Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΙΤΑΛΙΑ: Ακτιβίστρια υπέρ των «ανοικτών συνόρων» βιάστηκε από ομάδα Σομαλών σε κέντρο μεταναστών. Μετά οι αριστεροί «αλληλέγγυοι» της είπαν να μην το πει πουθενά γιατί θα τους χαλάσει το παραμύθι


Μια νεαρή ακτιβίστρια των «No Borders» παρέμεινε σιωπηλή για τον ομαδικό βιασμό της από Σουδανούς λαθρομετανάστες για πάνω από ένα μήνα, επειδή «οι άλλοι» της ζήτησαν να μην μιλήσει.

Η νεαρή είχε αφιερώσει ένα μήνα από τη ζωή της για να βοηθήσει τους μετανάστες και οι συνάδελφοί της δήλωσαν ότι η αναφορά του εγκλήματος θα δημιουργούσε πρόβλημα στον αγώνα τους για έναν κόσμο χωρίς σύνορα.

Η ομάδα της ήταν σταθμευμένη μεταξύ Ιταλίας και Γαλλίας στο Ponte San Ludovico στην πόλη Ventimiglia, όταν συνέβη το έγκλημα, σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές ιταλικές εφημερίδες La Stampa και Il Secolo XIX, ενώ αναφέρθηκε μετά και στη μεγάλη ιταλική εθνική εφημερίδα Corriere della Serra.

Ένα Σάββατο βράδυ, καθώς έπαιζε δυνατά η μουσική σε ένα κοντινό μέρος, η γυναίκα φέρεται να παγιδεύτηκε σε ένα ντους που είχε στηθεί κοντά στο στρατόπεδο σε ένα πευκοδάσος γνωστό ως Red Leap.

Μια συμμορία Αφρικανών μεταναστών φέρεται ότι την βίασε εκεί, ενώ οι κραυγές για βοήθεια, δεν ακούστηκαν λόγω της δυνατής μουσικής.

Η La Stampa αναφέρει ότι η γυναίκα, περίπου 30 ετών, θα είχε αναφέρει το φρικτό έγκλημα που διεπράχθη, εάν οι αριστεροί ακτιβιστές συνάδελφοί της, δεν την έπειθαν ότι αν διέρρεε το περιστατικό, αυτό θα μπορούσε να βλάψει το ουτοπικό όνειρο τους για ένα κόσμο χωρίς σύνορα .

Αλλά η Corriere della Serra αναφέρει επίσης ότι ορισμένοι από τους συναδέλφους της ακτιβιστές τώρα κατηγορούν τη γυναίκα ότι ανέφερε τον βιασμό "επίτηδες", επειδή η ομάδα της αποσύρθηκε από το στρατόπεδο μετά από έναν τσακωμό που είχαν μεταξύ τους οι «αλληλέγγυοι».

Η πόλη της Ventimiglia, όπου συνέβη το έγκλημα, υπήρξε σημείο ανάφλεξης στη συνεχιζόμενη μεταναστευτική κρίση. Από τις 30 Σεπτεμβρίου περίπου 50 μετανάστες και 20 ακτιβιστές είχαν εκδιωχθεί από έναν παράνομο καταυλισμό εκεί. Οι ακτιβιστές οργάνωσαν μια διαμαρτυρία, όπου 250 μετανάστες κάθισαν και απλώθηκαν στην ακτογραμμή.

Χθες, ένας Σουδανός που ζητεί άσυλο, ο 20χρονος Osman Suliman, ο οποίος ήταν στο Ηνωμένο Βασίλειο για μόλις πέντε μήνες, εμφανίστηκε σε βρετανικό δικαστήριο, όπου του αποδόθηκε η κατηγορία για το βιασμό μιας γυναίκας στο Nottingham το περασμένο Σαββατοκύριακο, αναφέρει η Nottingham Post.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

3 ερωτήσεις

ένα τέτοιο συμβάν γιατί άραγε δεν μεταδόθηκε από κανέναν ΜΜΕ;;;

στην περίπτωση που κάποιοι ιταλοί ή Έλληνες είχαν διαπράξει κάτι αντίστοιχο σε πρόσφυγα ή λάθρο, για πόσο καιρό θα μεταδίδονταν η είδηση;;;

ΚΟ, εάν εξέπεμπες και μέσω TV, για πόσο καιρός θα υπήρχες;;;

μάνος

ΗΛΙΑΚΟΣ είπε...

Δεν την λυπάμαι καθόλου την κυρία.
Ας πρόσεχε.
ΜΕ δύο λέξεις: ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοεί την βίασαν η φασίστρια.
Δεν ξέρει τι σημαίνει κοινοκτυμοσύνη;
Ας διαβάζει κοκκινο ουρανό να μάθει τους πρώτους διδάξαντες λενινιστές τροτσικιστες και λοιπούς.
Πειράματα με τον κομμουνισμο δεν κάνεις η τον δέχεσαι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ η μένεις στις αστικές δημοκρατίες και αναμασάς τα στιχάκια απο το κεφάλαιο του μαρξ, μέχρι να τα νοιώσεις και αυτά στο πετσί σου, αφου δεν σου αρκεί το μάθημα που πήραν άλλοι και θέλεις να επιδοθείς ...στους άθλους της ακτιβίστριας.

Ανώνυμος είπε...

Τσίμπα και αυτό.

http://www.elkosmos.gr/antiratsistiki-parania-enantion-playmobil/

Orthodox True είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

στους από πανω σχολιαστες

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. Η ΑΝΤΕ, ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ, ΚΑΙ ΣΤΗς ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΣΑΣ

Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

Βρε γεωσκώληκα ηλίθιε που γράφεις και στα δικά τους, δεν κατάλαβες ότι η καμπάνα χτυπάει για τα όρθια ζώα σαν και εσένα; Εσύ τους συναναστρέφεσαι, εσύ τους θέλεις, εσύ λοιπόν θα είσαι πιο κοντά όταν σε λυμπιστούν. Ευτυχώς δηλαδή που η φύση μισεί το κενό. Και κάτι τύποι σαν και εσένα είναι ακριβώς ότι χρειάζονται οι λάθρο για να ξεδώσουν.
Τώρα θα μου πείς ότι το γουστάρεις κιόλας, ε όλοι το καταλαβαίνουμε γιατί τους υποστηρίζετε, γιατί τους γουστάρετε...
Όταν θα σας βάλουν μπροστά λοιπόν οι λάθρο και θα σας σκίζουν μην έρθετε σαν της μετανιωμένες κορασίδες, θα είναι αργά.

Leves είπε...

Η αναφορα εισαι σχεδον τελειως λαθος. Δεν βιαστηκε ομαδια αλλα ξεμοναχιαστηκε απο εναν λαθρομεταναστη οπως ειπε και η ιδια. Δεν ξερω ποιος εκανε τη μεταφραση αλλα λεει ο,τι του κατεβει.