Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

ΑΥΣΤΡΙΑ: Περιχαρής ο καθολικός αρχιεπίσκοπος με την νίκη «της» “Conchita”Ο επικεφαλής της αυστριακής Καθολική Εκκλησία δηλώνει περιχαρής που είδε τον ομοφυλόφιλο Αυστριακό με το όνομα “Conchita Wurst” νικητή του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

«Χαίρομαι που η Conchita Wurst που γεννήθηκε ως Thomas Neuwirth κέρδισε ένα τέτοιο μεγάλο βραβείο», έγραψε ο Αρχιεπίσκοπος της Βιέννης Christoph Schönborn στη συνήθη εβδομαδιαία στήλη του σε μία από τις πιο πολυδιαβασμένες ημερήσιες εφημερίδες της Βιέννης, την Heute.

Στον ετερόκλητο κήπο του Κυρίου υπάρχει μεγάλη ποικιλομορφία οργανισμών. Δεν αισθάνεται ο καθένας που γεννήθηκε άνδρας ως άντρας, το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Αξίζουν τον ίδιο σεβασμό όπως οποιοσδήποτε άλλος είπε ένας από τους πλέον σημαίνοντες αρχιεπισκόπους στην Ευρώπη.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ, εδώ και εδώ

2 σχόλια:

konion είπε...

Ἡ μισὴ ἀλήθεια εἶναι ἕνα ψεῦδος. Οἱ ὀρθόδοξοι καὶ οἱ καθολικοὶ παρομοίως (τοὐλάχιστον πρὸς τὸ παρόν, δὲν ξέρω γι' ἀργότερα) δὲν κατακρίνουν τὸ πρόσωπο ἀλλὰ τὶς πρᾶξεις. Ὁ ἀρχιεπίσκοπος αὐτὸς προφανῶς εἶπε τὴν μισὴ ἀλήθεια, ἄβυσσος ἡ ψυχὴ τοῦ ἀνθρώπου.

Κάποιοι θέλουν καὶ τὸν σκύλο χορτάτο καὶ τὴν πῖττα ὁλόκληρη. Αὐτὸ δὲν γίνεται πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως νομίζω ότι εκτός των άλλων η εν λόγω "περσόνα" επιχειρεί
να διαλύσει στο υποσυνείδητό μας και την εικόνα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού όπως τη γνωρίζουμε και από τη βυζαντινή αγιογραφία με μακριά (μαζεμένα βέβαια) μαλλιά και γένια.
Και θεωρώ τη σιωπή της εκκλησίας ύποπτη και συνένοχη.