Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

ΑΥΣΤΡΙΑ: Μαινόμενος μετανάστης που «ζητάει άσυλο» εισβάλλει σε έξι εκκλησίες σπάζοντας αγάλματα και σταυρούςΈνας 37χρονος από την Γκάνα άφησε πίσω του ίχνη καταστροφής - όπως αναφέρθηκε - το Σαββατοκύριακο στο Stephansdom της Βιέννης. Ο ίδιος μετανάστης, είναι ύποπτος επίσης, για επιδρομή σε άλλες τρεις εκκλησίες στην πρωτεύουσα και καταστροφές πολυάριθμων αγαλμάτων και σταυρών.

... Τον Νοέμβριο του προηγούμενου έτους, ο 37χρονος έφτασε στο αυστριακό έδαφος, και υπέβαλε αίτηση ασύλου. Ο άντρας από τη Γκάνα στεγάστηκε αρχικά στο Traiskirchen, αλλά δεν έμεινε πολύ καιρό εκεί : την 1η Ιανουαρίου ο συγκεκριμένος  έδειξε εξαιρετικά επιθετική συμπεριφορά για πρώτη φορά, απειλώντας ένα υπάλληλο του ασύλου με μια πέτρα αφήνοντάς τον τελικά αναίσθητο. Στη συνέχεια τον έδιωξαν από το άσυλο.

Με τις λέξεις «Κάτω τα αγάλματα σας, είστε όλοι άπιστοι» έσπρωξε το άγαλμα του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου από τη βάση του στο Stephansdom το βράδυ του Σαββάτου. Το προσωπικό της εκκλησίας και μάρτυρες της πράξης ήταν σε θέση να εξουδετερώσουν τελικά τον μαινόμενο άνθρωπο. Αλλά ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο και πάλι!

Ο ύποπτος ο οποίος λέγεται ότι έχει καταστρέψει ιερά αντικείμενα σε εκκλησίες της Βιέννης την Τρίτη παραδέχθηκε τις ενέργειές του σε πέντε περιπτώσεις. «Παραδέχεται πλήρως, αλλά έδωσε συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με το κίνητρό του. Ο άνδρας ανέφερε ότι «ο Θεός τον είχε διατάξει», εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Roman Hahslinger την Τρίτη το βράδυ. Ο 37χρονος είπε ότι κατά την άποψή του, οι άνθρωποι δεν επιτρέπεται να δημιουργούν ιερές εικόνες.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/china/10745248/Christians-form-human-shield-around-church-in-Chinas-Jerusalem-after-demolition-threat.html

Όλοι εναντίον του χριστιανισμου

Ανώνυμος είπε...

http://normanhooben.blogspot.gr/2014/03/malaysian-airlines-flight-mh370.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ!