Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΙΣΡΑΗΛ: Πατέρας στέλνει αναίσθητο από το ξύλο Αφρικάνο λαθρομετανάστη που επιχειρούσε να βιάσει το 8χρονο κορίτσι του και είχε μαχαιρώσει την γυναίκα του



Ανάστατες οι γειτονιές του νότιου Τελ Αβίβ από την εγκληματικότητα των Αφρικάνων παράνομων μεταναστών που έχουν κατακλύσει την περιοχή


Περίπου στις πέντε το πρωί, της Τετάρτης, ένα 20χρονος αλλοδαπός από την Αφρική μπήκε σε ένα διαμέρισμα στη γειτονιά Yad Eliahu στο νότιο Τελ Αβίβ και άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά ένα 8χρονο κορίτσι που κοιμόταν στο δωμάτιό της, ανέφερε το κανάλι Channel 2 News του Ισραήλ.

Από την επίθεση, το κορίτσι άρχισε να κλαίει και η μητέρα της, η οποία κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, ξύπνησε. Όταν μπήκε στο δωμάτιο της κόρης της, είδε τον Αφρικανό να έχει αρχίσει να βιάζει το μικρό κορίτσι και έτρεξε πάνω του να προσπαθώντας να τον σταματήσει. Στο μάχη που ακολούθησε, ο Αφρικανός μαχαίρωσε τη μητέρα, η οποία υπέστη, ευτυχώς, ελαφρούς τραυματισμούς.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο πατέρας του κοριτσιού ξύπνησε, συνειδητοποίησε τι συνέβαινε και έσπευσε να επιτεθεί στον εισβολέα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας, ο οποίος γνώριζε πολεμικές τέχνες, άρχισε να χτυπάει τον Αφρικανό, τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Wolfson στη Holon, με τραύματα από το μαχαίρι στο πάνω μέρος του σώματος της. Το κορίτσι πήγε επίσης στο Wolfson, για εξέταση.

Ο εισβολέας ο οποίος είχε συλληφθεί και είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον πατέρα ώστε είχε χάσει τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ιατρικό κέντρο Ichilov στο Τελ Αβίβ, και συνδέθηκε με αναπνευστήρα. Υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι.

Στην φωτογραφία : Ο 24χρονος Σουδανός πρόσφυγας Mohammed Fadoul, ένας από τους τέσσερις υπόπτους που συνελήφθησαν για τον βιασμό μιας νεαρής κοπέλας σε σχολικό χορό, οδηγείται υπό αστυνομική συνοδεία στο Δικαστήριο, στις 10 Μαΐου 2012.

Οι γειτονιές του νότιου Τελ Αβίβ έχουν κατακλυσθεί από παράνομους μετανάστες από την Ανατολική Αφρική, που διέσχισαν στο Ισραήλ σε αναζήτηση εργασίας. Κατά την τελευταία δεκαετία, οι λαθρομετανάστες έχουν γίνει μια επικίνδυνη επιβάρυνση στον ήδη φτωχό και υποεξυπηρετούμενο τοπικό πληθυσμό. Τα αιτήματα των κατοίκων του νότιου Τελ Αβίβ για απομάκρυνση από την περιοχή των Αφρικανοί αντιμετωπίστηκαν με ελιτίστικα ειρωνικά σχόλια από τον ισραηλινό Τύπο.

Οι προσπάθειες από την πλευρά ισραηλινών βουλευτών και του Υπουργείου Εσωτερικών να διαχειριστεί το πρόβλημα με τη συστηματική επιστροφή των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους, βαπτίστηκαν «ρατσιστικές κινήσεις».

Διαμαρτυρία κατά των λαθρομεταναστών το 2012
Διάβασε:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

sta είπε...

SCOTLAND: Parents wise up – many pull their children out of a school field trip to Edinburgh mosque

Read more at http://www.liveleak.com/view?i=07c_1370684304#lKmV4Y2YbhKFVv4z.99

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που γίνονται στο Ισραήλ πρέπει να τα εφαρμόσουμε και εμείς για την λαθρομετανάστευση.
Αυτοί δεν κινδυνεύουν να τους πουν ναζί και ρατσιστές.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θέμα ρατσισμού...Είναι θέμα πραγματικότητας το να μην μπορείς να ζεις με ανθρώπους που κατάγονται από πρωτόγονες, βρωμερές και εγκληματικές φυλές.

Και ας μην έχω την καλύτερη συμπάθεια προς τους Εβραίους...Σίγουρα συμφωνώ με τον τρόπο σκέψης τους όσον αφορά τις σχέσεις τους με τους λαθρομετανάστες Αραβικής καταγωγής!