Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

«Ο ρατσισμός στην Ελλάδα θα σταματήσει αφού πρώτα η ίδια θα γίνει ένα πολυεθνικό και πολυφυλετικό κράτος!..», λέει Εβραίος καθηγητής (βίντεο από την Κύπρο)


Δείτε το βίντεο:


Πρόκειται για τον Εβραίο καθηγητή Asher J. Matathias. Ο professor αποφοίτησε από το SUNY Albany με BA, και έλαβε το μεταπτυχιακό στη Γλωσσολογία από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ της Μ. Βρετανίας (δες κι εδώ).

6 σχόλια:

sta είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ .ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ , ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΔΕΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ . .. ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ . ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ 'ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΩΝ'..ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ , 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

konion είπε...

Νὰ πάῃ νὰ τὰ πῇ αὐτὰ στὴν χώρα του καὶ τὸ Ἰσραήλ νὰ δώσῃ πρῶτο τὸ καλὸ παράδειγμα.

Ιεροφάντης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=q90kmUbEv7c

ανέβασε το αν μπορεις με ελληνικούς υπότιτλους. Ακου τι λέει ο απίστευτος! Να εξαφανίσουμε τη λευκή φυλή γιατί υποτίθεται είναι αυτή που γεννά το ρατσισμό και τις κοινωνικές διακρίσεις!

Ανώνυμος είπε...

Το ζητουμενο δεν ειναι τι θελουν, τι ζητουν οι εβραιοι να εφαρμοστει στην ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...αλλα ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΛΕΥΚΟΣ!!!

Υ.Γ. (1) Κοκκινε Ουρανε (με ολο το σεβασμο) γιατι δεν υπαρχει η επιλογη...ανωνυμος...στο ιστολογιο RED SKY OVER DIXIE;

Υ.Γ. (2) Θα επανελθω...




Ανώνυμος είπε...

Nα προσέξουμε το σημείο κατά το οποίον ο Ματαθίας λέει « Είμαι Έλληνας με το δικό μου τρόπο». (!!!)
Προ αρκετών ετών είχα παρακολουθήσει ένα ρεπορτάζ για τους Εβραίους μετανάστες από Ελλάδα σε Ισραήλ.
Ενας γεροεβραίος ηρωτήθη να αισθάνεται Έλλην ή Εβραίος. Αυτός απήντησε:Με τους Έλληνες αισθάνομαι Έλληνας, με τους Εβραίους , Εβραίος.
Μόνον ο αιώνιος Εβραίος μπορεί να δόση τέτοιες απαντήσεις.

Ανώνυμος είπε...

...λέει Σιωνιστής Εβραίος καθηγητής, σου ξέφυγε μια λέξη.