Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΠΑ: «Εκπαιδευτικό υλικό» θέλουν να μοιράσουν στα σχολεία οι σατανιστέςΑφού οι αρχές υπέκυψαν μπροστά στις απειλές αγωγών και επέτρεψαν στους αθεϊστές, μαζί με τους χριστιανούς, να διανέμουν υλικό στα δημόσια σχολεία του Ορλάντο της Φλόριντα, η πόρτα τώρα έχει ανοίξει για να επιτραπεί και σε μια ομάδα σατανιστών να κάνουν το ίδιο πράγμα.

Ο «Σατανικός Ναός της Νέας Υόρκης» σχεδιάζει να μοιράσει "θρησκευτικό εκπαιδευτικό" υλικό σε παιδιά δημόσιων σχολείων, σύμφωνα διάφορες αναφορές που δημοσιεύθηκαν την Τρίτη.

Το υλικό, το οποίο περιλαμβάνει χρωματιστά βιβλιαράκια δραστηριοτήτων για παιδιά με τίτλο, «Το Μεγάλο Σατανικό Παιδικό Βιβλίο Δραστηριοτήτων», θα διανεμηθεί στους επόμενους μήνες. Αλλά η ομάδα των σατανιστών επιμένει ότι δεν απευθύνεται στην πραγματικότητα στο να στρατολογήσει παιδιά στον σατανισμό μέσα από τα σχολεία, σύμφωνα με την αναφορά στου issuehawk.com.

Η σχολική διεύθυνση της Orange County της Φλόριντα δεν έχει λάβει επίσημο αίτημα από το «ναό», αλλά η διεύθυνση του σχολείου λέει ότι διατηρεί το δικαίωμα να επανεξετάσει κάθε υλικό.

Η Σχολική Διεύθυνση της Orange County αποφάνθηκε ότι χριστιανικές ομάδες μπορούν να διανέμουν Βίβλους και άλλο θρησκευτικό υλικό στα δημόσια σχολεία της περιφέρειάς τους. Σε απάντηση, μια ομάδα αθεϊστών που ονομάζεται «Κεντρική Κοινότητα Ελεύθερης Σκέψης Φλόριντα» αποφάσισε να αφήσει τα δικά της φυλλάδια για τα παιδιά. Τα φυλλάδια με τίτλους: όπως "Ο Ιησούς είναι Νεκρός" και "Γιατί Δεν Είμαι Μουσουλμάνος," γρήγορα απαγορεύτηκαν. (ΚΟ: Θα την πω την κακία  μου: Ποια γνωστή θρησκεία «ξέχασαν»;)

Αλλά αφότου η ομάδα «Ελευθερία Από Θρησκεία» με έδρα το Wisconsin, και το τοπικό παράρτημα, την «Κοινότητα Ελεύθερης Σκέψης», κατέθεσαν μήνυση παραπονούμενες για «διακρίσεις», η Σχολική Διεύθυνση υποχώρησε και είπε ότι θα επιτρέψει υλικά από όλες τις ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των αθεϊστών, στα γυμνάσια της.

Ο «Σατανικός Ναός», μια σχετικά νέα ομάδα που υποστηρίζει την «κοινωνική δικαιοσύνη» και πιστεύει ότι ο Σατανάς είναι ο «αιώνιος επαναστάτης ενάντια στον ύψιστο τύραννο», σύμφωνα με την Orlando Sentinel, θέλει να δώσει το υλικό που περιλαμβάνει πληροφορίες για τους μαθητές για την προστασία τους από τη σωματική τιμωρία στο σχολείο.

Όπως και η «Κοινότητα της Ελεύθερης Σκέψης», η σατανιστική ομάδα έχει δηλώσει ότι τα δημόσια σχολεία δεν πρέπει να είναι ένα φόρουμ για «θρησκευτική στρατολόγηση».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: