδυμων Πύργων


Την προηγούμενη Πέμπτη, τοποθετήθηκε, με τη βοήθεια γερανού, στην κορυφή του κτιρίου ‘One World Trade Center’ ειδική κεραία, η οποία θα χρησιμοποιείται για τηλεοπτικές μεταδόσεις, ενώ το πλήθος από κάτω επευφημούσε...

Δείτε το βίντεο:


Το One World Trade Center (1 WTC) είναι το κυρίως κτίριο του συγκροτήματος που χτίζεται στο σημείο του Μανχάταν όπου πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στέκονταν οι δίδυμοι πύργοι του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου (World Trade Center).

Η ανέγερση του κτιρίου προχωρά γρήγορα και η αποπεράτωσή του υπολογίζεται προς τα τέλη του έτους. Το 1 WTC θα έχει ύψος 1.776 πόδια (541 μέτρα) και έτσι θα αποτελεί το υψηλότερο κτίριο του δυτικού ημισφαιρίου. Το ύψος 1.776 ποδιών παραπέμπει στην αμερικανική Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας (1776).

Σύμφωνα με την Wikipedia, τα «πρόσωπα κλειδιά» του κτιρίου είναι τα παρακάτω:
 
  • Larry Silverstein, Αμερικανο-Εβραίος δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπιχειρηματίας, ιδιοκτήτης των Δίδυμων Πύργων.
  • Daniel Libeskind, Πολωνο-Εβραίος αρχιτέκτονας. Δικό του έργο είναι το Εβραϊκό Μουσείο του Βερολίνου. 
  • David Childs, Αμερικανο-Εβραίος, συνεργάτης σχεδιαστής.
  • Daniel Tishman, Αμερικανο-Εβραίος κατασκευαστής του αρχικού Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.
  • Douglas και Jody Durst, ζευγάρι Αμερικανο-Εβραίων, συμπρόεδροι της Durst Organization, μιας εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων.
Όσοι γκρινιάξουν επειδή ΟΛΟΙ όσοι έχουν τον πρώτο λόγο για το σημαντικό αυτό κτίριο – σύμβολο της Νέας Υόρκης, είναι εβραϊκής καταγωγής είναι «συνομωσιολόγοι» και «αντισημίτες».

Επίσης συνομωσιολόγοι είναι όσοι απορούν γιατί το αρχικό όνομα του νέου Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου ήταν "Freedom Tower" (Πύργος Ελευθερίας) και γιατί το όνομα τελικά αντικαταστάθηκε με το "One World Trade Center" που σημαίνει «Κέντρο Εμπορίου του Ενός Κόσμου». Τι σημαίνει η αλλαγή του ονόματος; Συμβολίζει άραγε τον ενοποιημένο «Έναν Κόσμο» - «One World» των οραματιστών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO), στον οποίον προφανώς, δεν έχει καμία θέση η «Ελευθερία»;
Συνομωσιολόγοι είναι και όσοι βλέπουν στο One World Trade Center έναν οβελίσκο. Και τι είναι ο οβελίσκος; Είναι ένα μνημείο προς τιμήν του Άμμων Ρα, ο οποίος υπήρξε ένας από τους κύριους θεούς των αρχαίων Αιγυπτίων. Η λέξη «Άμμων» σημαίνει «Κρυμμένος». Να υποδηλώνει και τον «θεό» των κρυφών ελίτ εγκληματικών οικογενειών; Και ποιος άραγε να είναι «ο κρυμμένος» θεός τους;;;

Το One World Trade Center έχει ύψος 1.776 ποδιών που παραπέμπει λέει, στο έτος 1776 και στην αμερικανική Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας (4 Ιουλίου). Όμως το 1776 είναι, ως γνωστόν και το έτος ίδρυσης των Illuminati του Adam Weishaupt. Το γνωστό αποκρυφιστικό Τάγμα ιδρύθηκε στις 1 Μαίου 1776, στο Ingolstadt της Βαυαρίας. Το κτίριο επίσης  που αντικαθιστά τους δίδυμους πύργους, έχει ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό. Δεν είναι άμεσα εμφανές. Και επίσης σχηματίζει ένα τέλειο οκτάγωνο στη μέση του όταν παρατηρείται από την κορυφή. Το οκτάγωνο θεωρείται σύμβολο "αναγέννησης" και "πληρότητας".

Όλα αυτά βέβαια, είναι συνομωσίες.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βρε...τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει;;...
Μήπως είναι δύο πυραμίδες χωμένες
η μία μέσα στην άλλη ανάποδα;...
Σαν να μου φαίνεται ότι μοιάζει με το ανάπτυγμα
της δομής του Μερκαμπά!!!...
...Επίσης η οκτάγωνη δομή στα κτήρια, ναούς κλπ...
έχει την μέγιστη απόδοση στην επομπη ενεργειακής δέσμης
από την κορυφή του κτιρίου προς τα επάνω... :)