Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Στην Μ. Βρετανία ο Χριστιανισμός καταρρέει ενώ επελαύνει το Ισλάμ

του Νίκου Χειλαδάκη
  
Μια άκρως θλιβερή αλλά και πολύ ανησυχητική διαπίστωση κάνει η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail και την οποία αναδημοσιεύει με «περισσή χαρά» η τουρκική ισλαμική εφημερίδα, Yeni Şafak, ότι όλο και λιγότεροι χριστιανοί πηγαίνουν να προσευχηθούν στους χριστιανικούς ναούς στην Μεγάλη Βρετανία την ίδια ώρα που κάνουν την εμφάνισή τους όλο και περισσότεροι μουσουλμάνοι να προσεύχονται και μάλιστα σε δημόσιους χώρους δίνοντας την εντύπωση ότι η χώρα είναι καθαρά μουσουλμανική.  
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι για να καταδείξει αυτή την κατάσταση η βρετανική εφημερίδα δημοσιεύει κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν με έντονο τρόπο αυτό το κοντράστ της θρησκευτικής παρουσίας του χριστιανισμού και του Ισλάμ στην Μεγάλη Βρετανία. Όπως αναφέρεται, ενώ την ίδια ώρα μόλις δώδεκα άτομα βρίσκονταν στην χριστιανική εκκλησία και προσεύχονταν, λίγο παρακάτω έξω από ένα μουσουλμανικό τέμενος εκατοντάδες μουσουλμάνοι τελούσαν το γνωστό ναμάζ, δηλαδή την μουσουλμανική προσευχή και μάλιστα δημόσια δείχνοντας την μεγάλη τους πίστη αλλά και την ραγδαία εξάπλωση του Ισλάμ.
Εκτός όμως από αυτές τις πράγματι θλιβερές εικόνες, η βρετανική εφημερίδα παραθέτει και κάποια άλλα άκρως ανησυχητικά στοιχεία σχετικά με την μεγάλη πτώση του χριστιανισμού και την παράλληλη άνοδο του Ισλάμ. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της βρετανικής εφημερίδας το ποσοστό των Βρετανών που δηλώνουν ότι είναι χριστιανοί από 71,1% που ήταν πριν από δέκα χρόνια σήμερα έχει πέσει στο 59,3% με σαφείς καθοδικές τάσεις που θα ενταθούν τα επόμενα χρόνια. Αντίθετα το ποσοστό των μουσουλμάνων μέσα σε δέκα χρόνια σημείωσε αυξηση 4,8% φτάνοντας στα 3 εκατομμύρια για πρώτη φορά ένας τόσο μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων στην χώρα. Σύμφωνα με την Daily Mail μέσα στα επόμενα είκοσι χρόνια η Μεγάλη Βρετανία από χριστιανική χώρα θα έχει μετατραπεί σε μουσουλμανική και το Ισλάμ θα είναι η απόλυτη πλειοψηφία, ενώ οι χριστιανικοί ναοί θα έχουν γίνει μουσειακά κτίρια και παράλληλα τα τζαμιά θα είναι γεμάτα από εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους. Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, μια γνωστή οδός στο Λονδίνο, η οδός Brune, έχει ονομαστεί σε «οδός Μέκκας» εξ’ αιτίας του μεγάλου μουσουλμανικού τεμένους που φιλοξενεί κάθε μέρα εκατοντάδες ακόμα και χιλιάδες μουσουλμάνους.
Το θέμα είναι άκρως ανησυχητικό και δείχνει αφ’ ενός την μεγάλη παρακμή στην οποία έχει πέσει ο δυτικός χριστιανισμός που δημιουργήθηκε από το μεγάλο σχίσμα και την μετέπειτα πορεία αλλοίωσης θεμελιωδών χριστιανικών διδασκαλιών και της λογικοποίησης του χριστιανικού μηνύματος περιορίζοντάς το σε καθαρά φθαρτά ανθρώπινα όρια και από την άλλη την αλματώδη εξάπλωση του Ισλάμ σε μια αποθρησκειοποιημένη και άθεη Ευρώπη με ανυπολόγιστες συνέπειες για τον γενικό θρησκευτικό χαρακτήρα της γηραιάς ηπείρου. Να μην ξεχνάμε εδώ αυτό που έχει πει πριν από λίγο καιρό ο Ταΐπ Ερντογάν, ότι η Ευρώπη έχει ήδη κατακτηθεί από το Ισλάμ.

Σε όλη αυτή την πράγματι τραγική κατάσταση αποχριστιανοποίησης της Ευρώπης που έχει ψυχοφθόρες συνέπειες στην ευρωπαϊκή ψυχολογία με προεκτάσεις στην εξάπλωση πολλών ανώμαλων προτύπων, (όπως η «ελεύθερη» συμβίωση, η ομοφυλοφιλία και όλα τα συναφή), ο ρόλος της Ορθοδοξίας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία και σίγουρα η ευθύνη των Ορθοδόξων είναι τεράστια απέναντι σε όλη αυτή την ισλαμική λαίλαπα που ενισχύεται απο την θρησκευτική βία και  από τις γνωστές θρησκευτικές ακρότητες.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουτε οι τωρινοι Ελληνες ορθοδοξοι ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι . Μιαζουν με τους Εβραιους σε αυτο το θεμα . Θελουν τον Θεο υπηρετη της Ελλαδας . Για αυτο θα μας παρει - ηδη μας παιρνει - ο διαολος . Οπως πηρε τους Εβραιους . οθ

Ανώνυμος είπε...

Ποιά Ὀρθοδοξία;
Ἄν ἀκόμη ὑφίσταται ὀφείλεται σέ μᾶς τοὺς λαϊκούς,οἱ ἱερεῖς εἶναι σὰν αὐτοὺς ποὺ προφήτεψε ὁ Πατροκοσμᾶς.

Δὲν βλέπετε τὸν κοιμισμένο Ἱερώνυμο;
Τὸν Ἄνθιμο;
Πού τὸ μόνο ποὺ βρῆκε νὰ πῆ γιὰ τοὺς ἀνωμάλους,εἶναι νὰ παρελάσουν μακριά ἀπὸ Ναοὺς καὶ σχολεῖα;

Συνέστησε δὲ τὴν μὴ βία(ὅπως ἔγινε στὴν Γεωργία),σὰν χριστιανοί ποὺ εἴμαστε,δλδ σὰν βλαμμένοι ποὺ τὰ ἀνεχόμαστε ὅλα,προσευχόμενοι στὰ γὸνατα.

Δλδ ὁ Ἄνθιμος θὰ συνηστοῦσε στὸν Ἰησοῦ νὰ μὴ μπῆ στὸν Ναό μὲ τὸ μαστίγιο!!

Τὶ νὰ πῆ κανείς; Ὅτι εἴμαστε προωρισμένοι νὰ χαθοῦμε μὲ τὲτοιους πολιτικοὺς καὶ θρησκευτικοὺς ἡγέτες;

Νὰ εἴμεθα ἓτοιμοι γιὰ αἱματοχυσία,καὶ ἄς ἔχουμε καὶ κάτι γιὰ νὰ προστατευτοῦμε.

Καλλίτερα νεκροί καὶ ὀρθόδοξοι παρὰ ζωντανοὶ καὶ σκυφτοί στὴν βαρβαρότητα.

konion είπε...

Τὸ λέγει καὶ τὸ ἄρθρο: ἔτσι ὅπως κατήντησαν τὸν Χριστιανισμό, εἰδικὰ τὰ διάφορα σχίσματα καὶ αἰρέσεις. Μετὰ δὲ τὴν ἱεροσύνη τῶν γυναικῶν δὲν εἶναι πιὰ Χριστιανισμός, ἀλλὰ κάτι ἄλλο νεοεποχίτικο πρᾶγμα.
Μετὰ τὴν ἀριστερὰ ποὺ τὴν πᾶτε;
Κάνει μεγάλο πόλεμο στὸχ Χριστιανισμὸ καὶ σὺν τοῖς ἄλλοις τὸν πολεμᾶ ἐκ τῶν ἔσω ἀλλοιώνοντας τὰ δόγματά του προβάλλοντας ἕναν ψεύτικο ἀνθρωπισμό.

Ανώνυμος είπε...

Red sky
Η εικόνα της κατάρρευσης του Χριστιανισμού και της επέλασης του Ισλάμ είναι η πρώτη φάση του ''σχεδίου''
Η συνέχεια και όταν (σύντομα όπως φαίνεται) ισχυροποιηθούν οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί (πολιτικά κτλ) στις δυτικές ''χριστιανικές'' χώρες θα πυροδοτηθεί η μεγάλη σύγκρουση στο εσωτερικό των κοινωνιών.
Οι συνέπειες και οι στοχεύσεις μιας τέτοιας εξέλιξης είναι πάρα πολλές και πιστεύω αργά ή γρήγορα θα τις δούμε να εξελίσσονται ''μπροστά στα μάτια μας'' με ότι αυτό συνεπάγεται.

Να σαι καλά red sky για όλη την καλή δουλειά που κάνεις στο blog.