Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΗΠΑ: Μέλος της Κου Κλουξ Κλαν σχεδίαζε να κατασκευάσει θανατηφόρο όπλο και να σκοτώσει μουσουλμάνους και «άλλους εχθρούς του Ισραήλ»



Ένα μέλος της Κου Κλουξ Καλν που εργάζεται στην General Electric (GE) και ένας συνεργός του αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τρομοκρατία στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν να κατασκευάσουν ένα κινητό X-ray όπλο για να σκοτώσουν μουσουλμάνους και άλλους «εχθρούς του Ισραήλ», όπως ανακοίνωσαν την Τετάρτη οι ομοσπονδιακές αρχές.

Στον 49χρονο Glendon Scott Crawford, από το Galway της πολιτείας της Νέας Υόρκης, και στον 54χρονο Eric J. Feight, από το Hudson, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συνωμοσία για παροχή υλικής υποστήριξης σε τρομοκράτες, που φέρνει μια μέγιστη ποινή φυλάκισης 15 ετών, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα Richard Hartunian. Οδηγήθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Albany, την Τετάρτη.
Ο Crawford, βιομηχανικός μηχανικός στην GE, ισχυρίστηκε ότι η συσκευή «Χιροσίμα με διακόπτη» θα μπορούσε να χωρέσει σε ένα φορτηγό, να ενεργοποιηθεί από απόσταση και να παραδώσει θανατηφόρες δόσεις ιονίζουσας ακτινοβολίας που θα μπορούσαν να σκοτώσουν τους στόχους του, ενώ κοιμούνται, ανέφερε η καταγγελία. Ο Feight φέρεται να συμφώνησε για την κατασκευή των ηλεκτρονικών κοντρόλ.

Στόχος τους, σύμφωνα  με την καταγγελία, ήταν η μουσουλμανική κοινότητα και είχαν δοκιμάσει με επιτυχία την ενεργοποίηση του διακόπτη από περίπου μισό μίλι μακριά.

Ο Crawford, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, είναι μέλος των ‘Ηνωμένων Βόρειων και Νότιων Ιπποτών της Κου Κλουξ Κλαν’, αναφέρει η μήνυση. Για να ξεσκεπάσουν την συνωμοσία, μυστικοί πράκτορες εμφανίστηκαν ως μέλη της ΚΚΚ (Klansmen) στη Βόρεια Καρολίνα που προσφέρθηκαν να χρηματοδοτήσουν και να αγοράσουν τη συσκευή, το οποίο όπως λέει το FBI, κατασκευάστηκε, αλλά ποτέ δεν λειτούργησε.

Ο Crawford φέρεται επίσης να ανήκει στους ‘Tea Party Patriots’ και να είναι ο "συντονιστής" της ομάδας Americans Demanding Liberty and Freedom, η οποία ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2009 στο Galway.

Ο Feight εργάζεται για έναν ανάδοχο της GE στην Columbia County, ανακοίνωσαν οι αρχές. Πριν εργαζόταν ως ειδικός λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών και μηχανικός έργου για την ‘Smith Control Systems’, στο Hudson, του Albany.

Έως και έξι άγνωστα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός άλλου υπαλλήλου της GE, ήταν οι βοηθοί του Crawford, και μερικοί μπορεί να γνώριζαν τις προθέσεις του, σύμφωνα με το FBI.

Τον Απρίλιο του 2012, οι αρχές ενημερώθηκαν ότι ο Crawford είχε πάει σε μια Συναγωγή στην περιοχή του Albany και ήρθε σε επαφή με τις τοπικές εβραϊκές οργανώσεις «αναζητώντας άτομα που θα μπορούσαν να προσφέρουν βοήθεια, βοηθώντας τον με κάποια τεχνολογία που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον ανθρώπων που θεωρούνται εχθροί του Ισραήλ» * και των Ηνωμένων Πολιτειών. Χαρακτήρισε αυτούς τους εχθρούς και τους Μουσουλμάνους «ιατρικά απόβλητα» και «καθάρματα».

Στις 15 Απριλίου, την ημέρα των τρομοκρατικών επιθέσεων στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, ο Crawford είπε σε μια ανταλλαγή e-mail που παρακολουθούνταν από το FBI ότι είχε βρει μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ίδιος καταφέρθηκε εναντίον του Προέδρου Ομπάμα, με ειρωνικούς χαρακτηρισμούς.

Ο Εισαγγελέας Hartunian, δήλωσε ότι η υπόθεση «δείχνει πώς πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση για να ανιχνεύσουμε και να σταματήσουμε πιθανούς τρομοκράτες, που τόσο συχνά γεμίζουν μίσος για τους ανθρώπους που θεωρούν ανεπιθύμητους».

* H Κου Κλουξ Κλαν παραδοσιακά "μισεί τους Εβραίους"...

- Πριν λίγες μόλις ημέρες δημοσιεύτηκε το άρθρο: Βιντεοπαιχνίδι παρουσιάζει ομάδες πατριωτών ως «εγχώριους τρομοκράτες»…..

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμάμαι καλα, οι ΚΚΚ είχαν βοηθήσει τον κομμουνιστη Calles στον πόλεμο εναντίον των χριστιανών στο Μεξικό το 1925 (Cristiada, είχες κάνει σχετικό άρθρο για την ταινία).

Δεν μας τα λένε καλά...