Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΗΠΑ: Τα αρχίζουν να «μαλακώνουν» την εικόνα της παιδικής πορνογραφίας στο κοινό



Του Michael Hoffman (On the Contrary) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ως πρώην δημοσιογράφος των κατεστημένων μέσων ενημέρωσης (Associated Press) είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε ενδείξεις ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χρησιμοποιούν την εξουσία τους για να αλλάξουν σιγά - σιγά τα μυαλά μας και να ξεπεράσουμε τις «παραδοσιακές» αντιρρήσεις ως προς τις μορφές της ηθικής αθλιότητας. Αυτό συνήθως αρχίζει με ανεπαίσθητες αλλαγές και συνθήματα που προέρχονται από συντάκτες σε υψηλά επίπεδα εταιρικών μέσων ενημέρωσης.

Παρατηρήστε το παραπάνω απόκομμα της εφημερίδας. Η δημοσίευση έγινε το πρωί της 17ης Ιουλίου 2014, στην εφημερίδα ‘Spokesman-Review’ της Ουάσιγκτον. Το άρθρο αυτό αφορά τη σύλληψη υποστηρικτών παιδικής πορνογραφίας ("παιδόφιλοι"), συμπεριλαμβανομένων "γιατρών, δικηγόρων" και πρώην αξιωματικών της αστυνομίας!

Η λεπτή επεξεργασία βρίσκεται στη δεύτερη παράγραφο: «...ιστορίες που κάνουν πάταγο και αφορούν σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων εμφανίζονται τακτικά στις εφημερίδες, με κάποιους επικριτές να κατηγορούν ότι δημιουργείται στο κοινό μια υστερία για το συγκεκριμένο θέμα».

Παρατηρήστε ότι το άρθρο δεν λέει ότι η παιδική πορνογραφία είναι ακίνδυνη. Μόνο ότι είναι "σκανδαλοθηρική", από «κακές» κουτσομπολίστικες "εφημερίδες", οι οποίες το παρακάνουν δημιουργώντας υστερία στον κόσμο σχετικά με το "θέμα".

Παρατηρήστε ότι η παιδική πορνογραφία περιγράφεται ως ένα «θέμα», δεν αποτελεί έγκλημα. Το άρθρο δεν αναφέρεται ποτέ σε αυτήν ως έγκλημα. Προφανώς, η προβολή της παιδικής πορνογραφίας δεν δημιουργεί από μόνη της «πάταγο». Έχει "σκανδαλοθηρική" χροιά από «κακές» "εφημερίδες."  Τόσο μεγάλη ανησυχία για την παιδική πορνογραφία είναι ενδεικτική «υστερίας».

Το άρθρο αυτό φαίνεται να είναι το πρώτο βήμα μιας ελεγχόμενης εκστρατείας μέχρι να μαλακώσει τον αμερικανικό λαό, ώστε να μπορέσει να εγκρίνει την αποποινικοποίηση της παιδικής πορνογραφίας, όπως ακριβώς είχαμε "μαλακώσει" ως προς την αποποινικοποίηση του σοδομισμού και της νομικής έγκρισης του «γάμου» των σοδομιτών.

Αυτή η επεξεργασία ακολουθείται σχεδόν πάντα σταδιακά και συγκρατημένα, έτσι ώστε να μην τρομάξει τους στόχους της πλύσης εγκεφάλου στο να συνειδητοποιήσουν ότι στην πραγματικότητα προετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την «παραδοσιακή» ηθική τους και «να συμβαδίσουν με την εποχή».

Πόσο πιθανό θα ήταν άραγε όλα αυτά τα «ελεύθερα και αμερόληπτα» μέσα μαζικής ενημέρωσης να έπαιρναν μια θέση στην έκθεση της ADL (Anti-Defamation League – η εβραϊκή οργάνωση των ΗΠΑ που έχει σαν σκοπό την «καταπολέμηση του αντισημιτισμού»), εάν αναφορικά με ένα υποθετικό «αντισημιτικό κύμα εγκληματικότητας», έγραφαν σε άρθρο σχετικά με «ιστορίες αντισημιτισμού που κάνουν πάταγο και που προβάλλονται από σιωνιστικές οργανώσεις, ορισμένοι επικριτές κατηγορούν ότι δημιουργούν μια υστερία στο κοινό για το θέμα». Φανταστείτε την κατακραυγή από το ισραηλινό λόμπι και τους μπάτσους της σκέψης.

Θα υπάρξει άραγε κατακραυγή από το λαό ενάντια σε αυτό που τα μέσα ενημέρωσης έχουν αρχίσει να «μαγειρεύουν» σε σχέση με τη διεθνή σέκτα της παιδικής κακοποίησης; Να είστε σίγουροι ότι στα πλαίσια αυτής της σέκτας είναι πολλοί εξαιρετικά ισχυροί άνθρωποι που θα ήταν πολύ ευτυχείς να δουν το νόμο και τις αρχές να χαλαρώνουν, ως ένα πρώτο βήμα μιας συστηματικής πορείας προς την κοινωνική αποδοχή της παιδικής πορνογραφίας σε μια ολοένα και πιο κτηνώδη αμερικανική κοινωνία.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάτι μου λέει ότι το τέλος της εποχής θα έρθει με την αποποινικοποίηση της κακοποίησης παιδιών... όταν αυτό θα γίνεται ελεύθερα...γιατί απλά κανείς δε θα αντιδράσει...αναρωτιώμουν πολλές φορές πότε θα έρθει ο πάτος...τί είναι αυτό που θα κάνει τον Ιησού να πει...τώρα είναι η ώρα.... διαισθάνομαι, λοιπόν, ότι είμαστε κοντά....

Ανώνυμος είπε...

Σε διαφημιστική εκστρατεία του ιδρύματος τραπέζης Πειραιώς που μεταδλιδεται από τον ΣΚΑΙ ο "δημοσιογράφος" Άρης Πορτοσάλτε παρουσιάζοντας ένα από τα μουσεία του ιδρύματος (Βιομηχανικής ελαιουργίας Λέσβου) αναφέρει: "το τέλος της οθωμανικής περιόδου βρίσκει..." Είδατε η τουρκορκατία, η σκλαβιά 400 ετών έγινε αίφνης οθωμανική περίοδος.
Στρογγύλεμα, αλλαγή, διάβρωση ΛΗΘΗ.
Έτσι από τα μικρά αρχίζει το ροκάνισμα...