Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Την δημιουργία ενός "ΟΗΕ των θρησκειών" ζήτησε από τον Πάπα Φραγκίσκο ο Σίμον Πέρες
Την περασμένη Πέμπτη, ο Πάπας Φραγκίσκος και ο πρώην Πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες συναντήθηκαν σε μια εκτεταμένη διάρκειας 45 λεπτών ιδιωτική συνομιλία. Το επίκεντρο αυτής της συζήτησης ήταν η πρόταση του Πέρες για τη δημιουργία των «Ηνωμένων Εθνών των Θρησκειών» (“United Nations of Religions”).  Ήταν η τρίτη συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών σε λίγο περισσότερο από τέσσερις μήνες. Ο Πάπας έδειξε "ενδιαφέρον και προσοχή" καθώς ο Πέρες εξηγούσε την πρότασή του. Σύμφωνα με τον 91χρονο πρώην πρόεδρο του Ισραήλ, η οργάνωση "Ηνωμένων Θρησκειών" θα μπορούσε να συμβάλει στο να σταματήσουν οι πόλεμοι που εξαπολύουν οι φανατικοί θρησκευόμενοι.

Ο Φραγκίσκος δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα, αλλά εάν έχει τελικά αποφασίσει να προωθήσει ενεργά κάτι τέτοιο, θα μπορούσαμε να δούμε σύντομα έναν ενιαίο παγκόσμιο οργανισμό που θα ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί όλες τις θρησκείες του κόσμου.

Είναι πολύ ασυνήθιστο για έναν Πάπα να συναντιέται με οποιονδήποτε παγκόσμιο ηγέτη τρεις φορές μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες. Αλλά ήταν αυτή η τελευταία συνάντηση μεταξύ Πάπα Φραγκίσκου και Σιμόν Πέρες, που ήταν μακράν η πιο αξιοσημείωτη. Αναφέρει σχετικά το Fox News:

Ο πρώην Πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες πρότεινε μια νέα παγκόσμια πρωτοβουλία για την ειρήνη στον Πάπα Φραγκίσκοs: Έναν «ΟΗΕ των θρησκειών», δεδομένου ότι οι περισσότεροι πόλεμοι σήμερα έχουν θρησκευτικό, όχι εθνικιστικό, υπόβαθρο» (προσέξτε, ρίχνουν το φταίξιμο στις θρησκείες, δεν λένε λέξη για Ισλάμ, λες και υπάρχουν χριστιανοί ή βουδιστές τζιχαντιστές).

Γιατί ο Πέρες θέλει έναν «ΟΗΕ των Θρησκειών»;

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, επειδή πιστεύει ότι ένας τέτοιος οργανισμός θα έχει μια καλύτερη ευκαιρία για να αποφύγουμε τον πόλεμο και τη βία στον κόσμο ...

Σε μια συνέντευξη στο καθολικό περιοδικό ‘Famiglia Cristiana’, ο Πέρες κάλεσε τον Φραγκίσκο να αξιοποιήσει το σεβασμό του για να δημιουργήσει μια διαθρησκευτική οργάνωση για τον περιορισμό της θρησκευτικής βίας.

«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια οργάνωση Ηνωμένων Θρησκειών ... ως τον καλύτερο τρόπο για την καταπολέμηση των τρομοκρατών που σκοτώνουν στο όνομα της πίστης», είπε ο Πέρες. «Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια αδιαμφισβήτητη ηθική αρχή που θα λέει φωναχτά, «Όχι, ο Θεός δεν το θέλει αυτό και δεν το επιτρέπει».

Η αλήθεια είναι ότι ένας τέτοιος οργανισμός θα ταιριάζει πολύ καλά με αυτό που ο Πάπας έχει προσπαθήσει να κάνει κατά τη διάρκεια της θητείας του. Έχει κάνει ακριβώς το παν για να "χτίσει γέφυρες" με τις άλλες θρησκείες.

Για παράδειγμα, στις αρχές του τρέχοντος έτους ο Πάπας έδωσε άδεια για "Ισλαμικές προσευχές και αναγνώσεις από το Κοράνι" στο Βατικανό για την πρώτη φορά ...

Για πρώτη φορά στην ιστορία, Ισλαμικές προσευχές και αναγνώσεις από το Κοράνι ακούστηκαν στο Βατικανό, ως μια κίνηση από τον Πάπα για να εγκαινιάσει την ειρήνη μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων (τελικά έγινε ακριβώς το αντίθετο!)

Ο Πάπας επίσης, έχει αδυσώπητα πλησιάσει προτεσταντικές οργανώσεις.

Μια συνάντηση με γνωστούς Αμερικάνους ευαγγελικούς, «χαρισματικούς» και τηλευαγγελιστές είχαμε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι (διάβασε εδώ).

Επιπλέον, νωρίτερα αυτό το έτος ο Πάπας συναντήθηκε στο Βατικανό, με ένα ακόμη διάσημο τηλευαγγελιστή, τον Τζόελ Όστιν ...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Όστιν, ο οποίος είναι πάστορας σε μια από τις μεγαλύτερες εκκλησίες στις ΗΠΑ, ήταν μέλος μιας αντιπροσωπείας που διοργανώθηκε από το Διεθνές Ίδρυμα, σε μια προσπάθεια να ενθαρρυνθούν οι διαθρησκευτικές σχέσεις και ο οικουμενισμός. Στην αντιπροσωπεία ήταν και ένας Μορμόνος.

«Ένιωσα μεγάλη τιμή και πολύ ταπεινωμένος», δήλωσε ο Όστιν. «Ήταν εκπληκτικό. Και ακόμα αν πούμε για το Βατικανό-υπάρχει τόσο πολλή ιστορία εκεί. Αισθάνεσαι βαθύ σεβασμό και ευλάβεια για τον Θεό».

Και αυτό δεν είναι κάτι που ξεκίνησε πρόσφατα. Ο Φραγκίσκος παρουσιάζεται ιδιαίτερα «ανοικτός» και «ταπεινός» και προωθεί μια οικουμενιστική ατζέντα πολύ σκληρή από τις πρώτες κιόλας στιγμές του παπισμού του.

Αλλά υπάρχει ένα είδος χριστιανισμού για το οποίο ο Πάπας δεν έχει τίποτα θετικό να πει.

Αυτός είναι ο «φονταμενταλιστικός» Χριστιανισμός ...

Μετά την πρώτη επίσκεψή του στη Μέση Ανατολή ως Πάπας τον περασμένο μήνα, ο Φραγκίσκος επέκρινε τον φονταμενταλισμό στο Χριστιανισμό, το Ισλάμ και τον Ιουδαϊσμό ως μορφή βίας.

«Μια ομάδα φονταμενταλιστών, ακόμη και αν δεν σκοτώνει κανέναν, ακόμη και αν δεν χτυπά κανέναν, είναι βίαιη. Η ψυχική δομή του φονταμενταλισμού είναι η βία στο όνομα του Θεού».

Αλλά τι ακριβώς είναι "φονταμενταλισμός";

Ο ορισμός που δίνει η Google, όταν κάνετε μια αναζήτηση, είναι «Μια μορφή θρησκείας, ειδικά στο Ισλάμ και στο Χριστιανισμό των Προτεσταντών, που πιστεύει σε μια αυστηρή, κατά γράμμα ερμηνεία των Ιερών Γραφών».

Άρα….

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Β.ΝΤΡΙΤΣΑΣ / 13.9.2014
Θα πρέπει να επαναλάβουμε άλλη μια φορά ότι, απώτεροι στόχοι των Σιωνιστών είναι η δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης και παγκόμιας θρησκείας (των οποίων δυστυχώς θα ηγηθεί ο αναμενόμενος αντίχριστος). Για την παγκόσμια κυβέρνηση βοήθησαν να δημιουργηθούν ο Ο.Η.Ε., Η Παγκόσμια Συνταγματική και Κοινοβουλευτική ΄Ενωση, η Μασονία, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, η Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών … Για την παγκόσμια θρησκεία βοήθησαν στη δημιουργία του Παγκοσμίου Συμβουλίου Θρησκειών, του Κοινοβουλίου Θρησκειών του Κόσμου και του δικτύου ''Νέα Εποχή''. Γι αυτό οι τόσες διαχριστιανικές συναντήσεις και συλλειτουργίες, γι αυτό οι τόσες διαθρησκειακές συναντήσεις και συμπροσευχές. Πέραν αυτών, τι πιο πειστικό υπάρχει το οποίο αναφέρεται και στα Πρωτόκολλα Σοφών της Σιών ; ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 14 : ''Όταν έρθει η βασιλεία μας, δεν θ’ αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας εκτός της δικής μας που πιστεύει στον ένα Θεό. Με το Θεό αυτό είναι δεμένη η μοίρα μας, είμαστε ο εκλεκτός λαός και μέσω αυτού του Θεού η μοίρα η δική μας είναι ενωμένη με τη μοίρα όλου του κόσμου. Γι αυτό το λόγο πρέπει να καταστρέψουμε κάθε άλλη πίστη''. Οι κυνικές τους ομολογίες ''δεν θα αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας εκτός της δικής μας'', και ''γι αυτό το λόγο πρέπει να καταστρέψουμε κάθε άλλη πίστη'', επιβεβαιώνουν τον υποχθόνιο ρόλο τους για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας θρησκείας. Γι αυτό και ο Σιμόν Πέρες, ως Σιωνιστής, προσπαθεί να προωθήσει τη δημιουργία ''ενός Ο.Η.Ε. των θρησκειών''.